Je li moguce imati curu kad...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Sarajevski_Marlboro

#1576 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Sarajevski_Marlboro »

Smoki wrote:
Sarajevski_Marlboro wrote:Ništa to,ovo je real life.Ove grobove ni KJKP za održavanje ne obilazi. :mrgreen:
Prošetaj i ti. :mrgreen:
da mi te je vidjeti prije rata na Hambinoj Carini da šetaš :-? :shock:
Vidiš,pokušao me zastrašiti :mrgreen:
fatamorgana

#1577 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by fatamorgana »

Odoh i ja na spavanje, joj jes' mi mrsko svako veče ploču pomjerat ...
Sarajevski_Marlboro

#1578 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Sarajevski_Marlboro »

Valja to,a odozgo vazda ista baba po tebi padne.
Laku noć.
Smoki

#1579 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Smoki »

Buh :shock:
fatamorgana

#1580 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by fatamorgana »

Sarajevski_Marlboro wrote:Valja to,a odozgo vazda ista baba po tebi padne.
Laku noć.
:lol: , noć!
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1581 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

Eleonora wrote:Otisla vam @lady i odmah chat-mahalu napravili. :D :lol:
Jes' vidjela moja ti. :roll: :x :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1582 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Truba »

malo i kratko razmišljanje možda nevezano s temom

prije svega da kažem kako je novac bitan

i da dodam kako sam sada stajao u knjižari i slušao 3 trebice kokice ili kako da ih nazovem buduće akademske građanke jer su apsoleventice
jedna lista knjigu a druga govori nama to više ne treba moram si kupiti cipelice :D
kakve li su one sa samo srednjom školom što rade dan noć i nemaju vremena i da žele kulturno se uzdizati

elem da su muškarci bili na njihovom mjestu vjerovatno bi rekli moram u kladionicu ili u teretanu(dabogda)

nebitno

dakle klasičnan primjer onoga što erih from veli

umjesto sa ljudi grade svoju duhovnu stranu paralelno sa vanjštinom većina se odlučuje za kraći put

cure se uljepšavaju a muški kraćim putem (većinom nepošteno i makijavelistički) žele doći do novca

kako bi svi imali ono što žele

jebačinu i eventualno ljubav (koju su uzeli kao sinonim za naviku, zabavu, sviđanje,zaljubljenost, sigurnost...)

novac je veoma bitan a dosta cura danas koriste koku kako bi neš ušićarile
a muški kraćim putem bildanja i kladioničarenja te štelama pokušavaju doći do para jer se sigurniji bolji i sadržajniji put jednostavno danas ne isplati

:D

elem kao i sex novac kad ga ima je 20% veze a kad ga nema onda je skoro 90% veze :D

a gdje je ono zajedničko stvaranje nečega... zajedničko ulaganje u vezu...i tako ( ovo govorim za ozbiljne veze)
Ma.Le.Na

#1583 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Ma.Le.Na »

sjo materijalista ovdje :roll: :-?
kmirsad

#1584 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by kmirsad »

:roll: ... nit je malo, nit je kratko, nit je nevezano... u stvari je... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Bloo
Globalna šefica

#1585 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bloo »

Ma.Le.Na wrote:sjo materijalista ovdje :roll: :-?

pa komi je uglavnom upravu sto je najgore :T sjecam se svojih ucenika...kakvo znanje...sise i pare!!!!

i onda ti kontas koji muskispolniorgan radis tu i nesto im predajes :roll:
ladyblue18

#1586 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

Sve sto je komi napisao stoji, samo sto normalna raja i danas praktikuje zadnju recenicu iz njegovog posta.
Da, normalno je relativno, ali shvata se poenta. :)
Truba

#1587 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Truba »

kmirsad wrote::roll: ... nit je malo, nit je kratko, nit je nevezano... u stvari je... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
mislio sam na temu o faxu :D elem kupih 401. knjigu danas :lol: :lol: :lol: 600 + and counting :lol: :lol: :lol:
Bloo
Globalna šefica

#1588 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bloo »

komi wrote:
kmirsad wrote::roll: ... nit je malo, nit je kratko, nit je nevezano... u stvari je... :thumbup: :thumbup: :thumbup:
mislio sam na temu o faxu :D elem kupih 401. knjigu danas :lol: :lol: :lol: 600 + and counting :lol: :lol: :lol:

'ta ces kad nemas para :D jer ih sve potrosis na knjige :D

nece trebe takvog :D
Ma.Le.Na

#1589 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Ma.Le.Na »

ne kazem ja da komi grijesi
nije se moj post na njega ni odnosio
i meni se kosa dize na glavi kada vidim curetke i djecacice kojima je bitnije da ima pola kg gela na glavi nego tri lista neke knjige u glavi..
helem..
mislim da je moguce izlaziti i biti s nekim ko nema love
pa cak i na samom pocetku
jedino sto ne priznajem je nedostatak ambicije da se situacija promijeni na bolje...dakle ne zeliti rijesiti takvo stanje..
Truba

#1590 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Truba »

Bloo wrote:
Ma.Le.Na wrote:sjo materijalista ovdje :roll: :-?

pa komi je uglavnom upravu sto je najgore :T sjecam se svojih ucenika...kakvo znanje...sise i pare!!!!

i onda ti kontas koji muskispolniorgan radis tu i nesto im predajes :roll:
ja sam želio biti profa latinskog ili zemljopisa
sva sreća da sam odustao u posljednji momenat :lol: :lol: :lol:

bilo bi
kom kurcu sviram :lol: :lol: :lol:
Bloo
Globalna šefica

#1591 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Bloo »

Ma.Le.Na wrote:ne kazem ja da komi grijesi
nije se moj post na njega ni odnosio
i meni se kosa dize na glavi kada vidim curetke i djecacice kojima je bitnije da ima pola kg gela na glavi nego tri lista neke knjige u glavi..
helem..
mislim da je moguce izlaziti i biti s nekim ko nema love
pa cak i na samom pocetku
jedino sto ne priznajem je nedostatak ambicije da se situacija promijeni na bolje...dakle ne zeliti rijesiti takvo stanje..

takve mrzim al stvarno...letargija totalna
i mi sad sto imamo love, nismo uvijek imali love, nego smo se trudili, poceli raditi blabla

znam likove koji cekaju da ih NASA nazove za posao jer boze konobarisanje je ispod njihovog nivoa, a do tada se od mame grebu u 26 godini
Ma.Le.Na

#1592 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Ma.Le.Na »

da..upravo o tome govorim..
inace lijene ljude koji nemaju zelje za raditi uciti i sl. nikako ne postujem :oops:
Truba

#1593 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Truba »

Ma.Le.Na wrote: i meni se kosa dize na glavi kada vidim curetke i djecacice kojima je bitnije da ima pola kg gela na glavi nego tri lista neke knjige u glavi..
što je najgore takvi u današnjem postmodernističkom svijetu bolje prolaze

čim se ti usavršavaš na neki čudan način za većinu raje ideš na marginu... klasičan primjer su cure koje imaju magisterije u 27. i doktorate u 28. godini... isti đavo je s muškarcima koji imaju sve škole i plate bez dobrog auta i npr žive s roditeljima :D i oblače se obično...

ali oni koji ulože u svoj PR :D i image a nisu ni sjena onog prvog završili su dopisni fax u čevljanovićima i na konto tranzicije imaju nešto očevih para... oni će sve ostvariti o čemu muški mog kalibra mogu samo sanjati :roll: s tim da nemam sve diplome :lol: :lol: :lol:
Ma.Le.Na

#1594 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Ma.Le.Na »

komi wrote:
Ma.Le.Na wrote: i meni se kosa dize na glavi kada vidim curetke i djecacice kojima je bitnije da ima pola kg gela na glavi nego tri lista neke knjige u glavi..

čim se ti usavršavaš na neki čudan način za većinu raje ideš na marginu... klasičan primjer su cure koje imaju magisterije u 27. i doktorate u 28. godini... isti đavo je s muškarcima koji imaju sve škole i plate bez dobrog auta i npr žive s roditeljima :D i oblače se obično...

ali oni koji ulože u svoj PR :D i image a nisu ni sjena onog prvog završili su dopisni fax u čevljanovićima i na konto tranzicije imaju nešto očevih para... oni će sve ostvariti o čemu muški mog kalibra mogu samo sanjati :roll: s tim da nemam sve diplome :lol: :lol: :lol:
pa znas sta komi...ja sam misljenja da svaka krpa nadje zakrpu :D
tesko mi je povjerovati da netko takav moze za partnera naci osobu koja je susta suprotnost
i hvala Bogu na tomu :D
Irish

#1595 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Irish »

komi wrote:

:lol: :lol:
ladyblue18

#1596 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by ladyblue18 »

Ma ljudi moji vec smo pricali o ovome nekoliko puta ali eto nije zgoreg ponoviti, nekad je bilo sto vise znas vise vrijedis, a danas sto vise znas manje vrijedis i to je to.
Obrazovanje danas vise nije "kul" i gledaju te ko budalu ako kupis sebi knjigu da citas. Jednostavno, neke druge stvari su preuzele primat, ne bolje nazalost.
Obarazovanje je danas na niskim granama, sto u cijelom sistemu obrazovnom, sto u narodu. Statusni simboli i ostale cake su na prvim mjestima.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1597 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Chmoljo »

Ma.Le.Na wrote:
tesko mi je povjerovati da netko takav moze za partnera naci osobu koja je susta suprotnost
pa za jednu noć se može štošta istrpiti 8-) :mrgreen:
Ma.Le.Na

#1598 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Ma.Le.Na »

komi wrote:
i da dodam :D da se ne slazem sa boldiranim...unless je tebi san neka plavusica D prosjeka u BiH :D kojoj pushe kroz glavu...a bar do sada skontan da to nije slucaj :wink:
Truba

#1599 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Truba »

Ma.Le.Na wrote:
komi wrote:
i da dodam :D da se ne slazem sa boldiranim...unless je tebi san neka plavusica D prosjeka u BiH :D kojoj pushe kroz glavu...a bar do sada skontan da to nije slucaj :wink:
one s magisterijem traže momka s doktoratom :lol: :lol: :lol: :lol: uvijek u raskoraku uhvaćen :lol: :lol: :lol:
Ma.Le.Na

#1600 Re: Je li moguce imati curu kad...

Post by Ma.Le.Na »

Chmoljo wrote:
Ma.Le.Na wrote:
pa za jednu noć se može štošta istrpiti 8-) :mrgreen:
a vidi...ti za jednu noc isto tako mozes nabacit pola kg gela na glavu..posudit ili rentat dobro auto i pokupit tu sto pada na to :D
mislim da je ovdje vise rijeci o nekoj duzoj vezi
Post Reply