BH klubovi u Evropi - 2013/14

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko ce "daleko" dogurati

Zeljeznicar
67
30%
Sarajevo
128
57%
Zrinjski
9
4%
Siroki Brijeg
20
9%

Total votes: 224

MOSALJOZE

#1651 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by MOSALJOZE »

KPNCTNJAH wrote:Vi ste sami sebe isprepadali s wikipedijom i vadjenjem nekih njihovih rezultata od prije par godina. Svi su ocekivali potop, ali se nakon prve tekme vidjelo da im je odbrana prosjek. Vi i dalje sebe tapsite po ledjima i ubjedjujte da ste ispali od odlicne ekipe, ako vam je tako lakse.

Kristijane ekipa koja je prošle godine igrala protiv Napolija,Atletiko Madrida,Fenerbahčea igrala je u sljedećem sastavu
Kozacik Rezník, Cišovský, Procházka, Limberský Rajtoral, Darida - Horváth, Kolár,Duris,Bakos
Kozácik Rezník, Cišovský, Procházka, Limberský Rajtoral, Darida - Horváth, Kolár, Petrzela Tecl
Nema šta mnogo smiješna ta odbrana kojoj Atletico Madrid uspije dati 1 gol u dvije utakmice.U Plzenu je izgubio AM.Mnogo je smiješna ta odbrana koja ne primi gol protiv Napolija,3:0 u gostima,a kući 2:0.Smiješna ekipa.Smiješna je ekipa taj Plzen koji izgubi na svom terenu od Fenera sa 1:0,a u Turskoj igra 1:1 mnogo smiješna ekipa.
Rezultati nisu od prije nekoliko godina.Odbrana im nije prosjek.
ganjeta

#1652 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by ganjeta »

Sva dok ne počneš brojati ljude po tribinama dobar si. A sezona spašena :oops: .
BHF_Manijak

#1653 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by BHF_Manijak »

Lacrosse wrote:Eto neka pitari imaju problema, a u Zelji golman kriv za oba gola u Sarajevu.
Kakva ba oba gola? Frajer kod drugog sam na njega izasao, sta je treb'o? Noge mu polomit?
Rob_Atl

#1654 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by Rob_Atl »

Kakvu su ono parolu digli navijaci viktorije, ja skontah bolje 50 lijepi nego 5000 ruznih :D
MOSALJOZE

#1655 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by MOSALJOZE »

MOSALJOZE wrote:
KPNCTNJAH wrote:Vi ste sami sebe isprepadali s wikipedijom i vadjenjem nekih njihovih rezultata od prije par godina. Svi su ocekivali potop, ali se nakon prve tekme vidjelo da im je odbrana prosjek. Vi i dalje sebe tapsite po ledjima i ubjedjujte da ste ispali od odlicne ekipe, ako vam je tako lakse.

Kristijane ekipa koja je prošle godine igrala protiv Napolija,Atletiko Madrida,Fenerbahčea igrala je u sljedećem sastavu
Kozacik Rezník, Cišovský, Procházka, Limberský Rajtoral, Darida - Horváth, Kolár,Duris,Bakos
Kozácik Rezník, Cišovský, Procházka, Limberský Rajtoral, Darida - Horváth, Kolár, Petrzela Tecl
Nema šta mnogo smiješna ta odbrana kojoj Atletico Madrid uspije dati 1 gol u dvije utakmice.U Plzenu je izgubio AM.Mnogo je smiješna ta odbrana koja ne primi gol protiv Napolija,3:0 u gostima,a kući 2:0.Smiješna ekipa.Smiješna je ekipa taj Plzen koji izgubi na svom terenu od Fenera sa 1:0,a u Turskoj igra 1:1 mnogo smiješna ekipa.
EselamAlejk

#1656 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by EselamAlejk »

MOSALJOZE wrote:
MOSALJOZE wrote:

Odbrana im je kao na Bedru.
dobar,ti?

#1657 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by dobar,ti? »

Brat wrote:
dobar,ti? wrote:
Brat wrote:Vrhunski pitarski sindrom zvani svaka ekipa koja igra protiv nas je kur.ac od ovce.
Vrhunski strumfovski sindrom: "Zadrzavanje u evropskim takmicenjima maksimalno 7 dana"
Evo ga, očit primjer onog što sam maloprije napisao. Bravo majstore, vrhunski i nadasve inteligentno od tebe.
Vama je ova dijagnoza potvrdjena svima kolektivno veceras, a to sto mi vas zezamo nije nikakav sindrom, vec cisto podjeb...nje :D
Baltazar_khan

#1658 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by Baltazar_khan »

ganjeta wrote:Sva dok ne počneš brojati ljude po tribinama dobar si. A sezona spašena :oops: .
pa vala... očekivao sam bolju posjetu večeras s vaše strane :oops: 15 milja u vrh glave :razz:
KPNCTNJAH

#1659 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by KPNCTNJAH »

MOSALJOZE wrote:

Ne kontam sta hoces da kazes, da ste jaci od Napolija i Atletica ? Fenera ? Pricam o odbrani koja je igrala protiv vas i kako su izgledali na terenu. Najjaci ste tim na svijetu i sire, ne znam sta da ti kazem vise. Cestitam na porazu i sretno u pracenju Viktorije u Europi, valjda ih nece izbaciti ovi Estonci...
ganjeta

#1660 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by ganjeta »

Baltazar_khan wrote:
ganjeta wrote:Sva dok ne počneš brojati ljude po tribinama dobar si. A sezona spašena :oops: .
pa vala... očekivao sam bolju posjetu večeras s vaše strane :oops: 15 milja u vrh glave :razz:
Jes' vala, bez zapada :wink: .
Maharadza

#1661 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by Maharadza »

KPNCTNJAH wrote:
MOSALJOZE wrote:

Ne kontam sta hoces da kazes, da ste jaci od Napolija i Atletica ? Fenera ? Pricam o odbrani koja je igrala protiv vas i kako su izgledali na terenu. Najjaci ste tim na svijetu i sire, ne znam sta da ti kazem vise. Cestitam na porazu i sretno u pracenju Viktorije u Europi, valjda ih nece izbaciti ovi Estonci...
Baš bi volio vidjeti te "teorije" i "analize" ako se ovo desi! :lol:
Ripicipi

#1662 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by Ripicipi »

ganjeta wrote:
Baltazar_khan wrote:
Jes' vala, bez zapada :wink: .
Sa zapadom, jer na istok i jug moze stati 11 do 12 hiljada
Last edited by Ripicipi on 24/07/2013 02:24, edited 1 time in total.
BlueBlood

#1663 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by BlueBlood »

dobar,ti? wrote: Vama je ova dijagnoza potvrdjena svima kolektivno veceras, a to sto mi vas zezamo nije nikakav sindrom, vec cisto podjeb...nje :D

nisam vodu zavrno veceras u wc-u na stadionu da vam dodje veci racun :razz: :mrgreen:
cvrčak_na_hedonizmu

#1664 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Maharadza wrote:
Baš bi volio vidjeti te "teorije" i "analize" ako se ovo desi! :lol:
Veća je mogućnosz da ti postaneš pametniji i da ti IQ bude barem 40 :oops:

Posjeta na stadionu malo manja od 10.000 :oops:
LSD

#1665 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by LSD »

Viktorija nije primila gola od Napolija u dvije tekme, a od Atletica M. primila jedan gol u dvije tekme i to u 93 minuti. Sve prije 3 mjeseca.
Isti tim, isti igraci, isti trener....mi smo ispjeli uvaliti 4 komada u dvije tekme....sve facti

Jaki smo itekako i opet cemo izdominirati ove Niže iz komšiluka,a i šire u BiH...dupla kruna nam je i dalje minimum koji zadovoljava naše apetite i renome kluba....dok kokošari maštaju o bilo kakvom trofeju barem u jednoj deceniji.

Amar Osim ima više titula nego citav komšiluk zajedno 8-) fact
ganjeta

#1666 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by ganjeta »

BlueBlood wrote:

Image
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Bolje 50 srca, nego 5000 turista :lol: :oops: .
cvrčak_na_hedonizmu

#1667 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

LSD wrote:Viktorija nije primila gola od Napolija u dvije tekme, a od Atletica M. primila jedan gol u dvije tekme i to u 93 minuti.
Isti tim, isti igraci....mi smo ispjeli uvaliti 4 komada u dvije tekme....sve facti

Jaki smo itekako i opet cemo izdominirati ove Niže iz komšiluka,a i šire u BiH...dupla kruna nam je i dalje minimum koji zadovoljava naše apetite i renome kluba....dok kokošari maštaju o bilo kakvom trofeju barem u jednoj deceniji.

Zato sada derneče, njihovih par minuta, tzv minute Nižih, Neuspješnijih i Mlađih :oops:

Onda ide 11mjeseci kuknjave, čireva i paranoja :D

Life is a bitch :D
KPNCTNJAH

#1668 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by KPNCTNJAH »

Tom vasom logikom bi mi bar do produzetaka dogurali s njima, vi im zabili 4, a nama u dvije tekme niste mogli dati gol.
MOSALJOZE

#1669 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by MOSALJOZE »

LSD wrote:Viktorija nije primila gola od Napolija u dvije tekme, a od Atletica M. primila jedan gol u dvije tekme i to u 93 minuti. Sve prije 3 mjeseca.
Isti tim, isti igraci, isti trener....mi smo ispjeli uvaliti 4 komada u dvije tekme....sve facti

Sve objasnio ne treba više.
@kristijane :jbt:
cvrčak_na_hedonizmu

#1670 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

KPNCTNJAH wrote:Tom vasom logikom bi mi bar do produzetaka dogurali s njima, vi im zabili 4, a nama u dvije tekme niste mogli dati gol.
Pitari i logika, ne ide to, al baš :D

Prije prve utakmice, 10:0, 9:0
nakon prve utakmice, ciju-ciju, imal sira :D
nakon drufge utakmice, Plzen je zapravo karina ekipa čim su primili 4 gola od Želje ;

Ima jedna ustavnova iznad Pionirske, a ispod Nahoreva, mogla bi vam pomoći da se součite sa realnošću. Samo da hoćete stručnu pomoć :D Ovako se malo gubite, u prevodu :oops:
EselamAlejk

#1671 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by EselamAlejk »

Izgubili obje utakmice i još uvijek imaju obraza soliti pamet ovdje. :(

Sa igračem više čitavu tekmu. :(
ganjeta

#1672 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by ganjeta »

EselamAlejk wrote:Izgubili obje utakmice i još uvijek imaju obraza soliti pamet ovdje. :(

Sa igračem više čitavu tekmu. :(
Buhtla ubi viršlu i imaju obraza soliti pamet ovdje, e svašta :lol: :oops: .
EselamAlejk

#1673 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by EselamAlejk »

ganjeta wrote: Buhtla ubi viršlu i imaju obraza soliti pamet ovdje, e svašta :lol: :oops: .
Nisam znao da imaš moć da putuješ kroz vrijeme, aferim, daj braći parova na temi o kladionici da se opare.

Nagovaram te na haram.
PriNc_ba

#1674 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by PriNc_ba »

nisam gledao tekmu ali po statistici vidim da se moglo i trebalo bolje i fkt steta jos pogotovo kakav je protivnik u sljedecem krugu.

a ova "prepucavanja" su smijesna fkt. iskreno dragi su mi uspjesi i zelje unatoc tome sto se moraju slusati pilane onda od strane komsija a isto tako kako oni pilaju za uspjehe moraju trpiti i za neuspjehe...i obratno isto tako...ako mi ispadnemo od albanaca plzen ce biti zaboravljen i pilanje ce biti samo skoncentrisano na nas...

samo nek' listica ispadne i sve super :D a ako prodju mogle bi udine kakvu saradnju srediti pa da nam sljedece godine u listici igra po 10 talijana :D

edit: evo tek sad vidjeh golove koje je zeljo primio :-) prvi "banda" gol :D a drugi ofsajd :roll: ima li gdje kakav izvjestaj s prilikama i crvenim da se pogleda posto ovo na klixu ne mogu da otvorim
BlueBlood

#1675 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by BlueBlood »

Cemu raspravka? s kim se vi raspravljate? zasto jednostavno ne ignorisete simpatizere, navijace," ultrase" kako god se nazivali ovi iskompleksirani, nemocni i kroz historiju nebitni ljudi!

VOLIM SVOJ KLUB, PONOSAN SAM NA NJEGA, OSTALI ME NE INTERESUJU A I ZASTO BI KAD SU UVIJEK IZA NAS!!! Sve ovo navedeno prepustam njima jer red je da i oni na neki nacin budu sretni...

DOTICNI MENTALITET VAM JE NULA BODOVA!
Locked