Jednostavno rjesenje, zar ne? Nesto mi cudno da bas niko od ovih zagovornika lockdowna ne zeli ni pomenuti tako nesto. Malo je to sumnjivo..
Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
-
laik1981
#17151 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
- Tesla Edison
#17152 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Nije problem ostati kući, problem je ogromni finansijski minus koji će imati ugostiteljski i uslužni sektor, a koji će se direktno odraziti na plate uposlenih u tom sektoru, kao i na sam broj uposlenih.Industrialyzer wrote: ↑09/03/2021 10:04Tacno, nekih 2500000 doza da stigne odjednom i da se vakcinisemo u roku od 5 dana. Pa Srbija je presla milion vakcinisanih i opet proslog vikenda su imali zatvaranje.WRecker wrote: ↑09/03/2021 09:46VakcineRevolucionar ★ wrote: ↑09/03/2021 00:25 A dobro, nek mi prosjecan stanovnik KS-a kaze sta bi po njemu bilo rjesenje trenutno? Ako ne lokdaun u ovom ogranicenom obliku
Ove suplje price o praznim bolnicama vise niko ne slusa, gluposti na kvadrat. Fol jaran isao i snimao, legendo, sestra mi radi gore vec 20 godina, pada s nogu, sve je puno. Ne kazem da kupe mrtve viljuskarom, ali zaista nije bezazleno. Strpi se jedan vikend, za dobrobit drustva, ne budite glupiimas priliku da budes drustveno koristan tako sto neces ici u kafanu ili trzni centar za vikend, i opet tesko.
Nije jebena kafa problem, problem su ekonomske posljedice koje NIKO neće sanirati. Napisao sam iznad, nek zatvore i na godinu dana ali nek pokriju gubitke firmama i plate radnicima. Niko se ne bi bunio, čak štaviše, svi bi to podržavali.
Lahko je reći zatvaramo sve, a šta ćete poslije? Ko će oporaviti ekonomiju? Šta ćete vi? Odoše Seka i Bakir avionom u Tursku, ode Dodik u Rusiju, ode Dragan u Zagreb. Šta ćete vi, kako ćete vi?
Nije stvar u kafi vjeruj mi.
Last edited by Tesla Edison on 09/03/2021 10:18, edited 1 time in total.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#17153 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
ni ne pomišljajte da će netko imati hrabrosti smanjiti plaću državnim službenicima. garantirano tvrdim da bi se tada digao njihov sindikat, a ovi đavolji advokati bi ih vrebali da u njihovo ime tuže kanton i naplate pare.
- Bancho
#17154 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Majstorski je to odradio. Niti je tražio premijera, a niti ministarstvo zdravstva. Iz NS su naivno poletili iako su bili upozoreni. Ali šta je tu je, ipak pokušavaju nešto da rade za razliku od vlade petak 13, koja je bila bez ministra zdravstva 5 mjeseci. Ovdje nema pravilne odluke, jer šta god vlada donese neko će biti zakinut. Mada i mi smo kao narod (mislim na sva tri plemena) neodgovorni i teško nam je da poštujemo bilo kakva pravila.
Bezveze je ovo napadanje nipovaca na vladu (Vranića). Oni očito zaboravljaju da imaju većinu u vladi (7 ministara) i da vlada sve odluke donosi jednoglasno. Naravno, ne rade oni to nasumično već je to naredba sa vrha (od Dine). Struktura i princip rada u NIP-u je kao i u SDA. Čim taj i dalje drži Alijinu sliku na zidu, jasno je da tu neće biti nekih velikih promjena.
Svima je jasno da će NS i SDP dobiti šut kartu nakon izbora 2022.
- MorningStar
#17155 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Skocili zdo botovi a ista sra*ja im stranka radi 25 godina , sad odjednom progledase
Neki idu i jedni i drugi ... negdje
Neki idu i jedni i drugi ... negdje
- Tesla Edison
#17156 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Kad smo kod Alije, pošto si ga spomenuo, treba ustati pa ga spomenuti.Bancho wrote: ↑09/03/2021 10:17Majstorski je to odradio. Niti je tražio premijera, a niti ministarstvo zdravstva. Iz NS su naivno poletili iako su bili upozoreni. Ali šta je tu je, ipak pokušavaju nešto da rade za razliku od vlade petak 13, koja je bila bez ministra zdravstva 5 mjeseci. Ovdje nema pravilne odluke, jer šta god vlada donese neko će biti zakinut. Mada i mi smo kao narod (mislim na sva tri plemena) neodgovorni i teško nam je da poštujemo bilo kakva pravila.
Bezveze je ovo napadanje nipovaca na vladu (Vranića). Oni očito zaboravljaju da imaju većinu u vladi (7 ministara) i da vlada sve odluke donosi jednoglasno. Naravno, ne rade oni to nasumično već je to naredba sa vrha (od Dine). Struktura i princip rada u NIP-u je kao i u SDA. Čim taj i dalje drži Alijinu sliku na zidu, jasno je da tu neće biti nekih velikih promjena.
Ova sva vlast, nema nikakve veze sa politikom koju je Alija zagovarao.
– Nemojte glasati za one koji su se pretvorili u lokalne moćnike!
– Nemojte glasati za one koji su stekli bogatstva pa im se ne zna porijeklo. Bogati jesu, ali ti se nikako ne daju uhvatiti odakle mu najedanput pare. Nemojte glasati ni za tu sortu ljudi!
– Nemojte glasati ni za one koji mnogo govore, a rade prijatne poslove. Znate, nađu i u toku rata prijatno da rade, ali puno govore.
– I nemojte glasati za one koji za sebe agituju. Kažu glasaj za mene, treba da za mene da glasaš i one koji traže vlast! Nemojte za njih glasati
Danas imamo lokalne moćnike, budžetske parazite, razne profitere,...
I takvi nam odlučuju o mjerama, o životu i smrti...
-
laik1981
#17157 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Ali zato imaju previse hrabrosti kada govore o zatvaranju usluznih djelatnosti. Obicni misevi kao i prethodnici im..
Ovdje svi gledaju ugostitelje ili frizeraje kroz Topu ili Sabica, a ne znaju da u usluznim djelatnostima ima najvise onih koji se samozaposljavaju i rade za ceker. Dan kada ne rade nema ni cekera. I oni bi takve zatvarali, a sebe i ne pomisljaju ostetiti ni za marku i tako se solidarisati sa ovima koje zatvaraju..
Iako sam glasac cetvorke, tacnije Nase Stranke, najiskrenije se nadam da ce se danas masovnije izaci na proteste i stati u kraj maltretiranju i ugnjetavanju..
Ponavljam, neka pokriju gubitke u prometu, pa neka zatvaraju. Niko A ne bi rekao..
-
Nivelacija
#17158 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Vladi smanjiti plate ovaj mjesec i platiti ugostitelje.
Forto jel ok?
Forto jel ok?
- Tesla Edison
#17159 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
laik1981 wrote: ↑09/03/2021 10:23Ali zato imaju previse hrabrosti kada govore o zatvaranju usluznih djelatnosti. Obicni misevi kao i prethodnici im..
Ovdje svi gledaju ugostitelje ili frizeraje kroz Topu ili Sabica, a ne znaju da u usluznim djelatnostima ima najvise onih koji se samozaposljavaju i rade za ceker. Dan kada ne rade nema ni cekera. I oni bi takve zatvarali, a sebe i ne pomisljaju ostetiti ni za marku i tako se solidarisati sa ovima koje zatvaraju..
Iako sam glasac cetvorke, tacnije Nase Stranke, najiskrenije se nadam da ce se danas masovnije izaci na proteste i stati u kraj maltretiranju i ugnjetavanju..
Ponavljam, neka pokriju gubitke u prometu, pa neka zatvaraju. Niko A ne bi rekao..
Nisam znao da smo koalicioni partneri
Samo bih dodao, i firezarji su zabranjeni za vikend. Ko će njima nadoknaditi gubitak? Ni Topa ni Šabić nisu frizeri, a i taj sektor je pogođen. Od čega ti ljudi da se hrane u vrijeme lockdown-a?
- Tesla Edison
#17160 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Vladi, svim saradnicima i savjetnicima, kompletnoj skupštini obustaviti plate na jedan mjesec.Nivelacija wrote: ↑09/03/2021 10:26 Vladi smanjiti plate ovaj mjesec i platiti ugostitelje.
Forto jel ok?
Biće i više nego dovoljno.
Hajmo Forto, evo konkretne mjere.
- Styling
#17161 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Vjerujem da bi vrlo rado on to uradio, ali bi onda bilo ocjenjeno kao populisticki potez jer bi sredstva bila premala da bi se moglo napraviti bilo sta znacajno.Nivelacija wrote: ↑09/03/2021 10:26 Vladi smanjiti plate ovaj mjesec i platiti ugostitelje.
Forto jel ok?
-
laik1981
#17162 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Sabic je frizer, ali to nije bitno. Zelio sam reci da svi gledaju vlasnike tih malih biznisa kroz one koji su se obogatili. Niko ne gleda lokalnog bricu ili komsiju koji drzi neki kafic i iz dana u dan se bori da prezivi i prehrani svoju porodicu. Svi su spremni bez imalo savjesti zatvoriti tim ljudima poslove i ugroziti egzistenciju njihovih porodica. Jasno je meni da su politicari izgubili kontakt sa obicnim covjekom i realnoscu, ali mi nije jasno kako su neki obicni ljudi postali nesvjesni.TESLA_EDISON wrote: ↑09/03/2021 10:26laik1981 wrote: ↑09/03/2021 10:23Ali zato imaju previse hrabrosti kada govore o zatvaranju usluznih djelatnosti. Obicni misevi kao i prethodnici im..
![]()
Nisam znao da smo koalicioni partneri. Vidim ja slažemo se ovdje na forumu
Samo bih dodao, i firezarji su zabranjeni za vikend. Ko će njima nadoknaditi gubitak? Ni Topa ni Šabić nisu frizeri, a i taj sektor je pogođen. Od čega ti ljudi da se hrane u vrijeme lockdown-a?
I to sto sam glasao za NS ne znaci da necu kritikovati ako nesto rade pogresno. Da mi je otac premijer ja bih mu bio najveci kriticar. Tako je oslobadjajuce kada nisi bilo ciji bot i slijepi klimac glavom.
- Tesla Edison
#17163 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Upravolaik1981 wrote: ↑09/03/2021 10:37Sabic je frizer, ali to nije bitno. Zelio sam reci da svi gledaju vlasnike tih malih biznisa kroz one koji su se obogatili. Niko ne gleda lokalnog bricu ili komsiju koji drzi neki kafic i iz dana u dan se bori da prezivi i prehrani svoju porodicu. Svi su spremni bez imalo savjesti zatvoriti tim ljudima poslove i ugroziti egzistenciju njihovih porodica. Jasno je meni da su politicari izgubili kontakt sa obicnim covjekom i realnoscu, ali mi nije jasno kako su neki obicni ljudi postali nesvjesni.TESLA_EDISON wrote: ↑09/03/2021 10:26laik1981 wrote: ↑09/03/2021 10:23
Ali zato imaju previse hrabrosti kada govore o zatvaranju usluznih djelatnosti. Obicni misevi kao i prethodnici im..
![]()
Nisam znao da smo koalicioni partneri. Vidim ja slažemo se ovdje na forumu
I to sto sam glasao za NS ne znaci da necu kritikovati ako nesto rade pogresno. Da mi je otac premijer ja bih mu bio najveci kriticar. Tako je oslobadjajuce kada nisi bilo ciji bot i slijepi klimac glavom.
Stranački botovi, naveći su lopovi.
- pepeljara
#17164 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
laik1981 wrote: ↑09/03/2021 10:37 Sabic je frizer, ali to nije bitno. Zelio sam reci da svi gledaju vlasnike tih malih biznisa kroz one koji su se obogatili. Niko ne gleda lokalnog bricu ili komsiju koji drzi neki kafic i iz dana u dan se bori da prezivi i prehrani svoju porodicu. Svi su spremni bez imalo savjesti zatvoriti tim ljudima poslove i ugroziti egzistenciju njihovih porodica. Jasno je meni da su politicari izgubili kontakt sa obicnim covjekom i realnoscu, ali mi nije jasno kako su neki obicni ljudi postali nesvjesni.
Nema se sta dodati.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#17165 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
TESLA_EDISON wrote: ↑09/03/2021 10:23Kad smo kod Alije, pošto si ga spomenuo, treba ustati pa ga spomenuti.Bancho wrote: ↑09/03/2021 10:17Majstorski je to odradio. Niti je tražio premijera, a niti ministarstvo zdravstva. Iz NS su naivno poletili iako su bili upozoreni. Ali šta je tu je, ipak pokušavaju nešto da rade za razliku od vlade petak 13, koja je bila bez ministra zdravstva 5 mjeseci. Ovdje nema pravilne odluke, jer šta god vlada donese neko će biti zakinut. Mada i mi smo kao narod (mislim na sva tri plemena) neodgovorni i teško nam je da poštujemo bilo kakva pravila.
Ova sva vlast, nema nikakve veze sa politikom koju je Alija zagovarao.
– Nemojte glasati za one koji su se pretvorili u lokalne moćnike!
– Nemojte glasati za one koji su stekli bogatstva pa im se ne zna porijeklo. Bogati jesu, ali ti se nikako ne daju uhvatiti odakle mu najedanput pare. Nemojte glasati ni za tu sortu ljudi!
– Nemojte glasati ni za one koji mnogo govore, a rade prijatne poslove. Znate, nađu i u toku rata prijatno da rade, ali puno govore.
– I nemojte glasati za one koji za sebe agituju. Kažu glasaj za mene, treba da za mene da glasaš i one koji traže vlast! Nemojte za njih glasati
Danas imamo lokalne moćnike, budžetske parazite, razne profitere,...
I takvi nam odlučuju o mjerama, o životu i smrti...
- Tesla Edison
#17166 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Oglasila se i vodeća "pumpadžija" brojki.
Sve ide po planu. Sada će vršiti pritisak da se "uz blagovremeno obavještenje" sve zatvori, eto ljudi na ulici i šta se dešava? Pada vlada.
Šta poslije? Eto petak 13. vlade opet, Zahiragić premijer i brojke će "misteriozno" nestati.
E Forto, govedo moje.
https://avaz.ba/vijesti/bih/636173/sebi ... amo-ni-sta
Sve ide po planu. Sada će vršiti pritisak da se "uz blagovremeno obavještenje" sve zatvori, eto ljudi na ulici i šta se dešava? Pada vlada.
Šta poslije? Eto petak 13. vlade opet, Zahiragić premijer i brojke će "misteriozno" nestati.
E Forto, govedo moje.
- Naravno, Krizni štab bi trebalo i da objasni svoju odluku. Na čemu Krizni štab bazira odluku “od petka do ponedjeljka” i da građanima objasni koji su benefiti ovakve odluke. Ovako to zvuči kao radimo nešto, a ne znamo ni šta, ni kako postići rezultat. Građani neće ozbiljno shvatiti ništa što nije potkrijepljeno logičnim i razumljivim objašnjenjem, baziranim na stručnom zaključivanju - kazala je Izetbegović.
Ona smatra da i premijer i Krizni štab KS kasne sa, kako je kazala, nekim konkretnim postupcima.
- Veliki je porast zaraženih, a do petka ima još četiri dana - kazala je Izetbegović.
-
laik1981
#17167 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Kao sto je vec neko negdje rekao, SDA je konstruktivna opozicija i za nadati se da ce opozicija ostati jos 20 godina..TESLA_EDISON wrote: ↑09/03/2021 10:48 Oglasila se i vodeća "pumpadžija" brojki.
E Forto, govedo moje.
- Naravno, Krizni štab bi trebalo i da objasni svoju odluku. Na čemu Krizni štab bazira odluku “od petka do ponedjeljka” i da građanima objasni koji su benefiti ovakve odluke. Ovako to zvuči kao radimo nešto, a ne znamo ni šta, ni kako postići rezultat. Građani neće ozbiljno shvatiti ništa što nije potkrijepljeno logičnim i razumljivim objašnjenjem, baziranim na stručnom zaključivanju - kazala je Izetbegović.
Ona smatra da i premijer i Krizni štab KS kasne sa, kako je kazala, nekim konkretnim postupcima.
- Veliki je porast zaraženih, a do petka ima još četiri dana - kazala je Izetbegović.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#17168 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Nazalost, svo ovo haoticno desavanje oko vlade, mjera ide na ruku ovim parazitima iz SDA, koji samo vrebaju i cekaju priliku da zabiju kandze...hebe se njima sto ljudi umiru, sto brojevi rastu, sto nema vakcina, lijekova, samo je vazno pratiti cetvorku i cekati priliku da joj se podmetne noga, ukazujuci da je trenutna vlada odgovorna za rast broja oboljelih... 
- Tesla Edison
#17169 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Lud je svako ko je mislio da će SDA tek tako predati svoju vlast u kantonu. Koristiće sva sredstva, a sama histerija oko korone im je došla ko kec na 12. Još imaju glavnog udarnika za manipulaciju brojevima i stvaranju panike. Dnevni izvještaji dovoljno govore o tome koliko se laže kada su brojevi u pitanju. Kanton oko 500, a cijela država nekad ni 300. Vakcina naravno nema niti će ih biti ove godine. Svako ko ima gram mozga vidi šta se ovdje radi. Još na to dodajemo glavne "udarnike" kada su protesti u pitanju, koji nisu ni dočekali da vlada objavi mjere, eto ih na ulici.laik1981 wrote: ↑09/03/2021 10:50Kao sto je vec neko negdje rekao, SDA je konstruktivna opozicija i za nadati se da ce opozicija ostati jos 20 godina..TESLA_EDISON wrote: ↑09/03/2021 10:48 Oglasila se i vodeća "pumpadžija" brojki.
E Forto, govedo moje.
Neka protesta, treba svaki put kada se uvedu mjere koje direktno utiču na život i ekonomiju, a nemaju nikakvog zdravstvenog efekta, međutim, simptomatično je to što je baš Topa u prvim redovima. Haj da je Kučuk, pa čovjek bi nekako i sažvakao ali Topa
Nemojte se iznenaditi ako danas i Fadil Frljoka, poznatiji i kao Fadil Dupli Respirator, bude na protestima protiv vlade KS
Last edited by Tesla Edison on 09/03/2021 11:01, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#17170 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
tesko brate kako cu na šišu i na pevajku poslije dzume a forto diktator i četnik zatvara sve u 20h do ponedjeljka... ima lukavica, jupiiiiiiIndustrialyzer wrote: ↑09/03/2021 10:04Tacno, nekih 2500000 doza da stigne odjednom i da se vakcinisemo u roku od 5 dana. Pa Srbija je presla milion vakcinisanih i opet proslog vikenda su imali zatvaranje.WRecker wrote: ↑09/03/2021 09:46VakcineRevolucionar ★ wrote: ↑09/03/2021 00:25 A dobro, nek mi prosjecan stanovnik KS-a kaze sta bi po njemu bilo rjesenje trenutno? Ako ne lokdaun u ovom ogranicenom obliku
Ove suplje price o praznim bolnicama vise niko ne slusa, gluposti na kvadrat. Fol jaran isao i snimao, legendo, sestra mi radi gore vec 20 godina, pada s nogu, sve je puno. Ne kazem da kupe mrtve viljuskarom, ali zaista nije bezazleno. Strpi se jedan vikend, za dobrobit drustva, ne budite glupiimas priliku da budes drustveno koristan tako sto neces ici u kafanu ili trzni centar za vikend, i opet tesko.
-
saale
#17171 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
I šta je bilo gore nego sad? NIŠTA! Ovi samo palamude i prodaju muda pod bubrege narodu, još ako ovu kvazi analitičarku uvale kao dogradonačelnicuBancho wrote: ↑09/03/2021 10:17Majstorski je to odradio. Niti je tražio premijera, a niti ministarstvo zdravstva. Iz NS su naivno poletili iako su bili upozoreni. Ali šta je tu je, ipak pokušavaju nešto da rade za razliku od vlade petak 13, koja je bila bez ministra zdravstva 5 mjeseci. Ovdje nema pravilne odluke, jer šta god vlada donese neko će biti zakinut. Mada i mi smo kao narod (mislim na sva tri plemena) neodgovorni i teško nam je da poštujemo bilo kakva pravila.
Nikakvih stručnjaka u ovoj vladi nema, ovu odluku su mogla donjet i djeca u 4 razredu osnovne škole, sve van kantona radi, kontate li to strucnjaci
-
made_in_sarajevo
#17172 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
cetvorka nije bas toliko naivna da bubnu tek tako mjere. imaju svaki dan napismeno sa klinickog brojke. ako mi zakljucavamo radi vasih brojki,a vi kazete nema razloga za to, ko onda laze? ova govna jos ne znaju kako funkcionise internet i kako danas informacije putuju. sebija u onom interviju od neki dan, u isto vrijeme kmeci kako im fali ljudi, kako je kolaps i kmeci kako forto zaposljava svoje i koristi situaciju,a sve zato sto je forto rekao ako vec fali ljudi, iskoristi sve sa biroa ko ti moze pomoci. prosao je vakat kad to prodje bez komentara i pozadine. svi su komentarisali to, ismijavali ono govno ljudsko, evo zahiragic nesto laprda, odma milion komentara ide i to njih jebe. ako na halabuku i topu skinu vladu, mada ne znam kako jer su i njihovi digli ruke od njih, onda jebi ti nas sviju kolektivno. treba onda zaratiti sa nekim i nek nas sataru skroz i cao.
eno forto neki dan kad je otisao sa sastanka, navece u centralnom dnevniku senad odma prikaza snimak i spomenu to. to bi prije koju godinu culo se tek za 2-7 dana u vijestima. ova govna dobro jebe internet, senad, n1, al jezira koji javljaju odma, kojima nije problem u sred emisije javiti neku vijest. zato govna vise na hayatu jer im tamo glade muda i postavljaju pitanja koja im ovi dostave.
isto koliko se brinu za nas duse drage, lijek za koji kazu da vadi iz mrtvih od korone u RS kosta 640KM, u apoteci Dina 1400KM ( nisam licno trazio, rekao mi covjek koji je kupovao za svog nekoga koji je lezo na podhrastovima). eno govnima sve suze niz ledja sto forto uvodi lockdown,a jadni ljudi nece nista imati.
saale haj po sendvic, nisi za poli salame zao mi je.
eno forto neki dan kad je otisao sa sastanka, navece u centralnom dnevniku senad odma prikaza snimak i spomenu to. to bi prije koju godinu culo se tek za 2-7 dana u vijestima. ova govna dobro jebe internet, senad, n1, al jezira koji javljaju odma, kojima nije problem u sred emisije javiti neku vijest. zato govna vise na hayatu jer im tamo glade muda i postavljaju pitanja koja im ovi dostave.
isto koliko se brinu za nas duse drage, lijek za koji kazu da vadi iz mrtvih od korone u RS kosta 640KM, u apoteci Dina 1400KM ( nisam licno trazio, rekao mi covjek koji je kupovao za svog nekoga koji je lezo na podhrastovima). eno govnima sve suze niz ledja sto forto uvodi lockdown,a jadni ljudi nece nista imati.
saale haj po sendvic, nisi za poli salame zao mi je.
- Tesla Edison
#17173 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
Zato SDA bot na temi o koronavirusu prijeti da će Osmica uništiti sve one koji pišu protiv Sebije, SDA i njihovih satelita. Došlo vrijeme gdje se ne biraju više nikakva sredstva. Čak se javno, na forumu, priznaje za čije interese radi OSA i Osmica i prijeti se Osmicama, OSA-om.made_in_sarajevo wrote: ↑09/03/2021 11:08 eno forto neki dan kad je otisao sa sastanka, navece u centralnom dnevniku senad odma prikaza snimak i spomenu to. to bi prije koju godinu culo se tek za 2-7 dana u vijestima. ova govna dobro jebe internet, senad, n1, al jezira koji javljaju odma, kojima nije problem u sred emisije javiti neku vijest. zato govna vise na hayatu jer im tamo glade muda i postavljaju pitanja koja im ovi dostave.
I moderacija je zašutila, ne reaguje. Vjerovatno ne smije se u to upuštati, što je razumljivo. Davno je prošlo vrijeme "forumanja" i slobode iz 2000-tih godina. Više se ne prijeti ni u rukavicama, već direktno i otvoreno.
-
Login7777
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#17175 Re: Vlada(e) Kantona Sarajevo 2018-2022
evo kako to pravi doktor pojasni... ove topine pokupit i poslat na podhrastove da malo zogaju parkete ako nista...Na pitanje zašto je to tako, dr Lađević kaže da bi najbolje bilo da u kovid-bolnice "odvedemo ove što prave žurke, da vide kako je to. A pošto nisu medicinski obučeni, mogli bi da rade kao fizički radnici i da prevoze te bolesnike", rekao je on.