And the plot thickensplain vanilla wrote:ti smisli oglas, taman ce se ona dotad razvestidale cooper wrote:Sve najbolje su uvijek zauzete.![]()
![]()
dodat cu ja nju na FB, a onda cemo dalje lako

Moderator: anex
And the plot thickensplain vanilla wrote:ti smisli oglas, taman ce se ona dotad razvestidale cooper wrote:Sve najbolje su uvijek zauzete.![]()
![]()
dodat cu ja nju na FB, a onda cemo dalje lako

naravno da mi je Snjeza slatka kad su nju zrtvovali da ova trepuljka ostaneVenomousV wrote:
ako pobjedi protestvovacu![]()
odma' sam rekla da je ne lajkam...
a snjeza, sad mi je slatka i simpaticna cak...
Jesi, više puta.plain vanilla wrote:
Dale, rekla sam ti da cu te ozeniti
ne volim nepravdu, a da je tako otvoreno poguraju i izbace onu smijalicu Zagidale cooper wrote:Jesi, više puta.plain vanilla wrote:
Dale, rekla sam ti da cu te ozeniti![]()
Ova Bojana mi je baš odbojna. Jedna od onih antipatičnih osoba sa akrepskim crtama lica.
Ima talenta ali džaba kada je ružna iznutra.
Nakon reakcija kandidata u prvim eliminacijama, ostaje pitanje je li kandidatima više žao što je Snježana ispala, ili što je Bojana ostala. Čini se da Bojana nije favorizirana u MasterChef kući i brojnima je uskočila u usta kada se tražio krivac za Snježaninu eliminaciju, ali i kada se izgovaralo ime onoga za koga se ne navija u Stres testu.
Bojanin karakter koji je mnogima u kući očito zasmetao, počeo je kod nekih kandidata dovoditi u pitanje i njeno kulinarsko umijeće koje su mnogi preispitivali nakon što je tim pao baš na njenom desertu. Mnogi su je zapravo htjeli vidjeti na izlazu iz MasterChef kuhinje. 'Izbacila me danas iz takta', komentirao je kolegicu njen timski kapetan Hrvoje nakon Snježaninih eliminacija, dok je Silvia posebno obraćala pozornost na njen karakter i uredno iznosila mišljenje kako joj jednostavno nije pretjerano simpatična.
Sve dok ih Ivana kompletno ne razvali jednom pravom Bosanskom pitom.plain vanilla wrote:ne volim nepravdu, a da je tako otvoreno poguraju i izbace onu smijalicu Zagidale cooper wrote:Jesi, više puta.plain vanilla wrote:
Dale, rekla sam ti da cu te ozeniti![]()
Ova Bojana mi je baš odbojna. Jedna od onih antipatičnih osoba sa akrepskim crtama lica.
Ima talenta ali džaba kada je ružna iznutra.![]()
uff, sad ce me nervirati do kraja
Sve je to BiH.plain vanilla wrote:mislis hercegovackom?
ma nek se snose, ali nek nas ne nervirajudrugtito2011 wrote:Mozda Mate i Dino kontaju da se "ogrebu za snošaj" kod Bojane, pa je zato forsiraju. A ni reziseru nije mane, malo, malo pa Bojanin čedni lik na ekranu.
Kakav čedni lik? Prava ažbaha što bi rekla vanilla.drugtito2011 wrote:Mozda Mate i Dino kontaju da se "ogrebu za snošaj" kod Bojane, pa je zato forsiraju. A ni reziseru nije mane, malo, malo pa Bojanin čedni lik na ekranu.
nedaj Bože u kući držatidale cooper wrote:Kakav čedni lik? Prava ažbaha što bi rekla vanilla.drugtito2011 wrote:Mozda Mate i Dino kontaju da se "ogrebu za snošaj" kod Bojane, pa je zato forsiraju. A ni reziseru nije mane, malo, malo pa Bojanin čedni lik na ekranu.
A čuj, prijavili su se na takmičenje, znači moraju biti spremni na razna iznenađenja. Neće im za svako jelo davati upute, u tome i jeste bit da vide kako se ko snalazi s jelima koja nisu nikada pravili. A za Bojanu se slažem, čim ona šmiga k'o svraka na jugovinu, vidi se da je prefrigana nekakva.roki wrote:Ima jedna velika glupost u masterchefu koja mi nikako ne ide u glavu.Sinoć je sedmica započela sa temom mesa.Pripremala se patka.Po reakcijama učesnika većina se njih nije prije susretala sa pačetinom,sem ja mislim Stanka i Hrvoja.Kako sad da oni znaju da se mora pržiti na suhoj tavi,bez ulja ili putera.
Inače,ona mi je Bojana pravo odvratna,isijava neka zavist i proračunatost iz nje.I ona me plačka Silvia pomalo nervira,a onaj Marko isto peško
Pa to onda objasnjava pokroviteljski stav prema Bojani. A zena je "pure evil". U ocima joj se vidi.irac300 wrote:A čuj, prijavili su se na takmičenje, znači moraju biti spremni na razna iznenađenja. Neće im za svako jelo davati upute, u tome i jeste bit da vide kako se ko snalazi s jelima koja nisu nikada pravili. A za Bojanu se slažem, čim ona šmiga k'o svraka na jugovinu, vidi se da je prefrigana nekakva.roki wrote:Ima jedna velika glupost u masterchefu koja mi nikako ne ide u glavu.Sinoć je sedmica započela sa temom mesa.Pripremala se patka.Po reakcijama učesnika većina se njih nije prije susretala sa pačetinom,sem ja mislim Stanka i Hrvoja.Kako sad da oni znaju da se mora pržiti na suhoj tavi,bez ulja ili putera.
Inače,ona mi je Bojana pravo odvratna,isijava neka zavist i proračunatost iz nje.I ona me plačka Silvia pomalo nervira,a onaj Marko isto peškoMada sam čitao na Indexu da ona i onaj lik (ne mogu mu se sjetiti imena) što je uvijek među 3 najbolja, rade kod Dina u restoranu kao pripravnici.
zar je ocigledno? veceras cu ocistiti naocare da i ja vidim toladyblue18 wrote:Mozda su dobili posao nakon zavrsetka emisije, cisto sumnjam da bi to bilo uopste u skladu sa pravilima da pripravnici rade a kamoli iz njihovih restorana, jer uslov je da se radi o amaterskim kuharima.
A sto se tice Bojane, svaki takmicar tamo mora pridobiti ziri i ostatak grupe.
Ako te vec grupa ne moze jer je ocigledno da je tamo najpotkovanija znanjem, onda moras imati svoj odbrambeni mehanizam, a ako je njen da glumi bitch ili sta vec, ja nemam nista protiv.
A ono najvaznije, televizija ce uvijek servirati ono sto zeli da vidimo, ne ono kako zaista jeste bilo, sve zarad gledanosti i "bombasticnosti", u svakoj emisiji odaberu nekoga ko ce biti crna ovca u tom ciklusu, uslovno receno.
Ama neplain vanilla wrote:
zar je ocigledno? veceras cu ocistiti naocare da i ja vidim to![]()
dzabe je volis, nas (hejtera) je vise
naravno da ne bi, jer bi ti briga bila sta ce svijet reciladyblue18 wrote: Ama neali vidi se to u sitnicama, od ponasanja u kuhinji, higijene...
Ono sto je meni shega kada gledam masterchef Hr. je to da bi takmicari iz stranih MC-a mogli ovima biti Gordon Ramsay![]()
jednostavno, skoro svi su bas se vidi ono "domacice", ali svejedno skidam im kapu jer ja licno nikada ne bih mogla sudjelovati u emisiji takvoj.
plain vanilla wrote:
naravno da ne bi, jer bi ti briga bila sta ce svijet reci![]()
i ne brani Bojanu
Da, zaboravio sam reći da su nakon završetka serijala dobili posao. Al' eto, to je ipak neki pokazatelj ko se otprilike najbolje pokazao, mada to ne znači da je neko od njih pobijedio.ladyblue18 wrote:Mozda su dobili posao nakon zavrsetka emisije, cisto sumnjam da bi to bilo uopste u skladu sa pravilima da pripravnici rade a kamoli iz njihovih restorana, jer uslov je da se radi o amaterskim kuharima.
A sto se tice Bojane, svaki takmicar tamo mora pridobiti ziri i ostatak grupe.
Ako te vec grupa ne moze jer je ocigledno da je tamo najpotkovanija znanjem, onda moras imati svoj odbrambeni mehanizam, a ako je njen da glumi bitch ili sta vec, ja nemam nista protiv.
A ono najvaznije, televizija ce uvijek servirati ono sto zeli da vidimo, ne ono kako zaista jeste bilo, sve zarad gledanosti i "bombasticnosti", u svakoj emisiji odaberu nekoga ko ce biti crna ovca u tom ciklusu, uslovno receno.