Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ivo Lola wrote:moze li prijedlog za G-SHOCK ili neki drugi sportski, izdrzljivi sat sa cijenom do 250 KM ?
Generalno, ako ti ne treba ABC (Suunto) sat onda je g-shock jedini izbor kod sport satova, ako kupujes g-shock samo uzmi onaj koji ti se svidi
hoces reci da su svi G SHOCK toliko kvalitetni i izdrzljivi da nema smisla praviti razliku medju njima u pogledu kvalitete ?
barem ne u ovom cjenovnom rangu koji ja trazim
pozdravljam ekipu
vidim ima znalaca u vezi satova, pa bih ih zamolio za mišljenje
za oko mi je zapeo Casio Edifice Black X Gold EQWM1100CG-1
pa bih zamolio znalce da mi kažu nešto o kvalitetu sata
cijena 450 $
ima li ih u sarajevu jer koliko sam shvatio to je neki novi model
unaprijed zahvaljujem
zippo wrote:pozdravljam ekipu
vidim ima znalaca u vezi satova, pa bih ih zamolio za mišljenje
za oko mi je zapeo Casio Edifice Black X Gold EQWM1100CG-1
pa bih zamolio znalce da mi kažu nešto o kvalitetu sata
cijena 450 $
ima li ih u sarajevu jer koliko sam shvatio to je neki novi model
unaprijed zahvaljujem
Ivo Lola wrote:moze li prijedlog za G-SHOCK ili neki drugi sportski, izdrzljivi sat sa cijenom do 250 KM ?
Generalno, ako ti ne treba ABC (Suunto) sat onda je g-shock jedini izbor kod sport satova, ako kupujes g-shock samo uzmi onaj koji ti se svidi
hoces reci da su svi G SHOCK toliko kvalitetni i izdrzljivi da nema smisla praviti razliku medju njima u pogledu kvalitete ?
barem ne u ovom cjenovnom rangu koji ja trazim
Ovaj Casio ja imam već nekoliko godina (4-5) i ne skidam ga s ruke. Nakon što sam razbio nekoliko satova, što mi i danas bude krivo, uzeo ovaj i nisam nikad požalio. Sve dosad preživio i još što je meni zgodno, ima i analogni i digitalni, što je meni plus, jer sam navikao na kazaljke