MasterChef Nova TV

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dale cooper

#1651 Re: MasterChef Nova TV

Post by dale cooper »

plain vanilla wrote:
dale cooper wrote:Sve najbolje su uvijek zauzete. :sad:
ti smisli oglas, taman ce se ona dotad razvesti :evil: :D

dodat cu ja nju na FB, a onda cemo dalje lako
:lol:
And the plot thickens

Image
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1652 Re: MasterChef Nova TV

Post by plain vanilla »

VenomousV wrote:

ako pobjedi protestvovacu :x
odma' sam rekla da je ne lajkam...

a snjeza, sad mi je slatka i simpaticna cak... :(
naravno da mi je Snjeza slatka kad su nju zrtvovali da ova trepuljka ostane :evil:

Dale, rekla sam ti da cu te ozeniti :lol:
dale cooper

#1653 Re: MasterChef Nova TV

Post by dale cooper »

plain vanilla wrote:
Jesi, više puta. :mrgreen:

Ova Bojana mi je baš odbojna. Jedna od onih antipatičnih osoba sa akrepskim crtama lica.
Ima talenta ali džaba kada je ružna iznutra. :x
plain vanilla

#1654 Re: MasterChef Nova TV

Post by plain vanilla »

dale cooper wrote:
plain vanilla wrote:

Ova Bojana mi je baš odbojna. Jedna od onih antipatičnih osoba sa akrepskim crtama lica.
ne volim nepravdu, a da je tako otvoreno poguraju i izbace onu smijalicu Zagi :evil:
uff, sad ce me nervirati do kraja :-)
plain vanilla

#1655 Re: MasterChef Nova TV

Post by plain vanilla »

Nakon reakcija kandidata u prvim eliminacijama, ostaje pitanje je li kandidatima više žao što je Snježana ispala, ili što je Bojana ostala. Čini se da Bojana nije favorizirana u MasterChef kući i brojnima je uskočila u usta kada se tražio krivac za Snježaninu eliminaciju, ali i kada se izgovaralo ime onoga za koga se ne navija u Stres testu.

Bojanin karakter koji je mnogima u kući očito zasmetao, počeo je kod nekih kandidata dovoditi u pitanje i njeno kulinarsko umijeće koje su mnogi preispitivali nakon što je tim pao baš na njenom desertu. Mnogi su je zapravo htjeli vidjeti na izlazu iz MasterChef kuhinje. 'Izbacila me danas iz takta', komentirao je kolegicu njen timski kapetan Hrvoje nakon Snježaninih eliminacija, dok je Silvia posebno obraćala pozornost na njen karakter i uredno iznosila mišljenje kako joj jednostavno nije pretjerano simpatična.
dale cooper

#1656 Re: MasterChef Nova TV

Post by dale cooper »

plain vanilla wrote:
dale cooper wrote:
plain vanilla wrote:

ne volim nepravdu, a da je tako otvoreno poguraju i izbace onu smijalicu Zagi :evil:
uff, sad ce me nervirati do kraja :-)
Sve dok ih Ivana kompletno ne razvali jednom pravom Bosanskom pitom. :bih:

:mrgreen:
plain vanilla

#1657 Re: MasterChef Nova TV

Post by plain vanilla »

mislis hercegovackom? :lol:
dale cooper

#1658 Re: MasterChef Nova TV

Post by dale cooper »

plain vanilla wrote:mislis hercegovackom? :lol:
Sve je to BiH. :D
drugtito2011

#1659 Re: MasterChef Nova TV

Post by drugtito2011 »

Mozda Mate i Dino kontaju da se "ogrebu za snošaj" kod Bojane, pa je zato forsiraju. A ni reziseru nije mane, malo, malo pa Bojanin čedni lik na ekranu.
plain vanilla

#1660 Re: MasterChef Nova TV

Post by plain vanilla »

drugtito2011 wrote:Mozda Mate i Dino kontaju da se "ogrebu za snošaj" kod Bojane, pa je zato forsiraju. A ni reziseru nije mane, malo, malo pa Bojanin čedni lik na ekranu.
ma nek se snose, ali nek nas ne nerviraju :evil: :D
dale cooper

#1661 Re: MasterChef Nova TV

Post by dale cooper »

drugtito2011 wrote:Mozda Mate i Dino kontaju da se "ogrebu za snošaj" kod Bojane, pa je zato forsiraju. A ni reziseru nije mane, malo, malo pa Bojanin čedni lik na ekranu.
Kakav čedni lik? Prava ažbaha što bi rekla vanilla. :D
drugtito2011

#1662 Re: MasterChef Nova TV

Post by drugtito2011 »

dale cooper wrote:
Kakav čedni lik? Prava ažbaha što bi rekla vanilla. :D
nedaj Bože u kući držati :-D
Sabirni centar

#1663 Re: MasterChef Nova TV

Post by Sabirni centar »

Dino je veliki profesionalac :thumbup:
Mate mu na ruke polit' ne može :wink:
roki

#1664 Re: MasterChef Nova TV

Post by roki »

Ima jedna velika glupost u masterchefu koja mi nikako ne ide u glavu.Sinoć je sedmica započela sa temom mesa.Pripremala se patka.Po reakcijama učesnika većina se njih nije prije susretala sa pačetinom,sem ja mislim Stanka i Hrvoja.Kako sad da oni znaju da se mora pržiti na suhoj tavi,bez ulja ili putera.
Inače,ona mi je Bojana pravo odvratna,isijava neka zavist i proračunatost iz nje.I ona me plačka Silvia pomalo nervira,a onaj Marko isto peško
VenomousV

#1665 Re: MasterChef Nova TV

Post by VenomousV »

isto? :D

ocito je da su andrija i majko gej :D

edit: marko ne majko :skoljka:
Last edited by VenomousV on 09/10/2012 13:16, edited 1 time in total.
irac300

#1666 Re: MasterChef Nova TV

Post by irac300 »

roki wrote:Ima jedna velika glupost u masterchefu koja mi nikako ne ide u glavu.Sinoć je sedmica započela sa temom mesa.Pripremala se patka.Po reakcijama učesnika većina se njih nije prije susretala sa pačetinom,sem ja mislim Stanka i Hrvoja.Kako sad da oni znaju da se mora pržiti na suhoj tavi,bez ulja ili putera.
Inače,ona mi je Bojana pravo odvratna,isijava neka zavist i proračunatost iz nje.I ona me plačka Silvia pomalo nervira,a onaj Marko isto peško
A čuj, prijavili su se na takmičenje, znači moraju biti spremni na razna iznenađenja. Neće im za svako jelo davati upute, u tome i jeste bit da vide kako se ko snalazi s jelima koja nisu nikada pravili. A za Bojanu se slažem, čim ona šmiga k'o svraka na jugovinu, vidi se da je prefrigana nekakva. :D Mada sam čitao na Indexu da ona i onaj lik (ne mogu mu se sjetiti imena) što je uvijek među 3 najbolja, rade kod Dina u restoranu kao pripravnici.
Deeney

#1667 Re: MasterChef Nova TV

Post by Deeney »

irac300 wrote:
roki wrote:Ima jedna velika glupost u masterchefu koja mi nikako ne ide u glavu.Sinoć je sedmica započela sa temom mesa.Pripremala se patka.Po reakcijama učesnika većina se njih nije prije susretala sa pačetinom,sem ja mislim Stanka i Hrvoja.Kako sad da oni znaju da se mora pržiti na suhoj tavi,bez ulja ili putera.
A čuj, prijavili su se na takmičenje, znači moraju biti spremni na razna iznenađenja. Neće im za svako jelo davati upute, u tome i jeste bit da vide kako se ko snalazi s jelima koja nisu nikada pravili. A za Bojanu se slažem, čim ona šmiga k'o svraka na jugovinu, vidi se da je prefrigana nekakva. :D Mada sam čitao na Indexu da ona i onaj lik (ne mogu mu se sjetiti imena) što je uvijek među 3 najbolja, rade kod Dina u restoranu kao pripravnici.
Pa to onda objasnjava pokroviteljski stav prema Bojani. A zena je "pure evil". U ocima joj se vidi.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1668 Re: MasterChef Nova TV

Post by ladyblue18 »

Mozda su dobili posao nakon zavrsetka emisije, cisto sumnjam da bi to bilo uopste u skladu sa pravilima da pripravnici rade a kamoli iz njihovih restorana, jer uslov je da se radi o amaterskim kuharima.

A sto se tice Bojane, svaki takmicar tamo mora pridobiti ziri i ostatak grupe.
Ako te vec grupa ne moze jer je ocigledno da je tamo najpotkovanija znanjem, onda moras imati svoj odbrambeni mehanizam, a ako je njen da glumi bitch ili sta vec, ja nemam nista protiv.

A ono najvaznije, televizija ce uvijek servirati ono sto zeli da vidimo, ne ono kako zaista jeste bilo, sve zarad gledanosti i "bombasticnosti", u svakoj emisiji odaberu nekoga ko ce biti crna ovca u tom ciklusu, uslovno receno.
sanjam-te

#1669 Re: MasterChef Nova TV

Post by sanjam-te »

a meni Bojana baš simpatična

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
od prve emisije sam je zapamtila(i od tad mislim da će baš ona pobjediti), nju i onu mali Splićanku što se samo smije(išla mi je na živce jako,al svaki put kad progovori ja se mooooram nasmijati:))
plain vanilla

#1670 Re: MasterChef Nova TV

Post by plain vanilla »

ladyblue18 wrote:Mozda su dobili posao nakon zavrsetka emisije, cisto sumnjam da bi to bilo uopste u skladu sa pravilima da pripravnici rade a kamoli iz njihovih restorana, jer uslov je da se radi o amaterskim kuharima.

Ako te vec grupa ne moze jer je ocigledno da je tamo najpotkovanija znanjem, onda moras imati svoj odbrambeni mehanizam, a ako je njen da glumi bitch ili sta vec, ja nemam nista protiv.

A ono najvaznije, televizija ce uvijek servirati ono sto zeli da vidimo, ne ono kako zaista jeste bilo, sve zarad gledanosti i "bombasticnosti", u svakoj emisiji odaberu nekoga ko ce biti crna ovca u tom ciklusu, uslovno receno.
zar je ocigledno? veceras cu ocistiti naocare da i ja vidim to :mrgreen:

dzabe je volis, nas (hejtera) je vise :oops:
ladyblue18

#1671 Re: MasterChef Nova TV

Post by ladyblue18 »

plain vanilla wrote:
zar je ocigledno? veceras cu ocistiti naocare da i ja vidim to :mrgreen:

dzabe je volis, nas (hejtera) je vise :oops:
Ama ne :lol: ali vidi se to u sitnicama, od ponasanja u kuhinji, higijene...

Ono sto je meni shega kada gledam masterchef Hr. je to da bi takmicari iz stranih MC-a mogli ovima biti Gordon Ramsay :roll:
jednostavno, skoro svi su bas se vidi ono "domacice", ali svejedno skidam im kapu jer ja licno nikada ne bih mogla sudjelovati u emisiji takvoj.
plain vanilla

#1672 Re: MasterChef Nova TV

Post by plain vanilla »

ladyblue18 wrote: Ama ne :lol: ali vidi se to u sitnicama, od ponasanja u kuhinji, higijene...

Ono sto je meni shega kada gledam masterchef Hr. je to da bi takmicari iz stranih MC-a mogli ovima biti Gordon Ramsay :roll:
jednostavno, skoro svi su bas se vidi ono "domacice", ali svejedno skidam im kapu jer ja licno nikada ne bih mogla sudjelovati u emisiji takvoj.
naravno da ne bi, jer bi ti briga bila sta ce svijet reci :mrgreen:

i ne brani Bojanu :evil:
ladyblue18

#1673 Re: MasterChef Nova TV

Post by ladyblue18 »

plain vanilla wrote:
naravno da ne bi, jer bi ti briga bila sta ce svijet reci :mrgreen:

i ne brani Bojanu :evil:
:lol: ja sam inace onako sva od brige "sta ce mahala reci" :evil: :mrgreen:

Ne zbog toga, vec zato sto moras imati zivce da stojicki podneses sve kritike zirija, a ja ne bih podnjela da mi npr. bace jelo u kantu :roll: :skoljka:

I hocu, mora neko i da je brani :evil: 8-)
irac300

#1674 Re: MasterChef Nova TV

Post by irac300 »

ladyblue18 wrote:Mozda su dobili posao nakon zavrsetka emisije, cisto sumnjam da bi to bilo uopste u skladu sa pravilima da pripravnici rade a kamoli iz njihovih restorana, jer uslov je da se radi o amaterskim kuharima.

Da, zaboravio sam reći da su nakon završetka serijala dobili posao. Al' eto, to je ipak neki pokazatelj ko se otprilike najbolje pokazao, mada to ne znači da je neko od njih pobijedio.
plain vanilla

#1675 Re: MasterChef Nova TV

Post by plain vanilla »

e ona daleova joj je najavila rat :evil: :mrgreen:

pa ne bacaju oni bas cesto jelo u kantu za smece, nisu bas tako okrutni
Locked