Narod i Pravda (Konakovic)
- Roccohljup
#16552 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ne znam da li je ko upratio kad denara u jednom momentu reče nešto kao NIP (a ne trojka) je kao jedina stranka koja se odvaja na političkoj sceni i može parirati nacionalnim strankama koje su decenijama na vlasti. Znači prekriži trojku, samo je NIP relevantan
Ja se sada mogu zakleti da će vrlo brzo trojka pući jer će NIP insistirati na zvizdanu kao zajedničkom kandidatu za predsjedništvo, pa će se NS i SDP okrenuti jal nekom zajedničkom iz svojih redova ili podržati nekog trećeg ko nema SDA oraha u džepu.
Ja se sada mogu zakleti da će vrlo brzo trojka pući jer će NIP insistirati na zvizdanu kao zajedničkom kandidatu za predsjedništvo, pa će se NS i SDP okrenuti jal nekom zajedničkom iz svojih redova ili podržati nekog trećeg ko nema SDA oraha u džepu.
- Prpa.ba
#16553 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Prvo bi se doajeni gradjanske opcije trebali dogovoriti sta je to gradjanska opcija i ideologija uopce, pa bi se onda moglo govoriti i o eventualnom nastajanju ili nestajanju iste.. ovako na terenu postoje samo agilnije i manje agilne opcije, i opcije koje znaju realizovati projekte i opcije koje ne znaju, kao i opcije cije sjednice se svode na izvjestaje o odrzanim svecanostima i otvorenim pismima, dok druge opcije pak diskutuju projekte i budzetske stavke.. sve ostalo su nijanse..palermo wrote: ↑15/11/2021 21:02Pa ne vidim ni ja. Ali su pristali. Uz oduševljenje svojih pristalica (barem dijela).laik1981 wrote: ↑15/11/2021 21:00
Ako gledamo citavu federaciju SDP je i danas neuporedivo jaca stranka od NiP-a. Trenutno vjerovatno sa puno boljim predispozicijama i od SDA. U Sarajevu NS nije nimalo za potcijeniti. Ne vidim zasto bi pristali da budu neka zrtvena jagnjad u takvom odnosu snaga. Ja kao njihov neki, nazovimo, simpatizer jedino ne razumijem zasto su dopustili da se udalje od ideoloskih principa. Smatram da je bitno maci SDA na svim nivoima, ali ne smatram da se to treba raditi i po cijenu unistavanja gradjanske opcije i ideologije u ovoj drzavi. Bez jake gradjanske opcije mi smo za ostatak svijeta obicni muslimanski geto u srcu Evrope..
Pitaj Prpu kada sam ja to napisao![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#16554 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Glasac sam Trojke (ideoloski najblizi SDP, kadrovski mi je najbliza NS, a NiP je lokomotiva realpolitike medju njima), ne NiP-a, ali mi je krivo sto je ovaj usao.
Jednostavno sa Champarom koji je srusio Vladu KS je trebalo stati. Koliki god ovaj "kapitalac" bio, ipak ga je Bakir slao po kifle Vucicu vezano za reviziju i bezmalo je jucer iz Sarajeva bio koordinator za izbore u Mostaru na sta nam je @palermo npr. posebno osjetljiv pa jel....
Jednostavno sa Champarom koji je srusio Vladu KS je trebalo stati. Koliki god ovaj "kapitalac" bio, ipak ga je Bakir slao po kifle Vucicu vezano za reviziju i bezmalo je jucer iz Sarajeva bio koordinator za izbore u Mostaru na sta nam je @palermo npr. posebno osjetljiv pa jel....
-
palermo
#16555 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Prpa.ba wrote: ↑15/11/2021 22:16
Prvo bi se doajeni gradjanske opcije trebali dogovoriti sta je to gradjanska opcija i ideologija uopce, pa bi se onda moglo govoriti i o eventualnom nastajanju ili nestajanju iste.. ovako na terenu postoje samo agilnije i manje agilne opcije, i opcije koje znaju realizovati projekte i opcije koje ne znaju, kao i opcije cije sjednice se svode na izvjestaje o odrzanim svecanostima i otvorenim pismima, dok druge opcije pak diskutuju projekte i budzetske stavke.. sve ostalo su nijanse..![]()
Drugim riječima, ko im je kriv kad ne znaju jesu pošli ili došli ( mislim, SDP i NS)......pa slažem se ja sa tim.......al u životu se u principu uvijek plaća cijena kad odustaneš od onoga što bi trebao biti
- Prpa.ba
#16556 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Zvizdic je realno fula, i sasvim bespotreban izlet u politicke vode drzavnog nivoa koje imaju velike sanse da ispljunu NiP brzinom kojom je i dosao i usijao kantonalnu politicku scenu. Zvizdicev politicki kapital je limitiran izlaskom iz SDA i nece donijeti ni 10% svojih glasova, a unijece nemir medju dio clanstva i ojacati doseljenicku frakciju. Jedino sto donosi su izvjesni politicki kontakti na medjunarodnom planu i nista vise._BataZiv_0809 wrote: ↑15/11/2021 22:18 Glasac sam Trojke (ideoloski najblizi SDP, kadrovski mi je najbliza NS, a NiP je lokomotiva realpolitike medju njima), ne NiP-a, ali mi je krivo sto je ovaj usao.
Dugo ih je i nosila nafaka solidnog navigiranja politickom scenom.
-
palermo
#16557 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nije palermo ni na šta osjetljiv.....palermo je samo davno rekao, da u ovoj priči jedini gubitnici mogu biti ove tzv. ljevičarske stranke...._BataZiv_0809 wrote: ↑15/11/2021 22:18 Glasac sam Trojke (ideoloski najblizi SDP, kadrovski mi je najbliza NS, a NiP je lokomotiva realpolitike medju njima), ne NiP-a, ali mi je krivo sto je ovaj usao.
al moram ti iskreno reći, nije vala palermu za to trebala neka velika pamet...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#16558 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nisi li nedavno lio krokodilske suze kako Sarajevo kroji kapu Mostaru?palermo wrote: ↑15/11/2021 22:25Nije palermo ni na šta osjetljiv.....palermo je samo davno rekao, da u ovoj priči jedini gubitnici mogu biti ove tzv. ljevičarske stranke...._BataZiv_0809 wrote: ↑15/11/2021 22:18 Glasac sam Trojke (ideoloski najblizi SDP, kadrovski mi je najbliza NS, a NiP je lokomotiva realpolitike medju njima), ne NiP-a, ali mi je krivo sto je ovaj usao.
al moram ti iskreno reći, nije vala palermu za to trebala neka velika pamet...
Ne boj se ti za ljevicarske stranke.
Mislim da je sad realan kompromis da ga ne isturaju kao kandidata za Predsjednistvo.Prpa.ba wrote: ↑15/11/2021 22:24Zvizdic je realno fula, i sasvim bespotreban izlet u politicke vode drzavnog nivoa koje imaju velike sanse da ispljunu NiP brzinom kojom je i dosao i usijao kantonalnu politicku scenu. Zvizdicev politicki kapital je limitiran izlaskom iz SDA i nece donijeti ni 10% svojih glasova, a unijece nemir medju dio clanstva i ojacati doseljenicku frakciju. Jedino sto donosi su izvjesni politicki kontakti na medjunarodnom planu i nista vise._BataZiv_0809 wrote: ↑15/11/2021 22:18 Glasac sam Trojke (ideoloski najblizi SDP, kadrovski mi je najbliza NS, a NiP je lokomotiva realpolitike medju njima), ne NiP-a, ali mi je krivo sto je ovaj usao.
Dugo ih je i nosila nafaka solidnog navigiranja politickom scenom.![]()
- Prpa.ba
#16559 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Kako odustati od necega sto nije ni definisano.
Vidi se to i na forumu. Forumasi u SDP-u vide jedno, organi SDP-a sebe vide kao drugo, clanstvo svako za sebe pa u grupama svako razlicito, a rad na terenu projicira nesto sasvim trece. Da se razumijemo, ista stvar je i sa NiP-om.
Jer, realno, razlike koje se potenciraju ovdje su identitarne (Tito ili Alija, crvena ili zelena) i to je to. Recimo i NiP sebe projicira kao gradjansku opciju.. samo bez negiranja nacionalnog.
Hajde ti sad probaj na papiru "izvesti" kako je SDP gradjanska (ili treba biti) opcija, a NiP nije (ili jeste, a ne treba biti)..
- Prpa.ba
#16560 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Apsolutno, ova igranka sa nezavisnim statusom je ocita propala, rezervni plan drzavni parlament i "kapitalno iskustvo". Iskreno, cini mi veliko zadovoljstvo da su Denis & Denis samounistili svoje predsjednicke kampanje i prije nego su pocele. Sjetimo se samo dosadnih narucenih clanaka po Klixu.._BataZiv_0809 wrote: ↑15/11/2021 22:27 Mislim da je sad realan kompromis da ga ne isturaju kao kandidata za Predsjednistvo.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#16561 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Drugim rijecima, boli me kurac za ideologiju, de da ovo šaka jada sto nas je ostalo i ne misli ici dobije iole normalnu vlast.
@Prpa.ba jes vala, obojica se obogatila od plate, goni ih u pm, ne mogu ih gledat.
Ne znam sto Ademovic ne zeli ici u tu pricu.
@Prpa.ba jes vala, obojica se obogatila od plate, goni ih u pm, ne mogu ih gledat.
Ne znam sto Ademovic ne zeli ici u tu pricu.
-
bob_1921
#16562 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
ma NS je u KS propala vidjet ces, centar gubi a i ostalo pomalo tj. nema ostalo ccc, raspad sistema je tu ... SDP da je pametan pa malo da pocisi u KS prije izbora npr. nek pocne sa Cengicem i ostalim starosjediocima a zamjene u vidu clanova kao sto je ova gradonacalnica nakon toga mogao bi krenuti jace na narednim izborima ...laik1981 wrote: ↑15/11/2021 21:00Ako gledamo citavu federaciju SDP je i danas neuporedivo jaca stranka od NiP-a. Trenutno vjerovatno sa puno boljim predispozicijama i od SDA. U Sarajevu NS nije nimalo za potcijeniti. Ne vidim zasto bi pristali da budu neka zrtvena jagnjad u takvom odnosu snaga. Ja kao njihov neki, nazovimo, simpatizer jedino ne razumijem zasto su dopustili da se udalje od ideoloskih principa. Smatram da je bitno maci SDA na svim nivoima, ali ne smatram da se to treba raditi i po cijenu unistavanja gradjanske opcije i ideologije u ovoj drzavi. Bez jake gradjanske opcije mi smo za ostatak svijeta obicni muslimanski geto u srcu Evrope..
- Haris.ba
#16563 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Za politicku moc u Sda moras biti familijarno povezan. Narocito za vrhovne nivoe. Neko ti mora otvoriti vrata da bi mogao doci do odredjene halke.
To je sasvim logicno gledajuci konspirativni nacin zivota onih okupljenih oko Mladih muslimana. Oni su bili izvarani i prodani od mnogih. Pa im te licne veze sluze kao garancija da nece biti izdani.
Meni je bila zanimljiva Kiflina recenica koju je odapeo donekle i nesvjesno za Keminog malog u gradskom vijecu.
Pa je sapiran medijski, ona o genetskoj predodredjenosti.
E ta recenica je bila pracena jos jednom preko koje se medijski preletilo. Rekao je On nece izdati.
- Bloo
- Globalna šefica
#16564 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Nisam ih.nesto gotivila do sada (SDA za metro lafo urbanu carsijsku raju), ali sada def bacam hejt.
Al sad ce pokupiti glasove neuhljebljenih, razocaranih SDA minderasa i nana kojima je Denis zgodniji od Baketa.
Al sad ce pokupiti glasove neuhljebljenih, razocaranih SDA minderasa i nana kojima je Denis zgodniji od Baketa.
- Dr. Kuca
#16565 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Mjenjaju iz temelja ono sto su gradili 25 godina. 
-
palermo
#16566 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
SDP= multietnicka, sekularna, drzavotvorna stranka.....trebao bi biti....( naravnp da nije).....Prpa.ba wrote: ↑15/11/2021 22:30Kako odustati od necega sto nije ni definisano.![]()
Vidi se to i na forumu. Forumasi u SDP-u vide jedno, organi SDP-a sebe vide kao drugo, clanstvo svako za sebe pa u grupama svako razlicito, a rad na terenu projicira nesto sasvim trece. Da se razumijemo, ista stvar je i sa NiP-om.
Jer, realno, razlike koje se potenciraju ovdje su identitarne (Tito ili Alija, crvena ili zelena) i to je to. Recimo i NiP sebe projicira kao gradjansku opciju.. samo bez negiranja nacionalnog.![]()
Hajde ti sad probaj na papiru "izvesti" kako je SDP gradjanska (ili treba biti) opcija, a NiP nije (ili jeste, a ne treba biti)..![]()
Jebo te, imas Bisce polje u Mostaru, reklo bi se neka vrsta poslovne zone, dinamicam dio grada, sa vec sada brojnim kafanama. E sad, ti u toj zoni grada ne.mozes popiti casu vina, odes u dva fenjera, nema, odes.u Plazu mema, odes u Maltu nema....e sad ja telecu sniclu trebam jesti uz sok os borovnice.....
Ko bi trebao da reaguje ma ovakvu klerikalizaciju drustva....SDP, naravno...jel reaguje, reaguje u qrc....zasto, zato sto ne zna je li pos'o ili dos'o....odnosno zato sto je zaboravio razlog svog postojanja...
- nikad_vise
#16567 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Ja glupe price.Fakat nekad mislim da je vecina ljudi na ovom forumu ozbiljnija.Hakiz wrote: ↑15/11/2021 14:28Možda zato što je bio na vrhuncu u SDA. Ako hoće više mora negdje drugo, nisko na SDA spisku za više. A dugo čekati da mu u SDA biologija otvori mjesto.Idemedosumom wrote: ↑15/11/2021 14:21
Zasto je Konakovic napustio, kada je bio na vrhuncu?
I 3. put pitam, koja opcija je najmanje stetna, a da objektivno ima neku sansu postati dio pozicije i tako skinuti SDA?
Vidiš kako Zahiraga radi i čeka. Poslije jedne dženaze za koju deceniju će trud biti nagrađen pa će zauzeti važnu stolicu rahmetlije. Dino nestrpljiv. A okusio med premijerskom (KS) stolicom.
Ko zna.
Asim Sarajlic je potvrdio da je Dini nudjeno i da cak bude nosilac liste za drzavni parlament da ostane u stranci a covjek ih odjebao.
Denis Zvizdic,covjek koji je dobio najvise glasova od SDA delegata za predsjednickog kandidata je covjek koji po nekim pricama nije mogao da se uhljebi
Vidim neki se lafo odricu NiP.a jer je Zvizdic dosao.Kome god ne pase ima siroku lepezu stranaka i neka glasa za druge.Sto se tice NiPa i ideoloske slicnosti sa SDA,meni je to svakako prihvatljivo.SDA kao stranka nije ideoloski losa,nego je cine losi i nesposobni kadrovi i svi kadrovi koji su ispacni i koji je napuste i pridruze se NiPu su za mene dobrodosli.
Denis i nema nekih korupcijskih afera uz svoje ime tako da je i po tom sasvim prihvatljiv.
-
Hakiz
#16568 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
I ono u prvoj rečenici govori o glupostinikad_vise wrote: ↑15/11/2021 22:54Ja glupe price.Fakat nekad mislim da je vecina ljudi na ovom forumu ozbiljnija.Hakiz wrote: ↑15/11/2021 14:28
Možda zato što je bio na vrhuncu u SDA. Ako hoće više mora negdje drugo, nisko na SDA spisku za više. A dugo čekati da mu u SDA biologija otvori mjesto.
Vidiš kako Zahiraga radi i čeka. Poslije jedne dženaze za koju deceniju će trud biti nagrađen pa će zauzeti važnu stolicu rahmetlije. Dino nestrpljiv. A okusio med premijerskom (KS) stolicom.
Ko zna.
Asim Sarajlic je potvrdio da je Dini nudjeno i da cak bude nosilac liste za drzavni parlament da ostane u stranci a covjek ih odjebao.
Denis Zvizdic,covjek koji je dobio najvise glasova od SDA delegata za predsjednickog kandidata je covjek koji po nekim pricama nije mogao da se uhljebiSve sto je bilo unutarstranacka opozicija u SDA i sto je bilo iole ispacno je napustilo tu stranku i otislo u NiP.
Vidim neki se lafo odricu NiP.a jer je Zvizdic dosao.Kome god ne pase ima siroku lepezu stranaka i neka glasa za druge.Sto se tice NiPa i ideoloske slicnosti sa SDA,meni je to svakako prihvatljivo.SDA kao stranka nije ideoloski losa,nego je cine losi i nesposobni kadrovi i svi kadrovi koji su ispacni i koji je napuste i pridruze se NiPu su za mene dobrodosli.Sa Jedne strane imamo nekolicu nezadovoljnih navijaca,dok sa druge strane imamo i stotine drugih koji podrzavaju ovog covjeka i njegovim ce dolaskom NiP sigurno da profitira na sledecim izborima.
Denis i nema nekih korupcijskih afera uz svoje ime tako da je i po tom sasvim prihvatljiv.
![]()
- Prpa.ba
#16569 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Za konkretan problem prije bih rekao da nedovoljan broj politicki aktivnih ljudi ili (ne)zavisnih aktivista misli da je takva klerikalizacija drustva nepozeljna.. ne moze reagovati neko ko ne postoji. Sto je, u konkretnom slucaju, mozda jos tuzniji scenarij od problematike SDP-ovog identiteta, a to je da niko taj zamisljeni identitet i nema.palermo wrote: ↑15/11/2021 22:53 SDP= multietnicka, sekularna, drzavotvorna stranka.....trebao bi biti....( naravnp da nije).....
Jebo te, imas Bisce polje u Mostaru, reklo bi se neka vrsta poslovne zone, dinamicam dio grada, sa vec sada brojnim kafanama. E sad, ti u toj zoni grada ne.mozes popiti casu vina, odes u dva fenjera, nema, odes.u Plazu mema, odes u Maltu nema....e sad ja telecu sniclu trebam jesti uz sok os borovnice.....
Ko bi trebao da reaguje ma ovakvu klerikalizaciju drustva....SDP, naravno...jel reaguje, reaguje u qrc....zasto, zato sto ne zna je li pos'o ili dos'o....odnosno zato sto je zaboravio razlog svog postojanja...
-
palermo
#16570 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Opet bih se mogao sloziti sa tobom. Al ko takve ljude treba da stvara, ko treba da okuplja i ovak mali broj ljudi koji jednostavno ne zele da zive u drustvu prepunom ogranicenja.Prpa.ba wrote: ↑15/11/2021 22:59Za konkretan problem prije bih rekao da nedovoljan broj politicki aktivnih ljudi ili (ne)zavisnih aktivista misli da je takva klerikalizacija drustva nepozeljna.. ne moze reagovati neko ko ne postoji. Sto je, u konkretnom slucaju, mozda jos tuzniji scenarij od problematike SDP-ovog identiteta, a to je da niko taj zamisljeni identitet i nema.palermo wrote: ↑15/11/2021 22:53 SDP= multietnicka, sekularna, drzavotvorna stranka.....trebao bi biti....( naravnp da nije).....
Pa SDP bi trebao, zbog toga i postoji.
- teskeredzic_22
- Grijem se na: Toplane
- Vozim: Peugeot
#16571 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
palermo wrote: ↑15/11/2021 22:53
Nedostatak čaše vina je rezultat sistematske i duboke klerikalizacije i koliko dugo se taj cilj gradio , toliko vremena treba da se "razgradi".
SDP se davno trebao usprotiviti i reagovati upravo da ne bi imali sadašnjost kakva jeste , ali SDP ovcima su uvijek najbitniji bili i ostali - oni sami sebi , uhljebljeni , rastaljeni , nahranjeni , naplaćeni.
Ako im se omakne pokoji Tito na reveru...ne smeta jebi ga moraš imati neki simbol.
Zato se SDP tako dobro slaže s NIP-om , suština je ista ali u ovom "trojnom paktu" profitiraće samo Konaković kao pojedinac i niko više.
Naša stranka je bila na putu da opstane kao nezavisna i neutralna. To bi bilo dobro jer bi svi neokaljani intelektualci na neki način mogli direktno ili indirektno djelovati s njom tako da bi pristojan broj ljudi zgađen dnevnom ponudom zapravo imao za koga glasati i ne bi propadali glasovi.
E onda su počele ostavke pa čistke i ostali su samo kadrovi gotovo identični sa SDP i NIP (čast izuzecima).
Odoh u off topic.
Davno je SDP trebao reagovati.
Ne zanima ga to.
Last edited by teskeredzic_22 on 15/11/2021 23:18, edited 1 time in total.
- nikad_vise
#16572 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
105.486 je imao SDP na zadnjim lokalnim izborima,a NiP 70 000 glasova.SDP je u 91 izbornoj jedinici imao kandidate,NiP u samo 39 izbornih jedinica.laik1981 wrote: ↑15/11/2021 21:00Ako gledamo citavu federaciju SDP je i danas neuporedivo jaca stranka od NiP-a. Trenutno vjerovatno sa puno boljim predispozicijama i od SDA. U Sarajevu NS nije nimalo za potcijeniti. Ne vidim zasto bi pristali da budu neka zrtvena jagnjad u takvom odnosu snaga. Ja kao njihov neki, nazovimo, simpatizer jedino ne razumijem zasto su dopustili da se udalje od ideoloskih principa. Smatram da je bitno maci SDA na svim nivoima, ali ne smatram da se to treba raditi i po cijenu unistavanja gradjanske opcije i ideologije u ovoj drzavi. Bez jake gradjanske opcije mi smo za ostatak svijeta obicni muslimanski geto u srcu Evrope..
Nip je tek bio u zacecu i poslije ovih par jacih transfera u Sarajevu ali i Gorazdu,Srebreniku itd sigurno da ce bez pola muke prebaciti bar nekih 100/150 000 glasova.
- addem
#16573 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Znaci predviđas da bi NiP trebao imati više glasova od SDPa na sljedecim izborima.nikad_vise wrote: ↑15/11/2021 23:16105.486 je imao SDP na zadnjim lokalnim izborima,a NiP 70 000 glasova.SDP je u 91 izbornoj jedinici imao kandidate,NiP u samo 39 izbornih jedinica.laik1981 wrote: ↑15/11/2021 21:00
Ako gledamo citavu federaciju SDP je i danas neuporedivo jaca stranka od NiP-a. Trenutno vjerovatno sa puno boljim predispozicijama i od SDA. U Sarajevu NS nije nimalo za potcijeniti. Ne vidim zasto bi pristali da budu neka zrtvena jagnjad u takvom odnosu snaga. Ja kao njihov neki, nazovimo, simpatizer jedino ne razumijem zasto su dopustili da se udalje od ideoloskih principa. Smatram da je bitno maci SDA na svim nivoima, ali ne smatram da se to treba raditi i po cijenu unistavanja gradjanske opcije i ideologije u ovoj drzavi. Bez jake gradjanske opcije mi smo za ostatak svijeta obicni muslimanski geto u srcu Evrope..
Nip je tek bio u zacecu i poslije ovih par jacih transfera u Sarajevu ali i Gorazdu,Srebreniku itd sigurno da ce bez pola muke prebaciti bar nekih 100/150 000 glasova.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#16574 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
eeeee nekad birvaktile bilo i spominjalo se... sad imaju i presjedatelja u parlamentu, ministra u vladi, u KS izdoninirali sa sdp i ns... imaju vladu KS sastavljenu od dosta njihovih ministara, imaju u skupstini grada ruke u skupstini KS sveli sdO sa 11 rukica na cert, pet... itd itd... mozemo za kiflu svasta reci al da je glup... nije, za bracni par izetbegovica koji se busaju laznim diplomama, dvojkama, trojkama, seticama i sedmicama na faxu koji su uduplo studirali itd itd je institucija a obicni difovac, ta ce on...Maharadza wrote: ↑13/03/2018 01:44 Neka je s hajrom hadži kifla premijeru naš (pre)pošteni!
Prepuna sala, narod se budi, cunami pravde!
http://avaz.ba/vijesti/bih/360165/konak ... pristalica
-
Hakiz
#16575 Re: Narod i Pravda (Konakovic)
Niko ga i ne optužuje da je glup, to sigurno nije.