Je li moguce imati curu kad...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1701 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Truba »

neocekivana_sila wrote:
komi wrote:ne znam kako je živio obično me ne interesira privatni život umjetnika ni pisaca... a tako ni glumaca i režisera i ostalih
učinilo mi se da mu uredno vjeruješ i citiraš ga
dal je imo analni sex s psom i koliko je razdjevičio koka me ne zanima :D čitam samo napisano :D
sophieEl

#1702 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by sophieEl »

ladyblue18 wrote:
Ghost_Rider_XXX wrote:
Gdje ba rastu te ko ti majke ti??? Kako sam jopet počeo izlazit i družit se sa ženama ne dočekah ni pokušaj plaćanja računa, ono foliranje, kad šatro kreneš po novčanik koji se zagubio u tašni veličine Grenlanda.
:D ghoste ba ima normalnih cura mozda i vise nego sto se misli ali u svom sivilu ovom ne mozes ih primjetiti uopste. :D

Ne znam, ja sam opet tako odgojena da nikada ne iskoristavam nikoga pa sam i u veze to prenjela. Meni bi bas bilo uzasno da cjedim svaku markicu od momka, bas ne bih imala obraza. Ali nemamo svi isti obraz sto jes jes, neciji moze svasta podnjeti.
I inace ako mi je stalo do momka jako, to podrazumijeva da sam uz njega i sa njim i u dobrim i u ruznim trenucima, i bilo bi mi bas glupo ostavii ga zbog recimo kao sto vec rekoh nedostatka love privremeno.
Puno mi je draze pomoci mu kada on to treba, pa i oko trazenja posla, posuditi lovu ili sta vec.

Ja nisam takva cura koju samo zanima njegov novcanik i koja ce pobjeci prve prilike kad se isprazni fond. :D Za takve ipak vrijedi ono uvrijezeno misljenje dobro znano nama svima. :D

I mislim da se to sve ipak nosi iz kuce i od roditelja.
:thumbup: :thumbup:
neocekivana_sila

#1703 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by neocekivana_sila »

komi wrote:
neocekivana_sila wrote:
komi wrote:ne znam kako je živio obično me ne interesira privatni život umjetnika ni pisaca... a tako ni glumaca i režisera i ostalih
učinilo mi se da mu uredno vjeruješ i citiraš ga
dal je imo analni sex s psom i koliko je razdjevičio koka me ne zanima :D čitam samo napisano :D
ne radi se o sodomiji i brojnim defloracijama, već o tome da je imao i prakticirao upravo površne veze nad kojima se i ti i on zgražavate.
Obzirom da ti je bitno samo šta neko piše, a ne šta zaista misli i radi, onda i ove tvoje stavove ne treba uzimati ozbiljno i s tobom diskutovati.
Vjerovatno i ti zapravo sanjaš i želiš "jebačinu i eventualno ljubav (koju su uzeli kao sinonim za naviku, zabavu, sviđanje,zaljubljenost, sigurnost...)" te " putem bildanja i kladioničarenja te štelama" pokušavaš doći do para, ali pišeš nešto sasvim drugo jer je jedno šta sanjaš, želiš, misliš, radiš i osjećaš, a sasvim drugo što pišeš i što želiš da drugi ljudi pročitaju. :wink:
neocekivana_sila

#1704 Re: Je li moguce imati curu kad...

Image

ok, žene biraju ovakve..ako su u prilici :oops:

pitanje za topic startera koga bi izveo od ove dvije, za dvije marke, da nekim čudom hoće i jedna i druga :-D
Image

Image

ili pak da ovakakav izbor imaš

Image

Image

tu su negdje i muškarci i žene, u 10 deka :wink:
Ghost_Rider_XXX

#1705 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Ghost_Rider_XXX »

neocekivana_sila wrote: ne radi se o sodomiji i brojnim defloracijama, već o tome da je imao i prakticirao upravo površne veze nad kojima se i ti i on zgražavate.
Obzirom da ti je bitno samo šta neko piše, a ne šta zaista misli i radi, onda i ove tvoje stavove ne treba uzimati ozbiljno i s tobom diskutovati.
Vjerovatno i ti zapravo sanjaš i želiš "jebačinu i eventualno ljubav (koju su uzeli kao sinonim za naviku, zabavu, sviđanje,zaljubljenost, sigurnost...)" te " putem bildanja i kladioničarenja te štelama" pokušavaš doći do para, ali pišeš nešto sasvim drugo jer je jedno šta sanjaš, želiš, misliš, radiš i osjećaš, a sasvim drugo što pišeš i što želiš da drugi ljudi pročitaju. :wink:
Jel to ja kao pojedinac koji poštuje nečiji rad, ma kakav on bio, moram znati kako je on živio i koga tarabio u slobodno vrijeme???
Paralela komijeve izjave sa privatnim životom cijenjenog rahmetlije je nidje veze.
Nadalje postavljati tezu nečijih želja na osnovu samo jednog ili nekolicine pročitanih postova je blago rečeno uvrijedljivo, posebno ako krenemo od pretpostavke da izlagača ni ne poznaješ lično.
neocekivana_sila

#1706 Re: Je li moguce imati curu kad...

Ghost_Rider_XXX wrote:[
Jel to ja kao pojedinac koji poštuje nečiji rad, ma kakav on bio, moram znati kako je on živio i koga tarabio u slobodno vrijeme???
Paralela komijeve izjave sa privatnim životom cijenjenog rahmetlije je nidje veze.
Ne moraš ti ništa znati, ali će ti biti bolje što više budeš znao :D. Ako neko koga citiraš i slažeš se s njegovim stavovima po pitanju muško-ženskih odnosa, preciznije erotske ljubavi, kako je švalerčina Fromm naziva, pljuje tuđe privatne živote i posveti pola knjige satanizirajući površnost avantura, prevara itd onda se ne trebate ljutiti kad saznate da je on akter baš takvih stvari.
Paralela je jako dobra.
To ti je isto kao kad kandiduješ Dobricu Ćosića za Nobelovu nagradu i tvrdiš da nema veze što je u realnosti podržavao genocid, bitno je da je nekad nešto napisao o miru i pomirenju. :bih:
Ghost_Rider_XXX

#1707 Re: Je li moguce imati curu kad...

Interesantan i isto tako površan stav, jel ti palo na pamet da takvo preziranje i silno pljuvanje po površnim vezama nije odraz prezira prema samom sebi, i ličnoj slabosti karaktera?

Psihoanaliza je zajebana stvar posebno, ako ulazimo u kompleksnot nečega kao što su romantični odnosi i seksualno ponašanje, da bi se površno tumačili. Pročitati nečiju biografiju ne znači nužno poznavati tu osobu.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1708 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

:shock: :-) hajd ohanite :oops: :D
neocekivana_sila

#1709 Re: Je li moguce imati curu kad...

Ghost_Rider_XXX wrote:Interesantan i isto tako površan stav, jel ti palo na pamet da takvo preziranje i silno pljuvanje po površnim vezama nije odraz prezira prema samom sebi, i ličnoj slabosti karaktera?
Ne, to mi nije palo na pamet. Palo mi je na pamet da su se milioni upecali na njegovu priču. I dan danas se kupuje knjiga, citiraju je po forumima :) Palo mi je na pamet i da nije neko kome bi trebalo vjerovati da ljubav nije osjećanje nego nekakav skup ponašanja, a sam se svako malo zaljubljivao kao lud :D Koliko se sjećam, 50 prvih stranica govori kako ljubav nije zaljubljenost. Palo mi je na pamet da je suludo slagati se sa njegovim tvrdnjama i smatrati da nešto nije ljubav ako ne ispunjava kriterijume koje je nemoguće ispuniti, što je potvrdio i primjer samog autora. Nije moja kritika toliko ad hominem, već kritika njegovih učenja i tvrdnji jer zagovara nešto što je previše daleko od onoga što prosječan čovjek misli, osjeća i radi. Nije utemeljeno ni empirijski, niti ikako, a značajno je spomenuti da čak ni sam autor nije bio sposoban ta učenja i tvdnje sprovesti u djelo.
Nerealna očekivanja su uzrok velikih ljudskih tragedija i ne treba tako olako umišljati i "furati se" na nešto što ne stoji.
Ghost_Rider_XXX

#1710 Re: Je li moguce imati curu kad...

Lady nam je rekla da ohanemo o psihologiji i filozofiji ili će šamare dijeliti.

Ako imaš kakav dobar za prijedlog za date koji ne iziskuje mjesečni proračun opštine Centar možemo nastavit, za večeras odoh na groblje, šta ću slijedeći put.
Duhovni Vođa

#1711 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Duhovni Vođa »

pravo pitanje na ovoj temi bi trebalo glasiti: da li je moguće ne imati curu kad si pun ko brod?

ja ću vam reći, krenulo me u životu, opario sam se onako baš momački i uspio sam se otarasiti rospije. znači moguće je.

osjećaj je nevjerovatan.

:D
neocekivana_sila

#1712 Re: Je li moguce imati curu kad...

Ghost_Rider_XXX wrote:Lady nam je rekla da ohanemo o psihologiji i filozofiji ili će šamare dijeliti.

Ako imaš kakav dobar za prijedlog za date koji ne iziskuje mjesečni proračun opštine Centar možemo nastavit, za večeras odoh na groblje, šta ću slijedeći put.
pa riječi su najjeftinije, ustvari džaba. Evo neki primjeri low-budget all-day-and-night dejta

Last edited by neocekivana_sila on 11/04/2011 20:37, edited 1 time in total.
BJB

#1713 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by BJB »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Meni ovo lici na onaj vic o Muji i Fati i jackpotu :D
"Fato, dobio sam jackpot, kupi prnje i idi!"

A sta je bitnije, imati lovu ili love? :) Je l' moguce imati oboje? :)

p.s. Duhovni, ti i ja smo slicni, ti si se opario i otarasio rospije, a ja mogu jos samo vashke dobiti, prema onoj "para na paru, ush na fukaru"
Mogla bih pokusati doci do love pa da vidim hoce li se desiti ista na ljub.planu.. :-)
Gospoda Ministarka

#1714 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Gospoda Ministarka »

ladyblue18 wrote:
Gospoda Ministarka wrote:Nema mi nista gore neko gad cujem kad majka kcerki kaze "Uci, da imas svoj dinar", to kad joj kaze unaprijed ju je osudila na razvod.
Sta ima lose u ovome zivota ti :?
Lose je to sto je to najmanje dobronamjeran savjet vec cjelokupna filozofija koju strpa u glavu . Da rascistimo, kad kazem da je ovo negativno mislim kad se izgovori u kontekstu ti+brak+'uci da imas svoj dinar'= filozofija 'ja sam neovisna, imam svoj dinnar,mogu raditi sta ja hocu'.
Ghost_Rider_XXX

#1715 Re: Je li moguce imati curu kad...

To se prosto zove emancipacija.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1716 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

Gospoda Ministarka wrote: Lose je to sto je to najmanje dobronamjeran savjet vec cjelokupna filozofija koju strpa u glavu . Da rascistimo, kad kazem da je ovo negativno mislim kad se izgovori u kontekstu ti+brak+'uci da imas svoj dinar'= filozofija 'ja sam neovisna, imam svoj dinnar,mogu raditi sta ja hocu'.
Pa meni je, bez obzira kako ti gledas na to dobronamjeran savjet.

Zensko svakako treba uciti i imati svoj dinar, necemo valjda sjediti kuci i cekati da nam muz udjeli koju marku pa kasnije prigovara kako trosimo za ovo, za ono...jer vecina balkanskih muskaraca je bas ovakva. :)

Kao sto rekoh bolje i taj sajvet nego danasnji "ti kceri samo gledaj da on ima para da se ti ne moras muciti, ostalo nije bitno, vazno je da ti sebe snadbijes".
Ali eto nismo svi isti.
Bloo
Globalna šefica

#1717 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bloo »

ja bih izvela Tim Rotha umjesto Brad Pitta :oops:

a onu bucku dole :twisted: sta imas protiju buckiju :twisted:

nemoj da ti dodem i sjednem na tebe :twisted:
MedenoSrce

#1718 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by MedenoSrce »

Bas tako lady.

Pade mi na pamet savjet jedne "dobronamjerne" mame "gledaj ti kceri da unovcis tu svoju ljepotu dok je jos imas", meni je to tada kada sam cula bilo najslicnije aminovanju prostitucije.
Sada je ta njena kcer nesretna u ogromnoj kucerini, ima sve, ali nigdje ne moze maknuti, a o slobodi misljenja i govora moze samo da sanja.
Gospoda Ministarka

#1719 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Gospoda Ministarka »

ladyblue18 wrote:
Gospoda Ministarka wrote: Lose je to sto je to najmanje dobronamjeran savjet vec cjelokupna filozofija koju strpa u glavu . Da rascistimo, kad kazem da je ovo negativno mislim kad se izgovori u kontekstu ti+brak+'uci da imas svoj dinar'= filozofija 'ja sam neovisna, imam svoj dinnar,mogu raditi sta ja hocu'.

Zensko svakako treba uciti i imati svoj dinar, necemo valjda sjediti kuci i cekati da nam muz udjeli koju marku pa kasnije prigovara kako trosimo za ovo, za ono...jer vecina balkanskih muskaraca je bas ovakva. :)

Kao sto rekoh bolje i taj sajvet nego danasnji "ti kceri samo gledaj da on ima para da se ti ne moras muciti, ostalo nije bitno, vazno je da ti sebe snadbijes".
Ali eto nismo svi isti.
Najteze je biti full time roditelj i usaditi prave vrijednosti, pa onda dijete forsirat u obrazovanju ali s ciljem da se izgradi kao osoba na svim poljima a ne ici jednostavnijim putem da ima svoj dinar kao neku sigurnost neovisnosti u bracnoj zajednici za koju je vec majka samim tim ubacila bubicu. Meni to ' tvoj dinar' u zajednici para usi.
neocekivana_sila

#1720 Re: Je li moguce imati curu kad...

Bloo wrote:ja bih izvela Tim Rotha umjesto Brad Pitta :oops:

ja ništa. Ali, eto da čujemo odgovor single muškarca, nadam se da će biti iskren. Evo vidiš, nijedan nije odgovorio, prodaju priče o tomu kako su žene zle. A sve dvostruke standarde njeguju hladno ;-)
Bloo
Globalna šefica

#1721 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bloo »

neocekivana_sila wrote:
Bloo wrote:ja bih izvela Tim Rotha umjesto Brad Pitta :oops:

ja ništa. Ali, eto da čujemo odgovor single muškarca, nadam se da će biti iskren. Evo vidiš, nijedan nije odgovorio, prodaju priče o tomu kako su žene zle. A sve dvostruke standarde njeguju hladno ;-)

sikreno svi imamo duple standarde, svjesno ili nesvjesno povremeno izade na sunce :D
ultrajvosa

#1722 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ultrajvosa »

Sve su zene sponzoruse :D
ultrajvosa

#1723 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ultrajvosa »

sanabe wrote:
ultrajvosa wrote:Sve su zene sponzoruse :D

bravo, sjed'i 5!
pa zar nisam u pravu ?
Sookie McSue

#1724 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Sookie McSue »

Gospoda Ministarka wrote:
ladyblue18 wrote:

Ali eto nismo svi isti.
Najteze je biti full time roditelj i usaditi prave vrijednosti, pa onda dijete forsirat u obrazovanju ali s ciljem da se izgradi kao osoba na svim poljima a ne ici jednostavnijim putem da ima svoj dinar kao neku sigurnost neovisnosti u bracnoj zajednici za koju je vec majka samim tim ubacila bubicu. Meni to ' tvoj dinar' u zajednici para usi.
pa sve i da se "moj dinar" odnosi na nezavisnost u bračnoj zajednici, u čemu je problem? mislim da sve majke koje daju taj savjet misle na to da jednog dana ne moraš muža moljakati da ti da pare za štagodbiloupitanju/podnositi mu račun za svaki fening koji potrošiš i sl. Mislim da samo krajnje neemancipovana žena može reći suprotno.
Bloo
Globalna šefica

#1725 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bloo »

kiki-miki wrote:
ultrajvosa wrote:Sve su zene sponzoruse :D

Ma gdje mi je sad onaj moj sponzor željela bih u Istanbul za 1.maj :oops: :D

sanabe ti ga preotela :D
Post Reply