Golman reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- smoki_choko
#1601 Re: Golman reprezentacije BiH
izgleda i begovic iskoristio reprezentaciju da se promovise 
-
AmsterdamA
#1602 Re: Golman reprezentacije BiH
Reprezentacija nema autoriteta, koji bi se znao postaviti prema Begovicu, Ibricicu etc. Mala smo drzava s vrlo malim brojem igraca koji konkuriraju najboljih jedanaest i steta bi bilo tako olahko izgubiti nekoliko igraca zbog prijateljske utakmice. Fali autoritativno ime koje bi sjelo s tim ljudima i vidjelo moze li se odista na njih racunati ili ne. Susic to izgleda jednostavno-nije!
- ultima_palabra
#1603 Re: Golman reprezentacije BiH
Očigledno je da reprezentaciju niko ne shvata ozbiljno, zahvaljujući naravno Savezu i Papetu... zašto pas liže svoja muda, zato što može 
-
Tarik19
#1604 Re: Golman reprezentacije BiH
Dzaba njima autoritet kada su ti igraci ocigledno tvrdoglavi i smotani u glavi. I kod Cire bi se desavalo. 
- Bosanski_kralj
#1605 Re: Golman reprezentacije BiH
Valjda je sad jasno da se na Begovića ne može računati. Dabogda obje ruke izgubio, pa nikad više ne branio.AmsterdamA wrote:Reprezentacija nema autoriteta, koji bi se znao postaviti prema Begovicu, Ibricicu etc. Mala smo drzava s vrlo malim brojem igraca koji konkuriraju najboljih jedanaest i steta bi bilo tako olahko izgubiti nekoliko igraca zbog prijateljske utakmice. Fali autoritativno ime koje bi sjelo s tim ljudima i vidjelo moze li se odista na njih racunati ili ne. Susic to izgleda jednostavno-nije!
Isto želim svim ostalim pi**ama od igrača koji postupe slično Begoviću
-
s_bjelava
#1606 Re: Golman reprezentacije BiH
Zao ove otkaze kriv je Susic i niko drugi. Onog trena kad je dopustio Dzeki da ne ide u Atlantu ostavio je mogucnost i ostalima da se pozovu na njega i odbiju igrati ovu utakmicu.
Da sam Begovic, Ibricic ili neko treci, ja bih ga poslao u 5 pm ako pokrene bilo kakav postupak protiv njih jer to jednostavno nisu zasluzili, ljudi se bore za mjesto u timu i nije im u interesu da propuste 4-5 dana treninga i priprema radi prijateljske utakmice u nevakat i na drugom kontinentu.
Pape i Savez - nula bodova.
Da sam Begovic, Ibricic ili neko treci, ja bih ga poslao u 5 pm ako pokrene bilo kakav postupak protiv njih jer to jednostavno nisu zasluzili, ljudi se bore za mjesto u timu i nije im u interesu da propuste 4-5 dana treninga i priprema radi prijateljske utakmice u nevakat i na drugom kontinentu.
Pape i Savez - nula bodova.
-
Tarik19
#1607 Re: Golman reprezentacije BiH
Treba ih rigorozno kazniti i zabraniti im nastup u reprezentaciji za nekoliko utakmica. Pogotovo Begovic treba da bude kaznjen s obzirom da mu se ovo vec drugi put desava.
-
Tarik19
#1608 Re: Golman reprezentacije BiH
Da, da Susic je kriv sto su ti igraci izgubili pamet. Uostalom, on je uvijek za sve kriv, zar ne?

-
zlatandr
#1609 Re: Golman reprezentacije BiH
Susic je kao selektor jedan veliki odron i to kad se "sabere" sa fakinima iz Saveza, dobije se ovakav odnos prema nasoj reprezentaciji. Uglavnom shupacki potez Begovica.
- BarbaDue
#1610 Re: Golman reprezentacije BiH
kakav savez imamo dobro je da iko hoce igrati za reprezentaciju...Tarik19 wrote:Da, da Susic je kriv sto su ti igraci izgubili pamet. Uostalom, on je uvijek za sve kriv, zar ne?![]()
- Baron_Samedi
#1611 Re: Golman reprezentacije BiH
Bas bi ih nasekirao. Pa ovakvi karakteri bi to jedva docekali.Tarik19 wrote:Treba ih rigorozno kazniti i zabraniti im nastup u reprezentaciji za nekoliko utakmica. .
Ocito papeta niko ne dozivljava, to je jasno odavno. Ovu utakmicu je najbolje otkazat. Ne znam hoce li sakupit 11 igraca...mozda na kraju uleti Fazlija, ili neko slicno ime na turneji preko bare.
-
Tarik19
#1612 Re: Golman reprezentacije BiH
Briga njih za Savez, oni igraju zbog srce i zbog toga sto su ponosni Bosanci koji vole i zele da promovisu nasu drzavu po svijetu.BarbaDue wrote:kakav savez imamo dobro je da iko hoce igrati za reprezentaciju...Tarik19 wrote:Da, da Susic je kriv sto su ti igraci izgubili pamet. Uostalom, on je uvijek za sve kriv, zar ne?![]()
- jeza u ledja
#1613 Re: Golman reprezentacije BiH
tacno tako barbadue.
meksiko je ekipa po mjeri, no utakmica u americi ipak dolazi u nezgodno vrijeme.
meksiko je ekipa po mjeri, no utakmica u americi ipak dolazi u nezgodno vrijeme.
- jeza u ledja
#1614 Re: Golman reprezentacije BiH
Nije pitanje da li oni igraju za savez ili ne, vec je pitanje na koji nacin se taj savez ponasa prema igracima i koliko se o njima brine (u organizaciji putovanja i utakmica, odnosa sa novinarima, itd)Tarik19 wrote:Briga njih za Savez, oni igraju zbog srce i zbog toga sto su ponosni Bosanci koji vole i zele da promovisu nasu drzavu po svijetu.BarbaDue wrote:kakav savez imamo dobro je da iko hoce igrati za reprezentaciju...Tarik19 wrote:Da, da Susic je kriv sto su ti igraci izgubili pamet. Uostalom, on je uvijek za sve kriv, zar ne?![]()
-
palermo
#1615 Re: Golman reprezentacije BiH
Ne valja kad ne igramo, ne valja kad igramo. Jebi ga.
Ne može ni savez biti za sve kriv.
Ne vjerujem da je Begović uopšte zainteresovan za igranje u reprezentaciji. Ko hoće da poredi Džeku i Begovića mislim da griješi.
Mogao je doduše Sušić i ne zvati Begovića, k'o ono engleska liga u jeku i bla, bla, bla....al možda je bolje odmah znati da se na njega ne može računati.
Slažem se da Sušić nema autoritet
Ne može ni savez biti za sve kriv.
Ne vjerujem da je Begović uopšte zainteresovan za igranje u reprezentaciji. Ko hoće da poredi Džeku i Begovića mislim da griješi.
Mogao je doduše Sušić i ne zvati Begovića, k'o ono engleska liga u jeku i bla, bla, bla....al možda je bolje odmah znati da se na njega ne može računati.
Slažem se da Sušić nema autoritet
Last edited by palermo on 06/02/2011 19:43, edited 1 time in total.
-
Tarik19
#1616 Re: Golman reprezentacije BiH
To je sve lijepo ali nije niti smije biti opravdanje da se bilo koji igraca dva puta uzastopno ne odazove na poziv selektora. 
-
Mustang1
#1617 Re: Golman reprezentacije BiH
I ne treba da idu u tri pm u sred sezone ...Sta sad Begovic treba otic tamo da bi igro za reprezentaciju i da izgubi status prvog golmana u svom timu ...pa to moze jos vise nastetit repki nego sto nece igrat u toj jednoj utakmici
- BarbaDue
#1618 Re: Golman reprezentacije BiH
jel ti se ikad desilo da volis otici na neko mjesto, al' bas osoba koja tu radi se potrudi da ti je zgadi?Tarik19 wrote:Briga njih za Savez, oni igraju zbog srce i zbog toga sto su ponosni Bosanci koji vole i zele da promovisu nasu drzavu po svijetu.BarbaDue wrote:kakav savez imamo dobro je da iko hoce igrati za reprezentaciju...Tarik19 wrote:Da, da Susic je kriv sto su ti igraci izgubili pamet. Uostalom, on je uvijek za sve kriv, zar ne?![]()
-
Tarik19
#1619 Re: Golman reprezentacije BiH
Ako je vec htio otkazi mogao je to uraditi puno ranije a ne ovako u zadnjoj minuti. Nece Begovic zbog odlazka u Atlanti izgubio mjesto prvog golmana u Stoku.
-
palermo
#1620 Re: Golman reprezentacije BiH
A šta ćemo sa onima koji hoće da idu, šta ćemo sa Spahom, Pjanom, Vedom, Sejom.....šta su oni, siročad bez repe i korijenja da mogu svugdje, a neki ne mogu osim na velike utakmice....BarbaDue wrote: jel ti se ikad desilo da volis otici na neko mjesto, al' bas osoba koja tu radi se potrudi da ti je zgadi?
- smoki_choko
#1621 Re: Golman reprezentacije BiH
je*o ga stoke. nek igra za stoke do kraja zivota ako mu ovisi karijera o jednom odlasku da igra za reprezentaciju. ne treba ga ni zvati vise. jest da je daleko al nece ostat mjesec dana. ionako je termin za prijateljske utakmice. svi ce igraci po klubovima igrati, koji igraju, za svoje reprezntacije. ne samo mi 
-
Tarik19
#1622 Re: Golman reprezentacije BiH
Ocigledno mu je vazniji Stoke nego reprezentacija.
- jeza u ledja
#1623 Re: Golman reprezentacije BiH
ali rijetko ko, odnosno skoro niko, nece ici van evrope da bi igrao prijateljsku, ukljucujuci i meksikance iz evrope.smoki_choko wrote:svi ce igraci po klubovima igrati, koji igraju, za svoje reprezntacije. ne samo mi
-
Tarik19
#1624 Re: Golman reprezentacije BiH
I to je tacno ali ipak je moralna obaveza igraca da se odazove pozivu selektora za prijateljsku utakmicu svedno dali se ona igra u Americi, u Evropi ili cak na Sjevernom Polu.
- dzeno123
#1625 Re: Golman reprezentacije BiH
Ne misli se Begovic oprostit od reprezentacije, ne zato sto voli BiH nego zato sto ne moze ako hoce da igra u Premiershipu. Da bi igro za Stoke, njemu je potrebno mislim oko 60% godisnjih nastupa za reprezntaciju. Ne znam je li tacno 60% ali neka me neko ispravi ako grijesim. No ne bitno, bude li htjeo da brani za Stoke mora braniti i za BiH. Ovo je fakat prevazislo svaku mjeru i pored toga sto je vjerovatno Stoke opet ovo iniciro (englezi to cesto rade, Berbatov slucaj) ne smije mu se tek tako preci preko toga. Ne znam da li Susic zna za ovo pravilo ali ako ne zna treba ga sto prije informisati.