12:14
U PM koliko grijesimo
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
I jedno i drugo, ali fali malo vise taktika.vee-jay wrote:jel' taktika ili nam fali agresivnosti?
Nemoj bolan, uci se makar kako se brani. Njihov golman dobio aplauz za proslu odbranu.vee-jay wrote:ja gasim ovo
ma nisam mogao vise. kako je proslo?Abacija wrote:Nemoj bolan, uci se makar kako se brani. Njihov golman dobio aplauz za proslu odbranu.vee-jay wrote:ja gasim ovo
I neki drugi selektor.samo malo wrote:Ocekivano, Rusija je puno kvalitetnija ekipa.
Realno, BiH nema kvalitet da se nosi sa najboljim reprezentacijama, ni jedan BiH igrac ne spada u tu neku top svjetsku klasu, a Rusi imaju recimo Gramsa, Dibirova, Igropula, Rastvortseva, Srbija ima Ilica, Nikolica, Vujina, sve igraci koji mogu igrati u bilo kom klubu, u najboljim klubovima Evrope.
BiH takve igrace nema.
Bice bolje, valjda, iduci put. Neka laksa skupina, uz puno srece, pa se nadati necemu.
toromanovic, terzic,tahirovic(grahovac),donekle i jaskicsamo malo wrote:Ocekivano, Rusija je puno kvalitetnija ekipa.
Realno, BiH nema kvalitet da se nosi sa najboljim reprezentacijama, ni jedan BiH igrac ne spada u tu neku top svjetsku klasu, a Rusi imaju recimo Gramsa, Dibirova, Igropula, Rastvortseva, Srbija ima Ilica, Nikolica, Vujina, sve igraci koji mogu igrati u bilo kom klubu, u najboljim klubovima Evrope.
BiH takve igrace nema.
Bice bolje, valjda, iduci put. Neka laksa skupina, uz puno srece, pa se nadati necemu.
doborac je odlican igrac,prce medju pet srtijelaca spanske ligehidrant wrote:Jaskic je beze igrac.
Treba se zahvaliti Demirovicu.
Pa sto ne igraju onda? koji nas igrac igra u nekom od najboljih klubova Evrope (HSV, Kiel, Ciudad, Barselona)? je li ijedan ikada doveden u istu recenicu sa nekim od ovih klubova kao moguce pojacanje? nijedan.lolo_lolo wrote: doborac je odlican igrac,prce medju pet srtijelaca spanske lige
sve u svemu,mi imamo 5,6 igraca koji mogu igrati u bilo kojem klubu na svijetu
Topla voda wrote:e moj demirovicu ,u sta sprca godine...
e moj enide,nek ti je sretna penzija,pa neces vise stajat na golu i kad te ide i kad te ne ide,jer te strucnjak ne smije staviti na klupu.
bolji dani dolaze,u to sam ubijedjen
Napokon neko realan. Ovi naši "sručnjaci" tvrde da imamo igrače koji mogu igrati u bilo kojem klubu u Evropi, a nemogu dalje dobaciti od Slovenije. Mi nemamo vrhunske igrače, imamo par kvalitetnih, ali to nije dovoljno da se igra na svjetskom nivou. Kada se umore Terza, Toromanović, Haramandić, Stojanović, pada i igra repke, nemamo dostojnih zamjena, sada što je to tako već tema za sebe. Problem je i taj što pojedini klubovi stvaraju igrače za susjedne reprezentacije (Buntić, Alilović). Problem je i što savez jedno vrijeme nije imao omladinske reprezentacije, pa se bez problema moglo dešavati ovo prethodno navedeno. Problem je i taj što su neki rukometaši preveliki egoisti (Prce, Šabanović), problem je i taj što se malo i Halid izgubio i nezna se nosti sa tim. Problem je i to što neki izbjegavaju godinama nastup za repku (Bašić). Mnogo je problema, da bi naša očekivanja mogla biti realna. Mislim da dolaze bolji dani, da se savez uozbiljio, da u mlađim kategorijama ima perspektive (kadeti su bili na EP). Dalje, neki se zalažu za Halidovu smjenu i etiketiraju ga kao glavnog krivca za ne odlazak na prvenstvo, a ko mu je alternativa? Zar mislite da bi u ovim okolnostima neko mogao napraviti više za BH rukomet, od onoga što je on u radio u posljednjih par godina? Mislim da on nezaslužuje pljuvanje. Ako Halid ode treba nam neko ko je bolji od njega, a onda se postavlja pitanje ko je spreman za njegova primanja raditi sa repkom? Je li moguće vratiti Hasanefedića? Ako je onda ok. Da li bi Maglajlija prihvatio i da li bi to bilo pravo rješenje? Da li bi Halid mogao napraviti više da je imao na raspolaganju sve igrače u ovom ciklusu, da je ostao Prce, da se Bašić odazvao, da je Skoko dobio pasoš, da su tu Buntić i Alilović naši, da Obradoviću nije svašta nešta preće od dresa repke, da..., Mnogo je otvorenih pitanja, a malo odgovora. Hoću reći da Halid nije JEDINI krivac, te ako se nemože dovesti VRHUNSKI trener treba ostaviti čovjeka na klupi. Samo znam da sam ponosan na ove momke koji se uvijek odazovu selektoru i na parketu daju maksimum (koliko god da je njihov maksimim) i želim im od srca da se u narednom periodu poklope neke stvari te da se plasiraju na neko takmičenje.samo malo wrote:Pa sto ne igraju onda? koji nas igrac igra u nekom od najboljih klubova Evrope (HSV, Kiel, Ciudad, Barselona)? je li ijedan ikada doveden u istu recenicu sa nekim od ovih klubova kao moguce pojacanje? nijedan.lolo_lolo wrote: doborac je odlican igrac,prce medju pet srtijelaca spanske lige
sve u svemu,mi imamo 5,6 igraca koji mogu igrati u bilo kojem klubu na svijetu
????????????nokia6170 wrote:hocel opet biti karta 10 KM ko protiv Italije?
i ja sam tako reagovao druze moj, nevjerujuci da je to istina..ali je istina...onda sam shvatio zasto su tribine prve zvanicne historijske utakmice za onu novootvorenu dvoranu bile poluprazne, umjesto da bude krcato do zadnjeg mjesta.fini dečko wrote:????????????nokia6170 wrote:hocel opet biti karta 10 KM ko protiv Italije?
Ma nemamo mi igrace top svjetske klase, niti je problem sto BiH nije velesila pa kao ne mogu doci do najboljih klubova jer smo nepoznati. Nije ni Ceska velesila pa je Jicha dospio u Kiel, samo jedan primjer.fini dečko wrote:
Napokon neko realan. Ovi naši "sručnjaci" tvrde da imamo igrače koji mogu igrati u bilo kojem klubu u Evropi, a nemogu dalje dobaciti od Slovenije. Mi nemamo vrhunske igrače, imamo par kvalitetnih, ali to nije dovoljno da se igra na svjetskom nivou. Kada se umore Terza, Toromanović, Haramandić, Stojanović, pada i igra repke, nemamo dostojnih zamjena, sada što je to tako već tema za sebe. Problem je i taj što pojedini klubovi stvaraju igrače za susjedne reprezentacije (Buntić, Alilović). Problem je i što savez jedno vrijeme nije imao omladinske reprezentacije, pa se bez problema moglo dešavati ovo prethodno navedeno. Problem je i taj što su neki rukometaši preveliki egoisti (Prce, Šabanović), problem je i taj što se malo i Halid izgubio i nezna se nosti sa tim. Problem je i to što neki izbjegavaju godinama nastup za repku (Bašić). Mnogo je problema, da bi naša očekivanja mogla biti realna. Mislim da dolaze bolji dani, da se savez uozbiljio, da u mlađim kategorijama ima perspektive (kadeti su bili na EP). Dalje, neki se zalažu za Halidovu smjenu i etiketiraju ga kao glavnog krivca za ne odlazak na prvenstvo, a ko mu je alternativa? Zar mislite da bi u ovim okolnostima neko mogao napraviti više za BH rukomet, od onoga što je on u radio u posljednjih par godina? Mislim da on nezaslužuje pljuvanje. Ako Halid ode treba nam neko ko je bolji od njega, a onda se postavlja pitanje ko je spreman za njegova primanja raditi sa repkom? Je li moguće vratiti Hasanefedića? Ako je onda ok. Da li bi Maglajlija prihvatio i da li bi to bilo pravo rješenje? Da li bi Halid mogao napraviti više da je imao na raspolaganju sve igrače u ovom ciklusu, da je ostao Prce, da se Bašić odazvao, da je Skoko dobio pasoš, da su tu Buntić i Alilović naši, da Obradoviću nije svašta nešta preće od dresa repke, da..., Mnogo je otvorenih pitanja, a malo odgovora. Hoću reći da Halid nije JEDINI krivac, te ako se nemože dovesti VRHUNSKI trener treba ostaviti čovjeka na klupi. Samo znam da sam ponosan na ove momke koji se uvijek odazovu selektoru i na parketu daju maksimum (koliko god da je njihov maksimim) i želim im od srca da se u narednom periodu poklope neke stvari te da se plasiraju na neko takmičenje.