Vidiš,pokušao me zastrašitiSmoki wrote:da mi te je vidjeti prije rata na Hambinoj Carini da šetašSarajevski_Marlboro wrote:Ništa to,ovo je real life.Ove grobove ni KJKP za održavanje ne obilazi.![]()
Prošetaj i ti.![]()
Je li moguce imati curu kad...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Sarajevski_Marlboro
#1576 Re: Je li moguce imati curu kad...
- fatamorgana
#1577 Re: Je li moguce imati curu kad...
Odoh i ja na spavanje, joj jes' mi mrsko svako veče ploču pomjerat ...
-
Sarajevski_Marlboro
#1578 Re: Je li moguce imati curu kad...
Valja to,a odozgo vazda ista baba po tebi padne.
Laku noć.
Laku noć.
-
Smoki
- fatamorgana
#1580 Re: Je li moguce imati curu kad...
Sarajevski_Marlboro wrote:Valja to,a odozgo vazda ista baba po tebi padne.
Laku noć.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1581 Re: Je li moguce imati curu kad...
Jes' vidjela moja ti.Eleonora wrote:Otisla vam @lady i odmah chat-mahalu napravili.![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#1582 Re: Je li moguce imati curu kad...
malo i kratko razmišljanje možda nevezano s temom
prije svega da kažem kako je novac bitan
i da dodam kako sam sada stajao u knjižari i slušao 3 trebice kokice ili kako da ih nazovem buduće akademske građanke jer su apsoleventice
jedna lista knjigu a druga govori nama to više ne treba moram si kupiti cipelice
kakve li su one sa samo srednjom školom što rade dan noć i nemaju vremena i da žele kulturno se uzdizati
elem da su muškarci bili na njihovom mjestu vjerovatno bi rekli moram u kladionicu ili u teretanu(dabogda)
nebitno
dakle klasičnan primjer onoga što erih from veli
umjesto sa ljudi grade svoju duhovnu stranu paralelno sa vanjštinom većina se odlučuje za kraći put
cure se uljepšavaju a muški kraćim putem (većinom nepošteno i makijavelistički) žele doći do novca
kako bi svi imali ono što žele
jebačinu i eventualno ljubav (koju su uzeli kao sinonim za naviku, zabavu, sviđanje,zaljubljenost, sigurnost...)
novac je veoma bitan a dosta cura danas koriste koku kako bi neš ušićarile
a muški kraćim putem bildanja i kladioničarenja te štelama pokušavaju doći do para jer se sigurniji bolji i sadržajniji put jednostavno danas ne isplati
elem kao i sex novac kad ga ima je 20% veze a kad ga nema onda je skoro 90% veze
a gdje je ono zajedničko stvaranje nečega... zajedničko ulaganje u vezu...i tako ( ovo govorim za ozbiljne veze)
prije svega da kažem kako je novac bitan
i da dodam kako sam sada stajao u knjižari i slušao 3 trebice kokice ili kako da ih nazovem buduće akademske građanke jer su apsoleventice
jedna lista knjigu a druga govori nama to više ne treba moram si kupiti cipelice
kakve li su one sa samo srednjom školom što rade dan noć i nemaju vremena i da žele kulturno se uzdizati
elem da su muškarci bili na njihovom mjestu vjerovatno bi rekli moram u kladionicu ili u teretanu(dabogda)
nebitno
dakle klasičnan primjer onoga što erih from veli
umjesto sa ljudi grade svoju duhovnu stranu paralelno sa vanjštinom većina se odlučuje za kraći put
cure se uljepšavaju a muški kraćim putem (većinom nepošteno i makijavelistički) žele doći do novca
kako bi svi imali ono što žele
jebačinu i eventualno ljubav (koju su uzeli kao sinonim za naviku, zabavu, sviđanje,zaljubljenost, sigurnost...)
novac je veoma bitan a dosta cura danas koriste koku kako bi neš ušićarile
a muški kraćim putem bildanja i kladioničarenja te štelama pokušavaju doći do para jer se sigurniji bolji i sadržajniji put jednostavno danas ne isplati
elem kao i sex novac kad ga ima je 20% veze a kad ga nema onda je skoro 90% veze
a gdje je ono zajedničko stvaranje nečega... zajedničko ulaganje u vezu...i tako ( ovo govorim za ozbiljne veze)
- Ma.Le.Na
#1583 Re: Je li moguce imati curu kad...
sjo materijalista ovdje

- kmirsad
#1584 Re: Je li moguce imati curu kad...
- Bloo
- Globalna šefica
#1585 Re: Je li moguce imati curu kad...
Ma.Le.Na wrote:sjo materijalista ovdje![]()
pa komi je uglavnom upravu sto je najgore :T sjecam se svojih ucenika...kakvo znanje...sise i pare!!!!
i onda ti kontas koji muskispolniorgan radis tu i nesto im predajes
- ladyblue18
#1586 Re: Je li moguce imati curu kad...
Sve sto je komi napisao stoji, samo sto normalna raja i danas praktikuje zadnju recenicu iz njegovog posta.
Da, normalno je relativno, ali shvata se poenta.
Da, normalno je relativno, ali shvata se poenta.
- Truba
#1587 Re: Je li moguce imati curu kad...
mislio sam na temu o faxukmirsad wrote:... nit je malo, nit je kratko, nit je nevezano... u stvari je...
![]()
![]()
- Bloo
- Globalna šefica
#1588 Re: Je li moguce imati curu kad...
komi wrote:mislio sam na temu o faxukmirsad wrote:... nit je malo, nit je kratko, nit je nevezano... u stvari je...
![]()
![]()
elem kupih 401. knjigu danas
![]()
![]()
600 + and counting
![]()
![]()
'ta ces kad nemas para
nece trebe takvog
- Ma.Le.Na
#1589 Re: Je li moguce imati curu kad...
ne kazem ja da komi grijesi
nije se moj post na njega ni odnosio
i meni se kosa dize na glavi kada vidim curetke i djecacice kojima je bitnije da ima pola kg gela na glavi nego tri lista neke knjige u glavi..
helem..
mislim da je moguce izlaziti i biti s nekim ko nema love
pa cak i na samom pocetku
jedino sto ne priznajem je nedostatak ambicije da se situacija promijeni na bolje...dakle ne zeliti rijesiti takvo stanje..
i meni se kosa dize na glavi kada vidim curetke i djecacice kojima je bitnije da ima pola kg gela na glavi nego tri lista neke knjige u glavi..
helem..
jedino sto ne priznajem je nedostatak ambicije da se situacija promijeni na bolje...dakle ne zeliti rijesiti takvo stanje..
- Truba
#1590 Re: Je li moguce imati curu kad...
ja sam želio biti profa latinskog ili zemljopisaBloo wrote:Ma.Le.Na wrote:sjo materijalista ovdje![]()
pa komi je uglavnom upravu sto je najgore :T sjecam se svojih ucenika...kakvo znanje...sise i pare!!!!
i onda ti kontas koji muskispolniorgan radis tu i nesto im predajes
sva sreća da sam odustao u posljednji momenat
bilo bi
kom kurcu sviram
- Bloo
- Globalna šefica
#1591 Re: Je li moguce imati curu kad...
Ma.Le.Na wrote:ne kazem ja da komi grijesi
helem..
takve mrzim al stvarno...letargija totalna
i mi sad sto imamo love, nismo uvijek imali love, nego smo se trudili, poceli raditi blabla
znam likove koji cekaju da ih NASA nazove za posao jer boze konobarisanje je ispod njihovog nivoa, a do tada se od mame grebu u 26 godini
- Ma.Le.Na
#1592 Re: Je li moguce imati curu kad...
da..upravo o tome govorim..
inace lijene ljude koji nemaju zelje za raditi uciti i sl. nikako ne postujem
inace lijene ljude koji nemaju zelje za raditi uciti i sl. nikako ne postujem
- Truba
#1593 Re: Je li moguce imati curu kad...
što je najgore takvi u današnjem postmodernističkom svijetu bolje prolazeMa.Le.Na wrote: i meni se kosa dize na glavi kada vidim curetke i djecacice kojima je bitnije da ima pola kg gela na glavi nego tri lista neke knjige u glavi..
čim se ti usavršavaš na neki čudan način za većinu raje ideš na marginu... klasičan primjer su cure koje imaju magisterije u 27. i doktorate u 28. godini... isti đavo je s muškarcima koji imaju sve škole i plate bez dobrog auta i npr žive s roditeljima
ali oni koji ulože u svoj PR
- Ma.Le.Na
#1594 Re: Je li moguce imati curu kad...
pa znas sta komi...ja sam misljenja da svaka krpa nadje zakrpukomi wrote:što je najgore takvi u današnjem postmodernističkom svijetu bolje prolazeMa.Le.Na wrote: i meni se kosa dize na glavi kada vidim curetke i djecacice kojima je bitnije da ima pola kg gela na glavi nego tri lista neke knjige u glavi..
čim se ti usavršavaš na neki čudan način za većinu raje ideš na marginu... klasičan primjer su cure koje imaju magisterije u 27. i doktorate u 28. godini... isti đavo je s muškarcima koji imaju sve škole i plate bez dobrog auta i npr žive s roditeljimai oblače se obično...
ali oni koji ulože u svoj PRi image a nisu ni sjena onog prvog završili su dopisni fax u čevljanovićima i na konto tranzicije imaju nešto očevih para... oni će sve ostvariti o čemu muški mog kalibra mogu samo sanjati
s tim da nemam sve diplome
![]()
![]()
tesko mi je povjerovati da netko takav moze za partnera naci osobu koja je susta suprotnost
i hvala Bogu na tomu
- Irish
#1595 Re: Je li moguce imati curu kad...
komi wrote:što je najgore takvi u današnjem postmodernističkom svijetu bolje prolazeMa.Le.Na wrote: i meni se kosa dize na glavi kada vidim curetke i djecacice kojima je bitnije da ima pola kg gela na glavi nego tri lista neke knjige u glavi..
čim se ti usavršavaš na neki čudan način za većinu raje ideš na marginu... klasičan primjer su cure koje imaju magisterije u 27. i doktorate u 28. godini... isti đavo je s muškarcima koji imaju sve škole i plate bez dobrog auta i npr žive s roditeljimai oblače se obično...
ali oni koji ulože u svoj PRi image a nisu ni sjena onog prvog završili su dopisni fax u čevljanovićima i na konto tranzicije imaju nešto očevih para... oni će sve ostvariti o čemu muški mog kalibra mogu samo sanjati
![]()
![]()
- ladyblue18
#1596 Re: Je li moguce imati curu kad...
Ma ljudi moji vec smo pricali o ovome nekoliko puta ali eto nije zgoreg ponoviti, nekad je bilo sto vise znas vise vrijedis, a danas sto vise znas manje vrijedis i to je to.
Obrazovanje danas vise nije "kul" i gledaju te ko budalu ako kupis sebi knjigu da citas. Jednostavno, neke druge stvari su preuzele primat, ne bolje nazalost.
Obarazovanje je danas na niskim granama, sto u cijelom sistemu obrazovnom, sto u narodu. Statusni simboli i ostale cake su na prvim mjestima.
Obrazovanje danas vise nije "kul" i gledaju te ko budalu ako kupis sebi knjigu da citas. Jednostavno, neke druge stvari su preuzele primat, ne bolje nazalost.
Obarazovanje je danas na niskim granama, sto u cijelom sistemu obrazovnom, sto u narodu. Statusni simboli i ostale cake su na prvim mjestima.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1597 Re: Je li moguce imati curu kad...
pa za jednu noć se može štošta istrpitiMa.Le.Na wrote:
pa znas sta komi...ja sam misljenja da svaka krpa nadje zakrpu![]()
tesko mi je povjerovati da netko takav moze za partnera naci osobu koja je susta suprotnost
i hvala Bogu na tomu
- Ma.Le.Na
#1598 Re: Je li moguce imati curu kad...
i da dodamkomi wrote:
![]()
![]()
- Truba
#1599 Re: Je li moguce imati curu kad...
one s magisterijem traže momka s doktoratomMa.Le.Na wrote:i da dodamkomi wrote:
![]()
![]()
da se ne slazem sa boldiranim...unless je tebi san neka plavusica D prosjeka u BiH
kojoj pushe kroz glavu...a bar do sada skontan da to nije slucaj
- Ma.Le.Na
#1600 Re: Je li moguce imati curu kad...
a vidi...ti za jednu noc isto tako mozes nabacit pola kg gela na glavu..posudit ili rentat dobro auto i pokupit tu sto pada na toChmoljo wrote:pa za jednu noć se može štošta istrpitiMa.Le.Na wrote:
pa znas sta komi...ja sam misljenja da svaka krpa nadje zakrpu![]()
i hvala Bogu na tomu![]()
mislim da je ovdje vise rijeci o nekoj duzoj vezi