dakle prevara još uvijek traje
Sprej za samoodbranu
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#176 Re: Sprej za samoodbranu
uuu sorry u pravu si
ja otvorio prvu sa googla a ono nije Armyshop neko neka druga prodavnica
-
mudrac2
#177 Re: Sprej za samoodbranu
kada si ti poslao mail ekuponu?O'zone wrote:Nije to ta ponuda MujiceJoseMujica wrote:evo samo na e-kuponu je prodato 212 kupona (to su 424 spreja) i tek su danas, vjerovatno nakon vaši emajlova okončali ponudu, a orginalo je trebala još 5 dana trajati
Code: Select all
http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/50-popusta-na-sprej-za-samoodbranu-u-km-trade-shopu
Ova je što je postavio @mudrac2
http://www.ekupon.ba/ekupon/ponuda/osje ... per-spreja
- O'zone
- Globalni moderator
#178 Re: Sprej za samoodbranu
[quote="mudrac2"
kada si ti poslao mail ekuponu?[/quote]
Jutros oko 9
kada si ti poslao mail ekuponu?[/quote]
Jutros oko 9
-
mudrac2
#179 Re: Sprej za samoodbranu
zvao sam ih. kažu uputili su mail armyshopu pa čekaju od njih odgovor.O'zone wrote:
Jutros oko 9
kad ti šta jave molim te napiši ovdje, a i ja ću.
- JoseMujica
#180 Re: Sprej za samoodbranu
vjerovatno će vas e-kupon poslati u Armyshop da zamjenite....haj, ne bilo vam mrsko, javite jel imaju ispravnih.....baš me zanima bil popušio opkladu 
-
mudrac2
#181 Re: Sprej za samoodbranu
da ti ne spomenu rok trajanja ja bi prešao preko toga. ja konto to je neograničen rok pa ga nema.JoseMujica wrote:vjerovatno će vas e-kupon poslati u Armyshop da zamjenite....haj, ne bilo vam mrsko, javite jel imaju ispravnih.....baš me zanima bil popušio opkladu
- JoseMujica
#182 Re: Sprej za samoodbranu
imam jednog jarana koji je u tim army fazonima i sve te džidže nabavlja, od noževa, cvika, ruksaka, garderobe itd. pa me on utušio s tim detaljima...inače nikada o tome nisam ni razmišljao nego bi isto to pretposatvio da sprej nema roka, posebno ako ga ne upotrijebiš
- O'zone
- Globalni moderator
#183 Re: Sprej za samoodbranu
Ma realno aktivna tvar nema rok trajanja međutim pritisak u boci ima pa umjesto dometa od 4 do 6 metara dobiješ mlaz ko deda kad piski a prostata mu havarija.
Ja cu iskreno biti zadovoljan da zamjene sprejeve za druge iste vrste samo validnog roka trajanja.
Ja cu iskreno biti zadovoljan da zamjene sprejeve za druge iste vrste samo validnog roka trajanja.
-
mudrac2
#184 Re: Sprej za samoodbranu
a i ja ću, al paper, ne cs.O'zone wrote:Ma realno aktivna tvar nema rok trajanja međutim pritisak u boci ima pa umjesto dometa od 4 do 6 metara dobiješ mlaz ko deda kad piski a prostata mu havarija.
I sa ovim varalicama sam završio, ovo je prvi i zadnji put da njima ostavim pare.
-
mudrac2
#185 Re: Sprej za samoodbranu
ima li šta novo?O'zone wrote:Ma realno aktivna tvar nema rok trajanja međutim pritisak u boci ima pa umjesto dometa od 4 do 6 metara dobiješ mlaz ko deda kad piski a prostata mu havarija.
- O'zone
- Globalni moderator
#186 Re: Sprej za samoodbranu
Jok.mudrac2 wrote:ima li šta novo?O'zone wrote:Ma realno aktivna tvar nema rok trajanja međutim pritisak u boci ima pa umjesto dometa od 4 do 6 metara dobiješ mlaz ko deda kad piski a prostata mu havarija.
- O'zone
- Globalni moderator
#187 Re: Sprej za samoodbranu
Ispravka. Samo sto sam postao stigao mi je mail iz e kupona. Kontaktirali su direktora na putu je do Ponedjeljka i tada ce tražiti informaciju od svog dobavljača u vezi datuma. Ponuda se do daljnjeg obustavlja i imam mogućnost povrata novca ako to želim nakon sto vratim sprey-eve u Army shop.O'zone wrote:Jok.mudrac2 wrote:
ima li šta novo?
Sačekati cu taj famozni Ponedjeljak jer mi je opcija povrata novca zadnja ali ukoliko ne budu htjeli nabaviti identične proizvode sa valjanim rokom trajanja to cu morati uraditi.
- JoseMujica
#188 Re: Sprej za samoodbranu
hahahahhahaa pa to je taman kad im ponuda ističe...koju još btw nisu obustavili
- O'zone
- Globalni moderator
#189 Re: Sprej za samoodbranu
Fino slagaše iz e-kupona da će obustaviti ponudu
U međuvremenu još dva kupona prodata kako pokazuje mjerač.
-
mudrac2
#190 Re: Sprej za samoodbranu
tako to ide, ko se bude žalio dobit će novi, svi ostali ko ih j..e. A većina se neće žaliti.O'zone wrote:Fino slagaše iz e-kupona da će obustaviti ponuduU međuvremenu još dva kupona prodata kako pokazuje mjerač.
- O'zone
- Globalni moderator
#191 Re: Sprej za samoodbranu
Nije mi bilo mrsko sad provjeriti sa njima na prodajnom mjestu i kažu da je obustavljena prodaja kupona do Ponedjeljka dobili obavjestmudrac2 wrote:tako to ide, ko se bude žalio dobit će novi, svi ostali ko ih j..e. A većina se neće žaliti.O'zone wrote:Fino slagaše iz e-kupona da će obustaviti ponuduU međuvremenu još dva kupona prodata kako pokazuje mjerač.
-
mudrac2
#192 Re: Sprej za samoodbranu
pa do sada su iz ekupona bili profesionalni. Ponudili su povrat para, a rade i na rjesavanju problema.
-
MrShadow
#193 Re: Sprej za samoodbranu
kakav je ovaj Anti Hund sprej sto prodaju u Army Shop ?
Htio da kupim pepper danas za samoodbranu kad kaze da ga samo curama prodaju, a da je ovaj anti hund potpuno isti pa sam njega uzeo? Jel efikasan da onesposobi covjeka ?
Htio da kupim pepper danas za samoodbranu kad kaze da ga samo curama prodaju, a da je ovaj anti hund potpuno isti pa sam njega uzeo? Jel efikasan da onesposobi covjeka ?
-
mudrac2
#194 Re: Sprej za samoodbranu
provjeri ti prvo rok trajanja, možda je ćorak.MrShadow wrote:kakav je ovaj Anti Hund sprej sto prodaju u Army Shop ?
-
MrShadow
#195 Re: Sprej za samoodbranu
nema nikakvog roka trajanja, na kasi mi je prodavac rekao da sprej traje 1,5 god od trenutka prve upotrebe.mudrac2 wrote:provjeri ti prvo rok trajanja, možda je ćorak.MrShadow wrote:kakav je ovaj Anti Hund sprej sto prodaju u Army Shop ?
-
mudrac2
#196 Re: Sprej za samoodbranu
hahahahahahaaha, i tebe su preveslali. Pogledaj sprejeve iz drugih prodavnica pa ces vidjeti da svi imaju rok trajanja.MrShadow wrote:nema nikakvog roka trajanja, na kasi mi je prodavac rekao da sprej traje 1,5 god od trenutka prve upotrebe.mudrac2 wrote:provjeri ti prvo rok trajanja, možda je ćorak.MrShadow wrote:kakav je ovaj Anti Hund sprej sto prodaju u Army Shop ?
-
MrShadow
#197 Re: Sprej za samoodbranu
koliko je efikasno ovo sada kad mu je rok istekao ?
- O'zone
- Globalni moderator
#198 Re: Sprej za samoodbranu
Zavisi koliko mu je rok istekao.MrShadow wrote:koliko je efikasno ovo sada kad mu je rok istekao ?
Fabrika preporučuje da se mjenja odnosno kupuje novi svakih 12 mjeseci (12 mjeseci od datuma proizvodnje) a maksimalno na 18 mjeseci.
Gubi se pritisak u boci i umjesto dometa od 4-6 metara imaš možda metar ili manje.
-
mudrac2
#199 Re: Sprej za samoodbranu
znat ćeš kad ti zatreba. Imaš dvije opcije:MrShadow wrote:koliko je efikasno ovo sada kad mu je rok istekao ?
1. Da bude ispravan i odradi posao
2. Da bude ćorak i da samo naljutiš napadača i budeš još više bjen ili izujedan.
Pročitaj malo unazad ovu temu.
-
mudrac2
#200 Re: Sprej za samoodbranu
Evo dođe i ponedjeljak, niko ništa ne javlja.