fixer wrote:Tebi puna usta mene i Vita, a svako tvoje pisanje je infantilnom nivou. Ne kontam. Cak i kad ti se niko ne obraca ti si na tom nivou.Crvena Tifoza wrote:![]()
fixer i donvito od dva brata djeca
![]()
Nije mu lahko.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
fixer wrote:Tebi puna usta mene i Vita, a svako tvoje pisanje je infantilnom nivou. Ne kontam. Cak i kad ti se niko ne obraca ti si na tom nivou.Crvena Tifoza wrote:![]()
fixer i donvito od dva brata djeca
![]()
ako je ovo stvarno ovako bilo, onda je onaj iz sosijedada sinoć trebao direktni crveni dobitiDonVitoni wrote: OVO PENAL![]()
![]()
![]()
Fakat, vidi ti njega.lider wrote:Ovaj Napoli najsmješniji tim u ligi prvaka, kako li se kvalifikovaše uopšte
baš tako, sad je svaki gol bitan... ali Napoliju remi u narednom kolu protiv Borussie donosi siguran prolazstudeni76 wrote:Luda ova grupa F, igraju bez remija. teoretski lako moguće da tri ekipe imaju po 12 bodova na kraju, mislim da se nikad nije desilo da sa toliko bodova ekipa ne prođe dalje!
Sve smo vidjeli... ovo je sudjenjeperfect_guy wrote:ako je ovo stvarno ovako bilo, onda je onaj iz sosijedada sinoć trebao direktni crveni dobitiDonVitoni wrote: OVO PENAL![]()
![]()
![]()
![]()
Borussia mora pobijediti, inace im je pa-pa.horion_bosona wrote:baš tako, sad je svaki gol bitan... ali Napoliju remi u narednom kolu protiv Borussie donosi siguran prolazstudeni76 wrote:Luda ova grupa F, igraju bez remija. teoretski lako moguće da tri ekipe imaju po 12 bodova na kraju, mislim da se nikad nije desilo da sa toliko bodova ekipa ne prođe dalje!
horion_bosona wrote:baš tako, sad je svaki gol bitan... ali Napoliju remi u narednom kolu protiv Borussie donosi siguran prolazstudeni76 wrote:Luda ova grupa F, igraju bez remija. teoretski lako moguće da tri ekipe imaju po 12 bodova na kraju, mislim da se nikad nije desilo da sa toliko bodova ekipa ne prođe dalje!
Proce Napoli pa Arsenal.Picajzla wrote:Pa bolje Arsenal da prodje nego Napoli u svakom slucaju.
Sramota bi bilo da Napoli prodje sa onakvim huliganima. Čuj napali autobus sa igračima.Picajzla wrote:Pa bolje Arsenal da prodje nego Napoli u svakom slucaju.
je li copa sudamericana bolja?wannabe_ultra wrote:blago vama pa sa takvim zarom i strascu pratite utakmice evropskih ekipa![]()
mozda je do mene, ali meni ova liga prvaka sluzi samo za kladionicu a ne i za raznorazna prepucavanja i nerviranja![]()
I Milanu protiv Ajaxa i Unitedu u utorak i bice ih jos sigurno dok god ne pocne sankcionisanje simulatora.kisni indijanac wrote:interesantno je da penale za barcu komentiraju simpatizeri tima kome je dosuđen jedan od najsmješnijih penala u istoriji ove igre ( protiv elchea )
Zato što nisam "šupak", pa priznam i kad su "moji" jadni i kad su drugi jadni. Eto zašto. Ali kod vas vlada druga politika, laži bez obzira na sve, laži da smo najbolji. Lažeš sebe druže.TheHound wrote:Zato bi ti kao jako objektivan sve priznao onako kako jest![]()
Tapatalk 4
Pa taj isti simpatizer je rekao da me stid penala, a nisam ovdje dolazio i govorio da nije penal, pa nakon dva dana supljiranja, u maniri Nikolica, samo tako promijenio misljenje.kisni indijanac wrote:interesantno je da penale za barcu komentiraju simpatizeri tima kome je dosuđen jedan od najsmješnijih penala u istoriji ove igre ( protiv elchea )
ja sam isti dan promijenio mišljenje, a zna se kakvi ljudi nikad ne mijenjaju mišljenje......fixer wrote:Pa taj isti simpatizer je rekao da me stid penala, a nisam ovdje dolazio i govorio da nije penal, pa nakon dva dana supljiranja, u maniri Nikolica, samo tako promijenio misljenje.kisni indijanac wrote:interesantno je da penale za barcu komentiraju simpatizeri tima kome je dosuđen jedan od najsmješnijih penala u istoriji ove igre ( protiv elchea )Kao da je u tih dva dana procitao neku knjugu o sudjenju, otisao na seminar...
pussysmoke wrote:Zato što nisam "šupak", pa priznam i kad su "moji" jadni i kad su drugi jadni. Eto zašto. Ali kod vas vlada druga politika, laži bez obzira na sve, laži da smo najbolji. Lažeš sebe druže.TheHound wrote:Zato bi ti kao jako objektivan sve priznao onako kako jest![]()
Tapatalk 4
Nikolic izjavljuje isto.kisni indijanac wrote:ja sam isti dan promijenio mišljenje, a zna se kakvi ljudi nikad ne mijenjaju mišljenje......fixer wrote:Pa taj isti simpatizer je rekao da me stid penala, a nisam ovdje dolazio i govorio da nije penal, pa nakon dva dana supljiranja, u maniri Nikolica, samo tako promijenio misljenje.kisni indijanac wrote:interesantno je da penale za barcu komentiraju simpatizeri tima kome je dosuđen jedan od najsmješnijih penala u istoriji ove igre ( protiv elchea )Kao da je u tih dva dana procitao neku knjugu o sudjenju, otisao na seminar...
Što da ti ja pričam kad sve znaš.TheHound wrote:pussysmoke wrote:Zato što nisam "šupak", pa priznam i kad su "moji" jadni i kad su drugi jadni. Eto zašto. Ali kod vas vlada druga politika, laži bez obzira na sve, laži da smo najbolji. Lažeš sebe druže.TheHound wrote:Zato bi ti kao jako objektivan sve priznao onako kako jest![]()
Tapatalk 4![]()
Pa da je i Barca bila jadna ne bi bio problem priznat. Milan ni gol nije dao i to je Pique morao. Penal je cist, Busquetsov gol je iz ofsajda, Barca zadnje dvije godine nije najbolja, Messi ove godine nije najbolji (ispred su Ronaldo, Ribery i Zlatan) itd.
Tapatalk 4