Tacno joj oci zasijase, vidim ja pojma Ona nema gdje je Bosna.
A sto sam masazu dobio
Sa happy end-omovo_malo_duse wrote: ↑22/12/2020 18:00 Znam da je offtopic pa de madam da ce mi admini oprostiit al moram podjelit sa cjenjenim kolegama formulu kako iskotistit mitomaniju. Na odmoru sam i u hoteluupoznam trebu kaze Armenka radi ko masazer. Reko jesi iz Armenije il karabaha, kaze znas za karabah. Reko kako necu znati stara Armenska zemlja![]()
Ne znam koji ili ax Azeri traze tu.
![]()
A sto sam masazu dobio![]()
![]()
![]()
Ma jarane, ni paso joj nebi tako pricao o nepobjedibvosti hrabrih Artashkih ratnika.zilog wrote: ↑22/12/2020 19:02Sa happy end-omovo_malo_duse wrote: ↑22/12/2020 18:00 Znam da je offtopic pa de madam da ce mi admini oprostiit al moram podjelit sa cjenjenim kolegama formulu kako iskotistit mitomaniju. Na odmoru sam i u hoteluupoznam trebu kaze Armenka radi ko masazer. Reko jesi iz Armenije il karabaha, kaze znas za karabah. Reko kako necu znati stara Armenska zemlja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ne bih prosao. Lako bi bilo pricati, ali bih se ubrzo razotkrio...![]()
Sve ok, prica i folovi, ali kada bih se na ledja okrenuo, ne bi me izvadilo ni da se zovem Nikola...ovo_malo_duse wrote: ↑22/12/2020 21:31Ma jarane, ni paso joj nebi tako pricao o nepobjedibvosti hrabrih Artashkih ratnika.zilog wrote: ↑22/12/2020 19:02Sa happy end-omovo_malo_duse wrote: ↑22/12/2020 18:00 Znam da je offtopic pa de madam da ce mi admini oprostiit al moram podjelit sa cjenjenim kolegama formulu kako iskotistit mitomaniju. Na odmoru sam i u hoteluupoznam trebu kaze Armenka radi ko masazer. Reko jesi iz Armenije il karabaha, kaze znas za karabah. Reko kako necu znati stara Armenska zemlja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tacno sam osjetio promjenu pritiska kad joj rekoh. Sreca pa su Rusi usli, sad se oporavit pa povratit sve...
![]()
Sad kontam fakat oni tako misle, mozak ispran. Treba avioncic, rukice zlatne a dzaba,mozak corak . Sreca pa mi me nije turskog porijekla pa nije mogli povezat a i veze nema gdje je bosna.
Ma jarane od price o Artaskim ratnicima nije ona fesic ni skontala.... Mogao sam reci i da se Kemal pasa zovem. Njoj je karabah i vracanje svega zvonilo u usima.Mitomanija do bolazilog wrote: ↑23/12/2020 01:48Sve ok, prica i folovi, ali kada bih se na ledja okrenuo, ne bi me izvadilo ni da se zovem Nikola...ovo_malo_duse wrote: ↑22/12/2020 21:31Ma jarane, ni paso joj nebi tako pricao o nepobjedibvosti hrabrih Artashkih ratnika.![]()
Tacno sam osjetio promjenu pritiska kad joj rekoh. Sreca pa su Rusi usli, sad se oporavit pa povratit sve...
![]()
Sad kontam fakat oni tako misle, mozak ispran. Treba avioncic, rukice zlatne a dzaba,mozak corak . Sreca pa mi me nije turskog porijekla pa nije mogli povezat a i veze nema gdje je bosna.
Ne pomaze ni da se pravim Jevrej - ni njih ne vole...![]()
U svakom slucaju, steta tolike mrznje...
Da je srece, da ovo dozive kao katarzu, pa da se otvore i nastave normalno zivjeti. Ako postoje rane, predati medjunarodnom sudu i pokusati docekat pravdu. Po nasim iskustvima - tesko, ali vrijedi makar pokusati...
Je li ti pokazala kako se najezila, kada si joj spomenuo one sto "jedu lisce i piju kisnicu"?ovo_malo_duse wrote: ↑23/12/2020 20:49Ma jarane od price o Artaskim ratnicima nije ona fesic ni skontala.... Mogao sam reci i da se Kemal pasa zovem. Njoj je karabah i vracanje svega zvonilo u usima.Mitomanija do bolazilog wrote: ↑23/12/2020 01:48Sve ok, prica i folovi, ali kada bih se na ledja okrenuo, ne bi me izvadilo ni da se zovem Nikola...ovo_malo_duse wrote: ↑22/12/2020 21:31
Ma jarane, ni paso joj nebi tako pricao o nepobjedibvosti hrabrih Artashkih ratnika.![]()
![]()
Ne pomaze ni da se pravim Jevrej - ni njih ne vole...![]()
U svakom slucaju, steta tolike mrznje...
Da je srece, da ovo dozive kao katarzu, pa da se otvore i nastave normalno zivjeti. Ako postoje rane, predati medjunarodnom sudu i pokusati docekat pravdu. Po nasim iskustvima - tesko, ali vrijedi makar pokusati...![]()
![]()
ovo_malo_duse wrote: ↑22/12/2020 21:31Ma jarane, ni paso joj nebi tako pricao o nepobjedibvosti hrabrih Artashkih ratnika.zilog wrote: ↑22/12/2020 19:02Sa happy end-omovo_malo_duse wrote: ↑22/12/2020 18:00 Znam da je offtopic pa de madam da ce mi admini oprostiit al moram podjelit sa cjenjenim kolegama formulu kako iskotistit mitomaniju. Na odmoru sam i u hoteluupoznam trebu kaze Armenka radi ko masazer. Reko jesi iz Armenije il karabaha, kaze znas za karabah. Reko kako necu znati stara Armenska zemlja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7 danaGusar-from-Riga wrote: ↑29/12/2020 21:48 Gledam po Telegramu ima zarobljenih dosta stakora armenskih... Valjda ovi najtvrdokorniji nedaju KarabahJednog zarorobili i sad, naravno, povinuj se smradu i reci Karabah je Azerbejdzan. Glumi nesta suti
Nakon 3 4 dzona u glavu propjevao. Hocu da kazem, nevjerovatno kako tvrdokoran i pogan narod.
A zemunice su im posebna prica, deponija smeca i fekalija.

Ovaj lik je prekucao SEAL team 6. Taman za filmove...SanskiBiser wrote: ↑30/12/2020 13:39
Ukazom predsjednika Alijeva pukovniku Tehranu Mansimovu (koji je planirao i izveo operaciju oslobadjanja Shushe) dodijeljen je Orden azerbejdzanske zastave sto je najveci orden kojni vojnik u aktivnoj sluzbi moze da dobije u Azerbejdzanu.
Prica je bilo o nezadovoljstvu Lezgina sto nije unapredjen u generala vojske Azerbejdzana ali on sam je rekao da bi to znacilo da vise ne bi mogao sluziti u specijalnim snagama na terenu vec bi bio prebacen u stab sto njemu ne odgovara. Cin pukovnika u specijalnim snagama kad su na terenu u praksi znaci da je pukovnik tih jedinica tokom borbi zastavnik tj. visi narednik i aktivno ucestvuje u borbama.
Inace sa 18 godina je ratovao i u prvom ratu i nakon toga poceo profesionalnu vojnu karijeru. Naravno, turski student...
Covjek bez straha profesionalac u svim situacijama vec olicen u americkim filmovima u likovima Mike Horvath u Saving Private Ryanzilog wrote: ↑30/12/2020 16:38Ovaj lik je prekucao SEAL team 6. Taman za filmove...SanskiBiser wrote: ↑30/12/2020 13:39
Ukazom predsjednika Alijeva pukovniku Tehranu Mansimovu (koji je planirao i izveo operaciju oslobadjanja Shushe) dodijeljen je Orden azerbejdzanske zastave sto je najveci orden kojni vojnik u aktivnoj sluzbi moze da dobije u Azerbejdzanu.
Prica je bilo o nezadovoljstvu Lezgina sto nije unapredjen u generala vojske Azerbejdzana ali on sam je rekao da bi to znacilo da vise ne bi mogao sluziti u specijalnim snagama na terenu vec bi bio prebacen u stab sto njemu ne odgovara. Cin pukovnika u specijalnim snagama kad su na terenu u praksi znaci da je pukovnik tih jedinica tokom borbi zastavnik tj. visi narednik i aktivno ucestvuje u borbama.
Inace sa 18 godina je ratovao i u prvom ratu i nakon toga poceo profesionalnu vojnu karijeru. Naravno, turski student...
Mislim da se u Holivudu pojedose sto ne smiju (strah od uticajne armenske dijaspore) o njemu praviti real-life Rambo filmove...
Taman da Turci i tu naprave proboj. Hoces li film, ili seriju?![]()

to je vezano za ubacivanje armenske diverzantsko-teroristicke grupe neki dan (27 decembra) u dubinu teritorije Azerbejdzana koju su nedavno preuzeli pod svoju kontrolu, napravljena im je zasjeda i pobijeni su svi...neko im je naredio da to rade...turgut wrote: ↑31/12/2020 11:52 opet turske prijetnje ucviljenoj armenskoj nejači
https://www.trt.net.tr/bosanski/turska- ... ka-1555160
Saitama brat jos fuzija sa Gokuom slicno azerskoj vojsciBloo wrote: ↑30/12/2020 13:177 danaGusar-from-Riga wrote: ↑29/12/2020 21:48 Gledam po Telegramu ima zarobljenih dosta stakora armenskih... Valjda ovi najtvrdokorniji nedaju KarabahJednog zarorobili i sad, naravno, povinuj se smradu i reci Karabah je Azerbejdzan. Glumi nesta suti
Nakon 3 4 dzona u glavu propjevao. Hocu da kazem, nevjerovatno kako tvrdokoran i pogan narod.
A zemunice su im posebna prica, deponija smeca i fekalija.
Za sarmantni i seksi rasizam i hejt
Taman imas vremena da pospremis svoju zemunicu za novogodisnji dernek