Tabela će izgledati ovako:
Velež 37
Modriča 37
Travnik 37
Orašje 37
Komedija.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Na kakvim si ti drogama,da mi je samo znatikebele wrote:Jeste li svjesni da ste dosadni ostalim forumašima sa svojim pitarsko-manijačkim prepucavanjima!?
I ovo o čemu raspravljate nema veze s Premier ligom, otvorite temu "Sarajevo u europskim takmičenjima", pa da se malo smijemo, ostavite ovu "Premier ligu" na miru.![]()
Saturday 23 May
NK Celik Zenica 16 : 00 FK Borac Banja Luka
FK Laktaši 16 : 00 FK Sloboda Tuzla
FK Modrica 16 : 00 FK Velež Mostar
NK Posušje 16 : 00 NK Široki Brijeg
Slavija Istocno Sarajevo 16 : 00 FK Sarajevo
FK Željeznicar Sarajevo 16 : 00 NK Travnik
HŠK Zrinjski Mostar 16 : 00 FK Leotar Trebinje
NK Zvijezda Gradacac 16 : 00 HNK Orašje
Duboko vjerujem u poštenje NK Zvijezda iz Gradačca, i da neće dopustiti bruku da ih Orašje pobijedi na gostovanju, kada znamo da Zvijezdu u Gradačcu teško iko može da pobijedi regularnim sredstvima.
milsim da idete u smjeru 1.lige federacijemfilipov wrote:Orašje u srcu.....
Pozivam sve one kojima su "Labudovi sa save" omiljeni sutra u boj za produzenje premierligaskog statusa ovog Posavskog kluba sa Save koji ako ispadne definitivno ce u mnogome odrediti smjer Posavskog nogometa u buducnosti
Podržavam i ja Orašje, ova liga definitivno neće bit ista bez labudova sa Savemfilipov wrote:Orašje u srcu.....
Pozivam sve one kojima su "Labudovi sa save" omiljeni sutra u boj za produzenje premierligaskog statusa ovog Posavskog kluba sa Save koji ako ispadne definitivno ce u mnogome odrediti smjer Posavskog nogometa u buducnosti
slucajan wrote:Svi imaju različite ambicije u toku sezone, neko osvojiti titulu, neko izboriti evropu, a neko pobijediti najveće... Drago mi je što su ove sezone svoje ciljeve ostvarile 4 prvoplasirane i jedna desetoplasirana ekipa lige. Da prvenstvo traje 4 kola, pod uvjetom da se sve utakmice igraju kući, možda bi ovi desetoplasirani izborili i Evropu, ali na njihovu žalost, igra se 30 utakmica, a od toga "čak" 15 u gostima
Jeste. Sloboda je uspjela pobijediti. Vidiš, oni su mogli. Ne rekoh da pobijede, već makar da napadnu, ošutaju po golu, pređu centar, ugroze Šehića. Nije meni stalo do toga da gosti uzmu bod(ove) nego čisto sa aspekta želje za zanimljivijim utakmicama to pišem.ćiro wrote:Da ugroze gol ekipe koja nije dobila dvije godine na gostovanju, a pri tome kući dobija sve ekipe iz gornjeg dijela tabele. U normalnoj ligi to nebi bilo moguće, već bi ta ekipa lagano selila u niži rang.elSaik wrote:Pošto sam bio banovan dugo, evo sad koristim priliku da čestitam Zrinjskom, Slaviji, Slobodi i Sarajevu na osvajanju mjesta koji vode u europska takmičenja sa željom da dogodine, ako Bog da, 3 od ova 4 makar ugroze Željin gol na Grbavici kad već gola ne mogu dati.
p.s. Sloboda je pobjedila na Grbavici?
Sami protiv sebe igrati ne možemo. Žao mi je.slucajan wrote:Svi imaju različite ambicije u toku sezone, neko osvojiti titulu, neko izboriti evropu, a neko pobijediti najveće... Drago mi je što su ove sezone svoje ciljeve ostvarile 4 prvoplasirane i jedna desetoplasirana ekipa lige. Da prvenstvo traje 4 kola, pod uvjetom da se sve utakmice igraju kući, možda bi ovi desetoplasirani izborili i Evropu, ali na njihovu žalost, igra se 30 utakmica, a od toga "čak" 15 u gostima
Možete igrati, naravno, plavi protiv bijelih, na treningu, a tada može i gost pobijediti.elSaik wrote:Sami protiv sebe igrati ne možemo. Žao mi je.slucajan wrote:Svi imaju različite ambicije u toku sezone, neko osvojiti titulu, neko izboriti evropu, a neko pobijediti najveće... Drago mi je što su ove sezone svoje ciljeve ostvarile 4 prvoplasirane i jedna desetoplasirana ekipa lige. Da prvenstvo traje 4 kola, pod uvjetom da se sve utakmice igraju kući, možda bi ovi desetoplasirani izborili i Evropu, ali na njihovu žalost, igra se 30 utakmica, a od toga "čak" 15 u gostima
Ali ozbiljno, sretno u Europi. I da se opet makar približite Željinom uspjehu. Ha ja, kojem ćete drugo.
elSaik wrote:edit: Pa vi ni u ovom nenormalnoj ne možete da uzmete tri bod protiv vas u 4 utakmice. Ma kakva tri boda, ne možete gola postići. Šta bi tek bilo u normalnoj gdje nam ne bi regularne golove na Koševu svaki put poništavali.
Nas. Drugo "vas" ja "nas".KPNCTNJAH wrote:elSaik wrote:edit: Pa vi ni u ovom nenormalnoj ne možete da uzmete tri bod protiv vas u 4 utakmice. Ma kakva tri boda, ne možete gola postići. Šta bi tek bilo u normalnoj gdje nam ne bi regularne golove na Koševu svaki put poništavali.![]()
Evo jednog što sere ko grlicaelSaik wrote:Jeste. Sloboda je uspjela pobijediti. Vidiš, oni su mogli. Ne rekoh da pobijede, već makar da napadnu, ošutaju po golu, pređu centar, ugroze Šehića. Nije meni stalo do toga da gosti uzmu bod(ove) nego čisto sa aspekta želje za zanimljivijim utakmicama to pišem.ćiro wrote:Da ugroze gol ekipe koja nije dobila dvije godine na gostovanju, a pri tome kući dobija sve ekipe iz gornjeg dijela tabele. U normalnoj ligi to nebi bilo moguće, već bi ta ekipa lagano selila u niži rang.elSaik wrote:Pošto sam bio banovan dugo, evo sad koristim priliku da čestitam Zrinjskom, Slaviji, Slobodi i Sarajevu na osvajanju mjesta koji vode u europska takmičenja sa željom da dogodine, ako Bog da, 3 od ova 4 makar ugroze Željin gol na Grbavici kad već gola ne mogu dati.
p.s. Sloboda je pobjedila na Grbavici?
edit: Pa vi ni u ovom nenormalnoj ne možete da uzmete tri bod protiv vas u 4 utakmice. Ma kakva tri boda, ne možete gola postići. Šta bi tek bilo u normalnoj gdje nam ne bi regularne golove na Koševu svaki put poništavali.
Koliko god je tebi teško priznati, u poređenju sa vama i vašim društvom (Travnik, Orašje, Velež, Posušje...) ova nabrojana trojka su velikani... Ali što jes' jes'... i niste vi za tog društva, bolje vam "čuči" ovo nabrojano u zagradi.elSaik wrote:I ja se iskreno nadam da ćemo prekinuti tradiciju da samo Sarajevu uzimamo bodove na gostovanjima. Međutim, ne trebaš nam željeti čestitati isto što i mi vama. Moraš shvatiti da mi nikada nismo niti ćemo ikada imati iste ambicije. Za razliku od vas, nama nikada nije cilj biti 4. već samo prvi. Ili titula ili ništa. Zato i biješe ona parola "samo nas titula interesuje". I zbog toga se mi nikada nećemo stavljati u istu ravan sa Slavijama, Slobodama i Zrinjskima i obraćati nam se kolektivno sa "velikanima". Ako su vama to velikani, nama nisu, niti će ikada biti.
elSaik wrote:Pošto sam bio banovan dugo, evo sad koristim priliku da čestitam Zrinjskom, Slaviji, Slobodi i Sarajevu na osvajanju mjesta koji vode u europska takmičenja sa željom da dogodine, ako Bog da, 3 od ova 4 makar ugroze Željin gol na Grbavici kad već gola ne mogu dati.