Capajebo wrote:Suma sumarum, onima koji prate Juve zbog Juveta, rahatluk vam je mescini pros'o na ovoj temi
najbolje nek stari navijači naprave sebi novu temu na talijanskom pa nećemo smetati
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Capajebo wrote:Suma sumarum, onima koji prate Juve zbog Juveta, rahatluk vam je mescini pros'o na ovoj temi
Sreca u nesreci pa nije Dzeko, njegovi pratioci su velika mukaCapajebo wrote:Suma sumarum, onima koji prate Juve zbog Juveta, rahatluk vam je mescini pros'o na ovoj temi
izborili smo se sa don K(v)itom, izboricemo se i sa novajlijamaCapajebo wrote:Suma sumarum, onima koji prate Juve zbog Juveta, rahatluk vam je mescini pros'o na ovoj temi
Sto se toga tice, sigurno. Daleko od toga da je Juventus los izbor, ali Barca je bas izazov. No, ocigledno da Pjanic razmislja poput tebe i ok, postujem.relativno84 wrote:U Torinu ce biti kljucna figura sredine, zna okruzenje, nema problema u komunikaciji, poznaje protivnike, dok bi tamo morao dosta toga od pocetka da radi, a tesko bi dosao ovako brzo do nekoga ko ce biti zaduzen za prekide i samo kreiranje igre, promasaj nije, samo da bude zdrav.Tomahawk11 wrote:Mislis da je njegov izbor Juventus prije Barce? Hm.
?'??SSemir wrote:juventus mi je uvijek bio negdje sa strane, nikakvih emocija. niti italijansku ligu nisam volio pratit, niti me juve zanimao. pratio romu zbog mireta i dzeke i inter jer sam imao njihov dres ko klinacsad mi po stare dane valja pocet i juve pratit
Predstavnici Barce su takodje bili u Rimu, ali po njihovu zalost, kasnoRockefeller wrote:Uopšte ne znamo da l' Barsa želi Pjanića. Možemo nagađati. U ovom momentu kada mu je Juventus poslao ponudu, logično je prihvatiti. Isto što je i Rakitić prešao iz Sevilje u Barsu, gotov igrač, poznaje ligu tako i Pjanić isto i za Juventus. Ne mora prolaziti dug period adaptacije što je bitno jer treba da bude u prvih 11 jer tu nema Markizija. Zato i ovaj transfer odmah da se riješi i što prije da se priključi timu.

I jos na to i Pogba (potencijalno). Puno igraca izgleda odlazi, a nista ne cujem za dolazke (osim Alvesa i Pjanica). Nadam se da uprava zna sta radi, mada igraci tipa Hernanes i treba da sto prije napuste klub.Atticus Finch wrote:Grande Padowin je na odlasku, spominje se da će karijeru nastaviti u Kaljariju.![]()
Očekuje se da će klub napustiti i Hernanes i Pereyra. Pitanje je da l' iko želi prvog, dok za drugog postoje ponude iz West Hama, Watforda i Zenita.
Mogao bi i Asamoah biti bivši ukoliko dođe zadovoljavajuća ponuda. Piše se da je Conte zainteresiran.
Caseres krajem juna i zvanično postaje slobodan igrač, dok sudbina Morate i Cuadrada još nije 100% odlučena. Vjerovatno idu oba.
Čeka se Pjanić na ljekarskom, sutra ili prekosutra.
Alves bi mogao ljekarski završiti u Americi.
Dugo je ljeto, sve je moguće. Za sad nema naznaka da bi Pogba mogao ići, ali sam ubjeđen da i ako se desi uprava ima plan. Uložit će novac u tom slučaju sigurno.Tito_i_Partija wrote:I jos na to i Pogba (potencijalno). Puno igraca izgleda odlazi, a nista ne cujem za dolazke (osim Alvesa i Pjanica). Nadam se da uprava zna sta radi, mada igraci tipa Hernanes i treba da sto prije napuste klub.
Hvala na opsirnom odgovoru.Atticus Finch wrote:Dugo je ljeto, sve je moguće. Za sad nema naznaka da bi Pogba mogao ići, ali sam ubjeđen da i ako se desi uprava ima plan. Uložit će novac u tom slučaju sigurno.Tito_i_Partija wrote:I jos na to i Pogba (potencijalno). Puno igraca izgleda odlazi, a nista ne cujem za dolazke (osim Alvesa i Pjanica). Nadam se da uprava zna sta radi, mada igraci tipa Hernanes i treba da sto prije napuste klub.
Svi nabrojani igrači, osim, naravno, Morate i Cuadrada su višak. A njihova sudbina zavisi prvenstveno od klubova koji imaju ugovor. To će ubrzo biti riješeno.
Umjesto Caseresa već dugo se priča o Benatiji. Ali mislim da je i to na čekanju jer se još uvijek pokušava dovesti Mascherano, koji bi naravno bio opcija za vezni red, ali bi mogao uletiti i na stopera. S njim bi Benatija bio višak, realno. Četiri stopera su već tu. U suprotnom mislim da Benatija dolazi, a Mire mu je sad tu, da se druže.![]()
Berardi je isto na čekanju i zavisi od ishoda Morata/Cuadrado. Kao i još jedan napadač.
Piše se i o Kovačiću.
Sa ovim igračima bi Juventus bio dobro popunjen. Treba uzeti u obzir da je došlo do izmjene pravila i na A listu je moguće registrovati 25 igrača, uključujući i tri golmana.
edit: typo
Tito_i_Partija wrote:...