Feedback

(H)istorija/povijest Bosne i Hercegovine, regiona, itd...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
decembar2017

#1676 Re: Feedback

Post by decembar2017 »

Maraschino wrote:
Amagon wrote:I da, ta ista "Krmača", tj. kotao od bojlera punjen eksplozivam, ima izuzetno razornu moć, u stanju je otpuhati dvospratnicu do prve ploče :-?

Kad smo kod tih krajeva (Donji Vakuf, Bugojno), preporučio bih knjigu "Posljedni napad prve čete" od Senada Jusića Čupe (borac 370.slavne brdske brigade, dosta detaljno objašnjava borbe na linijama, koja se oružja koristila, i sl. :thumbup:
Image

Ovo je krmaca(avionska bomba 250kg) koju su koristili bez aviona sa raketnim motorom od raketa zemlja-zrak SAM2 i lansirane sa improvizovane rampe sa kamiona.
Bile su jako neprecizne ali gdje padnu imale su impozantno dejstvo.
Vidio sam dva kratera od ovih krmaca i mogu reci da su bas veliki. Kada su letile iznad nasih glava izgledale su kao neke bube i prilicno spore.

Krmace su ustvari avio-bombe od 250 kg i koristene su prvo i primarno za dejstva iz aviona ali su ih poslije koristili i za improvizovane raketne sisteme, gdje bi ih nakacili na raketne motore od raketa 122,128 mm ili rakete vazduh-vazduh. zvali su ih "Kosava".

U pocetku su bili neprecizni ali su ih sa vremenom usavrsili, jedan od njih je pogodila i zgradu RTV BiH 1995.
karanana

#1677 Re: Feedback

Post by karanana »

a jedna, valjda neprecizna, je pogodila i onu zgradu na alipasinom i unistila par stanova na par spratova.
vjerovatno ovdje negdje sam procitao da im je lansirna rampa bila blizu raskrsnice ilidzanske ceste i kasindolske.
degenek

#1678 Re: Nevjerovatne ratne price

Post by degenek »

https://www.youtube.com/watch?v=fCS2FUVx188&t=2672s
FILM TOMAŠICA-GROBNICA FUDBALERA
degenek

#1679 Re: Agresija ili gradjanski rat u BiH 1992-95

Post by degenek »

https://www.youtube.com/watch?v=fCS2FUVx188&t=2672s
FILM "TOMAŠICA-GROBNICA FUDBALERA"
PM72

#1680 Re: Feedback

Post by PM72 »

karanana wrote:a jedna, valjda neprecizna, je pogodila i onu zgradu na alipasinom i unistila par stanova na par spratova.
vjerovatno ovdje negdje sam procitao da im je lansirna rampa bila blizu raskrsnice ilidzanske ceste i kasindolske.
Palo je njih dosta...dvije na Alipašinom samo je jedna roknula u park u A fazi,druga u zgradu pa ubila jednu ženu,treća kod trafostanice iznad opštine,dvije u televiziju,dvije u Švrakinom,jedna na Socijalnom...sve 1995...

Lansirna rampa im je bila u Butilama.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1681 Re: Feedback

Post by _BataZiv_0809 »

Amagon wrote:
Sarajmen wrote:Nije Luna al' :D na tom ratištu su radili i neke improvizovane Mrud-ove tj neku kombinaciju velike količine eksploziva čiji su fragmenti-geleri bili matice šarafa, ekseri, isjeckana armatura...Bog zna šta sve još. Zatim kotao od bojlera ispune trotilom :D kao da pamtim i neku cisternu nakrcanu eksplozivom i njeno usmjeravanje niz brdo ka naseljenom dijelu Vakufa... neki dječak je osijedio od tog nekog destruktivnog djelovanja. U rudniku Vitezit je bilo zaliha eksploziva, tako da se moglo eksperimentisati do mile volje.
Mi smo to u Bugojnu zvali KRMAČA :D Sjećam se i onih malih kasetnih bombi ZVONČIĆI :lol: i PAŠTETA dakako 8)
Nisam nikakav strucnjak za oruzje ali znam da je krmaca modifikovana avio bomba i da su strasno neprecizne. Zvoncici su koristeni u Marticevom raketiranju Zagreba 1995.
karanana

#1682 Re: Feedback

Post by karanana »

i ja sve hocu da kazem da krmaca i kasetna bomba nisu jedno te isto. krmaca je klasicna velika bomba koja nema efekte kasetne bombe koja se rasprsne u vise mini bombi ako sam to laicki objasnio kako treba.
bdzs

#1683 Re: Feedback

Post by bdzs »

karanana wrote:i ja sve hocu da kazem da krmaca i kasetna bomba nisu jedno te isto. krmaca je klasicna velika bomba koja nema efekte kasetne bombe koja se rasprsne u vise mini bombi ako sam to laicki objasnio kako treba.
Dobro si ti to objasnio. KB-1 je vrlo opasna stvarka, zna se aktivirati na najmanji udar. Na nesreću još uvjek se može pronaći.
Image
geralt

#1684 Re: Blajburg za Bošnjake i Hrvate

Post by geralt »

decembar2017 wrote:
llull wrote:Svi sem Narodno Oslobodilacke Vojske su surovali sa okupatorom, znaci bas svi ... i tu je sad apsudrdno govoriti ko i koliko ...
Znaci mimo partizana svi bagra.

Naravno druze komesare, svi su ostali bagra osim partizana, oni sa okupatorima i ostalim koljacima nisu surovali :

Foča:
– Mi smo imali u gradu jednu grupu simpatizera, koja je štampala letke i dijelila naš materijal. Što je bilo sa njom? – Enesa Čengića i oca mu zaklali su prvu noć, neke su poslije pobili, a neke povješali. Uglavnom izuzev Fajka Kurspahića, koji je negdje bio sakriven svi su pobijeni. Srpski dio te grupe je ovdje, sad radi u propagandnom odjelu kod partizana.

– A kako su se oni držali?

– Pasivno, neki od njih imao je četničku kokardu.

– Jesu li uspjeli ti koljači pobjeći ili smo neke pohvatali?

– Pobjegli su samo desetak, ostali su svi ovdje, ali oni su kao partizani primljeni i imaju svoj odred. Komandant je Strajo Kocović, samozvani četnički vojvoda, koji je bio jedan od najgorih koljaća. Ništa nije učinjeno da se kazne. Zbog toga sam se obradovala, kad sam te vidjela.

– Otidi molim te do moje majke i sestara, reci da sam ovdje i da ću doći čim svršim u Vrhovnom štabu.

Činilo mi se kao da jašem ulicama nekog tuđeg grada, između tuđih ljudi, nakon strašnog pohoda Džingis Kana ili Avara. Nisam mogao da shvatim što se dogodilo u mom rodnom mjestu.

Vrhovni štab smjestio se je u hotelu ‘Gorstl’. Rekli su mi, da me je Tito već očekivao, da odem, on je u sobi. U predsoblju me je zaustavio pratilac, rekavši mi da ima netko kod Tita. Nakon nekog vremena izišao je Strajo Kocović, bradat, obučen je bio u oficirsku uniformu sa čizmama. Preko ramena visili su mu redenici. Na šubari je imao petokraku. Nije me pozdravio samo je čudno pogledao u moj M.P. i bombe na kajišu. Tito ga je ispratio na vrata.

– Šta ovaj radi kod Tebe? pitao sam Tita. – To je komandant fočanskog partizanskog odreda, ostavio je četnike i prešao nama. Vrijedan mladić, preko njega ćemo privući još mnogo ljudi.
Ja sam majka Ibra Muftića, on je sa tobom išao u školu i družio se s tobom.

– Da, da, sjećam se. Šta je s Ibrom?

– Zaklali su ga, i oca mu i sestru i mlađeg mi sina Abdurahmana. Mene su htjeli i jedan kaže: – Ostavite nju neka živi i neka priča kakva sudbina je zatekla Turke.

– A tko je to učinio?

– Popadić Ranko i Zecević. Danas sam ih srela obadvojicu – Popadić je vaš -, komandir
.

Otrčao sam u komandu mjesta, Čolaković Rodoljub i Risto Tosović su bili tamo. Ispričao sam im uzbuđen sve to i tražio, da se ovi koljači uhapse.

Čolaković i Tosović nisu nimalo bili začuđeni niti uzbuđeni ovom pričom. Čolaković mi je rekao:

– Kada bi mi hapsili koljaće među ovdašnjim Srbima, onda bi pohapsili pola našeg Narodnog odbora i većinu vojnika
– Pa to je strašno, drugovi, da mi ništa ne radimo, nego ih još primamo u naše redove.

– Mi ne možemo voditi protusrpsku politiku, u našoj vojsci nalazi se preko 95% Srba, rekao mi je Tito kad sam tražio njegovu intervenciju za ovaj slučaj.

– Ali to nije protusrpska politika. To je protukoljačka politika i ja sam uvjeren, da to nije na svim mjestima tako. – Ti izgledas slabo, ti treba da se ispavaš i odmoriš, rekao mi je Tito opraštajući se.
Kulen-Vakuf
Tokom septembra 1941. godine srpski ustanici, čije su formacije činili komunisti i četnici, ubili su oko 60 procenata populacije Kulen-Vakufa i okoline. Najveći broj ubijanja desio se 6. i 7. septembra 1941. godine, a lov na Bošnjake trajao je tokom cijelog septembra. Ubijani su svi, od još nerođene djece do iznemoglih staraca. Ubijeno je više od 2.200 ljudi, uglavnom Bošnjaka, njihova imovina opljačkana, a kuće popaljene. Za smrt nedužnih ljudi nikad niko nije odgovarao, mada su se vrlo dobro znale ubice, pljačkaši i palikuće. Najodgovorniji za genocid u Ljutočkoj dolini ne samo da nisu nikad odgovarali za svoje nedjela nego su slovili za uvažene ličnosti koje su posebno poštovali Tito i Partija. To su bili Jovo Medić, Đoko Jovanić, Nikola Karanović, Slavko Rodić i Milan Žeželj, sve odreda “narodni heroji”.
I ko na kraju unisti te cetnike? Znaci po tebi se na Zelengori 1945. desio masovni harakiri, a Drazu Mihajlovica je uhvatio i ubio Mustafa Busuladzic?
decembar2017

#1685 Re: Blajburg za Bošnjake i Hrvate

Post by decembar2017 »

geralt wrote:
decembar2017 wrote:
llull wrote:Svi sem Narodno Oslobodilacke Vojske su surovali sa okupatorom, znaci bas svi ... i tu je sad apsudrdno govoriti ko i koliko ...
Znaci mimo partizana svi bagra.

Naravno druze komesare, svi su ostali bagra osim partizana, oni sa okupatorima i ostalim koljacima nisu surovali :

Foča:
– Mi smo imali u gradu jednu grupu simpatizera, koja je štampala letke i dijelila naš materijal. Što je bilo sa njom? – Enesa Čengića i oca mu zaklali su prvu noć, neke su poslije pobili, a neke povješali. Uglavnom izuzev Fajka Kurspahića, koji je negdje bio sakriven svi su pobijeni. Srpski dio te grupe je ovdje, sad radi u propagandnom odjelu kod partizana.

– A kako su se oni držali?

– Pasivno, neki od njih imao je četničku kokardu.

– Jesu li uspjeli ti koljači pobjeći ili smo neke pohvatali?

– Pobjegli su samo desetak, ostali su svi ovdje, ali oni su kao partizani primljeni i imaju svoj odred. Komandant je Strajo Kocović, samozvani četnički vojvoda, koji je bio jedan od najgorih koljaća. Ništa nije učinjeno da se kazne. Zbog toga sam se obradovala, kad sam te vidjela.

– Otidi molim te do moje majke i sestara, reci da sam ovdje i da ću doći čim svršim u Vrhovnom štabu.

Činilo mi se kao da jašem ulicama nekog tuđeg grada, između tuđih ljudi, nakon strašnog pohoda Džingis Kana ili Avara. Nisam mogao da shvatim što se dogodilo u mom rodnom mjestu.

Vrhovni štab smjestio se je u hotelu ‘Gorstl’. Rekli su mi, da me je Tito već očekivao, da odem, on je u sobi. U predsoblju me je zaustavio pratilac, rekavši mi da ima netko kod Tita. Nakon nekog vremena izišao je Strajo Kocović, bradat, obučen je bio u oficirsku uniformu sa čizmama. Preko ramena visili su mu redenici. Na šubari je imao petokraku. Nije me pozdravio samo je čudno pogledao u moj M.P. i bombe na kajišu. Tito ga je ispratio na vrata.

– Šta ovaj radi kod Tebe? pitao sam Tita. – To je komandant fočanskog partizanskog odreda, ostavio je četnike i prešao nama. Vrijedan mladić, preko njega ćemo privući još mnogo ljudi.
Ja sam majka Ibra Muftića, on je sa tobom išao u školu i družio se s tobom.

– Da, da, sjećam se. Šta je s Ibrom?

– Zaklali su ga, i oca mu i sestru i mlađeg mi sina Abdurahmana. Mene su htjeli i jedan kaže: – Ostavite nju neka živi i neka priča kakva sudbina je zatekla Turke.

– A tko je to učinio?

– Popadić Ranko i Zecević. Danas sam ih srela obadvojicu – Popadić je vaš -, komandir
.

Otrčao sam u komandu mjesta, Čolaković Rodoljub i Risto Tosović su bili tamo. Ispričao sam im uzbuđen sve to i tražio, da se ovi koljači uhapse.

Čolaković i Tosović nisu nimalo bili začuđeni niti uzbuđeni ovom pričom. Čolaković mi je rekao:

– Kada bi mi hapsili koljaće među ovdašnjim Srbima, onda bi pohapsili pola našeg Narodnog odbora i većinu vojnika
– Pa to je strašno, drugovi, da mi ništa ne radimo, nego ih još primamo u naše redove.

– Mi ne možemo voditi protusrpsku politiku, u našoj vojsci nalazi se preko 95% Srba, rekao mi je Tito kad sam tražio njegovu intervenciju za ovaj slučaj.

– Ali to nije protusrpska politika. To je protukoljačka politika i ja sam uvjeren, da to nije na svim mjestima tako. – Ti izgledas slabo, ti treba da se ispavaš i odmoriš, rekao mi je Tito opraštajući se.
Kulen-Vakuf
Tokom septembra 1941. godine srpski ustanici, čije su formacije činili komunisti i četnici, ubili su oko 60 procenata populacije Kulen-Vakufa i okoline. Najveći broj ubijanja desio se 6. i 7. septembra 1941. godine, a lov na Bošnjake trajao je tokom cijelog septembra. Ubijani su svi, od još nerođene djece do iznemoglih staraca. Ubijeno je više od 2.200 ljudi, uglavnom Bošnjaka, njihova imovina opljačkana, a kuće popaljene. Za smrt nedužnih ljudi nikad niko nije odgovarao, mada su se vrlo dobro znale ubice, pljačkaši i palikuće. Najodgovorniji za genocid u Ljutočkoj dolini ne samo da nisu nikad odgovarali za svoje nedjela nego su slovili za uvažene ličnosti koje su posebno poštovali Tito i Partija. To su bili Jovo Medić, Đoko Jovanić, Nikola Karanović, Slavko Rodić i Milan Žeželj, sve odreda “narodni heroji”.
I ko na kraju unisti te cetnike? Znaci po tebi se na Zelengori 1945. desio masovni harakiri, a Drazu Mihajlovica je uhvatio i ubio Mustafa Busuladzic?
I kao sto si sam naveo , na kraju su hvatali one koje do tada nisu primili u svoje redove kao " narodne heroje " jer su na pocetku rame uz rame zajedno klali.

Ali kao sto nam drug komesar kaze svi su ostali bagra, samo partizani nisu surovali sa okupatorima i koljacima :-) To sto su klali zajedno sa njima, to se ne broji.
decembar2017

#1686 Re: Blajburg za Bošnjake i Hrvate

Post by decembar2017 »

Chmoljo wrote:Banned user for reason “kršenje pravila foruma”
» tnnt

trajno

ne žalim za mrtvim zlikovcima, niti iko treba.

niko nije napisao da je trebalo pobiti više Srba, Hrvata ili Bošnjaka... već četnika ili ustaša. osvjedočene fašističke organizacije i ideologije čija je jedina svrha bila genocidom stvoriti etnički čiste države. ne znam zašto bi iko žalio za južnoslavenskim smećem.

ti ovo naravno vrlo dobro znaš, i vrlo dobro poznaješ razliku. praviš se nevješt i zlonamjeran si.

zato, doviđenja. :)

Moze li jedno pitanje, samo da se znaju pravila :

Da li su po po tome mudzahedini izvrsili zlocin kada su navodno pobili one cetnike sa Vozuce, pripadnike agresorske vojne formacije cijoj je cilj bio da genocidom stvori etnicki cistu drzavu ?

Da li su po tome pripadnici Armije i DB BIH izvrsili zlocin kada su navodno pobili one ustase iz Bugojna, pripadnike agresorske vojne formacije cijoj je cilj bio da genocidom stvori etnicki cistu drzavu, pogledaj sve sami oficiri, vojnici i duznosnici UZP a mislim da ne treba da spominjem sta su takve i slicne ustase radile ne samo sirom Bosne vec i u samom Bugojnu :
Niko Džaja, zapovjednik Prve bojne HVO Bugojna, Dragan Erkapić, zapovjednik Druge bojne brigade HVO Bugojna, Miroslav Dilber, zapovjednik Treće bojne brigade HVO Bugojna, Franjo Jezidžić, načelnik IDP-a HVO Bugojna, Stipica Zelić, zapovjednik Vojne policije HVO Bugojna, vojnici i hrvatski dužnosnici Mario Subašić, Mihovil Strujić, Zdravko Juričić, Jadranko Gvozden, Marko Bartulović, Zoran Galić, Branko Crnjak, Perica Crnjak, Perica Kovačević, Vinko Ivković, dvojica Nikica Miloš, Ivo Miloš, Ante Markulj, Dragan Miličević, Niko Zlatunić.

Da li na ovom forumu treba da se zali za takvim zlikovcima ?

Ili je ubijanje zarobljenih cetnika i ustasa dozvoljeno samo komunistima ?

Nije provokacija vec samo da se zna koja su pravila unaprijed, koji mrtvi zlikovci se mogu zaliti i ko su zlocinci kada ubijaju zarobljene cetnike i ustase a ko nije, ako ima razlike.
John Cleese

#1687 Re: Blajburg za Bošnjake i Hrvate

Post by John Cleese »

decembar2017 wrote:Nije provokacija...
Ozbiljno? :D
akaunt

#1688 Re: Feedback

Post by akaunt »

Čitav dan mi kroz glavu odzvanja jedna riječ. Intervencija !!!
Rat, govorim o Sarajevu, je počeo danas a već sutra se čula ta famozna riječ, intervencija. Sprema se intervencija. Američki nosači su u Jadranu i to znači da je blizu intervencija. Sastanak Dzona Smitsona i Majka Tupsona i razmatrala se intervencija. Senator Donjeg Dzibutija , Mahitmu Mitongu, podrzao intervenciju. Pa islo se i do : Nasi su se povukli sa linija , sutra je intervencija.
Aliji rekli da će bit intervencija , zato on neće Kutiljerov plan.
.... Intervencija !
A najbolja je bila ova : Poslije intervencije, gradjani sarajeva dobivaju pasoše Ujedinjenih Nacija :shock: :shock: :shock: !
Na top listi najmrzih rijeci 92'-95' riječ intervencija zauzima ubjedljivo prvo mjesto. Druga je "odradio", slijede "mi", "narod" i "vojni uspjesi" ....
E vojni uspjesi..... Od kraja 92 do mjesec pred Dejton niko se nije ni pedlja pomjerio a "vojni uspjesi" su bili 80% fonda riječi na svim vijestima. Kad bi čovjek sabro sve vojne uspjehe svih strana Kina bi nam bila mala.
seln

#1689 Re: Feedback

Post by seln »

akaunt wrote:Čitav dan mi kroz glavu odzvanja jedna riječ. Intervencija !!!
Rat, govorim o Sarajevu, je počeo danas a već sutra se čula ta famozna riječ, intervencija. Sprema se intervencija. Američki nosači su u Jadranu i to znači da je blizu intervencija. Sastanak Dzona Smitsona i Majka Tupsona i razmatrala se intervencija. Senator Donjeg Dzibutija , Mahitmu Mitongu, podrzao intervenciju. Pa islo se i do : Nasi su se povukli sa linija , sutra je intervencija.
.... Intervencija !
A najbolja je bila ova : Poslije intervencije, gradjani sarajeva dobivaju pasoše Ujedinjenih Nacija :shock: :shock: :shock: !
Na top listi najmrzih rijeci 92'-95' riječ intervencija zauzima ubjedljivo prvo mjesto. Druga je "odradio", slijede "mi", "narod" i "vojni uspjesi" ....
E vojni uspjesi..... Od kraja 92 do mjesec pred Dejton niko se nije ni pedlja pomjerio a "vojni uspjesi" su bili 80% fonda riječi na svim vijestima. Kad bi čovjek sabro sve vojne uspjehe svih strana Kina bi nam bila mala.
Ma libo te racku, ti si vaktile presao na "pobednicku" stranu. :wink:
Maraschino

#1690 Re: Feedback

Post by Maraschino »

akaunt wrote:Čitav dan mi kroz glavu odzvanja jedna riječ. Intervencija !!!
.... Intervencija !
Poslije etnickog ciscenja koje se u 90% slucajeva dogodilo u '92.god. svi su prizivali intervenciju i plave sljemove. Velikosrbi da zadrze a branitelji da povrate okupirane teritorije.

Kako to da ti za uspjeh ne uzimas etnicko ciscenje? STa je onda za tebe uspjeh?
decembar2017

#1691 Re: Feedback

Post by decembar2017 »

akaunt wrote: E vojni uspjesi..... Od kraja 92 do mjesec pred Dejton niko se nije ni pedlja pomjerio a "vojni uspjesi" su bili 80% fonda riječi na svim vijestima. Kad bi čovjek sabro sve vojne uspjehe svih strana Kina bi nam bila mala.
Znaci samo ono do kraja 1992, tj ono sto su cetnici okupirali kad su protiv sebe imali u najboljem slucaju par puskica i patike se broji kao "vojni uspjesi"

a sve ono poslije toga: oslobodjenje Travnika, Bugojna, Varesa, odbrana Gornjeg Vakufa i Mostara 1993-94, slom autonomije i oslobodjenje Velike Kladuse 1994, oslobodjenje Kupresa 1994, Vlasica 1995, oslobodjenje teritorije od Bjelasnice pa sve do par km do Trnova 1994-95 ...sve to se nije pomjerilo ni pedlja :-)

I kontam onda, ako ovako pripadnici Armije uzdizu "uspjehe" agresora a omalovazavaju uspjehe Armije, Sagolj i Djogo agresorima nisu ni trebali :thumbup:
akaunt

#1692 Re: Feedback

Post by akaunt »

Haj sad nek se zakune majkom ko je pročito moj post.
seln

#1693 Re: Feedback

Post by seln »

akaunt wrote:Haj sad nek se zakune majkom ko je pročito moj post.
Ne mogu se zakleti za druge, ali prilicno sam siguran da su svi procitali.
Samo ti nikako da se odlucis koja je tvoja strana.
akaunt

#1694 Re: Feedback

Post by akaunt »

seln wrote:
Čuj koja? Pa pobjednička !
Aj sad ponovo čitaj , ali što bi ono rekli, sad sa razumjevanjem.
seln

#1695 Re: Feedback

Post by seln »

akaunt wrote:
seln wrote:
Ma, mogu ja citati jos sto puta... osim tebe samog, to niko drugi ne razumije.
Zapravo, mi razumijemo, ali ti si to napisao tako da se uvijek mozes vaditi na smanjenu uracunljivost.
decembar2017

#1696 Re: Feedback

Post by decembar2017 »

akaunt wrote:
seln wrote:

Sta hoces da kazes, da ti je neko provalio sifru pa umjesto tebe napisao ovo:
akaunt wrote:
E vojni uspjesi..... Od kraja 92 do mjesec pred Dejton niko se nije ni pedlja pomjerio
Da je neko drugi napisao da su "vojni uspjesi " kada cetnici imaju protiv sebe par puskica i patika a da se npr na Kupresu i Vlasicu nisu ni pedlja pomjerili ???

Sta ces nam sada naci da se opravdas , bas me zanima, da je neko drugi u tvoje ime to napisao ili da smo te svi mi potpuno pogresno shvatili :roll:
akaunt

#1697 Re: Feedback

Post by akaunt »

Majke mi ponekad imam osjecaj da se ne zajebavate nego da ste stvarno malo....
U drugom redu druga ,treca i cetvrta rijec! Znakovi interpunkcije se ne broje!
Toliko ste ogrezli u mrznji da ste citat zaboravili. Lijecite se ljudi !
seln

#1698 Re: Feedback

Post by seln »

akaunt wrote:Majke mi ponekad imam osjecaj da se ne zajebavate nego da ste stvarno malo....
Hajde, dovedi Woody-ja, pa nam objasnjavajte u paru....
akaunt

#1699 Re: Feedback

Post by akaunt »

seln wrote:
akaunt wrote:Majke mi ponekad imam osjecaj da se ne zajebavate nego da ste stvarno malo....
Stani sad. Jesi li procito? Jesi li se provalio? Jel te mrznja zaslijepila? Jel imas potrebu za psihijatrom.... Ili za oftamologom?
Kakav wudi, stani bolan. Pa nije zivot forum. Nekad ces ovako budala (ako vec nisi) ispast ali pod tvojim imenom i prezimenom. Smijat ce ti se djeca. Polako jadan ne bio. Polako!
seln

#1700 Re: Feedback

Post by seln »

akaunt wrote:
seln wrote:
Stani sad. Jesi li procito? Jesi li se provalio? Jel te mrznja zaslijepila? Jel imas potrebu za psihijatrom.... Ili za oftamologom?
Kakav wudi, stani bolan. Pa nije zivot forum. Nekad ces ovako budala (ako vec nisi) ispast ali pod tvojim imenom i prezimenom. Smijat ce ti se djeca. Polako jadan ne bio. Polako!
Ne zacatavaj. Ako imas jos nesto na temu - bujrum!
Ali objektivno, nemoj pismeni rad "Razmisljanja i nedoumice jednog prebjega".
Post Reply