Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
and

#16126 Re: Juventus

Post by and »

Capajebo wrote:Suma sumarum, onima koji prate Juve zbog Juveta, rahatluk vam je mescini pros'o na ovoj temi :mrgreen:
:lol:
najbolje nek stari navijači naprave sebi novu temu na talijanskom pa nećemo smetati :mrgreen:
Tito_i_Partija

#16127 Re: Juventus

Post by Tito_i_Partija »

Ih, nije ovo nista. Pazi ti kad Tino predje u Sevillu, ta tema ima da stanca 15 stranica na dan k'o klin. :D
relativno84

#16128 Re: Juventus

Post by relativno84 »

Capajebo wrote:Suma sumarum, onima koji prate Juve zbog Juveta, rahatluk vam je mescini pros'o na ovoj temi :mrgreen:
Sreca u nesreci pa nije Dzeko, njegovi pratioci su velika muka :D
insaneinthebrain

#16129 Re: Juventus

Post by insaneinthebrain »

izborili smo se sa don K(v)itom, izboricemo se i sa novajlijama :izet: 8-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#16130 Re: Juventus

Post by Tomahawk11 »

relativno84 wrote:
Tomahawk11 wrote:Mislis da je njegov izbor Juventus prije Barce? Hm.
U Torinu ce biti kljucna figura sredine, zna okruzenje, nema problema u komunikaciji, poznaje protivnike, dok bi tamo morao dosta toga od pocetka da radi, a tesko bi dosao ovako brzo do nekoga ko ce biti zaduzen za prekide i samo kreiranje igre, promasaj nije, samo da bude zdrav.
Sto se toga tice, sigurno. Daleko od toga da je Juventus los izbor, ali Barca je bas izazov. No, ocigledno da Pjanic razmislja poput tebe i ok, postujem.
Rockefeller

#16131 Re: Juventus

Post by Rockefeller »

Uopšte ne znamo da l' Barsa želi Pjanića. Možemo nagađati. U ovom momentu kada mu je Juventus poslao ponudu, logično je prihvatiti. Isto što je i Rakitić prešao iz Sevilje u Barsu, gotov igrač, poznaje ligu tako i Pjanić isto i za Juventus. Ne mora prolaziti dug period adaptacije što je bitno jer treba da bude u prvih 11 jer tu nema Markizija. Zato i ovaj transfer odmah da se riješi i što prije da se priključi timu.
AmiĐa_Idriz

#16132 Re: Juventus

Post by AmiĐa_Idriz »

Juventus prekucava još jedan prijelazni rok u nizu :thumbup: za koplje ispred svih u Italiji bez sumnje.
SSemir

#16133 Re: Juventus

Post by SSemir »

juventus mi je uvijek bio negdje sa strane, nikakvih emocija. niti italijansku ligu nisam volio pratit, niti me juve zanimao. pratio romu zbog mireta i dzeke i inter jer sam imao njihov dres ko klinac :D sad mi po stare dane valja pocet i juve pratit :D
Fast Driver

#16134 Re: Juventus

Post by Fast Driver »

SSemir wrote:juventus mi je uvijek bio negdje sa strane, nikakvih emocija. niti italijansku ligu nisam volio pratit, niti me juve zanimao. pratio romu zbog mireta i dzeke i inter jer sam imao njihov dres ko klinac :D sad mi po stare dane valja pocet i juve pratit :D
?'??
Muhamed Đakmić

#16135 Re: Juventus

Post by Muhamed Đakmić »

Ja se slažem s Titom, a i sa partijom :D :D

Hoću reći, čovjek kao Beppe Marotta će sa 120 miliona eura napraviti nevjerovatne stvari. Koliko god dobar bio Pogba, ne vjerujem ja da Juventus ne može bez njega, nije Messi.

A Marotta će za 120 miliona eura dovesti 4 svjetske klase, čovjek je jednostavno maher.
Mohamad Sissoko

#16136 Re: Juventus

Post by Mohamad Sissoko »

Image
Nadzorna_ploca

#16137 Re: Juventus

Post by Nadzorna_ploca »

Ovaj Rekao stvarno rijetko ogavna ekipa sa tim parama. Juve mora uzeti te pare.
Anakyn

#16138 Re: Juventus

Post by Anakyn »

Rockefeller wrote:Uopšte ne znamo da l' Barsa želi Pjanića. Možemo nagađati. U ovom momentu kada mu je Juventus poslao ponudu, logično je prihvatiti. Isto što je i Rakitić prešao iz Sevilje u Barsu, gotov igrač, poznaje ligu tako i Pjanić isto i za Juventus. Ne mora prolaziti dug period adaptacije što je bitno jer treba da bude u prvih 11 jer tu nema Markizija. Zato i ovaj transfer odmah da se riješi i što prije da se priključi timu.
Predstavnici Barce su takodje bili u Rimu, ali po njihovu zalost, kasno ;-)
MOSALJOZE

#16139 Re: Juventus

Post by MOSALJOZE »

Potpisao,prešao,novi igrač,al nidje ništa :lol:
relativno84

#16140 Re: Juventus

Post by relativno84 »

Mora prvo kod doktora da vidimo ta bosanska pluca kako rade :D
Forza Juve

#16141 Re: Juventus

Post by Forza Juve »

Ja samo ne znam jesu li ljudi svjesni kakvog su igraca i sampiona dobili u Dani Alvesu,ima tek 33 godine,a moze igrati jos 4 na vrhunskom nivou,ako su mogli Maldini i Cafu zasto nebi on.Pa taj ce igrati jos 4 godine za Brazil a ne klub.
Atticus Finch

#16142 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Grande Padowin je na odlasku, spominje se da će karijeru nastaviti u Kaljariju. :thumbup:

Image

Očekuje se da će klub napustiti i Hernanes i Pereyra. Pitanje je da l' iko želi prvog, dok za drugog postoje ponude iz West Hama, Watforda i Zenita.

Mogao bi i Asamoah biti bivši ukoliko dođe zadovoljavajuća ponuda. Piše se da je Conte zainteresiran.

Caseres krajem juna i zvanično postaje slobodan igrač, dok sudbina Morate i Cuadrada još nije 100% odlučena. Vjerovatno idu oba.

Čeka se Pjanić na ljekarskom, sutra ili prekosutra.

Alves bi mogao ljekarski završiti u Americi.
Mohamad Sissoko

#16143 Re: Juventus

Post by Mohamad Sissoko »

Juventus-Pjanic, ci siamo. Domani mattina il bosniaco sosterrà le visite mediche: l'ultimo passaggio prima dell'ufficialità, dunque. Pjanic è già a Torino e domani avrà il suo primo approccio ufficiale con la sua nuova squadra, in attesa poi di firmare il contratto. Manca poco dunque e la Juventus potrà abbracciare il suo nuovo centrocampista: da Roma a Torino, Miralem Pjanic cambia maglia.

Gianlucadimarzio.com
Tito_i_Partija

#16144 Re: Juventus

Post by Tito_i_Partija »

Atticus Finch wrote:Grande Padowin je na odlasku, spominje se da će karijeru nastaviti u Kaljariju. :thumbup:

Očekuje se da će klub napustiti i Hernanes i Pereyra. Pitanje je da l' iko želi prvog, dok za drugog postoje ponude iz West Hama, Watforda i Zenita.

Mogao bi i Asamoah biti bivši ukoliko dođe zadovoljavajuća ponuda. Piše se da je Conte zainteresiran.

Caseres krajem juna i zvanično postaje slobodan igrač, dok sudbina Morate i Cuadrada još nije 100% odlučena. Vjerovatno idu oba.

Čeka se Pjanić na ljekarskom, sutra ili prekosutra.

Alves bi mogao ljekarski završiti u Americi.
I jos na to i Pogba (potencijalno). Puno igraca izgleda odlazi, a nista ne cujem za dolazke (osim Alvesa i Pjanica). Nadam se da uprava zna sta radi, mada igraci tipa Hernanes i treba da sto prije napuste klub.
Atticus Finch

#16145 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Tito_i_Partija wrote:I jos na to i Pogba (potencijalno). Puno igraca izgleda odlazi, a nista ne cujem za dolazke (osim Alvesa i Pjanica). Nadam se da uprava zna sta radi, mada igraci tipa Hernanes i treba da sto prije napuste klub.
Dugo je ljeto, sve je moguće. Za sad nema naznaka da bi Pogba mogao ići, ali sam ubjeđen da i ako se desi uprava ima plan. Uložit će novac u tom slučaju sigurno.

Svi nabrojani igrači, osim, naravno, Morate i Cuadrada su višak. A njihova sudbina zavisi prvenstveno od klubova koji imaju ugovor. To će ubrzo biti riješeno.

Umjesto Caseresa već dugo se priča o Benatiji. Ali mislim da je i to na čekanju jer se još uvijek pokušava dovesti Mascherano, koji bi naravno bio opcija za vezni red, ali bi mogao uletiti i na stopera. S njim bi Benatija bio višak, realno. Četiri stopera su već tu. U suprotnom mislim da Benatija dolazi, a Mire mu je sad tu, da se druže. :D

Berardi je isto na čekanju i zavisi od ishoda Morata/Cuadrado. Kao i još jedan napadač.

Piše se i o Kovačiću.

Sa ovim igračima bi Juventus bio dobro popunjen. Treba uzeti u obzir da je došlo do izmjene pravila i na A listu je moguće registrovati 25 igrača, uključujući i tri golmana. :-)

edit: typo
Last edited by Atticus Finch on 12/06/2016 22:06, edited 1 time in total.
Rockefeller

#16146 Re: Juventus

Post by Rockefeller »

Padoin izgleda napušta. Ne mogu da vjerujem da neće dići trofej LP :(
Tito_i_Partija

#16147 Re: Juventus

Post by Tito_i_Partija »

Atticus Finch wrote:
Tito_i_Partija wrote:I jos na to i Pogba (potencijalno). Puno igraca izgleda odlazi, a nista ne cujem za dolazke (osim Alvesa i Pjanica). Nadam se da uprava zna sta radi, mada igraci tipa Hernanes i treba da sto prije napuste klub.
Dugo je ljeto, sve je moguće. Za sad nema naznaka da bi Pogba mogao ići, ali sam ubjeđen da i ako se desi uprava ima plan. Uložit će novac u tom slučaju sigurno.

Svi nabrojani igrači, osim, naravno, Morate i Cuadrada su višak. A njihova sudbina zavisi prvenstveno od klubova koji imaju ugovor. To će ubrzo biti riješeno.

Umjesto Caseresa već dugo se priča o Benatiji. Ali mislim da je i to na čekanju jer se još uvijek pokušava dovesti Mascherano, koji bi naravno bio opcija za vezni red, ali bi mogao uletiti i na stopera. S njim bi Benatija bio višak, realno. Četiri stopera su već tu. U suprotnom mislim da Benatija dolazi, a Mire mu je sad tu, da se druže. :D

Berardi je isto na čekanju i zavisi od ishoda Morata/Cuadrado. Kao i još jedan napadač.

Piše se i o Kovačiću.

Sa ovim igračima bi Juventus bio dobro popunjen. Treba uzeti u obzir da je došlo do izmjene pravila i na A listu je moguće registrovati 25 igrača, uključujući i tri golmana. :-)

edit: typo
Hvala na opsirnom odgovoru. :thumbup:

Mislim da je Berardi odlican potencijal za buducnost i da bi ga Juve treb'o zaganjat' sto prije. Mada i komotno mogu prodat' sve napadace jer tu je brat Zazinho. :D

Za Kovacica nisam bas nesto plaho odusevljen, mislim da bi mog'o ispast flop k'o i bivsi mu saigrac Hernanes, al' eto, valjda znaju sta rade. Isto tako bi prod'o i Sturara, lik se fakat gubi na terenu, nije bas za igre na ovom nivou.

Sta mislis za Cuadrada? Taj mi nekako ide toplo-hladno, mada alternative na njegovoj poziciji su trenutno relativno skupe, tako da je mozda najbolje da ostane. Mozda sijevne u tandemu sa Miretom, al' ko ce ga znat'? :wink:
Atticus Finch

#16148 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Tito_i_Partija wrote:...
:thumbup:

Za Berardija postoji dogovor sa Sasuolom da Juventus ima pravo prvog izbora ili tako nešto. Odnosi su odlični i to je prilično lagan posao.

Prema informacijama iz Italije Allegri insistira na Kovačiću, ali mislim da je jedini način da on dođe da Real pristane na dobro poznatu talijansku varijantu, posudba i pravo otkupa. :D Ne vidim drugo opciju, trenutno. Ne bi bio skupa varijanta.

Što se tiče Cuadrada, vjerujem da bi ostao da Conte nije preuzeo Chelsea. Conte ga gotivi i htio ga je u Juventusu, ali Viola bi ga prije poklonila nego prodala Juveu. Neki vjeruju da je jedan od razloga odlaska Contea iz Juvea nemogućnost da mu dovedu neke od želja uključujući i Cuadrada. Svašta se pisalo. :D

Marotta je već izjavio da su klubu zadovoljni i da se samo oni pitaju to bio završen posao. Njegova nepredvidivost je često lomila tekme, igrač koji je znao promjeniti ritam i najčešće je imao pozitivan impact. Kad se sve sagleda, lično bih volio da ostane.
insaneinthebrain

#16149 Re: Juventus

Post by insaneinthebrain »

stigo :thumbup: :bih:

Image
Logovan

#16150 Re: Juventus

Post by Logovan »

:thumbup: :thumbup:
Post Reply