Aaaa, ja kontala Tony Soprano postao gay... LGBT mafijadale cooper wrote:Nikakve, apsolutno nikakve. Samo što su neki sjebani umovi uspjeli povezati reklamnu kampanju jednog filmskogshiny wrote:Moze li mi neko pojasniti kakve veze HBO ima sa LGBT populacijom? Sta sam propustila?
kanala sa LGBT pokretom. Ključna riječ - muda.![]()
LGBT aktivisti uništavaju grad !
- shiny
#176 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
- SaraFina
#177 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Parade su sasvim normalna pojava u Evropi. Jedino se još kod nas na Balkanu pravi halabuka oko tog pitanja.
Dan normalan kao i svaki drugi. Provesele se i proparadiraju gradom. Oni kojih ih podrzavaju uskoče u opće veselje a ćudoredni ingnoriraju i kraj.
Ništa ni spektakularno ni neobicno.
Dan normalan kao i svaki drugi. Provesele se i proparadiraju gradom. Oni kojih ih podrzavaju uskoče u opće veselje a ćudoredni ingnoriraju i kraj.
- dale cooper
#178 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
You should've known better.shiny wrote:Aaaa, ja kontala Tony Soprano postao gay... LGBT mafijadale cooper wrote:Nikakve, apsolutno nikakve. Samo što su neki sjebani umovi uspjeli povezati reklamnu kampanju jednog filmskogshiny wrote:Moze li mi neko pojasniti kakve veze HBO ima sa LGBT populacijom? Sta sam propustila?
kanala sa LGBT pokretom. Ključna riječ - muda.![]()
- Anestezija
#179 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Prebit cemo ih ako ih sretnemo gdje
sent from horde zla i manijaci
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#180 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Svaki LGBT aktivizam u gradu poput našega ga može samo obogatiti.
Ko ne shvata njegov problem....
Ko ne shvata njegov problem....
- amiliana
#181 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Slazem se na Zapadu je to najnormalnija stvar samo kod nas se dize prasina oko toga,tesko ce nas narod prihvatiti drugog i drugacijeg i tesko cemo mi krenuti naprijed.SaraFina wrote:Parade su sasvim normalna pojava u Evropi. Jedino se još kod nas na Balkanu pravi halabuka oko tog pitanja.
- SaraFina
#182 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
amiliana wrote:Slazem se na Zapadu je to najnormalnija stvar samo kod nas se dize prasina oko toga,tesko ce nas narod prihvatiti drugog i drugacijeg i tesko cemo mi krenuti naprijed.SaraFina wrote:Parade su sasvim normalna pojava u Evropi. Jedino se još kod nas na Balkanu pravi halabuka oko tog pitanja.
Obezbjedjenje u Beču bude minimalno.
Opća ludnica po nekim dijelovima nastupi kad prolaze. Veselje naravno.
-
vade_mecum
#183 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
jest malo sutra. u jednom gradu zna varirati npr. u Berlinu - lako je biti gay u Krezbergu. hajd otidji u Lichtenberg pa probajamiliana wrote:Slazem se na Zapadu je to najnormalnija stvar samo kod nas se dize prasina oko toga,tesko ce nas narod prihvatiti drugog i drugacijeg i tesko cemo mi krenuti naprijed.SaraFina wrote:Parade su sasvim normalna pojava u Evropi. Jedino se još kod nas na Balkanu pravi halabuka oko tog pitanja.
- SaraFina
#184 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
vade_mecum wrote:jest malo sutra. u jednom gradu zna varirati npr. u Berlinu - lako je biti gay u Krezbergu. hajd otidji u Lichtenberg pa probajamiliana wrote:Slazem se na Zapadu je to najnormalnija stvar samo kod nas se dize prasina oko toga,tesko ce nas narod prihvatiti drugog i drugacijeg i tesko cemo mi krenuti naprijed.SaraFina wrote:Parade su sasvim normalna pojava u Evropi. Jedino se još kod nas na Balkanu pravi halabuka oko tog pitanja.
Pa u te svrhe postoji obezbjedjenje. Rijetko se takvi dogadjaji otmu kontroli. Unaprijed se zna gdje i u kojim dijelovima gradova mozeš što očekivati ..
- amiliana
#185 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
U Pragu postoji dosta gey klubova i nikakvih problema nema vecinom koliko sam cula drze englezi i amerikanci.
- SaraFina
#186 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
To ovisi o dijelovima gradova gdje obitavaju ovi naši Balkanci, Turci, Marokanci i sl..
Oni prave probleme..
Oni prave probleme..
-
vade_mecum
#187 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
pa i kod nas postoji par gay friendly mjesta na kojima nema problema koliko ja znam.
-
partibrejker
#188 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Ako EU na ovaj način želi da nas uvede u Evropu, radije ne.
Samo nam uvaljuju smeće, od starih auto, otpadnog namjestaja, nuklearnog i kemijskog otpada pa do ofucanih političara i pederluka. Fuj.
Samo nam uvaljuju smeće, od starih auto, otpadnog namjestaja, nuklearnog i kemijskog otpada pa do ofucanih političara i pederluka. Fuj.
-
vade_mecum
#189 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
mirno spavaj, nema od EU nista sljedecih deset godinapartibrejker wrote:Ako EU na ovaj način želi da nas uvede u Evropu, radije ne.
-
L u c i f e r
#190 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Meni stvarno nije jasno zašto primitivci mrze gejeve...?
Što više gejeva, više piletine ostaje strejterima...
Što više gejeva, više piletine ostaje strejterima...
- shiny
#191 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Jos nam krišom uvaljuju ovaj američki HBO... gluho bilo.partibrejker wrote:Ako EU na ovaj način želi da nas uvede u Evropu, radije ne.
- amiliana
#192 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
A ne smeta SDA sve ove godine a smeta gay parada
- Ajatolah_
#193 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Prave moralne vertikale i krema društva, nema šta.Anestezija wrote:Prebit cemo ih ako ih sretnemo gdje![]()
Last edited by Ajatolah_ on 21/12/2014 22:24, edited 1 time in total.
- Anestezija
#194 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Objektivna rajaAjatolah_ wrote:Prave moralne vertikale i krema društva, nema šta.Anestezija wrote:sent from horde zla i manijaci
- karanana
#195 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
sta god se ne svidja onim obrazovcima, 1389kama, raznoraznim U-ovima, raznoraznim saffovima.....ja sam za to.
-
L u c i f e r
#196 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
SDA - Strejteri Depiliranog Anusaamiliana wrote:A ne smeta SDA sve ove godine a smeta gay parada
- amiliana
#197 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Problem je sto homoseksualci ne mogu normalno da hodaju ulicom a da ne budu napadnuti, kao mi ostali sto mozemo normalno da hodamo da oni prosetaju negdje na Zapadu vjerovatno ne bi mnogi obracali paznju a kod nas tesko.SaraFina wrote:To ovisi o dijelovima gradova gdje obitavaju ovi naši Balkanci, Turci, Marokanci i sl..
Oni prave probleme..
-
partibrejker
#198 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
A gdje to ''naprijed''? Do Sodome, Gomore? Par hiljada godina urikverc? Ko da su evropljani izmislili pederluk, pa to postoji otkad je umnih bolesnika, a njih ima otkad je i ljudi.amiliana wrote:Slazem se na Zapadu je to najnormalnija stvar samo kod nas se dize prasina oko toga,tesko ce nas narod prihvatiti drugog i drugacijeg i tesko cemo mi krenuti naprijed.SaraFina wrote:Parade su sasvim normalna pojava u Evropi. Jedino se još kod nas na Balkanu pravi halabuka oko tog pitanja.
Jest se digla armija ''europskih'' pedera da zahebavaju ovu fukaru u Bosni. Nisu je mogli razvalit' sa 4. svjetskom silom, pa sad furaju rektalne metode?
Ako se nastavi sa ovim medijskim linčom protiv zdravih ljudi koji se brinu za svoju djecu, prognoziram da će u BiH biti veoma opasno biti peder, što sada još uvijek nije slučaj. Živi bili pa vidjeli.
- Anestezija
#199 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
Bog dao toliko dobrih cura i ono muskog hoce bubnut..i reci normalan um? Sto bi Perhan reko ma bjaaaaaazi
- SaraFina
#200 Re: LGBT aktivisti uništavaju grad !
partibrejker wrote:A gdje to ''naprijed''? Do Sodome, Gomore? Par hiljada godina urikverc? Ko da su evropljani izmislili pederluk, pa to postoji otkad je umnih bolesnika, a njih ima otkad je i ljudi.amiliana wrote:Slazem se na Zapadu je to najnormalnija stvar samo kod nas se dize prasina oko toga,tesko ce nas narod prihvatiti drugog i drugacijeg i tesko cemo mi krenuti naprijed.SaraFina wrote:Parade su sasvim normalna pojava u Evropi. Jedino se još kod nas na Balkanu pravi halabuka oko tog pitanja.
Jest se digla armija ''europskih'' pedera da zahebavaju ovu fukaru u Bosni. Nisu je mogli razvalit' sa 4. svjetskom silom, pa sad furaju rektalne metode?
Ako se nastavi sa ovim medijskim linčom protiv zdravih ljudi koji se brinu za svoju djecu, prognoziram da će u BiH biti veoma opasno biti peder, što sada još uvijek nije slučaj. Živi bili pa vidjeli.
LOL čime bi ti homoseksualnost liječio ako je umna/mentalna bolest? Elektrošokovima?