kakavdanakneiskustvu wrote:Slo Burner wrote:Koje debilcine.
POvlacim sve pozitivno sto sam ikad rekao o Igokei
?
Ma impresionirao me sinoc onaj predsjednik kluba
Moderators: Charuga, Tomahawk11
kakavdanakneiskustvu wrote:Slo Burner wrote:Koje debilcine.
?
Ali moras priznati da je vatren navijacSlo Burner wrote:
Slo Burner wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Slo Burner wrote:Koje debilcine.
?
I takvi predstavljaju BiH. Sjajno.Slo Burner wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Slo Burner wrote:Koje debilcine.
?
pa i oni sami navijaju za drugu državupopokatepetl_com wrote:Pa i ja bi bio isfrustriran na njegovom mjestu. Prvi si u ABA ligi pobjedjujes sve i dvije trecine publike navija za Crvenu Zvezdu tim iz druge drzave.
pa nisam ni rekao da ces sadzlajapravaraja wrote:Pa nece ispuhat bas sad kad 95% ulaze u ELBodkin wrote:mogla je i bosna dok je bilo paraAliceInChains wrote:Svaka cast Igosi na pobjedi. Neka su vala ovim udobnim Sarajevskim kriminalcima pokazali, kako se moze.ispuhace i igokea. ne znam koliko ljudi prate ali igokea je svake godina u zadnjih 5-6 imala bruku love i po imenima dobar tim ali nikad nista ne naprave (uzmu kup i to je to).redovno su mijenjali citavu ekipu svake godine. ovo je prva ili druga sezona da su nesto napravili
a jebo jesmo osjetljivizlo87 wrote: I takvi predstavljaju BiH. Sjajno.![]()
A dobro,Igokea je instant klub i trajaće dok je "ovaj" na vlasti,da je u pitanju Borac situacija bi bila drugačija ne puno ali možda pola/polapopokatepetl_com wrote:Pa i ja bi bio isfrustriran na njegovom mjestu. Prvi si u ABA ligi pobjedjujes sve i dvije trecine publike navija za Crvenu Zvezdu tim iz druge drzave.
zdici1 wrote:Za debile sa indexa:
http://www.abaliga.com/club/30/Igokea
KK Igokea
Aleksandrovac
Address:
Gradiška cesta br. 57, 78335 Aleksandrovac, BIH
Official Website:
http://www.igokea.com
Contact information:
E-mail: [email protected]
Tel: +387 51 580 020, +387 51 582 230
Fax: +387 51 580 020
Administration:
President: Boris Spasojević
General Manager: Miloš Čubrilović
Sport Director:
Venue:
Sport hall Laktaši
Nemanjina bb, 78250 Laktaši, BIH
Kako tri?CSKA wrote:Tri,pod prepostavkom da ce Zvezda sve dobiti do kraja.Eventualno neki poraz Zvezde,utakmica manje koju bi Igokea trebala dobiti.Mada sada idu Partizanu u goste,a zadnju Ciboni u goste.
zdici1 wrote:Pa pročitaj moj komentar prije ovog.
Jeste pet,znaci cetri tekme treba Igokea da dobije.Sada sam gledao raspored imaju tri teska gostovanja,MTZ Skoplje,Partizan i Cibona.vryzas wrote:Kako tri?CSKA wrote:Tri,pod prepostavkom da ce Zvezda sve dobiti do kraja.Eventualno neki poraz Zvezde,utakmica manje koju bi Igokea trebala dobiti.Mada sada idu Partizanu u goste,a zadnju Ciboni u goste.Zar nema jos pet kola do kraja?
CSKA wrote:Jeste pet,znaci cetri tekme treba Igokea da dobije.Sada sam gledao raspored imaju tri teska gostovanja,MTZ Skoplje,Partizan i Cibona.vryzas wrote:Kako tri?CSKA wrote:Tri,pod prepostavkom da ce Zvezda sve dobiti do kraja.Eventualno neki poraz Zvezde,utakmica manje koju bi Igokea trebala dobiti.Mada sada idu Partizanu u goste,a zadnju Ciboni u goste.Zar nema jos pet kola do kraja?