Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
DaysleepeR

#1726 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by DaysleepeR »

@ exliberal da što? :)

@Jedan001 hvala :)

@ said.sa kakvi zaboravio, ne znam ja na motor bez kacige

@hotazmaj ništa mi nemoj zavidit nego na motor i pravac more :)
hotazmaj

#1727 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by hotazmaj »

Ma nije to meni ni malo mrsko :). Idem sad u Nedelju u Mostar :run: Nista sam ako se ne bacim sa mosta :lol:
Salsaon2

#1728 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Salsaon2 »

@ daysleeper dobar ti motor :D
exliberal

#1729 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by exliberal »

DaysleepeR wrote:@ exliberal da što? :)

@Jedan001 hvala :)

@ said.sa kakvi zaboravio, ne znam ja na motor bez kacige

@hotazmaj ništa mi nemoj zavidit nego na motor i pravac more :)

samo pitam...ja planiram dogodine da se uzmem v star 950....
cappy_tempo

#1730 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by cappy_tempo »

evo kao neki sudar kod PMF nista strasno malo se kucnuli al izgleda da je to bilo dovoljno za nasu vrhunsku policiju(one specijalce) da izadju iz kombija izvade pistolje,lampe,udaraju nogama po autu i deru se da izadje taj lik iz auta sto je valjda napravio sudar i da ga udaraju kao najveceg kriminalca,to jest nogama,sakama i vrhunac svega lampom i da bi momak 2-3 min lezo na cesti a cura mu izadje iz auta i od soka samo sjela na trotuar jer su na njena vrata nogama udarali i sad je sve normala kao da se nista nije desilo zapisnik lafo rade.ovim putem ja se ovoj policij sjetim kompletne familije,a da ne bude "lik je mafija" bijeli gofl 4 i jos karavan i lik je nakav "sminker"
Neelix

#1731 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Neelix »

ne pomislis da je mozda prije toga divljao "pred trebom", prolazio kroz crvena, vozio 150, bjezao policiji?
ice tea

#1732 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by ice tea »

I to je opravdanje? Ako jest, nek ga hapse, kaznjavaju na normalan nacin...
kEN0

#1733 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by kEN0 »

eto bez razloga ga izmlatili?

neka neka, to je prava policija!
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#1734 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Romeo 80 »

Samo neka mlate! Sve neka nevinašca, a policija ih mlavi?! Što ja i neko sličan meni nikad ne doživimo takve stvari?

Samo neka mlave, nije to sigurno bezrazložno... :wink:
holowey

#1735 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by holowey »

sve dok se ne vrati stara praksa kada je milicija "preventivno" marisala sumnjive tipove, imacemo situacije likova sa sakupljenih 200 kazni, situacije da se u sred bijela dana u centru grada balavurdija igra revolverasa, da je "normalno" proci kroz crveno, kroz zabranu, pokupiti pjesake u pjesackoj zoni, a onda povrh svega toga, kad te uhvate psovati i vrijedjati... :(
karanana

#1736 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by karanana »

samo neka mlate. u nedostatku sudskih kaznenih mjera u ovoj drzavi, jedina kazna koja je ucinkovita i koja ce mozda malo opametiti majmune je instant kazna, pokoji pendrek po ledjima i cizma u usta.
holowey

#1737 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by holowey »

Her Flick wrote:
holowey wrote:sve dok se ne vrati stara praksa kada je milicija "preventivno" marisala sumnjive tipove, imacemo situacije likova sa sakupljenih 200 kazni, situacije da se u sred bijela dana u centru grada balavurdija igra revolverasa, da je "normalno" proci kroz crveno, kroz zabranu, pokupiti pjesake u pjesackoj zoni, a onda povrh svega toga, kad te uhvate psovati i vrijedjati... :(
to je mac sa dvije ostrice
prije je milicija bila pismenija, kulturnija i manje isfrustrirana

a danas ... ima izuzetaka, ali su zasjenjeni vecinom
jedno vuce drugo...
na stranu to pismenost, kultura, nema tu velike razlike izmedju prasinara nekad i prasinara sada... ali sto se tice frustracija, podji od sebe, da li bi ti bio frustriran da uhvatis nekog kriminalca, on te vrijedja, pljuje, a ti mu ne smijes nista jer se plasis za svoj certifikat...
Karabaja

#1738 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Karabaja »

uh braćo mila!

Image
slavkoimamodilera

#1739 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by slavkoimamodilera »

Svaka se 80ka jaje ovako zgovna straga, bez obzira na to sta ga udari... nevjerovatno nesto, ne znam da sam vidio gori auto kad je udar straga u pitanju :-)
karanana

#1740 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by karanana »

kako ste skontali da je ovo 80ka? meni lici na passata.

joj kako mrzim ovu krivinu na malti prema ilidzi. bas neprirodno skrece ulijevo ovuda vozim oprezno jer raja ulijece iz jedne trake u drugu.
skojotovski

#1741 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by skojotovski »

nema fule, 80-tka!dajem ruke, noge kao garanciju :mrgreen:
bpsang

#1742 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by bpsang »

Upozorenje forumasima a i ostalima

zbog neprilagodjene brzine i nepostivanja saobracajnih upozorenja znakova, dolazi do ovakvih nezeljenih situacija,.
Jutros sam prosao potputnjak kod Energoinvesta i na nekih desetak sekundi prije Golf se skotrljao, sa Auto-puta , na nezasticeni dio zbog neprilagodjene brzine, dio puta koji je nadogradjen zbog rekonstrukcije mosta .Radnike koje sam zatekao na licu mjesta, mi rekose da je ovo drugo vozilo od jutros prevrnuto, sva seca Dama koja je vozila ovoga Golfa je nepovrijedjena ili ce tek zatraziti pomoc kad se vrati u normalne tokove zivota.
SNIMCI SU MI KATASTROFA JER NISAM NAVIKAO DA SLIKAM SA MOBITELOM ( ne zamjerite mi zbog toga )

U svakom slucaju zelim vam opreznu voznju na ovakvim mjestima

Image

Image

Image

Image
cappy_tempo

#1743 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by cappy_tempo »

Neelix wrote:ne pomislis da je mozda prije toga divljao "pred trebom", prolazio kroz crvena, vozio 150, bjezao policiji?
sta god da je uradio bih bi uhapsen,rovili bi mu auto stadnardno policijsko izivljavanje,a ne da ga prebiju kao stoku i da ga puste onda da hoda normala i da se svadja sa glupim drotovima koji su uvidjaj radili. i ako moze sa onim golfom 150 ici i to je kad je guzva onda je lik sumaher i naravno rotacije se tek cula poslje blagog udara,znaci tek poslje tog sudara cula se rotacija i to kratko samo a inace kad murija kod elektroprivrde upali rotaciju ja u kuci cujem jos pogotovo kad je noc
VR6

#1744 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by VR6 »

Jest fino Golfa udesila, sreca nema povrijedjenih. A ova premosnica je bas nekako lose uradjena, doljeces sa autoputa, doceka te neozbiljni znak i onda taj spust, koji skrece lijevo u odnosu na normalnu cestu. Ko ne zna za to, ne cudi me da lete. Samo malo brze doletis na to i nema te...
bpsang

#1745 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by bpsang »

ova grupa radnika, je prevrnutog Golfa vratila u ovaj polozaj , inace je bio na krovu, i tek onda su Damu izvukli iz njega, a pricaju radnici i da je bilo slucajeva da sa Auto-puta prolete na iskopani most, a u vecini slucajeva, ne mogu uhvatiti pravac i dolazi do prevrtanja vozila.
skojotovski

#1746 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by skojotovski »

cappy_tempo wrote:
Neelix wrote:ne pomislis da je mozda prije toga divljao "pred trebom", prolazio kroz crvena, vozio 150, bjezao policiji?
sta god da je uradio bih bi uhapsen,rovili bi mu auto stadnardno policijsko izivljavanje,a ne da ga prebiju kao stoku i da ga puste onda da hoda normala i da se svadja sa glupim drotovima koji su uvidjaj radili. i ako moze sa onim golfom 150 ici i to je kad je guzva onda je lik sumaher i naravno rotacije se tek cula poslje blagog udara,znaci tek poslje tog sudara cula se rotacija i to kratko samo a inace kad murija kod elektroprivrde upali rotaciju ja u kuci cujem jos pogotovo kad je noc
ko stoku, ko stoku! samo marisat! a "kornjace" ga nisu bez razloga izvukle iz auta i izmarisale. i jos je imao snage da se raspravlja sa uvidajcima? jos su ga trebali natolehati!
Neelix

#1747 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by Neelix »

skojotovski wrote:
cappy_tempo wrote:
ko stoku, ko stoku! samo marisat! a "kornjace" ga nisu bez razloga izvukle iz auta i izmarisale. i jos je imao snage da se raspravlja sa uvidajcima? jos su ga trebali natolehati!
upravo tako. lijepa titina milicija. ruzno ga pogledaj - osjetices na bubrezima. o tempora, o mores :roll:
muz66

#1748 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by muz66 »

Hm, cetvorka zeMski vozac, ovo na Malti opet nesto puno zena oko auta... :run: :evil:
no_crnjak

#1749 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by no_crnjak »

zena za volanom,ti je isto k'o repetirana gevera....
anonimni clan

#1750 Re: Izvrno ga je lola...grad opasnog zivljenja....

Post by anonimni clan »

100_KA wrote:Upozorenje forumasima a i ostalima

zbog neprilagodjene brzine i nepostivanja saobracajnih upozorenja znakova, dolazi do ovakvih nezeljenih situacija,.
Jutros sam prosao potputnjak kod Energoinvesta i na nekih desetak sekundi prije Golf se skotrljao, sa Auto-puta , na nezasticeni dio zbog neprilagodjene brzine, dio puta koji je nadogradjen zbog rekonstrukcije mosta .Radnike koje sam zatekao na licu mjesta, mi rekose da je ovo drugo vozilo od jutros prevrnuto, sva seca Dama koja je vozila ovoga Golfa je nepovrijedjena ili ce tek zatraziti pomoc kad se vrati u normalne tokove zivota.
SNIMCI SU MI KATASTROFA JER NISAM NAVIKAO DA SLIKAM SA MOBITELOM ( ne zamjerite mi zbog toga )

U svakom slucaju zelim vam opreznu voznju na ovakvim mjestima

Image

Image

Image

Image
Super izvjestaj samo............meni ovaj podputnjak nepoznata rijec pa kontam da li je to je to nesto ispod cega ide put ili je to nesto sto lezi ispod puta...............
Bojim se da u ovoj dijaspori zaboravljam maternji jezik.
:(
Locked