gazdama 'vako
a mere i 'vako
a ima ih i Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ljetne i zimske su mi na celicnim felgama. Ovdje je monter stavio maticu u pneumatski odvijac i navukao na brezon.bitanga_sa_otesa wrote: ↑10/11/2020 20:49najcesce se to sjebe od aluminijuma sa felgi,ostanu u navoju sitni komadici kad svlacics/navlacis felgu i kad se stegne gotovo je ,pri odvrtanju povuce navoj...
Demontaža/montaža balsnsiranje 20KM, bilo koja dimenzija ili felge. Ventil 1KM.JavierBosnia wrote: ↑10/11/2020 19:30Bio sam kod Aldina nedavno na spuri, zvat cu ga onda i za montazu, balansiranje i eventualno ventile. Dobro je narucuje ko kod doktora pa se ne cekadrug_profi wrote: ↑10/11/2020 19:27 Ako ti je aldin daleko, imas onog na Kobiljoj Glavi, čini mi se 24 marke sve.
Nije dzaba klinika
Koliko je to sve bez spure Aldine?
Kako kada, nekad gratis a nekada 1KM.noviclan wrote: ↑10/11/2020 19:51Koliko su samo ventili 4komJavierBosnia wrote: ↑10/11/2020 19:30Bio sam kod Aldina nedavno na spuri, zvat cu ga onda i za montazu, balansiranje i eventualno ventile. Dobro je narucuje ko kod doktora pa se ne cekadrug_profi wrote: ↑10/11/2020 19:27 Ako ti je aldin daleko, imas onog na Kobiljoj Glavi, čini mi se 24 marke sve.
Nije dzaba klinika
Koliko je to sve bez spure Aldine?
Naplacuje se ulazak u servis, dizanje vozila dizalicom (elektricna energija), odvrtanje vijaka pneumatskim odvijacem (zrak-kompresor), koristenje masine za balansiranje (električna), utezi, plesanje po radionici sa kotačima, postavljanje nazad na vozilo, dotezanje/provjera vijaka kilo-kljucem, osmjeh, lijepa rijec, kafa sa aparata, čiscenje masina i alata nakon obavljenog posla....5KM po gumi. Skupo jel' da?drug_profi wrote: ↑10/11/2020 20:04 Jel balans jeftiniji ako ne treba staviti tegove, i da li se naplacuje po gramima tegova ili pausalno?
Al'din wrote: ↑11/11/2020 01:20Naplacuje se ulazak u servis, dizanje vozila dizalicom (elektricna energija), odvrtanje vijaka pneumatskim odvijacem (zrak-kompresor), koristenje masine za balansiranje (električna), utezi, plesanje po radionici sa kotačima, postavljanje nazad na vozilo, dotezanje/provjera vijaka kilo-kljucem, osmjeh, lijepa rijec, kafa sa aparata, čiscenje masina i alata nakon obavljenog posla....5KM po gumi. Skupo jel' da?drug_profi wrote: ↑10/11/2020 20:04 Jel balans jeftiniji ako ne treba staviti tegove, i da li se naplacuje po gramima tegova ili pausalno?
Ma sramota bilo sta reci, osim bas u nekoj jasnoj sali. Usluga i cijena bez konkurencije.kuli1961 wrote: ↑11/11/2020 11:55Al'din wrote: ↑11/11/2020 01:20Naplacuje se ulazak u servis, dizanje vozila dizalicom (elektricna energija), odvrtanje vijaka pneumatskim odvijacem (zrak-kompresor), koristenje masine za balansiranje (električna), utezi, plesanje po radionici sa kotačima, postavljanje nazad na vozilo, dotezanje/provjera vijaka kilo-kljucem, osmjeh, lijepa rijec, kafa sa aparata, čiscenje masina i alata nakon obavljenog posla....5KM po gumi. Skupo jel' da?drug_profi wrote: ↑10/11/2020 20:04 Jel balans jeftiniji ako ne treba staviti tegove, i da li se naplacuje po gramima tegova ili pausalno?![]()
Bravo, sve si rekao! Kome je i dalje 5 KM/ skupo, taj nije u stanju da uopste ima auto. Jos jednom![]()
![]()
Jel neka akcija za gume ili ?konektovan wrote: ↑11/11/2020 13:43 Kakav kolaps kod makbela, red izasao do jednog dijela ulice Dz.Bjedica i onog ulaza za Bingo....![]()