Po meni je greška ići u ovako u sred sezone preko bare... ali šta je tu je, ako se ide idu svi. I Španija je išla ove godine u Meksiko i Argentinu, pa su zvijezde klepile ušima i sjele u avion. I tu ne smije biti popuštanja, ako neko nije povrijeđen. Čim počneš praviti izuzetke za jednog, drugog, trećeg, onda će svako pomisliti da je budala što baš on idehz__semir wrote:A šta su Sušić i Savez krivi što je Begović đukac?ultima_palabra wrote:Očigledno je da reprezentaciju niko ne shvata ozbiljno, zahvaljujući naravno Savezu i Papetu... zašto pas liže svoja muda, zato što može
Kad sam ovdje rekao da trbea đubre kazniti nakon Slovačke, mnogi su govorili "Izgubićemo dobrog golmana" bla bla. Eto vam dobar golman. Ovako će on isto uraditi jednog dana i kad budu kvalifikacije, ako mu se opet oprosti. Živi bili, pa vidjeli.
Šta je sad daleko mu Atlanta? A je li mu i Bratislava bila daleko.
Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#1676 Re: Golman reprezentacije BiH
- Edin H.
#1677 Re: Golman reprezentacije BiH
samo_ti wrote:Mogao je zvati i Burica , prilika za njega , i vjerujem da bi je iskoristio...
Greska
-
palermo
#1678 Re: Golman reprezentacije BiH
Zašto ? Uostalom nije li sam Sušić rekao da je Džeko bio spreman da ide ali da je on odlučio, na molbu MC, da je bolje da ne ide. Sušić je selektor i on odlučuje. I meni je naprosto bogohulno porediti Džeku i Begovića.Edin H. wrote:U principu slazem se da je Asmir Dzukac.hz__semir wrote:A šta su Sušić i Savez krivi što je Begović đukac?ultima_palabra wrote:Očigledno je da reprezentaciju niko ne shvata ozbiljno, zahvaljujući naravno Savezu i Papetu... zašto pas liže svoja muda, zato što može
Kad sam ovdje rekao da trbea đubre kazniti nakon Slovačke, mnogi su govorili "Izgubićemo dobrog golmana" bla bla. Eto vam dobar golman. Ovako će on isto uraditi jednog dana i kad budu kvalifikacije, ako mu se opet oprosti. Živi bili, pa vidjeli.
Šta je sad daleko mu Atlanta? A je li mu i Bratislava bila daleko.
Medjutim ne mozes pustiti Dzeku, a ne pustiti Asmira ili Ibricica .
Pa imaju i oni za njih vazne utakmice.
Kao sto rekoh ova utakmica ce donijeti zasigurno vise stete nego koristi, tj. jedino moze koristiti Misimovicu i Pjanicu.
A bogami bih dodao i Ibričića tu, kome sad, kad se napokon prodao, reprezentacija kao višak.
- Obuca9
#1679 Re: Golman reprezentacije BiH
Nije Bratislava bila preko bare, pa je đukac opet otkazao? Jesu li i za to krivi Sušić i Savez?ultima_palabra wrote:Po meni je greška ići u ovako u sred sezone preko bare... ali šta je tu je, ako se ide idu svi. I Španija je išla ove godine u Meksiko i Argentinu, pa su zvijezde klepile ušima i sjele u avion. I tu ne smije biti popuštanja, ako neko nije povrijeđen. Čim počneš praviti izuzetke za jednog, drugog, trećeg, onda će svako pomisliti da je budala što baš on idehz__semir wrote:A šta su Sušić i Savez krivi što je Begović đukac?ultima_palabra wrote:Očigledno je da reprezentaciju niko ne shvata ozbiljno, zahvaljujući naravno Savezu i Papetu... zašto pas liže svoja muda, zato što može
Šta je sad daleko mu Atlanta? A je li mu i Bratislava bila daleko.Da ne govorim da se narušava neki timski duh koji kod nas zapravo nikad nije ni izgrađen.
-
Tarik19
#1680 Re: Golman reprezentacije BiH
Ma nije htio da dode. Boli ga briga za reprezentaciju i gotova prica 
- ultima_palabra
#1681 Re: Golman reprezentacije BiH
Ne znam... vjerovatno su mislili da svako ima pravo da mu se povjeruje jednom, sad je ovo već preseravanje od strane Begovića.
- Neelix
#1682 Re: Golman reprezentacije BiH
slazem se. sad burica treba postaviti kao prvog golmana.Tarik19 wrote:Ma nije htio da dode. Boli ga briga za reprezentaciju i gotova prica
- zecko_kupuz
#1683 Re: Golman reprezentacije BiH
Hajde da pojednostavimo zaključak vizavi ove situacije - krive su sve tri strane, neko manje, neko više.

- smoki_choko
#1684 Re: Golman reprezentacije BiH
kako ce zvati burica kad buric igra u Lechu sa stilicem. a stilic nije dosao jer je potreban klubu na pripremama za EL a buric eto nije potreban na pripremama pa moze vrhljati po vascijelom svijetusamo_ti wrote:Mogao je zvati i Burica , prilika za njega , i vjerujem da bi je iskoristio...
- cyprus
#1685 Re: Golman reprezentacije BiH
Da zaključim po ko zna koji put: mrzim prijateljske utakmice, i onako nikakve koristi od njih, mogu samo belaj navuć... ja bih bio najsretniji da FIFA zabrani njihovo odigravanje
A da sam Sušić, uvijek bi zvao ekipu sličnu ko protiv Poljske...
A da sam Sušić, uvijek bi zvao ekipu sličnu ko protiv Poljske...
-
Tarik19
#1686 Re: Golman reprezentacije BiH
Mozemo mrziti prijateljske utakmice ali njihova uloga je poprilicno vazna jel bez tih utakmica selektor bi morao konstantno da se kocka oko sastava reprezentacije i oko toga hoce li ili nece stavljati po prvi put novajlije u prvih 11 u utakmica kvalifikacija sto bi bilo ogroman rizik. Prijateljske utakmice postoje kada bi se, uostalom, izbjegao taj rizik i kako bi novi igraci dobili postenu sansu da se dokazu u najbolje svijetlu. E sad to sto mi gotovo nikad neodigramo kako treba u tim utakmica to je vec sasvim druga prica.
-
Mustang1
#1687 Re: Golman reprezentacije BiH
A nekad je zvao Burica ? Susic ga nikad nije zvao niti ce ga debil ikad zvati..Zna srat po igracima sto mu se ne odazivaju..A ne zna pozvat prave igrace ..Nek on Sehica zovesmoki_choko wrote:kako ce zvati burica kad buric igra u Lechu sa stilicem. a stilic nije dosao jer je potreban klubu na pripremama za EL a buric eto nije potreban na pripremama pa moze vrhljati po vascijelom svijetusamo_ti wrote:Mogao je zvati i Burica , prilika za njega , i vjerujem da bi je iskoristio...
- samo_ti
#1688 Re: Golman reprezentacije BiH
jah eto ...smoki_choko wrote:kako ce zvati burica kad buric igra u Lechu sa stilicem. a stilic nije dosao jer je potreban klubu na pripremama za EL a buric eto nije potreban na pripremama pa moze vrhljati po vascijelom svijetusamo_ti wrote:Mogao je zvati i Burica , prilika za njega , i vjerujem da bi je iskoristio...
- and
#1689 Re: Golman reprezentacije BiH
ovaj begović je pravo bezobrazan,pa bi se i sušić trebao tako i postaviti prema njemu.ako se već zbog reprezentacije boji da će propustiti jednu utakmicu u klubu,treba mu srediti da po pravilima zbog neodazivanja propusti 3 utakmice u klubu,pa se više neće zajebavati sa svetinjom.
- burek_in_space
#1690 Re: Golman reprezentacije BiH
Shta prichash ti?!Bubalo1 wrote: A nekad je zvao Burica ? Susic ga nikad nije zvao niti ce ga debil ikad zvati..Zna srat po igracima sto mu se ne odazivaju..A ne zna pozvat prave igrace ..Nek on Sehica zove
- jazzer
#1691 Re: Golman reprezentacije BiH
Fakat supacki od Begovica...Gledali smo u njega kao u nekoga ko ce slijedecih 10 godina
braniti za reprezentaciju, kad ono...
Ma ne treba nikoga kaznjavati, ako zeli da igra a selektor ga pozove, bujrum..Ako ne zeli,
ne treba ga vise ni zvati.
I sada mozemo vidjeti kolike su velicine, ljudske i igracke, bili Barbarez, Konjic, Hibic, Bolic i co.
braniti za reprezentaciju, kad ono...
Ma ne treba nikoga kaznjavati, ako zeli da igra a selektor ga pozove, bujrum..Ako ne zeli,
ne treba ga vise ni zvati.
I sada mozemo vidjeti kolike su velicine, ljudske i igracke, bili Barbarez, Konjic, Hibic, Bolic i co.
- jutarnji
#1692 Re: Golman reprezentacije BiH
Utakmica se igra za dva dana a lik nema ni spisak igraca? Nista trening, nista "aklimatizacija", on ce drito sa aerodroma
na stadion.
Ljudi nam platili troskove puta, dali nam 200 000 dolara da igramo a mi se zajebajemo...koji smo mi
seljaci u pm.
na stadion.
seljaci u pm.
-
Mustang1
#1693 Re: Golman reprezentacije BiH
Nista..Idemo na Afircko prvenstvo aBdburek_in_space wrote:Shta prichash ti?!Bubalo1 wrote: A nekad je zvao Burica ? Susic ga nikad nije zvao niti ce ga debil ikad zvati..Zna srat po igracima sto mu se ne odazivaju..A ne zna pozvat prave igrace ..Nek on Sehica zove
- Edin H.
#1694 Re: Golman reprezentacije BiH
A sta sad i ovaj Keni zeza, satro povjedjen
Koliko sam upoznat branio je u zadnje vrijeme i to dobro.
Uglavnom kaze Seha da se nasekirao sto ne dolaze Begovic i Hasagic
Koliko sam upoznat branio je u zadnje vrijeme i to dobro.
Uglavnom kaze Seha da se nasekirao sto ne dolaze Begovic i Hasagic
- burek_in_space
#1695 Re: Golman reprezentacije BiH
Kakva ti je ovo pricha , debil, srat'... jaki argumenti, nema shta.Bubalo1 wrote: Nista..Idemo na Afircko prvenstvo aBd
-
Mustang1
#1696 Re: Golman reprezentacije BiH
Pa de mi reci jel ikad zvao Burica ..Pricaju da se ovaj ne bi odazvo jer se ni Stilic nije odazvo ... A kao da je ovo prva prilika da ga zovne..Nit ga je ikad zvao nit ce ga ikad zvat ..Sta radi nego sere po igracima .. Cuj hoce on kaznjavat sto mu se nece odazvat igraci .. Pa koga kazni momentalno treba odustat od reprezentacije ...
- burek_in_space
#1697 Re: Golman reprezentacije BiH
Shta ga ima zvati ako smatra da nije kalibar za reprezentaciju?!Bubalo1 wrote:Pa de mi reci jel ikad zvao Burica ..Pricaju da se ovaj ne bi odazvo jer se ni Stilic nije odazvo ... A kao da je ovo prva prilika da ga zovne..Nit ga je ikad zvao nit ce ga ikad zvat ..Sta radi nego sere po igracima .. Cuj hoce on kaznjavat sto mu se nece odazvat igraci .. Pa koga kazni momentalno treba odustat od reprezentacije ...
Ovdje su forumashi pisali da se ne bi odazvao Buric sam, a Pape to nije, koliko ja znam, nigdje izjavio.
O kome je to "srao"?! O Jahicu i Nadarevicu?! Neka je, treba josh toliko po njima da "sere".
Dzeko ima poseban tretman - ima, shta cemo sad?! On je nasha najveca zvijezda i zasluzhio je da mu se malo titra po jajcima, jer ce vratiti to na najbolji moguci nachin.
Kakva ti je ovo logika koga kazni, treba odustati od reprezentacije, zashto to?!
-
Mustang1
#1698 Re: Golman reprezentacije BiH
Zato sto mi nismo Engleska da kaznjavamo igraca koji nece da ide na drugi kontitent dok je sezona u toka pa da mozemo zvat drugih 10 boljeg kvaliteta ..Sta ce on kaznjavat sa najboljim timom nikog ne moze pobjedit a hoce jos da igra bez nekih ..Bjez bezveze se raspravljam ne zelim ih pratit svakako dok je ona marioneta na klupi
- smoki_choko
#1699 Re: Golman reprezentacije BiH
pa nije zvao i nije u tome poenta. nego ga sad ne moze jer je covjek na pripremam kao i stilic za lech. eto lech ce traziti postedu stilica a nece burica. nidje vezeBubalo1 wrote:A nekad je zvao Burica ? Susic ga nikad nije zvao niti ce ga debil ikad zvati..Zna srat po igracima sto mu se ne odazivaju..A ne zna pozvat prave igrace ..Nek on Sehica zovesmoki_choko wrote:kako ce zvati burica kad buric igra u Lechu sa stilicem. a stilic nije dosao jer je potreban klubu na pripremama za EL a buric eto nije potreban na pripremama pa moze vrhljati po vascijelom svijetusamo_ti wrote:Mogao je zvati i Burica , prilika za njega , i vjerujem da bi je iskoristio...
nije stilic nego lech trazio postedu. stila bi igro da moze nego ga trebaju ovi iz lecha na pripremama. ti si poceo oko burica a sad zar je vise bitno.samo_ti wrote:jah eto ...smoki_choko wrote:kako ce zvati burica kad buric igra u Lechu sa stilicem. a stilic nije dosao jer je potreban klubu na pripremama za EL a buric eto nije potreban na pripremama pa moze vrhljati po vascijelom svijetusamo_ti wrote:Mogao je zvati i Burica , prilika za njega , i vjerujem da bi je iskoristio...
...koliko znam Stilic je trazio postedu , sto ne znaci da bi i ovaj....i zar je vise bitno , nije ga zvao i zdra`o ...
- burek_in_space
#1700 Re: Golman reprezentacije BiH
Ja se izvinjavam najiskrenije shto niko drugi nije htio da preuzme poziciju selektora, i nanio bol tvom nachinu rezonovanja.Bubalo1 wrote:Zato sto mi nismo Engleska da kaznjavamo igraca koji nece da ide na drugi kontitent dok je sezona u toka pa da mozemo zvat drugih 10 boljeg kvaliteta ..Sta ce on kaznjavat sa najboljim timom nikog ne moze pobjedit a hoce jos da igra bez nekih ..Bjez bezveze se raspravljam ne zelim ih pratit svakako dok je ona marioneta na klupi