@Jedan001 hvala
@ said.sa kakvi zaboravio, ne znam ja na motor bez kacige
@hotazmaj ništa mi nemoj zavidit nego na motor i pravac more
DaysleepeR wrote:@ exliberal da što?
@Jedan001 hvala
@ said.sa kakvi zaboravio, ne znam ja na motor bez kacige
@hotazmaj ništa mi nemoj zavidit nego na motor i pravac more
jedno vuce drugo...Her Flick wrote:to je mac sa dvije ostriceholowey wrote:sve dok se ne vrati stara praksa kada je milicija "preventivno" marisala sumnjive tipove, imacemo situacije likova sa sakupljenih 200 kazni, situacije da se u sred bijela dana u centru grada balavurdija igra revolverasa, da je "normalno" proci kroz crveno, kroz zabranu, pokupiti pjesake u pjesackoj zoni, a onda povrh svega toga, kad te uhvate psovati i vrijedjati...
prije je milicija bila pismenija, kulturnija i manje isfrustrirana
a danas ... ima izuzetaka, ali su zasjenjeni vecinom

sta god da je uradio bih bi uhapsen,rovili bi mu auto stadnardno policijsko izivljavanje,a ne da ga prebiju kao stoku i da ga puste onda da hoda normala i da se svadja sa glupim drotovima koji su uvidjaj radili. i ako moze sa onim golfom 150 ici i to je kad je guzva onda je lik sumaher i naravno rotacije se tek cula poslje blagog udara,znaci tek poslje tog sudara cula se rotacija i to kratko samo a inace kad murija kod elektroprivrde upali rotaciju ja u kuci cujem jos pogotovo kad je nocNeelix wrote:ne pomislis da je mozda prije toga divljao "pred trebom", prolazio kroz crvena, vozio 150, bjezao policiji?
ko stoku, ko stoku! samo marisat! a "kornjace" ga nisu bez razloga izvukle iz auta i izmarisale. i jos je imao snage da se raspravlja sa uvidajcima? jos su ga trebali natolehati!cappy_tempo wrote:sta god da je uradio bih bi uhapsen,rovili bi mu auto stadnardno policijsko izivljavanje,a ne da ga prebiju kao stoku i da ga puste onda da hoda normala i da se svadja sa glupim drotovima koji su uvidjaj radili. i ako moze sa onim golfom 150 ici i to je kad je guzva onda je lik sumaher i naravno rotacije se tek cula poslje blagog udara,znaci tek poslje tog sudara cula se rotacija i to kratko samo a inace kad murija kod elektroprivrde upali rotaciju ja u kuci cujem jos pogotovo kad je nocNeelix wrote:ne pomislis da je mozda prije toga divljao "pred trebom", prolazio kroz crvena, vozio 150, bjezao policiji?
upravo tako. lijepa titina milicija. ruzno ga pogledaj - osjetices na bubrezima. o tempora, o moresskojotovski wrote:ko stoku, ko stoku! samo marisat! a "kornjace" ga nisu bez razloga izvukle iz auta i izmarisale. i jos je imao snage da se raspravlja sa uvidajcima? jos su ga trebali natolehati!cappy_tempo wrote:sta god da je uradio bih bi uhapsen,rovili bi mu auto stadnardno policijsko izivljavanje,a ne da ga prebiju kao stoku i da ga puste onda da hoda normala i da se svadja sa glupim drotovima koji su uvidjaj radili. i ako moze sa onim golfom 150 ici i to je kad je guzva onda je lik sumaher i naravno rotacije se tek cula poslje blagog udara,znaci tek poslje tog sudara cula se rotacija i to kratko samo a inace kad murija kod elektroprivrde upali rotaciju ja u kuci cujem jos pogotovo kad je nocNeelix wrote:ne pomislis da je mozda prije toga divljao "pred trebom", prolazio kroz crvena, vozio 150, bjezao policiji?
Super izvjestaj samo............meni ovaj podputnjak nepoznata rijec pa kontam da li je to je to nesto ispod cega ide put ili je to nesto sto lezi ispod puta...............100_KA wrote:Upozorenje forumasima a i ostalima
zbog neprilagodjene brzine i nepostivanja saobracajnih upozorenja znakova, dolazi do ovakvih nezeljenih situacija,.
Jutros sam prosao potputnjak kod Energoinvesta i na nekih desetak sekundi prije Golf se skotrljao, sa Auto-puta , na nezasticeni dio zbog neprilagodjene brzine, dio puta koji je nadogradjen zbog rekonstrukcije mosta .Radnike koje sam zatekao na licu mjesta, mi rekose da je ovo drugo vozilo od jutros prevrnuto, sva seca Dama koja je vozila ovoga Golfa je nepovrijedjena ili ce tek zatraziti pomoc kad se vrati u normalne tokove zivota.
SNIMCI SU MI KATASTROFA JER NISAM NAVIKAO DA SLIKAM SA MOBITELOM ( ne zamjerite mi zbog toga )
U svakom slucaju zelim vam opreznu voznju na ovakvim mjestima