Ma Bilo je tu bar 23.000, more djece koja su usla bez ikakvih karata, kao i one djece nasa iz akademije.SmokingMan wrote: ↑19/07/2024 06:47 Na AFH 21.000 ne izgleda nešto puno, a kada približi kamerman kadar tek vidiš koliko se raja stisne na tribinama, bukvalno 2 čovjeka na jednu stolicu, a vamo prostora koliko ti Bog hoće.![]()
FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- _Reds_
#16226 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
- SmokingMan
#16227 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Dobra atmosfera, mislio sam da neće biti više od 10.000.
U obje utakmice smo bili jako gledani. U aktobe u preko 12.000 milja, ovdje preko 20.000.
Možda je bila i najsposjećenija utakmica kvalifikacija.
U obje utakmice smo bili jako gledani. U aktobe u preko 12.000 milja, ovdje preko 20.000.
Možda je bila i najsposjećenija utakmica kvalifikacija.
- Logovan
#16228 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Wisla je imala posjetu oko 24400, ali oni su Europa liga. Sad ne znam za Konferencijsku ligu.
Edit: evo za Konferencijsku, prviiii
https://sportsport.ba/fudbal/fk-sarajev ... iga/478399
-
mond
#16229 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Neću više nikad piti, al kakav dan 
Malo mi za sriću triba
Malo mi za sriću triba
-
Paradox76
#16230 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Guli i Kyeremeh odigrali fantastično.
Imamo fakat krila koja svakoj odbrani mogu napraviti probleme.
Odlično fizički pripremljeni, borbeni.
Puno bolja opcija od Hasića i Penarande.
Guli je koliko se sjećam prije Rozmana poslan u Velež, a Rozman je gurao ponekad Kyeremeha na beka.
Možda je Zekic postavio tako jer zna da su u Aktobea visoki stoperi i nisu toliko brzi.
Uglavnom, svaka čast na borbenosti, trčanju i zalaganju.
Igrač manje se nije osjetio, naprotiv, napadali smo i tada.
Imamo fakat krila koja svakoj odbrani mogu napraviti probleme.
Odlično fizički pripremljeni, borbeni.
Puno bolja opcija od Hasića i Penarande.
Guli je koliko se sjećam prije Rozmana poslan u Velež, a Rozman je gurao ponekad Kyeremeha na beka.
Možda je Zekic postavio tako jer zna da su u Aktobea visoki stoperi i nisu toliko brzi.
Uglavnom, svaka čast na borbenosti, trčanju i zalaganju.
Igrač manje se nije osjetio, naprotiv, napadali smo i tada.
-
18mn97
#16231 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Cestitke momcima i sefu na velikoj borbenosti i prolasku dalje. Srce i muda na teren, napokon!
Idemo napuniti Kosevo protiv Spartaka.
Idemo napuniti Kosevo protiv Spartaka.
- SmokingMan
#16232 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Novi protivnik, drugačija taktika, više bi volio da se prva utakmica igra u Trnavi.
- omega369
#16233 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Evo citam golman lud, pravio greske... kakve crne greske? Jedina njegova greska na utakmici bila je ono izlijetanje rukama van 16m. Tu je komotno mogao ici na izbijanje nogama. Sve ostalo odlicno odradjeno, najzasluzniji za prolaz u penal seriji. Ni kod jednog gola nije nista mogao. Drugi gol, zatvorio svoju stranu, odbio loptu jedino kako je mogao, i tako sprijecio gol..to sto odbrana to nije ispratila nije do njega.
Sudiji se i danas sjetim svihA. Tendenciozno sudjenje. Nije sudio cist penal uz moguci drugi zuti, nije sudio igranje rukom romera nakon kojeg djuro dobija prvi zuti. Izmislio korner kod drugog gola, itd..
Sve u svemu, zadovoljan voljom i borbom. Na stadionu je to izgledalo.mnogo brze i borbenije nego na tv. Sad se pripremiti za spartak i pokisati i njih nekako izbaciti. Ostalo me ne zanima
A onih par hiljada sto su izasli nakon treceg gola, fakat su
Atmosfera odlicna, posjeta mora bolje
Sudiji se i danas sjetim svihA. Tendenciozno sudjenje. Nije sudio cist penal uz moguci drugi zuti, nije sudio igranje rukom romera nakon kojeg djuro dobija prvi zuti. Izmislio korner kod drugog gola, itd..
Sve u svemu, zadovoljan voljom i borbom. Na stadionu je to izgledalo.mnogo brze i borbenije nego na tv. Sad se pripremiti za spartak i pokisati i njih nekako izbaciti. Ostalo me ne zanima
A onih par hiljada sto su izasli nakon treceg gola, fakat su
- GandalfSivi
#16234 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Trnava igra sutra protiv Aston Vile prijateljsku, pa ako ko uganja link neka podijeli…
- Dinostula
#16235 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Mozda je malo losiji na ispucavanjima ali nakon onakvog branjenja penala bilo bi stvarno bezobrazno mu bilo sta zamjeriti.Nama je najveci problem odbrana.Mislim da tipovi poput Solde ili Djurickovica ne bi bili ni klupa u vrijeme Ahmeta,Tatara i Rahmanovica.Ovog Jovica i Djordjevica je tuga gledati.Djordjevic je pogotovo zalutao kod nas.Nadam se da ce to Zekic ubrzo skontati i baciti ga na klupu mislim da tu imamo puno boljih opcija.omega369 wrote: ↑19/07/2024 15:23 Evo citam golman lud, pravio greske... kakve crne greske? Jedina njegova greska na utakmici bila je ono izlijetanje rukama van 16m. Tu je komotno mogao ici na izbijanje nogama. Sve ostalo odlicno odradjeno, najzasluzniji za prolaz u penal seriji. Ni kod jednog gola nije nista mogao. Drugi gol, zatvorio svoju stranu, odbio loptu jedino kako je mogao, i tako sprijecio gol..to sto odbrana to nije ispratila nije do njega.
A onih par hiljada sto su izasli nakon treceg gola, fakat su![]()
![]()
-
Adobeg
- ZonFon
#16237 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Usrali se, cim moraju zvati A. Vila-u da ih uigrava za nas 
-
giovanni008
#16238 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Kad i gdje pocinje prodaja karata za Spartak tekmu?
-
izbjeglica_iz_besmisla
#16239 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Evo imaju highlightsi, za sve sto su uzivo gledali utakmicu
Bas smo bolji bili, fino se vidi sad.
https://youtu.be/F482mgmUaUw?feature=shared
Bas smo bolji bili, fino se vidi sad.
https://youtu.be/F482mgmUaUw?feature=shared
- Logovan
#16240 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
The 2024/25 UEFA Conference League third qualifying round draw will be held on Monday 22 July at the House of European Football in Nyon, Switzerland.
Seedings, any groupings and the procedure will be available here from 08:30 CET on the day of the draw.
Seedings, any groupings and the procedure will be available here from 08:30 CET on the day of the draw.
-
Piaty
#16241 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Sve tačno posebno za Jovića, Đorđevića i Đuričkovića.Dinostula wrote: ↑19/07/2024 15:58Mozda je malo losiji na ispucavanjima ali nakon onakvog branjenja penala bilo bi stvarno bezobrazno mu bilo sta zamjeriti.Nama je najveci problem odbrana.Mislim da tipovi poput Solde ili Djurickovica ne bi bili ni klupa u vrijeme Ahmeta,Tatara i Rahmanovica.Ovog Jovica i Djordjevica je tuga gledati.Djordjevic je pogotovo zalutao kod nas.Nadam se da ce to Zekic ubrzo skontati i baciti ga na klupu mislim da tu imamo puno boljih opcija.omega369 wrote: ↑19/07/2024 15:23 Evo citam golman lud, pravio greske... kakve crne greske? Jedina njegova greska na utakmici bila je ono izlijetanje rukama van 16m. Tu je komotno mogao ici na izbijanje nogama. Sve ostalo odlicno odradjeno, najzasluzniji za prolaz u penal seriji. Ni kod jednog gola nije nista mogao. Drugi gol, zatvorio svoju stranu, odbio loptu jedino kako je mogao, i tako sprijecio gol..to sto odbrana to nije ispratila nije do njega.
![]()
Rockov
Kad se sjetim onih metilja na golu tipa onog što je kasnije branio za Borac, ne mogu se sjetiti sada odmah.
A "Roćko" em ga ima šta, em je mačka
-
El_comadante
#16242 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Pavlović?Piaty wrote: ↑20/07/2024 10:58Sve tačno posebno za Jovića, Đorđevića i Đuričkovića.Dinostula wrote: ↑19/07/2024 15:58Mozda je malo losiji na ispucavanjima ali nakon onakvog branjenja penala bilo bi stvarno bezobrazno mu bilo sta zamjeriti.Nama je najveci problem odbrana.Mislim da tipovi poput Solde ili Djurickovica ne bi bili ni klupa u vrijeme Ahmeta,Tatara i Rahmanovica.Ovog Jovica i Djordjevica je tuga gledati.Djordjevic je pogotovo zalutao kod nas.Nadam se da ce to Zekic ubrzo skontati i baciti ga na klupu mislim da tu imamo puno boljih opcija.omega369 wrote: ↑19/07/2024 15:23 Evo citam golman lud, pravio greske... kakve crne greske? Jedina njegova greska na utakmici bila je ono izlijetanje rukama van 16m. Tu je komotno mogao ici na izbijanje nogama. Sve ostalo odlicno odradjeno, najzasluzniji za prolaz u penal seriji. Ni kod jednog gola nije nista mogao. Drugi gol, zatvorio svoju stranu, odbio loptu jedino kako je mogao, i tako sprijecio gol..to sto odbrana to nije ispratila nije do njega.
![]()
Rockov![]()
Kad se sjetim onih metilja na golu tipa onog što je kasnije branio za Borac, ne mogu se sjetiti sada odmah.
A "Roćko" em ga ima šta, em je mačka
- Logovan
#16243 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
SVI NA KOŠEVO!
Nismo mogli više čekati - euforija nas drži!
Karte su već u prodaji online, a od sutra i u shopu
Puno Koševo - igra Saraj’vo!

Nismo mogli više čekati - euforija nas drži!
Karte su već u prodaji online, a od sutra i u shopu
Puno Koševo - igra Saraj’vo!

-
Piaty
-
18mn97
-
Piaty
#16246 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Joj jest lijep osjećaj biti optimista nakon 4 duuuge godine
- Logovan
- GandalfSivi
-
giovanni008
#16249 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Sticajem okolnosti prosle godine gledao sam u Evropi u gostima Spartak Trnavu i onako generalno nisu nesto posebno, izgledalo mi je da im je napad jaci od odbrane, eh sad ne znam ove godine jesul promjenili ekipu drasticno...
Ono sto me iznenadilo, su njihovi navijaci, koji su onako mini Torcida, pravo dobro navijaju i ne prestaju iako gube, znaci za ocekivati je da ce ih biti dosta na Kosevu! Jedino hehe, kad popiju vole se medjusobno pobit, steta sto se ne toci alkohol na Kosevu
Ono sto me iznenadilo, su njihovi navijaci, koji su onako mini Torcida, pravo dobro navijaju i ne prestaju iako gube, znaci za ocekivati je da ce ih biti dosta na Kosevu! Jedino hehe, kad popiju vole se medjusobno pobit, steta sto se ne toci alkohol na Kosevu
-
Sociolog
#16250 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Pitari, zelim vam srecu.
Zivim blizu Trnave.
Stadion je 10tak minuta hoda od Zeljeznicke stanice, blizu City Arena Trznog centra.
Umjetna je trava, vrlo niska, da bi protok lopte isao brze.
Imaju jaku nacisticku, prvi ekipu huligana.
Budite obazrivi, jer masa masa Srba zivis u Trnavi I okolici I naostrena je na Horde Zla.
Stari grad je lijepa za vidjeti, zenske lagane, pivo jeftinije od kafice, cijene nize nego kod Nas, to cete uvidjeti.
Svaka druga rijec" prosim, prosim,".
P.s. Jos jednom pisem, imaju Jake huligana pronacisticke I ultra desnicare
Zivim blizu Trnave.
Stadion je 10tak minuta hoda od Zeljeznicke stanice, blizu City Arena Trznog centra.
Umjetna je trava, vrlo niska, da bi protok lopte isao brze.
Imaju jaku nacisticku, prvi ekipu huligana.
Budite obazrivi, jer masa masa Srba zivis u Trnavi I okolici I naostrena je na Horde Zla.
Stari grad je lijepa za vidjeti, zenske lagane, pivo jeftinije od kafice, cijene nize nego kod Nas, to cete uvidjeti.
Svaka druga rijec" prosim, prosim,".
P.s. Jos jednom pisem, imaju Jake huligana pronacisticke I ultra desnicare