Champions league 2013/14

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
DonVitoni

#1726 Re: Champions league 2013/14

Post by DonVitoni »

fixer wrote:
Crvena Tifoza wrote::lol:

fixer i donvito od dva brata djeca

:skoljka: :run:
Tebi puna usta mene i Vita, a svako tvoje pisanje je infantilnom nivou. Ne kontam. Cak i kad ti se niko ne obraca ti si na tom nivou.
:thumbup:

Nije mu lahko.
perfect_guy

#1727 Re: Champions league 2013/14

Post by perfect_guy »

DonVitoni wrote: OVO PENAL :shock: :lol: :lol: :lol:
ako je ovo stvarno ovako bilo, onda je onaj iz sosijedada sinoć trebao direktni crveni dobiti :-) :-)
DonVitoni

#1728 Re: Champions league 2013/14

Post by DonVitoni »

lider wrote:Ovaj Napoli najsmješniji tim u ligi prvaka, kako li se kvalifikovaše uopšte :-?
Fakat, vidi ti njega.
Momce ko ti kupi tastaturu.
horion_bosona

#1729 Re: Champions league 2013/14

Post by horion_bosona »

studeni76 wrote:Luda ova grupa F, igraju bez remija. teoretski lako moguće da tri ekipe imaju po 12 bodova na kraju, mislim da se nikad nije desilo da sa toliko bodova ekipa ne prođe dalje!
baš tako, sad je svaki gol bitan... ali Napoliju remi u narednom kolu protiv Borussie donosi siguran prolaz
Partijaner

#1730 Re: Champions league 2013/14

Post by Partijaner »

Ko da gledam da ce se Celsi opet nekako provuc do zavrsnice LP.
DonVitoni

#1731 Re: Champions league 2013/14

Post by DonVitoni »

perfect_guy wrote:
DonVitoni wrote: OVO PENAL :shock: :lol: :lol: :lol:
ako je ovo stvarno ovako bilo, onda je onaj iz sosijedada sinoć trebao direktni crveni dobiti :-) :-)
Sve smo vidjeli... ovo je sudjenje :oops: :cry: :( iz godine u godinu iz tekme u tekmu.. i ovaj cunj kraj gola... koji je on faktor ? da gleda tokom tekme jeli linija bijela ?
Dali je nikla neka nova travka uz liniju ?
BegA_

#1732 Re: Champions league 2013/14

Post by BegA_ »

horion_bosona wrote:
studeni76 wrote:Luda ova grupa F, igraju bez remija. teoretski lako moguće da tri ekipe imaju po 12 bodova na kraju, mislim da se nikad nije desilo da sa toliko bodova ekipa ne prođe dalje!
baš tako, sad je svaki gol bitan... ali Napoliju remi u narednom kolu protiv Borussie donosi siguran prolaz
Borussia mora pobijediti, inace im je pa-pa. :D Maestro Benitez je stvoren za takve utakmice.
DonVitoni

#1733 Re: Champions league 2013/14

Post by DonVitoni »

horion_bosona wrote:
:thumbup:

U to ne sumnjam.
horion_bosona

#1734 Re: Champions league 2013/14

Post by horion_bosona »

fakat mi krivo što će biti ili Napoli ili Borussia... jer ako bi imali po 12 bodova, Arsenal će sigurno imati najbolju gol razliku, tako što će kući nabiti Marseille

kako ovo kolo okrenu sve u korist Arsenala, a do 60. minute bili su donji

edit. greška, neće se gledati golovi postignuti protiv Masreillea, ako bude krug od 3 ekipe po 12
Last edited by horion_bosona on 07/11/2013 00:03, edited 1 time in total.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#1735 Re: Champions league 2013/14

Post by Picajzla »

Pa bolje Arsenal da prodje nego Napoli u svakom slucaju.
DonVitoni

#1736 Re: Champions league 2013/14

Post by DonVitoni »

Picajzla wrote:Pa bolje Arsenal da prodje nego Napoli u svakom slucaju.
Proce Napoli pa Arsenal.
Bosanski_kralj

#1737 Re: Champions league 2013/14

Post by Bosanski_kralj »

Ništa mi odvratnije nema nego kad ekipa maši previše šansi. Pa jebem ti invalide, ugurajte je nekako. Ovo se često dešava Borusiji, Barceloni, a evo počelo i Bayernu i onda kad ekipa poput Čelzija iz jedne poluprilike dobije utakmice, počne kuknjava o bunkeru, o antifudbalu...
popokatepetl_com

#1738 Re: Champions league 2013/14

Post by popokatepetl_com »

REalno osim sanse Mikhtariyana Dortmund nista nije napravio, imali su incijativu i jednom je Reus bio u sansi kad je promasio loptu i to je to a pogotovo je cudno to sto su nakon primljenog gola stali i bukvalno nisu zaprijetili Sczecznom. Predobra je Dortmund ekipa da ispadne u grupama otresce Napolija kuci, ne mogu dvije zaredom prosipati bodove na svom terenu.
DonVitoni

#1739 Re: Champions league 2013/14

Post by DonVitoni »

Vidim ovu grpicu sto se ponadala da ce Napoli kiksati.

:izet: :skoljka:
DonVitoni

#1740 Re: Champions league 2013/14

Post by DonVitoni »

Image
Crvena Tifoza

#1741 Re: Champions league 2013/14

Post by Crvena Tifoza »

Picajzla wrote:Pa bolje Arsenal da prodje nego Napoli u svakom slucaju.
Sramota bi bilo da Napoli prodje sa onakvim huliganima. Čuj napali autobus sa igračima. :roll:
Sačekajmo kazne od UEFA.
groove

#1742 Re: Champions league 2013/14

Post by groove »

wannabe_ultra wrote:blago vama pa sa takvim zarom i strascu pratite utakmice evropskih ekipa :D
mozda je do mene, ali meni ova liga prvaka sluzi samo za kladionicu a ne i za raznorazna prepucavanja i nerviranja :lol: :lol:
je li copa sudamericana bolja?
TheHound

#1743 Re: FC Barcelona

Post by TheHound »

kisni indijanac wrote:interesantno je da penale za barcu komentiraju simpatizeri tima kome je dosuđen jedan od najsmješnijih penala u istoriji ove igre ( protiv elchea ) 8-)
I Milanu protiv Ajaxa i Unitedu u utorak i bice ih jos sigurno dok god ne pocne sankcionisanje simulatora.

Tapatalk 4
pussysmoke

#1744 Re: FC Barcelona

Post by pussysmoke »

TheHound wrote:Zato bi ti kao jako objektivan sve priznao onako kako jest :D

Tapatalk 4
Zato što nisam "šupak", pa priznam i kad su "moji" jadni i kad su drugi jadni. Eto zašto. Ali kod vas vlada druga politika, laži bez obzira na sve, laži da smo najbolji. Lažeš sebe druže.
fixer

#1745 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

kisni indijanac wrote:interesantno je da penale za barcu komentiraju simpatizeri tima kome je dosuđen jedan od najsmješnijih penala u istoriji ove igre ( protiv elchea ) 8-)
Pa taj isti simpatizer je rekao da me stid penala, a nisam ovdje dolazio i govorio da nije penal, pa nakon dva dana supljiranja, u maniri Nikolica, samo tako promijenio misljenje. :D Kao da je u tih dva dana procitao neku knjugu o sudjenju, otisao na seminar... :D
ultima_palabra

#1746 Re: Champions league 2013/14

Post by ultima_palabra »

Bolje bi bilo da Arsenal i Borussia prođu, više će šansi imati u narednoj fazi... inače, sve tri ekipe su mi pomalo drage, nek ispadne Napoli samo zbog debelog konobara :mrgreen:
kisni indijanac

#1747 Re: FC Barcelona

Post by kisni indijanac »

fixer wrote:
Pa taj isti simpatizer je rekao da me stid penala, a nisam ovdje dolazio i govorio da nije penal, pa nakon dva dana supljiranja, u maniri Nikolica, samo tako promijenio misljenje. :D Kao da je u tih dva dana procitao neku knjugu o sudjenju, otisao na seminar... :D
ja sam isti dan promijenio mišljenje, a zna se kakvi ljudi nikad ne mijenjaju mišljenje......
TheHound

#1748 Re: FC Barcelona

Post by TheHound »

pussysmoke wrote:

Tapatalk 4
Zato što nisam "šupak", pa priznam i kad su "moji" jadni i kad su drugi jadni. Eto zašto. Ali kod vas vlada druga politika, laži bez obzira na sve, laži da smo najbolji. Lažeš sebe druže.
:D
Pa da je i Barca bila jadna ne bi bio problem priznat. Milan ni gol nije dao i to je Pique morao. Penal je cist, Busquetsov gol je iz ofsajda, Barca zadnje dvije godine nije najbolja, Messi ove godine nije najbolji (ispred su Ronaldo, Ribery i Zlatan) itd.

Tapatalk 4
fixer

#1749 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

kisni indijanac wrote:
fixer wrote:
ja sam isti dan promijenio mišljenje, a zna se kakvi ljudi nikad ne mijenjaju mišljenje......
Nikolic izjavljuje isto. :D Nije problem ga promijeniti, problem je sto je od starta to bio penal, ali ti nisi htio to reci da ne bi neko doveo Barcinu pobjedu u pitanje. Kako je bilo onih hrabrijih koji su to rekli, pa ih niko nije pojeo, onda si i ti priznao. To je jedino logicno objasnjenje. Ukoliko tvrdis da si skontao da je penal nakon sto si par dana gledao snimak, pa uvidio, :D onda, kume, suzdrzi se od komentarisanja sudjenja, jer ocigledno ti par dana treba da odlucis je li ili nije, a onda se ljutis na neke odluke sudije (Elche) koji to mora odmah. :-)
pussysmoke

#1750 Re: FC Barcelona

Post by pussysmoke »

TheHound wrote:
pussysmoke wrote:

Tapatalk 4
:D
Pa da je i Barca bila jadna ne bi bio problem priznat. Milan ni gol nije dao i to je Pique morao. Penal je cist, Busquetsov gol je iz ofsajda, Barca zadnje dvije godine nije najbolja, Messi ove godine nije najbolji (ispred su Ronaldo, Ribery i Zlatan) itd.

Tapatalk 4
Što da ti ja pričam kad sve znaš. :wink:
Locked