Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
SaraFina

#16676 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by SaraFina »

sherbett wrote:
joint union wrote:
sherbett wrote: Pa jel pravedno prema Hrvatima u Vojvodini?
Ne znam kakva je situacija tamo, ne sjecam se da su i oni ratovali i bunili se nesto? Traze i oni entitet?
Pa jel ga traze Srbi u HR?

Srbi su tražili entitet u HR. Ali ih se prvo "izbacilo iz ustava", pa su onda balvanijadom zaokružili RSK. Nakon toga ih počinili u HR Olujom.

Ali definitivno nakon osamostaljenja HR, možemo govoriti da su Srbi izgubili tkz; konstruktovnost ( u prenesenom značenju na BiH) u HR.

To bi isto bilo da se Bošnjaci i Srbi sada dogovore i promijene ustav, te Hrvatima kao najmalobrojnijem narodu u BiH daju status nacionalne manjine.
SaraFina

#16677 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by SaraFina »

wewa wrote:
Btw, jadno je krenuti s licnim opaskama kao posljednjim utocistem u odbrani svojih argumenata.

Hrvati u BiH, ti koji tebe sekiraju, frustrirani su zato sto ih je frustrirao HDZ, a svoju frustriranost vec decenijama izvrsno unovcavaju. Oni istinski ugrozeni ne mogu ni doci u priliku da govore, ili se o njihove rijeci oglusava sistematski - kako je recimo i nazalost sa banjaluckim biskupom Komaricom.

p.s. ne pomažu Hrvati iz Hrvatske zato što tako biraju, nego vaša vlast zloupotrebljava svoje ovlasti i koristi javna sredstva za kupovanje glasova na izborima.

Oko 250 000 bosanskohercegovačkih Hrvata glasa za HDZ HR. "Plaćeni" su socijalnim beneficijama (od nadoknade za djecu do penzije domovinskog rata).
Point.

#16678 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Point. »

Saga Noren wrote:
Point. wrote:
Saga Noren wrote: Tvoj problem je sta si formalista. Gledas formu, a ne sadrzaj. Usudim se reci da je to najgori tip ljudi, jer cine najfatalnije gresaka. Bia bi odlican vojnik, jer ne znas mislit svojom gkavom Svi oni cuvari po Holokaustu su samo drzali se pravila i forme. Niti jedan nije isa protiv zakona...
Necu ici tako daleko i reci da bi ti bia takav, ali ti zelim reci da izidjes iz okvira. Ljudi su ljudi bas zbog toga sta su rusili granice.

Pokusaj shvatit da se predstavnici biraju iz tri naroda, da bi predstavljali narod (u ime drzave) .... Zar je to tako tesko shvatit?
Đe si Sigmunde Frojde, nisam te prepoznao.

Pa je li Željko Komšić Hrvat? Jeste, i došao je u predsjedništvo iz reda Hrvatskog naroda. Eh sad vidi u čemu je kvaka. HDZ, sa Draganom na čelu, si je umislilo da oni mogu izdavati license ko je legitimni, tj pravi Hrvat a ko ne. Tako da Željko ne spada u taj njihov okvir pravog Hrvata jer nije iz HDZ miljea. I iz tog ugla iliti kuta ti pišeš. Malo mi čudno da ne znaš ko je Čović ni šta govori a znaš sve o čemu kmeče. Da napomenem da se Dragan Čović do 1991 godine izjašnjavao kao Jugosloven i bio veliki navijač Veleža. Sada je poslije Njofre najveći hrvatski sin i slika se u dresu Zrinjskog. To dovoljno govori o karakteru tog lika. Sutra će biti legitimni Srbin ili Apač ako bude povoljna situacija.

I opet ponavljam, ne predstavljaju narod nego državu. A i za nepravdu sam rekao da se obratiš Franji i HDZ, oni su takav izborni zakon aminovali i usvojili. Mi nismo izmislili pravila, mi samo igramo prema pravilima. A ako se ne poštuju pravila velikih igrača, nastaje haos.

Nisan te citala, ne da mi se, oprosti :mrgreen:
Aj me nemoj vise citirat pomislim da mi je Bobi nesto reka pa se obradujem. :mrgreen:
Sad sam razocaraTa i tuzna :cry:
Naravno da nisi čitala, jer te bubam argumentima koje ne možeš poreći osim ponavljanja nije pravedno. Obratiš se stožeru HDZ u Zagrebu ako misliš da su Hrvati u BiH zakinuti i žive u nepravdi. Na barikade!
Novak20

#16679 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Novak20 »

SaraFina wrote:

Oko 250 000 bosanskohercegovačkih Hrvata glasa za HDZ HR. "Plaćeni" su socijalnim beneficijama (od nadoknade za djecu do penzije domovinskog rata).
:lol: :lol: :lol:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/izl ... 88273.aspx
Dobra je izlaznost i na biračkim mjestima u inozemstvu, gdje je do 16:30 sati glasovalo 12.800 birača, od čega u Bosni i Hercegovini gotovo osam tisuća. U Njemačkoj je glasovalo 1.855 hrvatskih birača, a u Srbiji oko tisuću i pol.
kakavdanakneiskustvu

#16680 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

Desavanja u Hrvatskoj
SaraFina

#16681 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by SaraFina »

Novak20 wrote:
SaraFina wrote:

https://www.index.hr/vijesti/clanak/izl ... 88273.aspx
Dobra je izlaznost i na biračkim mjestima u inozemstvu, gdje je do 16:30 sati glasovalo 12.800 birača, od čega u Bosni i Hercegovini gotovo osam tisuća. U Njemačkoj je glasovalo 1.855 hrvatskih birača, a u Srbiji oko tisuću i pol.

Oko 400 000 Hrvata u HR ti je rođeno u BiH. Plus njihovi članovi porodice. A gdje su ovi sa fiktivnim prebivalištima koji beru beneficije. Zato ne smiji se. Bezveze..

http://www.poslovni.hr/hrvatska/gotovo- ... ise-352354

Čak 409.357 stanovnika Hrvatske (70%) rođeno je u BiH, zatim slijede doseljenici iz Srbije (9%), Njemačke (5,8%), s Kosova (3,5%), Slovenije (3,4%), Makedonije (1,7%)
Novak20

#16682 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Novak20 »

SaraFina wrote:

Oko 400 000 Hrvata u HR ti je rođeno u BiH. Plus njihovi članovi porodice. A gdje su ovi sa fiktivnim prebivalištima koji beru beneficije. Zato ne smiji se. Bezveze..

Ma smijem se od jutros kada sam vidio na nekom forumu da sam po tebi čistokrvni Hrvat iz Srednje Bosne. prosrpski nastrojen kao što su uostalom Kiki, animalis i Cyprus. :D

Baš si mi uljepšala dan. :thumbup:
SaraFina

#16683 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by SaraFina »

Novak20 wrote:
SaraFina wrote:

Ma smijem se od jutros kada sam vidio na nekom forumu da sam po tebi čistokrvni Hrvat iz Srednje Bosne. prosrpski nastrojen kao što su uostalom Kiki, animalis i Cyprus. :D

Baš si mi uljepšala dan. :thumbup:
Ovo sam napisala. Nigdje nije spomenut cypi u vezi Škore, Kiki i animalis. Samo ti. Zašto izmišljaš? Na temi orjuna da :D

I onda je počela diskusija o Škori između Novaka ( Hrvat iz srednje Bosne) i nekog iz Istre forumaša (Istrijaner)
https://forum.klix.ba/orjuna-organizaci ... 43057.html

:D

U diskusiji ....

Pa zar nisi? :D Evo demantiraj. Otvori na krstarici temu o Posavini i povratku Hrvata u RS.
Ovdje imaš 30 tema dragi Novem :D

I ove podatke koje podvaljuješ makar pročitaj. Ja nisam link otvarala dok mi ne sugeriraše.

Suludo je bolan nekog pokušati izofirati ko se dobrovoljno sam identificira pa i nickom.

Što ti pod svojim ne pišeš? ;)
DANAS se izbori za Europski parlament održavaju u 21 državi Europske unije: Hrvatskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Austriji, Poljskoj, Švedskoj, Finskoj, Danskoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, Italiji, Sloveniji, Grčkoj, Malti, Belgiji, Luksemburgu, Španjolskoj, Portugalu, Estoniji, Litvi i Mađarskoj, dok su ostale države članice izbore održale nekoliko dana ranij
Novak20

#16684 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Novak20 »

SaraFina wrote:
Ovo sam napisala. Nigdje nije spomenut cypi u vezi Škore, Kiki i animalis. Samo ti. Zašto izmišljaš? Na temi orjuna da :D

I onda je počela diskusija o Škori između Novaka ( Hrvat iz srednje Bosne) i nekog iz Istre forumaša (Istrijaner)

U diskusiji ....

Pa zar nisi? :D Evo demantiraj. Otvori na krstarici temu o Posavini i povratku Hrvata u RS.
Ovdje imaš 30 tema dragi Novem :D

I ove podatke koje podvaljuješ makar pročitaj. Ja nisam link otvarala dok mi ne sugeriraše.

Suludo je bolan nekog pokušati izofirati ko se dobrovoljno sam identificira pa i nickom.

Što ti pod svojim ne pišeš? ;)
DANAS se izbori za Europski parlament održavaju u 21 državi Europske unije: Hrvatskoj, Njemačkoj, Francuskoj, Austriji, Poljskoj, Švedskoj, Finskoj, Danskoj, Bugarskoj, Rumunjskoj, Italiji, Sloveniji, Grčkoj, Malti, Belgiji, Luksemburgu, Španjolskoj, Portugalu, Estoniji, Litvi i Mađarskoj, dok su ostale države članice izbore održale nekoliko dana ranij
:-)
Ne kužim te. Škoru svejedno nisam spomenuo nikada i nigdje na Klixu. Za Orjunu nisam čuo dok ti nisi postavila tu besmislenu temu. Nisam prijavljen na forume krstarice i hrhb pa ne vidim što bih tamo pisao.

A evo što si ti napisala. Isprovaljivali te na ovom hrhb forumu upravo radi pokušaja doljevanja ulja na vatru.

http://www.hrhb.info/showthread.php?t=7055&page=2

:run:
kakavdanakneiskustvu

#16685 Re: Desavanja u Hrvatskoj

kad vec idete u totalni off topic,da dodam,@novak20 tvrdi da je jevrej,ne znam otkud nekome da je hrvat,iz srednje bosne,hercegovine,italije,jevrej je,mislim,bar tako on sam tvrdi
SaraFina

#16686 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by SaraFina »

kakavdanakneiskustvu wrote:kad vec idete u totalni off topic,da dodam,@novak20 tvrdi da je jevrej,ne znam otkud nekome da je hrvat,iz srednje bosne,hercegovine,italije,jevrej je,mislim,bar tako on sam tvrdi

Nemam žive veze zašto postavlja teme s HR foruma. Ako ni Hrvat eto nije... :D Te potencira druge forume i rasprave ovdje. Nepisano pravilo glasi da je to zabranjeno. :D Vući konce i nesuglasice i ovdje ih pisati...
Obzirom da ja u virtualnim bespućima pišem pod ovim nickom, tačno ne vidim svrhu ovog Novakovog (Novemovog) ofiranja.
Jer osoba koja se u virtuali identificira nickom, to je isto kao da piše imenom i prezimenom. :D

Valjda očekuje "Novem" da me neko sankcionira :D

Ili da ja lijepim njegove gadosti koje piše protiv Bošnjaka na Herceg Srpskoj :D

Naravno da neću.
Ne kužim te. Škoru svejedno nisam spomenuo nikada i nigdje na Klixu. Za Orjunu nisam čuo dok ti nisi postavila tu besmislenu temu. Nisam prijavljen na forume krstarice i hrhb pa ne vidim što bih tamo pisao.

A evo što si ti napisala. Isprovaljivali te na ovom hrhb forumu upravo radi pokušaja doljevanja ulja na vatru.
Prijavljen si na Herceg Bosna forumu. Pod nickom "novem" :D

Ali ne vadih ja tvoje gadosti protiv Bošnjaka. Jer reklama na kliksu se plaća i ti ćeš za taj link 'platiti' :)
Te pokušaj obračuna. :)
U kojem neću učestvovati.
Novak20

#16687 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Novak20 »

Kakav "Novem" ? Uopće nisam na tom forumu HB ili na bilo kojem drugom forumu.

Tema je "Dešavanja u Hrvatskoj". Što ako linkam što ti serendaš po hrvatskom forumu ? Posebno me se dojmilo ovo kako bi rješavala pitanje Srba u Hrvatskoj. Ako trebam "platiti" nije problem. Ponovit ću da si rijetko viđeno zlo i manipulant.
RH odnosno njeno političko vođstvo, izgleda naprosto vazalski sa stalnim negiranjem NDH i ustaštva. Pokušaji koketiranja K.G.K, više su tragikomedija nego stav. Žena poziva po Argentini ljude da se vraćaju "kućama", a u državi joj vlada stanje jedno 20% bolje, nego u EX YU. Šta tu ženu prenosi, Bog jedino zna.

Dokle god Hrvati budu se opravdavali za dešavanja u drugom svjetskom ratu, sve dotle će četnička žgadija koristiti upravo tu slabost za nametanje kolektivne krivnje. Namirisali su krv na mekom tkivu odavno...

Ta pozicija žrtve kod Srba samo će se "nadograđivati" umno poremećeni konstrukcijama i jačati . Na kraju RH će doći u poziciju zbog nedostatka stava političkog vođstva, da će srpska manjina po instrukcijama Beograda pokušati isposlovati za sebe u miru, makar djelić onog što su izgubili u ratu.

Ne moraju to biti neke izdvojene teritorije u granicama, Ali jačanje političkog utjecaja i prava svakako će biti dio manipulacije. Beograd prostore EX YU bolesno svojata, i bilo kakva jača pozicija njihove manjine strateški je cilj.

RH treba neko na čelu sa jakim stavom. Da prekine ovo bolesno tlačenje i sasiječe korjene sve buduće manipulacije žrtvama iz drugog svjetskog rata. Ovaj gubitak tkz RSK, biće samo nastavak (za 15/20g) događaja iz četrdesetih i drugog svjetskog rata. (Već se naduvavaju cifre, stratišta i nove lokacije se izmišljaju - Slučaj Drvar itd itd )

Hrvatska je samostalna država, još malo pa 30 godina. Ni u jednoj državi na svijetu, nacionalna manjina ne uživa privilegije, kao što Srbi uživaju u HR. U svim državama bivšeg komunističkog bloka postoje nacionalne manjine. EX Yu prostori nisu nikakav izuzetak..

Ali HR je definitivno jedina država, koja je srpskoj nacionalnoj manjini dala tolike privilegije, koje ne uživaju ni 100% invalidi domovinskog rata.
Meni nije jasno da Hrvati, koji su konačno dobili svoju državu i to pobjedom čistom kao suza (odlobađajuće presude Gotovini i Markaču je garant te tvrdnje) posipaju se pepelom i dan danas zbog RSK. Odnosno njenog legitimnog "raspuštanja" pobunjenih Srba i njihovih paralelnih nezakonitih institucija.

Ako se nadolazeća šizofrenija ne prekine uskoro, i obustave se ove četnička " obilježavanja obljetnice stradanja" za 20 godina, Srbi će i o RH i njenom nastanku guslati još gore neboloze nego što guslaju o NDH.

Još je doba interneta i tehniče mogućnosti se nenormalno razvijaju, bojim se da na kraju srpska agresija na RH i BiH ne bude poprimila obrnuta "značenje"* tj "pravednu borbu srpskog naroda za opstanak".

Ovo forsiranje srpskog antifašizma i insistiranje da su bili na pobjedničkoj strani u drugom svjetskom ratu, najbolji je prilog toj tezi.
Isto kao da nisu imali tuce raznoraznih četničkih pokreta i vojvoda koji su to predvodili. A Tito amnestirao 43/44'.
SaraFina

#16688 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by SaraFina »

Kao što rekoh, nick je u mom slučaju slobodna 'identifikacijska kartica' i ako pišem pod istim, svojevoljno na HR forumu i ovdje to znači?

1. Da se ne krijem poput tebe novem

2. Da sam dosljedna u stavovima i svojevoljno se identificiram

3. Da bi isto pisala pod imenom i prezimenom :D

Kužiš beskičmenjak? :D

Jok? Nastavi postati :D
SaraFina

#16689 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by SaraFina »

Novak20 wrote::lol: :lol: :lol:

Kakav "Novem" ? Uopće nisam na tom forumu HB ili na bilo kojem drugom forumu.

Tema je "Dešavanja u Hrvatskoj". Što ako linkam što ti serendaš po hrvatskom forumu ? Posebno me se dojmilo ovo kako bi rješavala pitanje Srba u Hrvatskoj. Ako trebam "platiti" nije problem. Ponovit ću da si rijetko viđeno zlo i manipulant.
RH odnosno njeno političko vođstvo, izgleda naprosto vazalski sa stalnim negiranjem NDH i ustaštva. Pokušaji koketiranja K.G.K, više su tragikomedija nego stav. Žena poziva po Argentini ljude da se vraćaju "kućama", a u državi joj vlada stanje jedno 20% bolje, nego u EX YU. Šta tu ženu prenosi, Bog jedino zna.

Dokle god Hrvati budu se opravdavali za dešavanja u drugom svjetskom ratu, sve dotle će četnička žgadija koristiti upravo tu slabost za nametanje kolektivne krivnje. Namirisali su krv na mekom tkivu odavno...

Ta pozicija žrtve kod Srba samo će se "nadograđivati" umno poremećeni konstrukcijama i jačati . Na kraju RH će doći u poziciju zbog nedostatka stava političkog vođstva, da će srpska manjina po instrukcijama Beograda pokušati isposlovati za sebe u miru, makar djelić onog što su izgubili u ratu.

Ne moraju to biti neke izdvojene teritorije u granicama, Ali jačanje političkog utjecaja i prava svakako će biti dio manipulacije. Beograd prostore EX YU bolesno svojata, i bilo kakva jača pozicija njihove manjine strateški je cilj.

RH treba neko na čelu sa jakim stavom. Da prekine ovo bolesno tlačenje i sasiječe korjene sve buduće manipulacije žrtvama iz drugog svjetskog rata. Ovaj gubitak tkz RSK, biće samo nastavak (za 15/20g) događaja iz četrdesetih i drugog svjetskog rata. (Već se naduvavaju cifre, stratišta i nove lokacije se izmišljaju - Slučaj Drvar itd itd )

Hrvatska je samostalna država, još malo pa 30 godina. Ni u jednoj državi na svijetu, nacionalna manjina ne uživa privilegije, kao što Srbi uživaju u HR. U svim državama bivšeg komunističkog bloka postoje nacionalne manjine. EX Yu prostori nisu nikakav izuzetak..

Ali HR je definitivno jedina država, koja je srpskoj nacionalnoj manjini dala tolike privilegije, koje ne uživaju ni 100% invalidi domovinskog rata.
Meni nije jasno da Hrvati, koji su konačno dobili svoju državu i to pobjedom čistom kao suza (odlobađajuće presude Gotovini i Markaču je garant te tvrdnje) posipaju se pepelom i dan danas zbog RSK. Odnosno njenog legitimnog "raspuštanja" pobunjenih Srba i njihovih paralelnih nezakonitih institucija.

Ako se nadolazeća šizofrenija ne prekine uskoro, i obustave se ove četnička " obilježavanja obljetnice stradanja" za 20 godina, Srbi će i o RH i njenom nastanku guslati još gore neboloze nego što guslaju o NDH.

Još je doba interneta i tehniče mogućnosti se nenormalno razvijaju, bojim se da na kraju srpska agresija na RH i BiH ne bude poprimila obrnuta "značenje"* tj "pravednu borbu srpskog naroda za opstanak".

Ovo forsiranje srpskog antifašizma i insistiranje da su bili na pobjedničkoj strani u drugom svjetskom ratu, najbolji je prilog toj tezi.
Isto kao da nisu imali tuce raznoraznih četničkih pokreta i vojvoda koji su to predvodili. A Tito amnestirao 43/44'.

Cilj mi je bio postaviti paralelu sa 40' tim i 90' - tim godinama. Te mogućim događanjima u budućnosti. Za NDH je kasno reagirati. EX YU i propaganda učinila je svoje. Ali devedesete i nastanak HR te agresija Srbije i referendum i samostalnost BiH i agresija Srbije, ne smiju biti predmet spora između Hrvata i Bošnjaka. I definiranje srpske uloge u tom periodu.

Inače će za 40 godina guslati još gore nego o NDH što su. Jer očigledno da je počela šetnja 'spodoba'. I obilježavanje obljetnica. Pa kombiniraju 'stratišta' morbidno. Jedan dan Jajce i 12 000. A prije toga su bili u DGG.

Ako misliš da je nepotrebna paralela obriši. Ali meni je.

Ako ponište simbol stradanja Hrvata Vukovaru i Srebrenicu će uspjeti. Ako ponište progon i stradanje U Podrinju Bošnjaka i Posavinu će uspjeti. I obratno vrijedi.

Dodatak :D
cyprus

#16690 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by cyprus »

Ma odavno se meni čini da je SaraFina dodrinašica :D
SaraFina

#16691 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by SaraFina »

cyprus wrote:Ma odavno se meni čini da je SaraFina dodrinašica :D
I rekao si To! Na temi o Orjuni.

Uvod je ovo bio :D bez zezanja.
Stojim čvrsto iza svog stava. Bio kontroverzan ili ne.
Obzirom da je agresija od strane Srbije prvo izvršena na HR, pa onda na BiH... Dozvoli li HR da Srbi propagiraju svoje umobolne konstrukcije i agresiju kao "pravednu borbu radi prava Srba na opstanak..... Mi u BiH nećemo moći dokazati suprotno. Nema šanse.

Znači ona dva šizofrena idiota Vučić i Dodik, kako su došli u Drvar na "obljetnicu stradanja" tako će sutra bez pardona 10 jula okupirati Potočare, da obilježe i stradanje 3000 Srba od pomahnitalih mudžahedina predvođenih Naserom Orićem. HR i BiH o ulozi Srbije u ratu devedesetih moraju imati jedinstven stav. Moraju. Jer sve drugo pa i naznaka kolebanja, dovešće do preokreta istine. 
Zato i pored "suradnje" Dodika i Čovića, HR politika u BiH mora imati također jasan stav o Posavini, Podrinju i drugim stratištima bošnjačkog i hrvatskog naroda.

Nastavi li se ignoriranje povijesti od strane HDZ-a i djelomično hrvatske javnosti u BiH, cijela istina biće za 30/40 godina totalno iskrivljena u srpsku korist.
Zbog toga je vrlo važno, da Čović svojim prisustvom na obljetnicama RS, ne daje Dodiku i Vučiću legitimnost i alibi za protjerivanje, masovne egzikucije i (NE)povratak Hrvata u RS.

Mi naše nesuglasice zbog hrvatsko- bošnjačkog sukoba i političkih zbivanja trebamo odvojeno rješavati. A prema ulozi Srbije i agresije na HR i BiH imati jasan i precizan stav.

Ove gluposti koje Srbofilni dio Hrvata prosipa, da se sa Srbima teritorijalno HR i hrvatski narod u BiH razgraničio za vijeke vijekova, su totalen nebuloze.

To najbolje dokazuje stav Srba koji sve Hrvate i Bošnjake trpaju pod ustaše. Pa i ovi elokventniji poput Alekse. Jednostavno kod Srba nema pardona. Sve je crno/bijelo. Oni su uvijek pozitivni i dobri momci, vječno ugroženi od Turaka i ustaša koji im ne žele dobro.

Uvjeren sam da će popusti li im se u njihovim nastojanjima da izjednače žrtve i koljače, te agresiju i neku floskuletinu o njihovim pravima na odbranu, povjest ovih prostora izgledati u "Deretićevizmu" kao da pisana.

I to ova novija devedesetih. Jer za onu četrdesetih kasno je. Pa će NDH biti humana država u odnosu na današnju HR, kad Srbi nakaleme svoje śizofrene gluposti.

I onda džaba sve presude sudova, povjesničari i dokazi (masovne grobnice, genocid, etnički čista tkz; RS).
Last edited by SaraFina on 07/10/2019 21:19, edited 1 time in total.
cyprus

#16692 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by cyprus »

SaraFina wrote:
A jesam li? :D Ne sjećam se, al ko da je bitno... A budući i da nisi baš poletila da demantuješ, mislim da zaista nisam daleko od istine :-D
SaraFina

#16693 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by SaraFina »

cyprus wrote:
SaraFina wrote:
A jesam li? :D Ne sjećam se, al ko da je bitno... Budući da nisi baš poletila da demantuješ, mislim da nisam daleko od istine :-D

Pa jesi napisao.

Eno link tema " Orjuna". :D

Na forumu ja ništa ne demantiram. Libo me Cipi :D

Kad nisam demantirala Sagu koja mi postavljala pitanje o očinstvu djeteta, što bi dodrinaštvo?

https://forum.klix.ba/pitajte-boemicu-t152440s1700.html
Last edited by SaraFina on 07/10/2019 21:25, edited 1 time in total.
radostan dan

#16694 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by radostan dan »

ko se ono hvalio da je uzvikivao -za dom spremni- na stadionima, od zagreba do beča? :mrgreen:
cyprus

#16695 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by cyprus »

SaraFina wrote:Pa jesi napisao.

Kad nisam demantirala Sagu koja mi postavljala pitanje o očinstvu djeteta, što bi dodrinaštvo?
Pa nisam rekao da nisam, već samo da se ne sjećam :-D Ne kontam zašto to naglašavaš kao da time nešto poentiraš :D

Što se tiče ovog drugog, i nema potrebe da demantiraš, ako već zastupaš takve stavove... To je vjerovatno najkorektnija stvar u cijelom tvom forumskom stažu na klixu :)
SaraFina

#16696 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by SaraFina »

cyprus wrote:
SaraFina wrote:Pa jesi napisao.

Pa nisam rekao da nisam, već samo da se ne sjećam :-D Ne kontam zašto to naglašavaš kao da time nešto poentiraš :D

Što se tiče ovog drugog, i nema potrebe da demantiraš, ako već zastupaš takve stavove... To je vjerovatno najkorektnija stvar u cijelom tvom forumskom stažu na klixu :)

Pa sjećam se ja. Zato naglašavam.

Ja uvijek i svuda isto nastupam. Ti MOŽEŠ to okarakterizirati kako te volja... I ovdje. Ja imam stav koji ne šteti nikome i ne prilagođavam ga " mjestima gdje nastupam" ( klix, HR forum)... Nisam licemjer ni da se krijem.

Pa je ovo vađenje ' dokaza' suludo. Kao provalio me. :D koja šizofrenija :D

Sarafina Kliksović. Drago mi je :D
Guadalajara

#16697 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Guadalajara »

Vidi Sare :lol: :lol:
SaraFina

#16698 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by SaraFina »

Guadalajara wrote:Vidi Sare :lol: :lol:
Pa nema tu ništa čudno. Kronologija agresije na HR pa na BiH od Srbije je jasna.

Ja neću opravdati Slobodana i šestorku pravdati, te Dretelj i Heliodrom. Ali Vukovar ako se poništi kao stratište Hrvata i Srebrenica će doći u pitanje. Posavina i Podrinje, te obratno. Zar ne?

Moj stav je jasan.
Guadalajara

#16699 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Guadalajara »

SaraFina wrote:
Guadalajara wrote:Vidi Sare :lol: :lol:
Pa nema tu ništa čudno. Kronologija agresije na HR pa na BiH od Srbije je jasna.

Ja neću opravdati Slobodana i šestorku pravdati, te Dretelj i Heliodrom. Ali Vukovar ako se poništi kao stratište Hrvata i Srebrenica će doći u pitanje. Posavina i Podrinje, te obratno. Zar ne?

Moj stav je jasan.
Vala ako se izuzme Vukovar, ja ne znam gdje je jos bio neki slican pokolj u HR ? :-? Dok je takvih u Bosni koliko hoces...Od Tomasice/Prijedora, Manjace, Trnopolja, Markala, opsade Sarajeva, kompletne istocne Bosne, Tuzlanske kapije, Brckog....itd...itd...
kakavdanakneiskustvu

#16700 Re: Desavanja u Hrvatskoj

škabrnja,ovako iz prve ruke
Post Reply