Tose trrazi
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Ja sam te 2012. krenuo da montiram lance i nakon pola sata natezanja skontam da su mi lanci premali za točak na autu. Tad se sjetim da sam bio prebacio lance sa prethodnog auta, koje je imalo manje točkove. Ali što ti reče, na kraju Sava Eskimo izvukla i bez lanaca, samo je trebalo prethodno odtrpati auto i okolinu od metar snijega.hopi wrote: ↑09/11/2020 19:06 ja lance montirao kada je bio onaj snješko 2012, prvi i jedini put. I to stao da ih montiram negdje na pumpi, ravno, nema snijega, bolje tu nego da mi dalje zatrebaju pa ih uz cestu negdje moram montirati. Ali mi nisu trebali, moglo se proći i bez njih ali haj znaj šta te čeka. Tada ih oprao, vratio u kutiju i nisam više vadio.
Jes probo brusilicom, takotie najlakše.
Odguli ih zajedno sa tockom
nestalomi re ynih ploĆa,samo brusne imam. stati mi slis ocelse moč presječ?
Doniječu tija ploča od ćole ako ti ne smeta koronabitanga_sa_otesa wrote: ↑10/11/2020 09:17nestalomi re ynih ploĆa,samo brusne imam. stati mi slis ocelse moč presječ?
nesmetaaaaaa
JavierBosnia wrote: ↑10/11/2020 19:14 Ima li preporuka gdje montirati zimski set?
Na celicarama su, samo postavljanje + balansiranje i ventili, valjalo bi i to odraditi, a da ne deru guzove
Mescini meni u Maji zadnji put naplatise montazu 2 puta pi 28 KM, jednom kupio celicne felge i nabacio gume na njih i balansirao ih, drugi put ih otisao samo namontirati i iste cijene. 60 me postavljanje dodje![]()
Tako da se sad raspitujem kako hodaju te cijene![]()
http://www.autoklinika-kajimovic.com/
Bio sam kod Aldina nedavno na spuri, zvat cu ga onda i za montazu, balansiranje i eventualno ventile. Dobro je narucuje ko kod doktora pa se ne cekadrug_profi wrote: ↑10/11/2020 19:27 Ako ti je aldin daleko, imas onog na Kobiljoj Glavi, čini mi se 24 marke sve.