Kad joj dadneš gasa, taj osjećaj se ne može platit...

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Dobro
Slazem se, ali hajd nam kazi sta koristis od aplikacija, i meCes li auto na profil da privuces, ko sto nas savjetujuBuckethead wrote: ↑28/03/2022 10:19 Ja sam većinu svojih djevojaka upoznao online. Nije bitno gdje se ljudi upoznaju, bitno je da se upoznaju.
Ma kakvo autodr_Evil wrote: ↑28/03/2022 14:26Slazem se, ali hajd nam kazi sta koristis od aplikacija, i meCes li auto na profil da privuces, ko sto nas savjetujuBuckethead wrote: ↑28/03/2022 10:19 Ja sam većinu svojih djevojaka upoznao online. Nije bitno gdje se ljudi upoznaju, bitno je da se upoznaju.
kad je to bilo ako si ih na fb upoznavao, sad su druga vremenaBuckethead wrote: ↑28/03/2022 14:36Ma kakvo auto![]()
Klasika, slike s putovanja, najviše s utrka po BiH i inostranstvu i to je to. Klasika čista, znači prosjek. Koristim Twitter i Facebook, mada mi je Twitter najbolji![]()
fb mi bas nikako nije aplikacija da se javljas osobama koje ne poznajes...jedino ako nekog znas iz vidjenja, sa faksa ili slicno
Složio bih se
Vidi se da sam zaostalo totalno po pitanju tih drustvenih mrezaBuckethead wrote: ↑28/03/2022 15:17
Složio bih se![]()
Ali eto nekako spontano bi, krenu priča i eto. Mada i ja izbjegavam generalno. Fejs je beze.
aham, oke ako je spontanoBuckethead wrote: ↑28/03/2022 15:17Složio bih se![]()
Ali eto nekako spontano bi, krenu priča i eto. Mada i ja izbjegavam generalno. Fejs je beze.

A na lajni ide normala priča, sere se o svemu i svačemu, ali se zato ulijeće u DM normala. Ono dugo si tu, znaju te raja i samo uletišdr_Evil wrote: ↑28/03/2022 15:19Vidi se da sam zaostalo totalno po pitanju tih drustvenih mrezaBuckethead wrote: ↑28/03/2022 15:17
Složio bih se![]()
Ali eto nekako spontano bi, krenu priča i eto. Mada i ja izbjegavam generalno. Fejs je beze., a i srecom nemam potrebe ni zelje da ih koristim osim Linkedina. Nego tita ti kako upozna ikoga na twiteru, koliko sam zaostao mislio sam da je to samo mreza da se sere o svemu i svacemu
![]()
ma ne govorim o prosjecnim +10 likovima, vec onima koji jel kako se gore navode imaju novac i pozicijenamiami wrote: ↑29/03/2022 00:09Ma nije tacno, u "kontaktu" sam sa istima.To su obične debilčine koje imaju keš i koje im mogu dati dobre instagaam storije i fotografije. To što ona nema s njim šta pričati nije baš toliko bitno, jer je ugodnije dok on šuti.Samprotivsviju wrote: ↑29/03/2022 00:06 te cure sto se isticu na instagramu i vecinom traze 10+ likove
Koliko ima +10 likova u sarajevu da su dostipni tim instagramušama? Nema ih![]()
ja znam za par nekih primjera gdje su djevojke (studentice) hodale sa starijim muskarcima koji su na pozicijama (vecinom su ozenjeni), tako da postoji i takvih slucajeva...mada ono ako djevojka cijeni sebe imalo nece se u takvu pricu upustatiSamprotivsviju wrote: ↑29/03/2022 00:14 ma ne govorim o prosjecnim +10 likovima, vec onima koji jel kako se gore navode imaju novac i pozicije
vecina njih je dostupna
Nista pokusaj sa onim aplikacijama Badoo ili Tinder
Cuj Badoo, pa ti kolega zaostao vise od mene, jos ces mu reci da se dopisuju na msnu kasnije!