Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
SmoLe

#16001 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by SmoLe »

Sto se tiče auto škola sve je tako, al najjače kad im treba 5min da se uključe u kružni tok :oops:
Travnički Noćni Šetač

#16002 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Travnički Noćni Šetač »

Laplace wrote:
Ko je to ikad igdje tvrdio? Pa i da jeste, pogledaj snimke koje postavlja Travnički Noćni Šetač i vidjećeš da u tome ima nečega.
:lol: :lol: :lol: :run:
BadBoy

#16003 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

konektovan wrote:Je li ti stvarno misliš da si nastao od majmuna??????? :D
Naravno da nismo nastali od majmuna... nego od zajedničkog pretka :D :D
Sodom1

#16004 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Sodom1 »

Laplace wrote:
Sodom1 wrote:
Pa strogo gledajuci, jeste. Ali evolucija je naucna teorija, lisena emocija, a politika ipak mora imati senzibilitet za slabije.
Nepotvrdjena teorija bez imalo dokaza , ali daje joj se taj neki publicitet, i to kako ko
Sjest cemo nas dvojica bubant cemo neku teoriju , pa nek raja dokazuje , to ti je to
Potvrđena teorija sa planinom dokaza. To što smo mi needukovana nacija nije problem Teorije evolucije niti utiče na validnost ijedne naučne teorije.

Btw, naučna teorija ne može biti nepotvrđena. Ili je potvrđena ili nije teorija. Hipoteza može biti potvrđena ili nepotvrđena. To što ne razlikuješ hipotezu od teorije je, opet, lično tvoj problem.

Za laike postoji stranica Teorija evolucije, objašnjeno dovoljno jasno. Po pitanju nauče treba čitati ono što pišu naučnici, a ne žutu štampu.

Nema na čemu.[/quote]
Nikakvih dokaza , gomila nebuloza. Nikakvih nezavisnih studija ni naucnih istrazivanja, .
Ned071

#16005 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Ned071 »

Sto ti je forum, svasta naucis svaki dan. Teorija je potvrđena. Znaci, ako je neko teoretski pakash, on je to i zaista...
Sodom1

#16006 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Sodom1 »

Teorija je postavljena i krenulo se u njeno dokazivanje.
Tako je ferceralo , e sad nikad nije potvrdjena jer nema naucnih dokaza relevantnih.
Naravno svako moze da vjeruje u sta hoce . Ako je nekom naucno u redu da je covjek nastao od majmuna , to je njegov licni izbor ja s tim nemam nista. Ili tvrditi da su crnci na nizem stepenu razvoja od bjelaca, naravno dokazi su sve ´´rekla kazala´´.Ko imalo drzi do svog razuma ne moze proci,
vernes81

#16007 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vernes81 »

Travnički Noćni Šetač wrote:Malo nekih gluposti sa ceste... nisam odavno...

Jesi podero onog kamiona i renoa :D .
Zezam se malo, al fkt. bolje da su tebe ovi nasi uhljupi u SBK zaposlili u MUP-u da radis u civilki nego pola trenutnih drotova sto je na cesti. :thumbup:
Revolucionar ★

#16008 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Revolucionar ★ »

Drskost i advokatura vozaca kod kontakta s policijom. Koliko god nadrkanih cuvara zakona ima toliko x10 vozaca ima koji se prave pametni i preseravaju s policijom.
Laplace

#16009 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

Sodom1 wrote:Teorija je postavljena i krenulo se u njeno dokazivanje.
Tako je ferceralo , e sad nikad nije potvrdjena jer nema naucnih dokaza relevantnih.
Naravno svako moze da vjeruje u sta hoce . Ako je nekom naucno u redu da je covjek nastao od majmuna , to je njegov licni izbor ja s tim nemam nista. Ili tvrditi da su crnci na nizem stepenu razvoja od bjelaca, naravno dokazi su sve ´´rekla kazala´´.Ko imalo drzi do svog razuma ne moze proci,
Fino sam ti rekao da se o nauci ne informišeš iz žute štampe, a ti opet po svom. Nepsto si iskonstruisao i držiš se toga kao pijan plota, i zbog toga odbacuješ dokazanu naučnu teoriju. I odvlačip ljude sa teme. Ako imaš problema sa naukom, slobodan si da se odrekneš svega što nam je ona donijela, počevši od kompjutera i interneta. I automobila, naravno.

Predložiš mu gdje može naći prave informacije, a on se i dalje drži svojih zabluda.
Sodom1

#16010 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Sodom1 »

Upravo mi podmeces. Oni koji zagovaraju tu teoriju , oni se iformisu kako ti velis iz zute stampe. Teorija je aktualna upravo zbog zute stampe, nesto sto se stalno vrti po medijima pa tom linijom nikakvog otpora narod prihvati kao istinu.
Naravno to je sve daleko od nauke i naucnih dokaza. Nikakvi dokazi nikakva naucna teorija.
Travnički Noćni Šetač

#16011 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Travnički Noćni Šetač »

vernes81 wrote: Jesi podero onog kamiona i renoa :D .
Zezam se malo, al fkt. bolje da su tebe ovi nasi uhljupi u SBK zaposlili u MUP-u da radis u civilki nego pola trenutnih drotova sto je na cesti. :thumbup:
Hehe ... hvala drug... ali ne bi ja to... ja ovo više radi omladine da malo vide šta se sve može desiti na cesti i da paze na sebe...
Laplace

#16012 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

Sodom1 wrote:Upravo mi podmeces. Oni koji zagovaraju tu teoriju , oni se iformisu kako ti velis iz zute stampe. Teorija je aktualna upravo zbog zute stampe, nesto sto se stalno vrti po medijima pa tom linijom nikakvog otpora narod prihvati kao istinu.
Naravno to je sve daleko od nauke i naucnih dokaza. Nikakvi dokazi nikakva naucna teorija.
Eksperiment sa Escherichiom coli nije žuta štampa. Bioniformatika (ako si uopšte ikad čuo za to) nije žuta štampa. Stranice naučnika nisu žuta štampa. Naučne studije nisu žuta štampa.

"Ja nisam postao od majmuna" je izvučeno iz žute štampe. Ideja da neko tvrdi da je čovjek postao od majmuna je izvučena iz žute štampe. I da ne nabrajam dalje.

Ioako je previše offtopica ovdje. Kad se sljedeći put razboliš, ne prihvataj antibiotike, jer se za njihov razvoj koristi bioinformatika. U stvari, odaci sve moderne lijekove, iz istog razloga.
amar1994

#16013 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

:lol: :lol:

ja najvolim propagande
Sodom1

#16014 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Sodom1 »

I ja volim propagandu :D .
basicm

#16015 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by basicm »

Koja rasprava na temi o vozacima :-D
Laplace

#16016 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

basicm wrote:Koja rasprava na temi o vozacima :-D
Čekaj malo, tek smo počeli. Vidjećeš kad krenemo o hidrofobnim i hidrofilnim molekulama. :D

Ono, moglo se sve izbjeći da sam odmah priznao da su svi ti naučnici neznalice i budale, da se naučna teorija pravi tako da gomila ljudi sjedne ispod trešnje i dogovori se šta je istina, a da random forumaš sa Klixa zna najbolje. ali, moj dug jezik... (tačnije: nervozni prsti).
Sodom1

#16017 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Sodom1 »

Vidis kako nisi posten. Jel ti mislis da sve i jedan naucnik vjeruje u tu teoriju ?
Ja sam siguran da ih ima na hiljade koji ce reci da je ta teorija nedokazana a evo vec i dvjesta godina nedokaziva .
Naravno ti ides isto tako korak po korak podmuklo da ovo svedes na licni nivo,
Laplace

#16018 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

Sodom1 wrote:Vidis kako nisi posten. Jel ti mislis da sve i jedan naucnik vjeruje u tu teoriju ?
Ja sam siguran da ih ima na hiljade koji ce reci da je ta teorija nedokazana a evo vec i dvjesta godina nedokaziva .
Naravno ti ides isto tako korak po korak podmuklo da ovo svedes na licni nivo,
Naučnici ne vjeruju, naučnici dokazuju. Hiljade ljudi mogu griješiti, posebno što hiljade ljudi nisu stručni. SVI stručnjaci prihvataju TE.

Šta je sljedeće? Zemlja je ravna? Reptili vladaju iz sjenke?

Ovako nam je kako nam je zato što ne poštujemo struku.
Sodom1

#16019 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Sodom1 »

Koju struku , koji naucnici?
Ti ces ostati na tome , da imaju dokazi da imaju ,naucnici koji to dokazuju ili da pokusavaju to dokazati .
Ja sam na tome i ostajem na tome da nema dokaza , siguran sam da postoji mnostvo naucnika koji isto kazu da ne postoje relevantni naucni dokazi i da je teorija nistavna .
I sad sta je problem?
(svi strucnjaci ne prihvataju TE , podmeces, ali nije ti prvi put)
xamp

#16020 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by xamp »

A da nastavite na: teorija-evolucije-t8883.html ?
zdruzdjo

#16021 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

A sto li se ne raspreda o teoriji relativiteta. Ono ako nista povezana je sa brzinom. Zamislis kad bi se kretali brzinom svjetlosti kakvi bi tu sudari bili i oduzimanje prvenstava. Ili da moras pjesaku zakociti negdje kod alfa kentaura.
drug_profi

#16022 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by drug_profi »

Laplace wrote:
basicm wrote:Koja rasprava na temi o vozacima :-D
Čekaj malo, tek smo počeli. Vidjećeš kad krenemo o hidrofobnim i hidrofilnim molekulama. :D

Ono, moglo se sve izbjeći da sam odmah priznao da su svi ti naučnici neznalice i budale, da se naučna teorija pravi tako da gomila ljudi sjedne ispod trešnje i dogovori se šta je istina, a da random forumaš sa Klixa zna najbolje. ali, moj dug jezik... (tačnije: nervozni prsti).
Pa kazes mu kao i ja: NE slazem se s tobom nikako, ali nije tema. Znas na sta ce izaci ako nastavis.
Sodom1

#16023 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Sodom1 »

Sta ce se desiti ?
Pa koliko vidis ako si citao , on je vec pokusao ovo svesti na licni nivo.
Mene to ne dotice , svako neka fura sta hoce , ja s tim nemam problem
r_faruk

#16024 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by r_faruk »

pa eto, kada pogledam svoj komsiluk, teorija da smo postali od majmuna mi se cini vjerovatnija nego da imamo zajednickog pretka :) :D
beni-bu-man

#16025 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by beni-bu-man »

r_faruk wrote:pa eto, kada pogledam svoj komsiluk, teorija da smo postali od majmuna mi se cini vjerovatnija nego da imamo zajednickog pretka :) :D
Pa gdje ti zivis, Planet Majmuna ? :lol: :lol: :lol:
Post Reply