alkalna_baterija wrote:znala bih ja potrošiti i veću cifru, nije problem, ali bih se mogla prilagoditi i na manju..KPNCTNJAH wrote:Pa normalno, zato rekoh ko je navikao na rasipanje i 10 000 mu moze biti knap...madner wrote:Tsk, recimo samo da sa puno vecim ciframa se nadje nacin da se potrosi.najlakse je potrositi bilo koji iznos, pogovotovo ako imas zenu koja je navikla na zlatne kasike
svima koji imaju riječi podrške hvala do nebaa sad mi je fakat nekako glupo jer se osjećam ko socijalni slučaj hahah
a fakat, ali fakat ne fali nijednome od nas apsolutno ništa, život dostojan jednog razumnog čovjeka imamo
alkalna ... izvini ako sam ono ''seljačina i vulgaran'' al koliko sam ja shvatio ti i tvoj hairlija ste savim normalni skromni ljudi koje je (što bi moj babo rek'o) sit qrac napravio pa ne zaživate tam od nekih luksuza BMW-ova jahti partija sajmova krstarenja qrčeva palčeva već živite sasvim normalan život.
Ja vam od srca želim sve najbolje i da vam se sve želje ispune, i rekni još jednom da se osjećaš ko socijalni slučaj pregaziću te ko mačku
Ja sad ganjam naku školu, a volio bih od života svog više da imam hanumu i da imamo bebu ....