Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zack Zeko Wrightić: BRAVO BOSANACS !!!!! I KNOW IM NOT PLAYING GREAT NOW BUT THAT'S WHY WE ARE A TEAM BRATÈS AND WE HAVE EACH OTHERS BACK, NOW GOOD LUCK TO DZEKO TONIGHT AND THE SOCCER TEAM CAN GO TO BRAZIL!!!' HAJMO!!!!
Last edited by Hedg on 06/09/2013 18:14, edited 1 time in total.
Izasle mlade da traze nekog ta tlane Nisam danas zalazio dalje od Mokusnica ali sam prosle utakmice bio i znam kakvih bude To se napuca bolje nego kad navece izlazi
Partijaner wrote:Ma dobre neke rodjak, to se mekinjama hrani vidi se odma.
Sa strane su, da se primjetiti.
Ho's ti u kafanu nocas igdje ? Ja se premisljam ali mislim da necu kontam vecina ce muskih biti po kafanama da slavi pobjedu Da znam da ce te sto si ih vidio biti isao bih ali vjerovatno ce one kuci
Ho's ti u kafanu nocas igdje ? Ja se premisljam ali mislim da necu kontam vecina ce muskih biti po kafanama da slavi pobjedu Da znam da ce te sto si ih vidio biti isao bih ali vjerovatno ce one kuci
Ma u kuci sa rajom, malo meze, ima svakakvog alkohola, bice devastiranja, kad pobjedimo malo cemo nastaviti napolju i to je to,malo safatat ove sa strane i tako vec tradicionalno.
Nista onda sutra cu da utopim ljubavnu tugu
Evo maloprije vidim komsiju ode na utakmici u majici Zenica Firm i on ce gledati utakmicu sigurno Ako mu sta znaci rekao sam mu pamet u glavu
Ma u kuci sa rajom, malo meze, ima svakakvog alkohola, bice devastiranja, kad pobjedimo malo cemo nastaviti napolju i to je to,malo safatat ove sa strane i tako vec tradicionalno.
Mustang1 wrote:
Momci...najprije izvinite i prastajte sto ovako bezze upadam ...ali eto desilo se da sam popio :Djednu casicu konjaka (malu naravno) pa ovako corav vise ne mogu naci one linkove za prijenos .... hajd budite zlatni kao ljiljani na zastavi - pa ucinite uslugu jednom onemocalom starcu (uskoro penzioneru) ...dajte reprizirajte one linkove ....ako moze ikako