Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zhaba wrote:
i ja a 70% sam sigurno samo jednom obukla
pa odakle vam prostor za tolike stvari
ja u shopping idem kad se oslobodi mjesta u ormaru...
joj suti da samo znas
doduse, imam i ja jaranicu koja samo nakuplja ko hrcak... ode i kupi 10 majica, dzempercica, kosuljica i stavi u ormar... i zaboravi na njih.. a crkla bi da ih nije kupila i onda nadje te stvari nakon 2 godine, kad je sezona krecenja.. i plaho se obraduje :D
neki dan je izbacila 5 kesa garderobe koja je izasla iz mode a koje nije nijednom obukla... da napravi mjesta novim krpicama
Pearl wrote:
pa odakle vam prostor za tolike stvari
ja u shopping idem kad se oslobodi mjesta u ormaru...
joj suti da samo znas
doduse, imam i ja jaranicu koja samo nakuplja ko hrcak... ode i kupi 10 majica, dzempercica, kosuljica i stavi u ormar... i zaboravi na njih.. a crkla bi da ih nije kupila i onda nadje te stvari nakon 2 godine, kad je sezona krecenja.. i plaho se obraduje :D
neki dan je izbacila 5 kesa garderobe koja je izasla iz mode a koje nije nijednom obukla... da napravi mjesta novim krpicama
joj, kako sam danas vidjela lijepe Karen Millen-ove haljine. nisam gledala cijenu jer je sigurno bolje za ne gledati.
evo 2 Karen Millen-ove haljinice sa net-a.