spreca wrote:moReSaraFina wrote:
@Helena i ja ćemo biti djeveruše!
Helena, IDE ti se draga u Moskvu na vjenčanje, sve plaćeno?...ali bez mlade ako moze ikako
Bojiš se da mlada nije mladozenja ustvari? Priznajjjjj!
spreca wrote:moReSaraFina wrote:
Helena, IDE ti se draga u Moskvu na vjenčanje, sve plaćeno?...ali bez mlade ako moze ikako
SaraFina wrote:spreca wrote:ja je volimSaraFina wrote:
Spreča plaho ti meni o toj zuji, zadnjih dana!![]()
Helena, IDE ti se draga u Moskvu na vjenčanje, sve plaćeno?
bojim se sta im a pod suknjomSaraFina wrote:spreca wrote:moReSaraFina wrote:
Bojiš se da mlada nije mladozenja ustvari? Priznajjjjj!
Obaveznoooooo!Helena2014 wrote:SaraFina wrote:spreca wrote: ja je volim![]()
Helena, IDE ti se draga u Moskvu na vjenčanje, sve plaćeno?
![]()
![]()
![]()
idem
pa...ne mora bit mlada......moze i malo starija....spreca wrote:moReSaraFina wrote:
radostan dan wrote:kakve to veze ima sa temom - altruističko humanističko blagorodno demokratizovan es de es, pravi stres. ili u prevodu - šio mi ga đura...
ili ovim vijestima hoćeš da priznaš da su banksy (prije svega, jer se na drugim temama više bavila ovim, korto malteze i ostali, a ima malo i moje malenkosti, mada sam ja više -blejao- po ovoj temi) da su/smo u pravu?
da li ovim vijestima ujedno raste cijena hdz-a?
da li ću biti u pravu kada sam sarafini napisao - nije pitanje hoće li čavić dragan u vlast, pitanje je - koliko si spremna da platiš njegovo učešće u vlasti?
ne pišem ovo da bih seirio, nego zato što sam zainteresovan da ova zemlja, entiteti i lokalne zajednice, ako već ne napreduju, bar ne nazaduju.
Ja istaDanguba wrote:![]()
da ih ne dekoncentrisem dok se hvale...Helena2014 wrote:Ja istaDanguba wrote:![]()
![]()
![]()
Nek su se njih dva jedan drugome nagovorili
na žalost (ili na sreću), loše tumačiš ovu korespodenciju između res-a i mene...Helena2014 wrote:
Ja ista![]()
![]()
Nek su se njih dva jedan drugome nagovorili
a @radostan dan je prilicno korektan forumas ali eto nekada mu dobro dodje neka podrska pa makar i od @res replica.res publica wrote:Vi Srbi ste divan narod, bez zajebancije...(Ti radosni si divan covjek, bez zajebancije)
Dok Bošnjaci ovdje listom žele da RS nema (laprdaju i sve se zavrsava na tome dok su Srbi radili konkretne stvari), pozdravljaju svaku lošu vijest iz iste, temu "Dešavanja u Srbiji" pretvorili u temu "Radovanje vijestima iz crne hronike u Srbiji"(opravdano kada te boli glava od takvih i svaki dan te saplicu) - vi želite da entiteti, znači i FiH, napreduju ili da ne nazaduju...(naravno da nije tacno. sve se radi da se prikaze manji entitet i drzava kao odvojeni subjekti pa se koriste izrazi republika srpska i bih sto implicira da su oni zasebni a ostalo je bih. sve rade da uniste zajednicke institucije it.d. it.d.)
ako treba jos, nije problem.![]()
takođe moram primjetiti da je i ovaj post argumentovan i baziran na činjenicama.Danguba wrote:(Ti radosni si divan covjek, bez zajebancije)res publica wrote:Vi Srbi ste divan narod, bez zajebancije...
radostan dan wrote:takođe moram primjetiti da je i ovaj post argumentovan i baziran na činjenicama.Danguba wrote:(Ti radosni si divan covjek, bez zajebancije)res publica wrote:Vi Srbi ste divan narod, bez zajebancije...
ako mislis na njegov upis, katastrofalan je i bez ijednog argumentaradostan dan wrote:takođe moram primjetiti da je i ovaj post argumentovan i baziran na činjenicama.Danguba wrote:(Ti radosni si divan covjek, bez zajebancije)res publica wrote:Vi Srbi ste divan narod, bez zajebancije...
Helena2014 wrote:
Izabraše li ovi Vladu RS?
Pa, cijeli dan prođe, oni vazda bla, bla bla...........a demagogije![]()
DIREKTAN PRENOS LINK- http://uzivo.rtrs.tv/arhiva/prenos/
ko da se oni nesto pitajuAdil Osmanović: Koalicija "Domovina" neće podržati izbor ove Vlade RS
SaraFina wrote:Radosni je prilično korektan forumaš
Zaista. Bosanski Srbin pravi bez prekodrinskih interesovanja i teznji ka matici.
@Helena, kako se završi parada pijanstva i kića danas?
Spreču zenimo?