Madner, zakuca mu majstorkskimadner wrote:Dobra je Lukavica skroz, jeftini stanovi su doveli do najvece enklave Bosnjaka u RSu.
Željko Komšić-član Predsjedništva
-
Trebam te
#1726 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
- joint union
#1727 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Bravo za tebe, nego sto ne uze pare za Rasu i Raleta, imao bi vremena koliko hoces, mogao bi i po dva velika slova staviti? Sto se Zlaje tice, ako mu je nekad i bilo tvrdo, za mene je me(h)ko odsad, nadalje i ubuduce. Cuj uzeo sto je ljiljan, pa ima, kako ti kazes, jos stotine ljiljana, pa sto jos neki ne uze? Ovo ostalo, sto je po tebi, islo njemu na ruku, stoji i dan danas pa? Sto ne kandiduje Sucura u Novom Sarajevu?debeljko20 wrote:malim slovima pišem da bih dobio na vremenu ali bar znma da napišem pravilno prezime čovjeka o kojem govorim. ajde ti meni reci je li pravilno reći kuća ili kuča?joint union wrote:
Eki, nije sija nego vrat, nego kod tebe nema shifta ili ne znas da se imena ljudi, gradova pisu velikim slovom, a isto ide cak i na pocetak recenice, neces vjerovati. Zamisli ljiljan ambasador u BG, mogu misliti kako si se jeo. Cuj svi znali za mladica i karadzica (namjerno mala slova, da me ne bi nisko hvatao), ja nisam, a ti ako jesi, sto ne uze milioncice, pa bi sad kuckao sa Sejsela a ne iz predgradja. Sto niko prije i poslije njega iz SDP-a ne uze opstinu Novo Sarajevo ako je takav pijun? Sto ne nadje Zlaja jos bar jednog pijuna?
![]()
a evo vas sam se pojeo čudi me kako sam živ tolike godine nakon toga.![]()
uzeo je opštinu novo sarajevo zato što je zlatni ljiljan. to je valjda jasno. nije uzeo zato što je dobar pravnik ili stručnjak nego zato što ljudi još žive u ratu. a imao je i mašineriju iza sebe, medije prvenstveno, sdp-ovu infrastrukturu, sda-ovsku nesposobnost, lopovluk i nepotizam koji mu je išao na ruku. sve je to splet okolnosti.
a zlaji ne treba još jedan takav pijun jer mu je i ovaj previše. možda bi mogao iskoristiti slavišu šućura da se nametne srbima ali zbog brojnosti srba to ne može. mogao je samo komšića suprotstaviti hrvatima. to je i uradio.
E svasta sam cuo, ali pijun previse
- Banksy
#1728 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ne trolaj s Lukavicom ...debeljko20 wrote: znači privukla te lukavica čak toliko da si se tamo morao i nastaniti. džaba film festival, džaba mega koncert jednom godišnje, džaba civilizacija. šta te konkretno privuklo? genocidaško društvo ili miris balege?
Vrati se temi.
Koji je zapravo tvoj pravi problem s Komšićem?
Taj što je on sam živi, materijalni dokaz da je Federacija u demokratskom, ljudskom, građanskom, multietničkom smislu, još uvijek bolji i pošteniji dio BiH?
Jel to?
- Alfons Kauders
#1729 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
jeftini su stanovi fakat... pogotovo raji koja te zgrade nije vidjela uzivomadner wrote:Dobra je Lukavica skroz, jeftini stanovi su doveli do najvece enklave Bosnjaka u RSu.
jedina dobra stvar s lukavicom je da je onim novim putem jahorina na samo 30 minuta voznje, the end
- debeljko20
#1730 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
pravi problem s komšićem je da nije taj za kakvog se predstavlja. najblaže rečeno i najkraće.Banksy wrote:Ne trolaj s Lukavicom ...debeljko20 wrote: znači privukla te lukavica čak toliko da si se tamo morao i nastaniti. džaba film festival, džaba mega koncert jednom godišnje, džaba civilizacija. šta te konkretno privuklo? genocidaško društvo ili miris balege?
Vrati se temi.
Koji je zapravo tvoj pravi problem s Komšićem?
Taj što je on sam živi, materijalni dokaz da je Federacija u demokratskom, ljudskom, građanskom, multietničkom smislu, još uvijek bolji i pošteniji dio BiH?
Jel to?
a ovo drugo, imaš i u rs-u džerarda selmana, lejlu rešić, suljkanovića, kasipovića... raznoranih komšića. ako je to argument onda stvarno...
- ultima_palabra
#1731 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Da ne igra Željo jednom godišnje tamo, sumnjam da bih znao i pronaći LukavicuAlfons Kauders wrote:jeftini su stanovi fakat... pogotovo raji koja te zgrade nije vidjela uzivomadner wrote:Dobra je Lukavica skroz, jeftini stanovi su doveli do najvece enklave Bosnjaka u RSu.
jedina dobra stvar s lukavicom je da je onim novim putem jahorina na samo 30 minuta voznje, the end
Simpov salon namještaja nije loš.
- madner
#1732 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Vidija sam, ali nije to toliko bitno. Raja prodavala stanove na Ali Pasinom i kupovala tamo kada je bio boom. Sada umjesto mjesta koje ce sprijeciti odliv Srba iz Istocne Bosne napravili sebi jos jednu omcu oko vrata.Alfons Kauders wrote:jeftini su stanovi fakat... pogotovo raji koja te zgrade nije vidjela uzivomadner wrote:Dobra je Lukavica skroz, jeftini stanovi su doveli do najvece enklave Bosnjaka u RSu.
Jahorina je za penzionere.
- ultima_palabra
#1733 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Steven Džerard i ekipa ne mogu dobiti ni 330 glasova, kamoli 330.000debeljko20 wrote:pravi problem s komšićem je da nije taj za kakvog se predstavlja. najblaže rečeno i najkraće.
a ovo drugo, imaš i u rs-u džerarda selmana, lejlu rešić, suljkanovića, kasipovića... raznoranih komšića. ako je to argument onda stvarno...
- Alfons Kauders
#1734 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
uzeo sam simpo madrac prije par godina (ne u lukavici)...ultima_palabra wrote:Da ne igra Željo jednom godišnje tamo, sumnjam da bih znao i pronaći LukavicuAlfons Kauders wrote:jeftini su stanovi fakat... pogotovo raji koja te zgrade nije vidjela uzivomadner wrote:Dobra je Lukavica skroz, jeftini stanovi su doveli do najvece enklave Bosnjaka u RSu.
jedina dobra stvar s lukavicom je da je onim novim putem jahorina na samo 30 minuta voznje, the end![]()
Simpov salon namještaja nije loš.
i siguran sam da vise nikad necu uzet nista njihovo
- Alfons Kauders
#1735 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
ostarilo se jebiga, a imam previse kila za bjelu... odose koljena...madner wrote:Vidija sam, ali nije to toliko bitno. Raja prodavala stanove na Ali Pasinom i kupovala tamo kada je bio boom. Sada umjesto mjesta koje ce sprijeciti odliv Srba iz Istocne Bosne napravili sebi jos jednu omcu oko vrata.Alfons Kauders wrote:jeftini su stanovi fakat... pogotovo raji koja te zgrade nije vidjela uzivomadner wrote:Dobra je Lukavica skroz, jeftini stanovi su doveli do najvece enklave Bosnjaka u RSu.
Jahorina je za penzionere.
ne vjerujem da je u lukavici dosta raje kupovalo stanove... mada se o tome dosta pricalo, cisto zato jer je bio kuriozitet...
jednostavno to sa sobom povlaci dosta birokratskih zajebancija i vecini ljudi ne pada na pamet
- nosara
#1736 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Ma tebe jebe upravo to sto si svjestan da on JESTE taj i takav... Samo sto niste pokopali normalnu, gradjansku drzavu, kad eto belaja...debeljko20 wrote: pravi problem s komšićem je da nije taj za kakvog se predstavlja. najblaže rečeno i najkraće.
- debeljko20
#1737 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
sjećam se ja tebe, tako isto si i za sdp govorio pa vidi sad šta pričaš. pitaću te za koji mjesec.nosara wrote:Ma tebe jebe upravo to sto si svjestan da on JESTE taj i takav... Samo sto niste pokopali normalnu, gradjansku drzavu, kad eto belaja...debeljko20 wrote: pravi problem s komšićem je da nije taj za kakvog se predstavlja. najblaže rečeno i najkraće.
- Alfons Kauders
#1738 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
to je bio bivsi nosara i bivsi sdpdebeljko20 wrote:sjećam se ja tebe, tako isto si i za sdp govorio pa vidi sad šta pričaš. pitaću te za koji mjesec.nosara wrote:Ma tebe jebe upravo to sto si svjestan da on JESTE taj i takav... Samo sto niste pokopali normalnu, gradjansku drzavu, kad eto belaja...debeljko20 wrote: pravi problem s komšićem je da nije taj za kakvog se predstavlja. najblaže rečeno i najkraće.
ovo je sad new and improved nosara 2.0... a sdp... ovim tempom nisam siguran ni da ce postojati za koji mjesec
- debeljko20
#1739 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
da je dodo dao direktivu i da je trebalo dobio bi selman 500.000 glasova.ultima_palabra wrote:Steven Džerard i ekipa ne mogu dobiti ni 330 glasova, kamoli 330.000debeljko20 wrote:pravi problem s komšićem je da nije taj za kakvog se predstavlja. najblaže rečeno i najkraće.
- Dr.Mr.Fr.
#1740 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Kad je rekao da je kandidat za predsjednika tad sam rekao da je to izlazna karta iz SDP-a, to reći, to je loše i pomisliti, kaže Pećanac 
- Banksy
#1741 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Vidiš kako sam te odmah pročitala ...debeljko20 wrote:pravi problem s komšićem je da nije taj za kakvog se predstavlja. najblaže rečeno i najkraće.Banksy wrote:Koji je zapravo tvoj pravi problem s Komšićem?debeljko20 wrote:
Jel to?
- joint union
#1742 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Da je Dodo dao takvu direktivu, ni on ni Selman ne bi glasa dobili.debeljko20 wrote:da je dodo dao direktivu i da je trebalo dobio bi selman 500.000 glasova.ultima_palabra wrote:Steven Džerard i ekipa ne mogu dobiti ni 330 glasova, kamoli 330.000debeljko20 wrote:pravi problem s komšićem je da nije taj za kakvog se predstavlja. najblaže rečeno i najkraće.
- debeljko20
#1743 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
i ilija čvorović je pročitao onog krojača.Banksy wrote:
Vidiš kako sam te odmah pročitala ...
- ultima_palabra
#1744 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Iskreno sumnjam u to... čak i jedan vrsni fašista kao što je Vlajki dobaci tek do 2 miljedebeljko20 wrote:da je dodo dao direktivu i da je trebalo dobio bi selman 500.000 glasova.ultima_palabra wrote:Steven Džerard i ekipa ne mogu dobiti ni 330 glasova, kamoli 330.000debeljko20 wrote:pravi problem s komšićem je da nije taj za kakvog se predstavlja. najblaže rečeno i najkraće.
- nosara
#1745 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Uvijek pricam istu pricu... Socijalna, gradjanska, sekularna, jedinstvena... To sto je esdepeder karna, nije do mene...debeljko20 wrote:sjećam se ja tebe, tako isto si i za sdp govorio pa vidi sad šta pričaš. pitaću te za koji mjesec.nosara wrote:Ma tebe jebe upravo to sto si svjestan da on JESTE taj i takav... Samo sto niste pokopali normalnu, gradjansku drzavu, kad eto belaja...debeljko20 wrote: pravi problem s komšićem je da nije taj za kakvog se predstavlja. najblaže rečeno i najkraće.
- Banksy
#1746 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Čak mislim da znam i koji ti je paralelni nick na forumu ...debeljko20 wrote:i ilija čvorović je pročitao onog krojača.Banksy wrote:
Vidiš kako sam te odmah pročitala ...![]()
- debeljko20
#1747 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
vlajkijevo mjesto je nebitno.ultima_palabra wrote: Iskreno sumnjam u to... čak i jedan vrsni fašista kao što je Vlajki dobaci tek do 2 milje
ali da je dodo dao upute da se glasa za selmana jer bi se time zajebali bošnjaci na državnom nivou, i da bi to značilo put ka otcjepljenju, selman bi dobio više glasova nego slobo na vrhuncu moći.
- nosara
#1748 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
Isti nosara, uvijek...Alfons Kauders wrote:
to je bio bivsi nosara i bivsi sdp
ovo je sad new and improved nosara 2.0... a sdp... ovim tempom nisam siguran ni da ce postojati za koji mjesec
Zar ti nisi iznad forumskih prepucavanja...? Ne smeta ti vise nizak nivo diskusije...?
- Alfons Kauders
#1749 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
cuj ja iznad...nosara wrote:Isti nosara, uvijek...Alfons Kauders wrote:
to je bio bivsi nosara i bivsi sdp
Zar ti nisi iznad forumskih prepucavanja...? Ne smeta ti vise nizak nivo diskusije...?
al nesto tanko danas, mada se ovaj debeli ubi trollajuci, a opet ga niko ne jebe ni za suhu sljivu...
- joint union
#1750 Re: Željko Komšić-član Predsjedništva
debeljko20 wrote:vlajkijevo mjesto je nebitno.ultima_palabra wrote: Iskreno sumnjam u to... čak i jedan vrsni fašista kao što je Vlajki dobaci tek do 2 milje
ali da je dodo dao upute da se glasa za selmana jer bi se time zajebali bošnjaci na državnom nivou, i da bi to značilo put ka otcjepljenju, selman bi dobio više glasova nego slobo na vrhuncu moći.
Ko je dao upute da se glasa za Komsica?