dal je imo analni sex s psom i koliko je razdjevičio koka me ne zanimaneocekivana_sila wrote:učinilo mi se da mu uredno vjeruješ i citiraš gakomi wrote:ne znam kako je živio obično me ne interesira privatni život umjetnika ni pisaca... a tako ni glumaca i režisera i ostalih
Je li moguce imati curu kad...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1701 Re: Je li moguce imati curu kad...
-
sophieEl
#1702 Re: Je li moguce imati curu kad...
ladyblue18 wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:
Gdje ba rastu te ko ti majke ti??? Kako sam jopet počeo izlazit i družit se sa ženama ne dočekah ni pokušaj plaćanja računa, ono foliranje, kad šatro kreneš po novčanik koji se zagubio u tašni veličine Grenlanda.ghoste ba ima normalnih cura mozda i vise nego sto se misli ali u svom sivilu ovom ne mozes ih primjetiti uopste.
![]()
Ne znam, ja sam opet tako odgojena da nikada ne iskoristavam nikoga pa sam i u veze to prenjela. Meni bi bas bilo uzasno da cjedim svaku markicu od momka, bas ne bih imala obraza. Ali nemamo svi isti obraz sto jes jes, neciji moze svasta podnjeti.
I inace ako mi je stalo do momka jako, to podrazumijeva da sam uz njega i sa njim i u dobrim i u ruznim trenucima, i bilo bi mi bas glupo ostavii ga zbog recimo kao sto vec rekoh nedostatka love privremeno.
Puno mi je draze pomoci mu kada on to treba, pa i oko trazenja posla, posuditi lovu ili sta vec.
Ja nisam takva cura koju samo zanima njegov novcanik i koja ce pobjeci prve prilike kad se isprazni fond.Za takve ipak vrijedi ono uvrijezeno misljenje dobro znano nama svima.
I mislim da se to sve ipak nosi iz kuce i od roditelja.
-
neocekivana_sila
#1703 Re: Je li moguce imati curu kad...
ne radi se o sodomiji i brojnim defloracijama, već o tome da je imao i prakticirao upravo površne veze nad kojima se i ti i on zgražavate.komi wrote:dal je imo analni sex s psom i koliko je razdjevičio koka me ne zanimaneocekivana_sila wrote:učinilo mi se da mu uredno vjeruješ i citiraš gakomi wrote:ne znam kako je živio obično me ne interesira privatni život umjetnika ni pisaca... a tako ni glumaca i režisera i ostalihčitam samo napisano
Obzirom da ti je bitno samo šta neko piše, a ne šta zaista misli i radi, onda i ove tvoje stavove ne treba uzimati ozbiljno i s tobom diskutovati.
Vjerovatno i ti zapravo sanjaš i želiš "jebačinu i eventualno ljubav (koju su uzeli kao sinonim za naviku, zabavu, sviđanje,zaljubljenost, sigurnost...)" te " putem bildanja i kladioničarenja te štelama" pokušavaš doći do para, ali pišeš nešto sasvim drugo jer je jedno šta sanjaš, želiš, misliš, radiš i osjećaš, a sasvim drugo što pišeš i što želiš da drugi ljudi pročitaju.
-
neocekivana_sila
#1704 Re: Je li moguce imati curu kad...
ok, žene biraju ovakve..ako su u prilici
pitanje za topic startera koga bi izveo od ove dvije, za dvije marke, da nekim čudom hoće i jedna i druga

ili pak da ovakakav izbor imaš

tu su negdje i muškarci i žene, u 10 deka
- Ghost_Rider_XXX
#1705 Re: Je li moguce imati curu kad...
Jel to ja kao pojedinac koji poštuje nečiji rad, ma kakav on bio, moram znati kako je on živio i koga tarabio u slobodno vrijeme???neocekivana_sila wrote: ne radi se o sodomiji i brojnim defloracijama, već o tome da je imao i prakticirao upravo površne veze nad kojima se i ti i on zgražavate.
Obzirom da ti je bitno samo šta neko piše, a ne šta zaista misli i radi, onda i ove tvoje stavove ne treba uzimati ozbiljno i s tobom diskutovati.
Vjerovatno i ti zapravo sanjaš i želiš "jebačinu i eventualno ljubav (koju su uzeli kao sinonim za naviku, zabavu, sviđanje,zaljubljenost, sigurnost...)" te " putem bildanja i kladioničarenja te štelama" pokušavaš doći do para, ali pišeš nešto sasvim drugo jer je jedno šta sanjaš, želiš, misliš, radiš i osjećaš, a sasvim drugo što pišeš i što želiš da drugi ljudi pročitaju.
Paralela komijeve izjave sa privatnim životom cijenjenog rahmetlije je nidje veze.
Nadalje postavljati tezu nečijih želja na osnovu samo jednog ili nekolicine pročitanih postova je blago rečeno uvrijedljivo, posebno ako krenemo od pretpostavke da izlagača ni ne poznaješ lično.
-
neocekivana_sila
#1706 Re: Je li moguce imati curu kad...
Ne moraš ti ništa znati, ali će ti biti bolje što više budeš znaoGhost_Rider_XXX wrote:[
Jel to ja kao pojedinac koji poštuje nečiji rad, ma kakav on bio, moram znati kako je on živio i koga tarabio u slobodno vrijeme???
Paralela komijeve izjave sa privatnim životom cijenjenog rahmetlije je nidje veze.
Paralela je jako dobra.
To ti je isto kao kad kandiduješ Dobricu Ćosića za Nobelovu nagradu i tvrdiš da nema veze što je u realnosti podržavao genocid, bitno je da je nekad nešto napisao o miru i pomirenju.
- Ghost_Rider_XXX
#1707 Re: Je li moguce imati curu kad...
Interesantan i isto tako površan stav, jel ti palo na pamet da takvo preziranje i silno pljuvanje po površnim vezama nije odraz prezira prema samom sebi, i ličnoj slabosti karaktera?
Psihoanaliza je zajebana stvar posebno, ako ulazimo u kompleksnot nečega kao što su romantični odnosi i seksualno ponašanje, da bi se površno tumačili. Pročitati nečiju biografiju ne znači nužno poznavati tu osobu.
Psihoanaliza je zajebana stvar posebno, ako ulazimo u kompleksnot nečega kao što su romantični odnosi i seksualno ponašanje, da bi se površno tumačili. Pročitati nečiju biografiju ne znači nužno poznavati tu osobu.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1708 Re: Je li moguce imati curu kad...
-
neocekivana_sila
#1709 Re: Je li moguce imati curu kad...
Ne, to mi nije palo na pamet. Palo mi je na pamet da su se milioni upecali na njegovu priču. I dan danas se kupuje knjiga, citiraju je po forumimaGhost_Rider_XXX wrote:Interesantan i isto tako površan stav, jel ti palo na pamet da takvo preziranje i silno pljuvanje po površnim vezama nije odraz prezira prema samom sebi, i ličnoj slabosti karaktera?
Nerealna očekivanja su uzrok velikih ljudskih tragedija i ne treba tako olako umišljati i "furati se" na nešto što ne stoji.
- Ghost_Rider_XXX
#1710 Re: Je li moguce imati curu kad...
Lady nam je rekla da ohanemo o psihologiji i filozofiji ili će šamare dijeliti.
Ako imaš kakav dobar za prijedlog za date koji ne iziskuje mjesečni proračun opštine Centar možemo nastavit, za večeras odoh na groblje, šta ću slijedeći put.
Ako imaš kakav dobar za prijedlog za date koji ne iziskuje mjesečni proračun opštine Centar možemo nastavit, za večeras odoh na groblje, šta ću slijedeći put.
- Duhovni Vođa
#1711 Re: Je li moguce imati curu kad...
pravo pitanje na ovoj temi bi trebalo glasiti: da li je moguće ne imati curu kad si pun ko brod?
ja ću vam reći, krenulo me u životu, opario sam se onako baš momački i uspio sam se otarasiti rospije. znači moguće je.
osjećaj je nevjerovatan.

ja ću vam reći, krenulo me u životu, opario sam se onako baš momački i uspio sam se otarasiti rospije. znači moguće je.
osjećaj je nevjerovatan.
-
neocekivana_sila
#1712 Re: Je li moguce imati curu kad...
pa riječi su najjeftinije, ustvari džaba. Evo neki primjeri low-budget all-day-and-night dejtaGhost_Rider_XXX wrote:Lady nam je rekla da ohanemo o psihologiji i filozofiji ili će šamare dijeliti.
Last edited by neocekivana_sila on 11/04/2011 20:37, edited 1 time in total.
-
BJB
#1713 Re: Je li moguce imati curu kad...
Meni ovo lici na onaj vic o Muji i Fati i jackpotu
"Fato, dobio sam jackpot, kupi prnje i idi!"
A sta je bitnije, imati lovu ili love?
p.s. Duhovni, ti i ja smo slicni, ti si se opario i otarasio rospije, a ja mogu jos samo vashke dobiti, prema onoj "para na paru, ush na fukaru"
Mogla bih pokusati doci do love pa da vidim hoce li se desiti ista na ljub.planu..
-
Gospoda Ministarka
#1714 Re: Je li moguce imati curu kad...
Lose je to sto je to najmanje dobronamjeran savjet vec cjelokupna filozofija koju strpa u glavu . Da rascistimo, kad kazem da je ovo negativno mislim kad se izgovori u kontekstu ti+brak+'uci da imas svoj dinar'= filozofija 'ja sam neovisna, imam svoj dinnar,mogu raditi sta ja hocu'.ladyblue18 wrote:Sta ima lose u ovome zivota tiGospoda Ministarka wrote:Nema mi nista gore neko gad cujem kad majka kcerki kaze "Uci, da imas svoj dinar", to kad joj kaze unaprijed ju je osudila na razvod.![]()
- Ghost_Rider_XXX
#1715 Re: Je li moguce imati curu kad...
To se prosto zove emancipacija.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1716 Re: Je li moguce imati curu kad...
Pa meni je, bez obzira kako ti gledas na to dobronamjeran savjet.Gospoda Ministarka wrote: Lose je to sto je to najmanje dobronamjeran savjet vec cjelokupna filozofija koju strpa u glavu . Da rascistimo, kad kazem da je ovo negativno mislim kad se izgovori u kontekstu ti+brak+'uci da imas svoj dinar'= filozofija 'ja sam neovisna, imam svoj dinnar,mogu raditi sta ja hocu'.
Zensko svakako treba uciti i imati svoj dinar, necemo valjda sjediti kuci i cekati da nam muz udjeli koju marku pa kasnije prigovara kako trosimo za ovo, za ono...jer vecina balkanskih muskaraca je bas ovakva.
Kao sto rekoh bolje i taj sajvet nego danasnji "ti kceri samo gledaj da on ima para da se ti ne moras muciti, ostalo nije bitno, vazno je da ti sebe snadbijes".
Ali eto nismo svi isti.
- Bloo
- Globalna šefica
#1717 Re: Je li moguce imati curu kad...
ja bih izvela Tim Rotha umjesto Brad Pitta
a onu bucku dole
sta imas protiju buckiju
nemoj da ti dodem i sjednem na tebe
a onu bucku dole
- MedenoSrce
#1718 Re: Je li moguce imati curu kad...
Bas tako lady.
Pade mi na pamet savjet jedne "dobronamjerne" mame "gledaj ti kceri da unovcis tu svoju ljepotu dok je jos imas", meni je to tada kada sam cula bilo najslicnije aminovanju prostitucije.
Sada je ta njena kcer nesretna u ogromnoj kucerini, ima sve, ali nigdje ne moze maknuti, a o slobodi misljenja i govora moze samo da sanja.
Pade mi na pamet savjet jedne "dobronamjerne" mame "gledaj ti kceri da unovcis tu svoju ljepotu dok je jos imas", meni je to tada kada sam cula bilo najslicnije aminovanju prostitucije.
Sada je ta njena kcer nesretna u ogromnoj kucerini, ima sve, ali nigdje ne moze maknuti, a o slobodi misljenja i govora moze samo da sanja.
-
Gospoda Ministarka
#1719 Re: Je li moguce imati curu kad...
Najteze je biti full time roditelj i usaditi prave vrijednosti, pa onda dijete forsirat u obrazovanju ali s ciljem da se izgradi kao osoba na svim poljima a ne ici jednostavnijim putem da ima svoj dinar kao neku sigurnost neovisnosti u bracnoj zajednici za koju je vec majka samim tim ubacila bubicu. Meni to ' tvoj dinar' u zajednici para usi.ladyblue18 wrote:Pa meni je, bez obzira kako ti gledas na to dobronamjeran savjet.Gospoda Ministarka wrote: Lose je to sto je to najmanje dobronamjeran savjet vec cjelokupna filozofija koju strpa u glavu . Da rascistimo, kad kazem da je ovo negativno mislim kad se izgovori u kontekstu ti+brak+'uci da imas svoj dinar'= filozofija 'ja sam neovisna, imam svoj dinnar,mogu raditi sta ja hocu'.
Zensko svakako treba uciti i imati svoj dinar, necemo valjda sjediti kuci i cekati da nam muz udjeli koju marku pa kasnije prigovara kako trosimo za ovo, za ono...jer vecina balkanskih muskaraca je bas ovakva.![]()
Kao sto rekoh bolje i taj sajvet nego danasnji "ti kceri samo gledaj da on ima para da se ti ne moras muciti, ostalo nije bitno, vazno je da ti sebe snadbijes".
Ali eto nismo svi isti.
-
neocekivana_sila
#1720 Re: Je li moguce imati curu kad...
ja ništa. Ali, eto da čujemo odgovor single muškarca, nadam se da će biti iskren. Evo vidiš, nijedan nije odgovorio, prodaju priče o tomu kako su žene zle. A sve dvostruke standarde njeguju hladnoBloo wrote:ja bih izvela Tim Rotha umjesto Brad Pitta![]()
a onu bucku dolesta imas protiju buckiju
![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#1721 Re: Je li moguce imati curu kad...
neocekivana_sila wrote:ja ništa. Ali, eto da čujemo odgovor single muškarca, nadam se da će biti iskren. Evo vidiš, nijedan nije odgovorio, prodaju priče o tomu kako su žene zle. A sve dvostruke standarde njeguju hladnoBloo wrote:ja bih izvela Tim Rotha umjesto Brad Pitta![]()
a onu bucku dolesta imas protiju buckiju
![]()
sikreno svi imamo duple standarde, svjesno ili nesvjesno povremeno izade na sunce
-
ultrajvosa
#1722 Re: Je li moguce imati curu kad...
Sve su zene sponzoruse 
-
ultrajvosa
#1723 Re: Je li moguce imati curu kad...
pa zar nisam u pravu ?sanabe wrote:ultrajvosa wrote:Sve su zene sponzoruse
bravo, sjed'i 5!
- Sookie McSue
#1724 Re: Je li moguce imati curu kad...
pa sve i da se "moj dinar" odnosi na nezavisnost u bračnoj zajednici, u čemu je problem? mislim da sve majke koje daju taj savjet misle na to da jednog dana ne moraš muža moljakati da ti da pare za štagodbiloupitanju/podnositi mu račun za svaki fening koji potrošiš i sl. Mislim da samo krajnje neemancipovana žena može reći suprotno.Gospoda Ministarka wrote:Najteze je biti full time roditelj i usaditi prave vrijednosti, pa onda dijete forsirat u obrazovanju ali s ciljem da se izgradi kao osoba na svim poljima a ne ici jednostavnijim putem da ima svoj dinar kao neku sigurnost neovisnosti u bracnoj zajednici za koju je vec majka samim tim ubacila bubicu. Meni to ' tvoj dinar' u zajednici para usi.ladyblue18 wrote:Pa meni je, bez obzira kako ti gledas na to dobronamjeran savjet.Gospoda Ministarka wrote: Lose je to sto je to najmanje dobronamjeran savjet vec cjelokupna filozofija koju strpa u glavu . Da rascistimo, kad kazem da je ovo negativno mislim kad se izgovori u kontekstu ti+brak+'uci da imas svoj dinar'= filozofija 'ja sam neovisna, imam svoj dinnar,mogu raditi sta ja hocu'.
Zensko svakako treba uciti i imati svoj dinar, necemo valjda sjediti kuci i cekati da nam muz udjeli koju marku pa kasnije prigovara kako trosimo za ovo, za ono...jer vecina balkanskih muskaraca je bas ovakva.![]()
Ali eto nismo svi isti.
- Bloo
- Globalna šefica
#1725 Re: Je li moguce imati curu kad...
kiki-miki wrote:ultrajvosa wrote:Sve su zene sponzoruse
Ma gdje mi je sad onaj moj sponzor željela bih u Istanbul za 1.maj![]()
sanabe ti ga preotela