BH klubovi u Evropi - 2013/14
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Muhamed Đakmić
#1601 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Bezveze će se posrat po Osimu, a realno, frajer je u pravu da nisu imali šanse ovaj put 
-
lajk
#1602 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Sarajevo1946 wrote:lajk wrote:izlaze misevi iz rupa...izlazi pitarluk napolje![]()
Više sreće drugi put, što bi rekao Joksimović
ONO STO MI IMAMO I RADIMO VI SANJATE ! LAKU NOC !
-
EselamAlejk
#1603 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Brajlovićeve pare? Ne sanjamo ih.lajk wrote:Sarajevo1946 wrote:lajk wrote:izlaze misevi iz rupa...izlazi pitarluk napolje![]()
Više sreće drugi put, što bi rekao Joksimović
ONO STO MI IMAMO I RADIMO VI SANJATE ! LAKU NOC !
Alejkeselam
- rajv0sa
#1604 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Povecava se sa 4.566 na 5.5**kinzekonze wrote:Zamoliću matematičare da izračunaju koliko je željo popravio koeficjent ove godine?
Edit:
Koeficijent je 100% 5.425
a Sarajevo ukoliko ispadne od Kukës-a ce zanimljivo imati isti.
- Opetja033
#1605 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Baltazar_khan wrote:
uefa mafijaška organizacija
Samo kvalitetan dernek sirom Carsije veceras. Ja sam siguran da turistima i dijaspori koji su setali ili sjedili na relaciji od Sebilja do Coseta nije nista jasno bilo.
-
Mustang1
#1606 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Nego je'l se zna je'l Emina rekla DA 
- antifascism
#1607 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Viktorija je realno poslije NewCastlea najbolja ekipa koja je gostovala u BiH tako da rezultat nije los. Nadam se da ce te imati vise srece sledece godine kad je u pitanju zrijeb.
Sarajevo tesko da ce sta uspjeti. I da izbace ove viceprvake iz Albanije ispadaju u sledecim kolu. Nazalost.
EDIT: Maani se fuzija na ovoj temi!
Sarajevo tesko da ce sta uspjeti. I da izbace ove viceprvake iz Albanije ispadaju u sledecim kolu. Nazalost.
EDIT: Maani se fuzija na ovoj temi!
Last edited by antifascism on 24/07/2013 01:04, edited 1 time in total.
-
LSD
#1608 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
vala mogli su izbaciti loptu dok je naš igrac ležao, to se tako radi u kulturnim zemljama...nemoj biti fakin češki i na foru golova
Inace, ovo je maximum Želje, dalje ne može.
Kaže Amar "tek kad smo ostali sa igracem više, postali smo koliko toliko ravnopravan protivnik"
time je sve receno.
Dobro je da nismo izgubili po 5 razlike ili neki teži potop, kako su dušmani ocekivali (a i ja prvi
).
Inace, ovo je maximum Želje, dalje ne može.
Kaže Amar "tek kad smo ostali sa igracem više, postali smo koliko toliko ravnopravan protivnik"
Dobro je da nismo izgubili po 5 razlike ili neki teži potop, kako su dušmani ocekivali (a i ja prvi
- Charuga
- Globalni moderator
#1609 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Mi smo svo vrijeme igrali sa istim brojem igraca kao i Cesi a uz to jos i bez napadaca ... 
-
EselamAlejk
#1610 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Matematički nekorektna tvrdnja.Plavih_11 wrote:Mi smo svo vrijeme igrali sa istim brojem igraca kao i Cesi a uz to jos i bez napadaca ...
- rajv0sa
#1611 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Ma jebo ovo ,kad ce reprezentacija

- Maharadza
#1612 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Repriza ovoga slijedi u Četvrtak, inšallah!
Last edited by Maharadza on 24/07/2013 01:05, edited 2 times in total.
- Tvrtko II Kotromanić
#1613 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
dobar, ti?
-
Ripicipi
#1614 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
antifascism wrote:Viktorija je realno poslije NewCastlea najbolja ekipa koja je gostovala u BiH tako da rezultat nije los. Nadam se da ce te imati vise srece sledece godine kad je u pitanju zrijeb.
- Šveđanin
#1615 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Viktorija večeras realno jača po svim parametrima, vidi se da su ljudi spremniji i da su više željeli pobjedu.
Adilović

Adilović
- Maharadza
#1616 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

http://fksinfo.com/novosti/i-nakon-sveg ... -neba/2266I nakon svega ti jedini put si do neba...
Pred Sarajevom je već sada na otvaranju sezone jedan od najvažnijih dvoboja. Pokažimo se!
Mnogo toga se dogodilo u četvrtak naveče na stadionu Qemal Stafa.
Istina nije Sarajevo ponudilo fascinatnu partiju, istina bili smo blizu, istina imali smo rezultat i prilike, istina nešto je nedostajalo. Istina na trenutke smo se i provlačili, živjeli od poteza inspirisanih u tom trenutku, od suparničkih grešaka, dijelom i sreće, na trenutke nas je i ona napustila. Istina nedostajalo je koncentracije, istina sami smo krivi.
Sad kad su se utisci slegli, ostala je prilika. Ostalo je samo ono što slijedi. Nema sumnje da će posao u revanšu biti lakši ostao je aktivan rezultat koji budi nadu u još jedno uzbudljivo europsko ljeto.
Pred Sarajevom je već sada na otvaranju sezone jedan od najvažnijih dvoboja.
U ovom trenutku Kukesi ne vrijedi ništa manje nego je to prošle godine vrijedio Levski, Orebro, Helsinborg. Ne vrijedi ništa manje u odnosu na Genk, Bešiktaš. I utakmica sa Kukesiem ima svoju težinu jednaku mečevima sa gore pobrojanim, vrijede prolaska u narednu rundu takmičenja.
Vrijedan je kontinuiteta nastupa u eurokupovima, vrijedan je hvatanja još jednog Europskog iskoraka, a onda ko zna...
Godinama smo istrajali, jedno je sigurno sad nećemo posustati. Nikad potrebniji nismo bili!
Samo po sebi to je dovoljan razlog, pa i ako baš hoćete svojevrsna poruka da se sve može, samo ako se hoće. Poruka koju ćemo poslati sa tribina u četvrtak naveče.
Vjerovatno više nego bilo kad u prošlosti potrebna je konsolidacija i jedinstvo. Neophodna! Neophodan je huk Sjevera, neophodan je pun Istok, Zapad. Ponesimo zajedno Sarajevo do pobjede.
Znam Albancima će biti najteže.
Nema dileme, nema pitanja. Nema nazad! Nema možda, nema ne znam. Nema ne mogu, nema drugi put. Nema kašnjenja. Postoji samo Sarajevo, četvrtak i Ti. Znam, svi to osjećate.
I nakon svega ti jedini put si do neba, jedina zastava moja, jedino što mi treba.
- thomasgravesen
#1617 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
NEMA MOŽDA NEMA NE ZNAM. NEMA OVO NEMA ONO. NEMA NEĆU NEMA NE MOGU. NEMA DOŠLA MI JETRVA. 
- BHF_Manijak
#1618 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Pogledati postove veceras i postove proslog cetvrtka, naravno od ljudi ciji je klub izgubio.
Bilo je cak i jebavanja majki u cetvrtak, ali vama na obraz, jer pojedinci ne mogu i ne zanju podnijeti poraz tj. bruku, koja realno jeste.
Sta reci za veceras osim, da je Bogdo vise ovakvih utakmica u sezoni. Tek vidis da ovakvi timovi mogu izvuci maksimum iz ovih polubogalja, da bar trce, a ne nekakve Gradine, Zvijezde, GOSK-ovi i slicno... Iako se mnogi nece sloziti, no ligi kompletnoj fali dosta jakih utakmica, ili s druge strane love, sto recimo Dinamo ima, pa manjak jakih tekmi nadomjesti parama i kupovinom!
Komsije, jos cete dugo dugo igrati EL kvalifikacije sa amaterima, jer necete u skorije vrijeme prvaci biti.
Iako znam da uzalud pisem, da cete to slatko ismijati, no nikad nece biti isto igrati protiv prvaka neke zemlje, te s druge strane poluamaterskih i amaterskih ekipa.
Uzdravlje.
Bilo je cak i jebavanja majki u cetvrtak, ali vama na obraz, jer pojedinci ne mogu i ne zanju podnijeti poraz tj. bruku, koja realno jeste.
Sta reci za veceras osim, da je Bogdo vise ovakvih utakmica u sezoni. Tek vidis da ovakvi timovi mogu izvuci maksimum iz ovih polubogalja, da bar trce, a ne nekakve Gradine, Zvijezde, GOSK-ovi i slicno... Iako se mnogi nece sloziti, no ligi kompletnoj fali dosta jakih utakmica, ili s druge strane love, sto recimo Dinamo ima, pa manjak jakih tekmi nadomjesti parama i kupovinom!
Komsije, jos cete dugo dugo igrati EL kvalifikacije sa amaterima, jer necete u skorije vrijeme prvaci biti.
Iako znam da uzalud pisem, da cete to slatko ismijati, no nikad nece biti isto igrati protiv prvaka neke zemlje, te s druge strane poluamaterskih i amaterskih ekipa.
Uzdravlje.
- antifascism
#1619 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
U cemu je problem druze?Ripicipi wrote:antifascism wrote:Viktorija je realno poslije NewCastlea najbolja ekipa koja je gostovala u BiH tako da rezultat nije los. Nadam se da ce te imati vise srece sledece godine kad je u pitanju zrijeb.
- Baltazar_khan
#1620 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
ovo si baš ono od srca napisaoBHF_Manijak wrote:Pogledati postove veceras i postove proslog cetvrtka, naravno od ljudi ciji je klub izgubio.
Uzdravlje.
-
Mr. Brightside
#1621 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Press konferencija nakon utakmice
Osim: Ne zaboravite da Napoli nije dao gol Plzenu u dva meča.
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#1622 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Zeljo je veceras izgubio od bolje ekipe, taj kvalitet se vidio u lakoci sa kojom ljudi igraju kada ih je 10 na terenu. Vidjelo se da je Viktoria kvalitetniji klub i u prvoj utakmici, ali ne mozes traziti dlaku u jajetu kad pogodis sve sto si opalio po golu i kad ti golman ima onakvo poluvrijeme i spasi te od 3:0 u prvih 45 minuta. Sa strane kad gledam, ne mogu se otrgnuti od toga da je trebalo vise da bi Viktoria igrala vise i to je to. Ne vidim da se napredovalo od prosle godine, ako neko vidi onda super.antifascism wrote:U cemu je problem druze?Ripicipi wrote:antifascism wrote:Viktorija je realno poslije NewCastlea najbolja ekipa koja je gostovala u BiH tako da rezultat nije los. Nadam se da ce te imati vise srece sledece godine kad je u pitanju zrijeb.
Ne vidim ni da je moje Sarajevo napredovalo nesto od prosle godine, sto znaci da se nista ne mijenja. Poprilicno sam siguran da cemo proci ove Albance...a Metalurg - bitno je imati ludu noc i srecu Zelje iz Plzena...mada pretesko bas.
-
LSD
#1623 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
U pravu si ti, ali to je za druge teme....ova liga se treba podhitno smanjiti i dobiti na kvaliteti....inace , cemo se i dalje ofirati po evropi.... No, to je viša politika i nacionalni interesi.BHF_Manijak wrote:Pogledati postove veceras i postove proslog cetvrtka, naravno od ljudi ciji je klub izgubio.
Uzdravlje.
A može se odraditi i to...samo uvedeš pravilo da Premier ligu mogu igrati timovi koji imaju reflektore na stadionima (tj. mogu igrati nocne utakmice)...i odmah se sama liga skrati jer pola ih nema reflektore.
Nema reflektora - nema licence za Premier ligu....i riješen problem.
Last edited by LSD on 24/07/2013 01:27, edited 2 times in total.
- cyprus
#1624 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Poslije Newcastlea je sigurno bilo jačih ekipa koje su nam dolazile (npr. Dynamo Kiev, Basel...), ali mislim da Željo od tad nije igro protiv nikog jačeg od Čeha...
- KPNCTNJAH
#1625 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14
Ekipa koja od ovakvog Zeljeznicara primi 4 gola u dvije utakmice ne moze biti ni medju 5 najboljih koje su gostovale u BiH poslije rata.antifascism wrote:Viktorija je realno poslije NewCastlea najbolja ekipa koja je gostovala u BiH tako da rezultat nije los.