Iker C wrote:Odmah nakon što sam vidio šta se desilo počeo sam prikupljati humamitarnu pomoć za unesrećene u Americi.
#svaka#čast
Iker C wrote:Odmah nakon što sam vidio šta se desilo počeo sam prikupljati humamitarnu pomoć za unesrećene u Americi.
pa morao se naći novi neprijatelj, kad je već pobjeđen komunizamŠveđanin wrote:Dosta prije napada 2001 sam imao kontakta sa osobom koja mi je pričala o terorizmu sa bliskog istoka, te kako bi on mogao jedna od najvećih prijetnji svijetu uskoro.
Znam da je meni to sve zvučalo kao žestoki SF.. Ta ista osoba je predvidjela i cijepanje Ukrajine na ove dijelove koji sad postoje, još dok su bili samo verbalni konflikti tamo, i prije dešavanja na majdanu...![]()
+1w0rld wrote:Jesam li jedini koji se ne sjeca gdje je bio taj dan i sta je radio
uglavnomja wrote:hebo vas patak i cnn![]()
![]()
![]()
svi isli u osnovnu skolu, a pravo na cnn![]()
sorry, ali mislim ono cuj cnn ... dodje kuci poslije skole, klopa i upali cnn![]()
![]()
u moje doba se gledala repriza obrazovnog programa od ujutro
Dobro si, Pjanić je bio na klupiultima_palabra wrote:agnostic_front wrote:Da otklonimo sumnje oko Lige prvaka, tu noć se igralo prvo kolo (grupe A-D), Real slavio u Rimu protiv Rome (grupa A, strijelci za Real su bili Figo i Guti, a za Romu Pjanić).
Jesi ovo namjerno napisao ili se zajebao?![]()
Eh to za vizu, upoznao sam jednog Meksikanca koji je krajem 80-ih dobio doživotnu (valjda turističku) vizu za SAD. Nakon napada, ekspresno je poništena, kao i mnogim drugim, kako mi je on kazao.jefferson wrote:Meni trebali stizi papiri za vizu za SAD 12 ili 13.09. Jbt, ja kontam jel DHL-ov avion uspio pobjeci iz SAD na vrijeme:)
Srecom nije ga zakacila zabrana letova.
Sto se tice da me je to dotaklo ili nije, i nije. Zao mi ljudi bilo, ali nakon onoga u Bih cega sam se nagledao, komentar je bio: eto i njih stize geostrategija.
ultima_palabra wrote:Fakat je forum mlad
avetinja wrote:Blizanaca?Dr. Kuca wrote:Bio na 27 spratu.
cyprus wrote:Bio u školi ko i većina ovdje... Osmi razred, prva smjena![]()
Kad sam se vratio kući vidim na svakom kanalu (a tad sam ih imao samo 7-8) isto - dva tornja u plamenu... E malo (ustvari ne malo, nego dobro) me živciralo to što se nema apsolutno ništa drugo gledat i tako neka tri dana... Sjećam se i da je Liga šampiona te sedmice bila odgođena...
edit: sad vidim da je bila samo djelomično odgođena...
Mi smo prebacili na CNN nakon što smo vidjeli to na HRT-u i ostalim domaćim kanalima (tad sam meš'čini najviše HRT-ove gledao). A izgleda da sam ja jedan od rijetkih koji nije gledao Marića, crvene kmere i slladyblue18 wrote:Ja nisam imala CNN samo da kazem![]()
![]()
I sjecam se i ja crvenih kmera
Mislim da je ljudima CNN u sjecanju jer su sve nase televizije od njih preuzele signal i na ekranu je cijelo vrijeme stajalo: CNN, America under attack, breaking news itdladyblue18 wrote:Ja nisam imala CNN samo da kazem![]()
![]()
I sjecam se i ja crvenih kmera