Prilaženje damama ALL ABOUT

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
bang and blame

#1626 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by bang and blame »

Eurosa wrote:Ovo sve otislo u djavola, cura ga zove na kafu a on ni habera :?
Mozda je do teme.. Da je tema "Prilazenje dzentlmenima..", mozda bi bilo nekog uspjeha :lol:
spreca

#1627 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by spreca »

_BataZiv_0809 wrote:
spreca wrote: sto se tice kvartova i izbjegavanja to ovdje nema,,,,svi kvartovi su jednako bezbjedni.......a zivot se odvija u glavnom u centru kao i u svim gradovima.....ali isto tako dobar provod mozes naci i bez strogog centra i dosta jeftinije....zato kazem resko je nekome nesto predlagati.....recimo ja vise volim mirnija mjesta.....i nikad udica nije bila prazana :lol:
Eh vidis to je vec nesto :D

Obzirom da sam ja bio sestogodisnjak kad si ti otisao u Moskvu, mene interesuju vise mjesta gdje je drmoguz :D Ali fkt. doci cu na malo duzi odmor i vidjet hoce li mi se posreciti sa Moskovljankama na njihovom domacem terenu, kao na neutralnom 2006 u Turskoj :evil: :lol:
pa koliko si imo godina tada :lol: ..........ja sam doso ovdje odnosno prvo u ukrainu kad je bila kriza na psot SSSR prostoru a 96 iz UKr u Moskvu.....znas onu pjesmu...alaj volim kad godina izda triput vise pojeftini pi.....va :lol: :lol: :lol:
todd_smith

#1628 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

sherbett wrote:
todd_smith wrote:sto slijep kad te nisam nikad vidio, mozda si pravo ruzna sta znas
pitaj Respa, on će da ti kaže :D
Respooooooooooo
ja samo svojim ocima vjerujem :oops:
todd_smith

#1629 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

sherbett wrote: kada bi mene ugledao..ni njima ne bi vjerovao :oops: :mrgreen:
kao sto kazu put up or shut up :oops:
todd_smith

#1630 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

sherbett wrote: todd glumi ribu
ti si jedna od onih koja misli da je Boziji dar muskarcima :mrgreen:

ako te neko ne ganja, znaci ne svidjas im se ili ne misle da si vrijedna ganjanja, nista vise nista manje :mrgreen:
todd_smith

#1631 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

estagfirullah
bang and blame

#1632 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by bang and blame »

@todd ne glumi ribu. On ti je,'nako, tradicionalan. Ne zeli da ga osvajaju, vec zeli da on osvaja :)
Mozda je vec i osvojen :)
todd_smith

#1633 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

sherbett wrote:
todd_smith wrote:
sherbett wrote: todd glumi ribu
ti si jedna od onih koja misli da je Boziji dar muskarcima :mrgreen:

ako te neko ne ganja, znaci ne svidjas im se ili ne misle da si vrijedna ganjanja, nista vise nista manje :mrgreen:
misliš, a? :cry:
dzaba ti ba, nisi iz Sarajeva nemas prolaza sa mnom :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1634 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

spreca wrote: pa koliko si imo godina tada :lol: ..........ja sam doso ovdje odnosno prvo u ukrainu kad je bila kriza na psot SSSR prostoru a 96 iz UKr u Moskvu.....znas onu pjesmu...alaj volim kad godina izda triput vise pojeftini pi.....va :lol: :lol: :lol:
17 i kusur :D

Joj i Ukrajinke su :evil:
emko1234

#1635 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by emko1234 »

sherbett wrote:
emko1234 wrote: Ženu je bitno zainteresovat pričom. Meni nikad nisu išli u glavu likovi koji svakoj curi pričaju istu priču.
Priča i način pristupa mora biti varijabilan od subjekta do subjekta.
Teško ću u Bosni (restoranu na Ilidži) naći djevojku zainteresovanu za intelektualnu priču u 2 ujutro u po nastupa Dare Bubamare, isto tako znam da ću u nekom pristojnom lokalu sigurno ne zainteresovati pristojnu curu koja sjedi preko puta mene na kafi ako mi s mobitela zazvoni Grmečli simfonijski orkestar u septembru u sezoni pečenja sljivovice.

Nema tu neke filozofiju, bitno se prilagodit situaciji i priči. Ali jbg, za te stvari je bitno da se ima iskustva sa ženama. A opet iskustvo dolazi nakon puno propalih pokušaja.
eh moj ti, Emko..budi mi doktor, ja ću ti bit pacijentica :oops: :mrgreen:
Ne mogu te ovako javno pozvati na druženje, respo će se naljutiti. Smijem li se javiti porukama? :D
todd_smith

#1636 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

sherbett wrote:
todd_smith wrote: dzaba ti ba, nisi iz Sarajeva nemas prolaza sa mnom :mrgreen:
al nisam ni iz Buća potoka :lol:
evo imas ovog doktora sa njim uzivaj :mrgreen:
bang and blame

#1637 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by bang and blame »

sherbett wrote:
bang and blame wrote:@todd ne glumi ribu. On ti je,'nako, tradicionalan. Ne zeli da ga osvajaju, vec zeli da on osvaja :)
jbte, kaj ću sad :cry:
Ja napisah samo MOŽDA :)
Ne gubi nadu :)
todd_smith

#1638 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

bang and blame wrote:
sherbett wrote:
bang and blame wrote:@todd ne glumi ribu. On ti je,'nako, tradicionalan. Ne zeli da ga osvajaju, vec zeli da on osvaja :)
jbte, kaj ću sad :cry:
Ja napisah samo MOŽDA :)
Ne gubi nadu :)
znamo li se mi? :mrgreen:
todd_smith

#1639 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

radi sta hoces, ne zanima me
spreca

#1640 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by spreca »

_BataZiv_0809 wrote:
spreca wrote: pa koliko si imo godina tada :lol: ..........ja sam doso ovdje odnosno prvo u ukrainu kad je bila kriza na psot SSSR prostoru a 96 iz UKr u Moskvu.....znas onu pjesmu...alaj volim kad godina izda triput vise pojeftini pi.....va :lol: :lol: :lol:

6 godina sam bio u Ukraini.....Odessa-Kiev....ali Odessitke su nesto posebno :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1641 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

spreca wrote:
_BataZiv_0809 wrote:

6 godina sam bio u Ukraini.....Odessa-Kiev....ali Odessitke su nesto posebno :thumbup:
Ah sunce ti sprzim, pa sad ti tek zavidim :izet:

A fkt trebe vecina obrazovana, nacitana,isle na balet ili gimnastiku. Ili sto bi jedan moj dobar drug rekao: minic je tu, nekultura nije :thumbup:
Ramzess Veliki

#1642 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Ramzess Veliki »

spreca wrote:
_BataZiv_0809 wrote: E jesi mi pomogao :lol:

Hvala puno :D
ma sta da ti kazem.....da je to u TZ drugacije bi to bilo ili u ZE......ali kad dodjes u mjesto gdje zivi petnaestak miliona ljudi onda se izgubis...osim intuicije tu ti sta slabo moze pomoci(kad su zene u pitanju) ili trazis gdje se parkiraju :mrgreen: :lol:
Moj Spreča ti kao da nisi tamo bio ... evo Bata ja ću ti pomoći:
U Rusiji da bi poharao dame moraš znati sljedeći sistem ... izabereš lokal gdje ribe dolaze pa bacaš mamac. Dođeš otprilike u isto vrijeme, sjedneš nekad sam, nekad sa frendom, naručiš JEDNO ILI DVA PIĆA, nikako više! Obavezno sportski sako, ili odijelo ali skineš kravatu, ili kravata sa blesavim dezenom.
Počeće ti prilaziti same.
Gdje je fol?
Rusi su pijandure i draža im je boca od žene. Ali i one vole popiti koju. Zbog toga je bitno jedno do dva pića. Da vide da nisi alkos, ali da ti alkohol ne predstavlja problem. Obučeš se ležerno, sa stilom, to svuda pali. Ništa nekakve navijačke jakne, pokažeš da si galantan i sa stilom.
Pusti je da vodi svoju priču, ti si stranac i ne snalaziš se, one će ti pomoći. I budi uvijek nasmiješen i vedar.
Eto. Čekiraj kartu i javi kako si prošao. :thumbup:
Ramzess Veliki

#1643 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Ramzess Veliki »

_BataZiv_0809 wrote:
A fkt trebe vecina obrazovana, nacitana,isle na balet ili gimnastiku. Ili sto bi jedan moj dobar drug rekao: minic je tu, nekultura nije :thumbup:
Jee ... od ruskinja nema boljih žena ... :sad:
Prekrasne su, nježne i ženstvene, usta ima jezik nema. Muž i djeca na prvom mjestu ... :sad:
spreca

#1644 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by spreca »

Ramzess Veliki wrote:
spreca wrote:
_BataZiv_0809 wrote: E jesi mi pomogao :lol:

Hvala puno :D
ma sta da ti kazem.....da je to u TZ drugacije bi to bilo ili u ZE......ali kad dodjes u mjesto gdje zivi petnaestak miliona ljudi onda se izgubis...osim intuicije tu ti sta slabo moze pomoci(kad su zene u pitanju) ili trazis gdje se parkiraju :mrgreen: :lol:
Moj Spreča ti kao da nisi tamo bio ... evo Bata ja ću ti pomoći:
U Rusiji da bi poharao dame moraš znati sljedeći sistem ... izabereš lokal gdje ribe dolaze pa bacaš mamac. Dođeš otprilike u isto vrijeme, sjedneš nekad sam, nekad sa frendom, naručiš JEDNO ILI DVA PIĆA, nikako više! Obavezno sportski sako, ili odijelo ali skineš kravatu, ili kravata sa blesavim dezenom.
Počeće ti prilaziti same.
Gdje je fol?
Rusi su pijandure i draža im je boca od žene. Ali i one vole popiti koju. Zbog toga je bitno jedno do dva pića. Da vide da nisi alkos, ali da ti alkohol ne predstavlja problem. Obučeš se ležerno, sa stilom, to svuda pali. Ništa nekakve navijačke jakne, pokažeš da si galantan i sa stilom.
Pusti je da vodi svoju priču, ti si stranac i ne snalaziš se, one će ti pomoći. I budi uvijek nasmiješen i vedar.
Eto. Čekiraj kartu i javi kako si prošao. :thumbup:
Ramo druze nista nije kao sto je bilo prije......rusi nista vise nepiju nego mi...sad mozda i manje piju nego mi :mrgreen:
spreca

#1645 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by spreca »

sherbett wrote:
spreca wrote: 6 godina sam bio u Ukraini.....Odessa-Kiev....ali Odessitke su nesto posebno :thumbup:
Hoš me naučit ruski?
Hocu
Ramzess Veliki

#1646 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Ramzess Veliki »

spreca wrote:Ramo druze nista nije kao sto je bilo prije......rusi nista vise nepiju nego mi...sad mozda i manje piju nego mi :mrgreen:
Dovraga gdje surlja ovaj dunjaluk ... još će početi i da paze svoje žene pa nama ništa. :twisted:
parappa
Grijem se na: struju
Vozim: Lotus Esprit TurboSE

#1647 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by parappa »

znas zasto su ruskinje tako dobre? vecina ih se dobro drzi i sa 40+...
a pogotovo zasto su tako dobre u krevetu?
da muzu nebi palo na pamet da se svalera... :izet:
spreca

#1648 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by spreca »

Ramzess Veliki wrote:
spreca wrote:Ramo druze nista nije kao sto je bilo prije......rusi nista vise nepiju nego mi...sad mozda i manje piju nego mi :mrgreen:
Dovraga gdje surlja ovaj dunjaluk ... još će početi i da paze svoje žene pa nama ništa. :twisted:
tu pocinju problemi za nas ...zato kazem vremena se mijenjaju.....rus danas i rus prije 20 godina nisu isti....mada ima jos dosta onih koji drze staru tradiciju :lol:
Ramzess Veliki

#1649 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Ramzess Veliki »

spreca wrote:tu pocinju problemi za nas ...zato kazem vremena se mijenjaju.....rus danas i rus prije 20 godina nisu isti....mada ima jos dosta onih koji drze staru tradiciju :lol:
Ako se rusi otrijezne Funny video više nikada neće biti isti ... :sad:
spreca

#1650 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by spreca »

Nezasto...vsegda rad pomoc
Post Reply