Imali smo mi ovih diskusija ovdje kroz godine. Čak sam vam (množina) izašao u susret i praktično dokazao kako su neke od laži i potvora protiv Trumpa upravo to. I kako neki "provjerači istine/laži" tipa "fact-check" web-portala su ništa drugo doli sami vrsta propagande i generatori laži.Point. wrote: ↑23/02/2020 23:59Odrasli ljudi koji su mentalno još u predškolskom stadiju i gotive ovo lažljivo narandžasto govno od čovjeka. Ti, koji podržava lika koji laže kad zine, se našao pisati o lažima.Irsar wrote: ↑23/02/2020 07:55 Zavisi koje crtane kolega, mada i prosječan crtić za predškolsku djecu sadrži više istina koje nastoji predočiti toj djeci, nego sveukupna produkcija laži CNNa i drugih ljevičarskih odrona zadnjih bar 10 godina, koji su židanje doveli do statusa obožavanja (za one koji ne znaju židanje = laganje bez imalo stida, osjećaja proporcije i osjećaja za istinu).
Da ne povjeruješ.
Sve to naravno vas nije interesovalo, niti vas interesuje sada, iako je svima koji su iole desno od Staljina jasno da je Trump zapravo praktično čist od bilo kakve ozbiljne optužbe. Tako da i ovaj moj odgovor je samo afirmacija zaključaka tada iznesenih, dakle ništa posebno novo.