ZyzzSar wrote: ↑25/03/2022 17:54
dr_Evil wrote: ↑25/03/2022 12:45
Smiji se slobodno, ali nema nista zdravo u anaerobnom treningu, za razliku od aerobnog. A to dolazi od nekoga ko je sa 17 dizao 125kg benca, mene.
Sve je to fino, i dobro je. Samo vjezbaj, nece da ti skodi.
Ali za zdravo srce, pluca i generalno organizam, fina obuca pa na planiranje.
A ja cu u medjuvremenu da jedem ustipke sa kajmakom i gledam te kroz prozor kakvog hotela
kazu neki ljudi ako ukucas na googlu science based health benefits of lifting weights izbaci ti neke stranice, a da ne govorim ulaziti u dublje pretrage i znavstvene studije
trebao si neki okrugao broj napisati, bilo bi uvjerljivije
inace nista protiv tebe, ali ne mozes takve tvrdnje pisati, to nije nesto sto je bazirano na misljenju
@Leon16v
moramo prestati trenirati, samo kardio bajo moj
Kaze jedna epizoda Izeta Fazlinovica, ako ukucas na google da je kafa stetna prestati ces je odmah piti, a ako ukucas da je kafa zdrava pit ces je litrima
Nema potrebe da nikog uvjeravam niti u sta, danas sam ja prosao fazu mladih horoza, slobodno se bodite.
Ja mogu da pisem sta god hocu, a u ovome slucaju je samo istina. I tu sam fazu prosao kada sam mislio da je dovoljno da u teretani tegove dizem, mjerim ruku da vidim jesam li nabacio koji milimetar, guraj sto vise jebaji ga sto dizes guzicu na bencu kilo je kilo. Kao sto rekoh mladi pjevci.
Ne trebas prestati trenirati, samo ti treniraj, dobro je to, izgledat ces fino i bit ces jak. Zato nakon 10 minuta sexa pitat ces mlade da odmoris malo.
I zaista nema smisla da ja i ti vodimo ovaj razgovor, pricat cu sa buducim tobom za 10-15 godina, inshAllah sto bi rekli ovih kratkih pantala. Nazad na temu.