Erdogan zabranio Twitter. Slično čeka Facebook i Youtube
-
almir90
#176 Re: Erdogan zabranio Twitter. Slično čeka Facebook i Youtube
Sve što dolazi iz SAD-a treba blokirati

-
zlajapravaraja
#177 Re: Erdogan zabranio Twitter. Slično čeka Facebook i Youtube
Neka je
Ionako je stvoren da se njime prenose lazi i stvaraju kojekakve spletke protiv neposlusnih
Mainstream mediji vise ne mogu lagati pod svojom zastavom jer su provaljeni da lazu, pa se tako danas sluze toboznim twitovima izmisljenih trecih lica da lazu.
Jebo im twiter majku u picku lazljivu
P.S. Inace me boli kurac i za Tursku i za Turke
Ionako je stvoren da se njime prenose lazi i stvaraju kojekakve spletke protiv neposlusnih
Mainstream mediji vise ne mogu lagati pod svojom zastavom jer su provaljeni da lazu, pa se tako danas sluze toboznim twitovima izmisljenih trecih lica da lazu.
Jebo im twiter majku u picku lazljivu
-
klixo
#178 Re: Odg: Erdogan zabranio Twitter. Slično čeka Facebook i Yo
Lijepo vas je gledati kako umirete od mukeAcerovac wrote:Gledao sam na tv-u kad čovjek u Americi, koji nema zdravstveno osiguranje, javno govori protiv reforme zdravstvenog sistema u kojoj bi on dobio besplatno zdravstveno. Suludo. E tako i ovo sa Erdoganom. Dok god je polupismenih i vjerski zatucanih ljudi, oni ce biti za Erdogana.
Sent from my HTC One using Tapatalk
- hopcup
#179 Re: Erdogan zabranio Twitter. Slično čeka Facebook i Youtube
nikad neću shvatit ove "navijače", majke mi. ko se bolan muči i umire od muke, ko ste vi, a ko smo mi? bože sačuvaj, čime se ljudi bave i kako razmišljaju 
-
almir90
#180 Re: Erdogan zabranio Twitter. Slično čeka Facebook i Youtube
.
Last edited by almir90 on 31/03/2014 13:10, edited 1 time in total.
-
popokatepetl_com
#181 Re: Erdogan zabranio Twitter. Slično čeka Facebook i Youtube
Nadam se da ce EU uvesti sankcije Turskom rezimu...Erfogan i njegova stranka je isto sto i SDA kod nas, polupismeni ljudi se grupiraju i masovno izlaze na izbore i po uputama hodza glasaju. Ali ne treba se previse paznje davati tom populistickom klaunu, onog trenutka kad zapad procjeni da im ne treba pustice ga niz vodu.
- pike
#182 Re: Erdogan zabranio Twitter. Slično čeka Facebook i Youtube
Koji mozak jebo te, jesi li ikad pomolio nos negdje van svoje mahale?zlajapravaraja wrote:Neka je![]()
Ionako je stvoren da se njime prenose lazi i stvaraju kojekakve spletke protiv neposlusnih![]()
Jebo im twiter majku u picku lazljivu![]()
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
#183 Re: Erdogan zabranio Twitter. Slično čeka Facebook i Youtube
de objasni mi realno kako je to isto?popokatepetl_com wrote:Nadam se da ce EU uvesti sankcije Turskom rezimu...Erfogan i njegova stranka je isto sto i SDA kod nas, polupismeni ljudi se grupiraju i masovno izlaze na izbore i po uputama hodza glasaju. Ali ne treba se previse paznje davati tom populistickom klaunu, onog trenutka kad zapad procjeni da im ne treba pustice ga niz vodu.
bez ovog guslanja...
recimo, AKP i SDA su neuporedivi.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#184 Re: Erdogan zabranio Twitter. Slično čeka Facebook i Youtube
sada se polažu nade u EU i prizivaju sankcije a kada je u pitanju zločinac asad i diktator putin onda EU stara ravaku cionističke sluge i tako topopokatepetl_com wrote:Nadam se da ce EU uvesti sankcije Turskom rezimu...Erfogan i njegova stranka je isto sto i SDA kod nas, polupismeni ljudi se grupiraju i masovno izlaze na izbore i po uputama hodza glasaju. Ali ne treba se previse paznje davati tom populistickom klaunu, onog trenutka kad zapad procjeni da im ne treba pustice ga niz vodu.
-
zlajapravaraja
#185 Re: Erdogan zabranio Twitter. Slično čeka Facebook i Youtube
Ma jokpike wrote:
Koji mozak jebo te, jesi li ikad pomolio nos negdje van svoje mahale?
Vidim popularan tviter u Kanadi
-
popokatepetl_com
#186 Re: Erdogan zabranio Twitter. Slično čeka Facebook i Youtube
EU u Siriji radi ono sto je njoj u interesu, nista cudno...japin_mutapi wrote:sada se polažu nade u EU i prizivaju sankcije a kada je u pitanju zločinac asad i diktator putin onda EU stara ravaku cionističke sluge i tako topopokatepetl_com wrote:Nadam se da ce EU uvesti sankcije Turskom rezimu...Erfogan i njegova stranka je isto sto i SDA kod nas, polupismeni ljudi se grupiraju i masovno izlaze na izbore i po uputama hodza glasaju. Ali ne treba se previse paznje davati tom populistickom klaunu, onog trenutka kad zapad procjeni da im ne treba pustice ga niz vodu.