Mozda je do teme.. Da je tema "Prilazenje dzentlmenima..", mozda bi bilo nekog uspjehaEurosa wrote:Ovo sve otislo u djavola, cura ga zove na kafu a on ni habera
Prilaženje damama ALL ABOUT
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
bang and blame
#1626 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
- spreca
#1627 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
pa koliko si imo godina tada_BataZiv_0809 wrote:Eh vidis to je vec nestospreca wrote: sto se tice kvartova i izbjegavanja to ovdje nema,,,,svi kvartovi su jednako bezbjedni.......a zivot se odvija u glavnom u centru kao i u svim gradovima.....ali isto tako dobar provod mozes naci i bez strogog centra i dosta jeftinije....zato kazem resko je nekome nesto predlagati.....recimo ja vise volim mirnija mjesta.....i nikad udica nije bila prazana![]()
Obzirom da sam ja bio sestogodisnjak kad si ti otisao u Moskvu, mene interesuju vise mjesta gdje je drmoguzAli fkt. doci cu na malo duzi odmor i vidjet hoce li mi se posreciti sa Moskovljankama na njihovom domacem terenu, kao na neutralnom 2006 u Turskoj
![]()
-
todd_smith
#1628 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ja samo svojim ocima vjerujemsherbett wrote:pitaj Respa, on će da ti kažetodd_smith wrote:sto slijep kad te nisam nikad vidio, mozda si pravo ruzna sta znas
Respooooooooooo
-
todd_smith
#1629 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
kao sto kazu put up or shut upsherbett wrote: kada bi mene ugledao..ni njima ne bi vjerovao![]()
-
todd_smith
#1630 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
ti si jedna od onih koja misli da je Boziji dar muskarcimasherbett wrote: todd glumi ribu
ako te neko ne ganja, znaci ne svidjas im se ili ne misle da si vrijedna ganjanja, nista vise nista manje
-
todd_smith
#1631 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
estagfirullah
-
bang and blame
#1632 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
@todd ne glumi ribu. On ti je,'nako, tradicionalan. Ne zeli da ga osvajaju, vec zeli da on osvaja
Mozda je vec i osvojen
Mozda je vec i osvojen
-
todd_smith
#1633 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
dzaba ti ba, nisi iz Sarajeva nemas prolaza sa mnomsherbett wrote:misliš, a?todd_smith wrote:ti si jedna od onih koja misli da je Boziji dar muskarcimasherbett wrote: todd glumi ribu![]()
ako te neko ne ganja, znaci ne svidjas im se ili ne misle da si vrijedna ganjanja, nista vise nista manje
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1634 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
17 i kusurspreca wrote: pa koliko si imo godina tada..........ja sam doso ovdje odnosno prvo u ukrainu kad je bila kriza na psot SSSR prostoru a 96 iz UKr u Moskvu.....znas onu pjesmu...alaj volim kad godina izda triput vise pojeftini pi.....va
![]()
![]()
Joj i Ukrajinke su
-
emko1234
#1635 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ne mogu te ovako javno pozvati na druženje, respo će se naljutiti. Smijem li se javiti porukama?sherbett wrote:eh moj ti, Emko..budi mi doktor, ja ću ti bit pacijenticaemko1234 wrote: Ženu je bitno zainteresovat pričom. Meni nikad nisu išli u glavu likovi koji svakoj curi pričaju istu priču.
Priča i način pristupa mora biti varijabilan od subjekta do subjekta.
Teško ću u Bosni (restoranu na Ilidži) naći djevojku zainteresovanu za intelektualnu priču u 2 ujutro u po nastupa Dare Bubamare, isto tako znam da ću u nekom pristojnom lokalu sigurno ne zainteresovati pristojnu curu koja sjedi preko puta mene na kafi ako mi s mobitela zazvoni Grmečli simfonijski orkestar u septembru u sezoni pečenja sljivovice.
Nema tu neke filozofiju, bitno se prilagodit situaciji i priči. Ali jbg, za te stvari je bitno da se ima iskustva sa ženama. A opet iskustvo dolazi nakon puno propalih pokušaja.![]()
-
todd_smith
#1636 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
evo imas ovog doktora sa njim uzivajsherbett wrote:al nisam ni iz Buća potokatodd_smith wrote: dzaba ti ba, nisi iz Sarajeva nemas prolaza sa mnom
-
bang and blame
#1637 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ja napisah samo MOŽDAsherbett wrote:jbte, kaj ću sadbang and blame wrote:@todd ne glumi ribu. On ti je,'nako, tradicionalan. Ne zeli da ga osvajaju, vec zeli da on osvaja![]()
Mozda je vec i osvojen
Ne gubi nadu
-
todd_smith
#1638 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
znamo li se mi?bang and blame wrote:Ja napisah samo MOŽDAsherbett wrote:jbte, kaj ću sadbang and blame wrote:@todd ne glumi ribu. On ti je,'nako, tradicionalan. Ne zeli da ga osvajaju, vec zeli da on osvaja![]()
Mozda je vec i osvojen![]()
Ne gubi nadu
-
todd_smith
#1639 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
radi sta hoces, ne zanima me
- spreca
#1640 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
6 godina sam bio u Ukraini.....Odessa-Kiev....ali Odessitke su nesto posebno_BataZiv_0809 wrote:17 i kusurspreca wrote: pa koliko si imo godina tada..........ja sam doso ovdje odnosno prvo u ukrainu kad je bila kriza na psot SSSR prostoru a 96 iz UKr u Moskvu.....znas onu pjesmu...alaj volim kad godina izda triput vise pojeftini pi.....va
![]()
![]()
![]()
Joj i Ukrajinke su
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1641 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ah sunce ti sprzim, pa sad ti tek zavidimspreca wrote:6 godina sam bio u Ukraini.....Odessa-Kiev....ali Odessitke su nesto posebno_BataZiv_0809 wrote:17 i kusurspreca wrote: pa koliko si imo godina tada..........ja sam doso ovdje odnosno prvo u ukrainu kad je bila kriza na psot SSSR prostoru a 96 iz UKr u Moskvu.....znas onu pjesmu...alaj volim kad godina izda triput vise pojeftini pi.....va
![]()
![]()
![]()
Joj i Ukrajinke su
A fkt trebe vecina obrazovana, nacitana,isle na balet ili gimnastiku. Ili sto bi jedan moj dobar drug rekao: minic je tu, nekultura nije
- Ramzess Veliki
#1642 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Moj Spreča ti kao da nisi tamo bio ... evo Bata ja ću ti pomoći:spreca wrote:ma sta da ti kazem.....da je to u TZ drugacije bi to bilo ili u ZE......ali kad dodjes u mjesto gdje zivi petnaestak miliona ljudi onda se izgubis...osim intuicije tu ti sta slabo moze pomoci(kad su zene u pitanju) ili trazis gdje se parkiraju_BataZiv_0809 wrote: E jesi mi pomogao![]()
Hvala puno![]()
U Rusiji da bi poharao dame moraš znati sljedeći sistem ... izabereš lokal gdje ribe dolaze pa bacaš mamac. Dođeš otprilike u isto vrijeme, sjedneš nekad sam, nekad sa frendom, naručiš JEDNO ILI DVA PIĆA, nikako više! Obavezno sportski sako, ili odijelo ali skineš kravatu, ili kravata sa blesavim dezenom.
Počeće ti prilaziti same.
Gdje je fol?
Rusi su pijandure i draža im je boca od žene. Ali i one vole popiti koju. Zbog toga je bitno jedno do dva pića. Da vide da nisi alkos, ali da ti alkohol ne predstavlja problem. Obučeš se ležerno, sa stilom, to svuda pali. Ništa nekakve navijačke jakne, pokažeš da si galantan i sa stilom.
Pusti je da vodi svoju priču, ti si stranac i ne snalaziš se, one će ti pomoći. I budi uvijek nasmiješen i vedar.
Eto. Čekiraj kartu i javi kako si prošao.
- Ramzess Veliki
#1643 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Jee ... od ruskinja nema boljih žena ..._BataZiv_0809 wrote:
A fkt trebe vecina obrazovana, nacitana,isle na balet ili gimnastiku. Ili sto bi jedan moj dobar drug rekao: minic je tu, nekultura nije
Prekrasne su, nježne i ženstvene, usta ima jezik nema. Muž i djeca na prvom mjestu ...
- spreca
#1644 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ramo druze nista nije kao sto je bilo prije......rusi nista vise nepiju nego mi...sad mozda i manje piju nego miRamzess Veliki wrote:Moj Spreča ti kao da nisi tamo bio ... evo Bata ja ću ti pomoći:spreca wrote:ma sta da ti kazem.....da je to u TZ drugacije bi to bilo ili u ZE......ali kad dodjes u mjesto gdje zivi petnaestak miliona ljudi onda se izgubis...osim intuicije tu ti sta slabo moze pomoci(kad su zene u pitanju) ili trazis gdje se parkiraju_BataZiv_0809 wrote: E jesi mi pomogao![]()
Hvala puno![]()
U Rusiji da bi poharao dame moraš znati sljedeći sistem ... izabereš lokal gdje ribe dolaze pa bacaš mamac. Dođeš otprilike u isto vrijeme, sjedneš nekad sam, nekad sa frendom, naručiš JEDNO ILI DVA PIĆA, nikako više! Obavezno sportski sako, ili odijelo ali skineš kravatu, ili kravata sa blesavim dezenom.
Počeće ti prilaziti same.
Gdje je fol?
Rusi su pijandure i draža im je boca od žene. Ali i one vole popiti koju. Zbog toga je bitno jedno do dva pića. Da vide da nisi alkos, ali da ti alkohol ne predstavlja problem. Obučeš se ležerno, sa stilom, to svuda pali. Ništa nekakve navijačke jakne, pokažeš da si galantan i sa stilom.
Pusti je da vodi svoju priču, ti si stranac i ne snalaziš se, one će ti pomoći. I budi uvijek nasmiješen i vedar.
Eto. Čekiraj kartu i javi kako si prošao.
- spreca
#1645 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Hocusherbett wrote:Hoš me naučit ruski?spreca wrote: 6 godina sam bio u Ukraini.....Odessa-Kiev....ali Odessitke su nesto posebno
- Ramzess Veliki
#1646 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Dovraga gdje surlja ovaj dunjaluk ... još će početi i da paze svoje žene pa nama ništa.spreca wrote:Ramo druze nista nije kao sto je bilo prije......rusi nista vise nepiju nego mi...sad mozda i manje piju nego mi
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#1647 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
znas zasto su ruskinje tako dobre? vecina ih se dobro drzi i sa 40+...
a pogotovo zasto su tako dobre u krevetu?
da muzu nebi palo na pamet da se svalera...
a pogotovo zasto su tako dobre u krevetu?
da muzu nebi palo na pamet da se svalera...
- spreca
#1648 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
tu pocinju problemi za nas ...zato kazem vremena se mijenjaju.....rus danas i rus prije 20 godina nisu isti....mada ima jos dosta onih koji drze staru tradicijuRamzess Veliki wrote:Dovraga gdje surlja ovaj dunjaluk ... još će početi i da paze svoje žene pa nama ništa.spreca wrote:Ramo druze nista nije kao sto je bilo prije......rusi nista vise nepiju nego mi...sad mozda i manje piju nego mi
- Ramzess Veliki
#1649 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Ako se rusi otrijezne Funny video više nikada neće biti isti ...spreca wrote:tu pocinju problemi za nas ...zato kazem vremena se mijenjaju.....rus danas i rus prije 20 godina nisu isti....mada ima jos dosta onih koji drze staru tradiciju
- spreca
#1650 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT
Nezasto...vsegda rad pomoc