ah kako velikodusno od Vas svevisnji svemogucisemm wrote: Evo sa moderatorom ću srediti da te ne banuje ,a ti meni odgovori ko zatrpa onu našu pijacu nolkom zemljom.
patetique
Moderator: Chloe
A ti ivico i ti bi da komuniciramo. Hajd more, al budi fer pa nemoj vaditi iz teksta ono što tebi odgovara.A_I_ wrote:ah kako velikodusno od Vas svevisnji svemogucisemm wrote: Evo sa moderatorom ću srediti da te ne banuje ,a ti meni odgovori ko zatrpa onu našu pijacu nolkom zemljom.![]()
![]()
patetique
semm wrote:taxi_driver wrote:kekec wrote: Haj´vi to malo bolje raskopajte.![]()
Slika fakticki nit´sta bitno pokazuje, nit´sta dokazuje.
MA STA TREBA DA RASKOPAJU?PA VIDIS LI TI KAKO JE TAJ COSAK PIRAMIDE PRAVILNO OBLIKOVAN.IZRADJEN OD KOCKI.NEZNAM, JA BIH TEBE OCNOM POSLAO..
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
KUŠ BA PA NA SVOGA ,PA KEKEC JE TVOJ .čOJEK VIDI KO SOKO A TI BI NJEGA KOD SEJFIĆA.
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
JEBO TI DEJVIDA KOPERFILDA KAKAV JE SEMIR.ON DA IM POKAZE GOVNO I KAZE OVO JE CEVAP,OVI BI SE UDAVILI JEDUCI.HAHAHAHAHAHHAHAHAA
ZAR SE JUTROSKE JA I TI NISMO DOGOVORILI DA ĆMO LIPO KOMUNICIRATI.I ŠTA BOLAN OVO PRIČAŠ.NEMOJ IVICE TI ,DOBIĆEŠ KARTON KO TAXI.
Evo sa moderatorom ću srediti da te ne banuje ,a ti meni odgovori ko zatrpa onu našu pijacu nolkom zemljom.
Dobro jutro .pomozi bog ,mir s tobom i jel smo se naspavali.taxi_driver wrote:semm wrote:taxi_driver wrote:
MA STA TREBA DA RASKOPAJU?PA VIDIS LI TI KAKO JE TAJ COSAK PIRAMIDE PRAVILNO OBLIKOVAN.IZRADJEN OD KOCKI.NEZNAM, JA BIH TEBE OCNOM POSLAO..
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
KUŠ BA PA NA SVOGA ,PA KEKEC JE TVOJ .čOJEK VIDI KO SOKO A TI BI NJEGA KOD SEJFIĆA.
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
JEBO TI DEJVIDA KOPERFILDA KAKAV JE SEMIR.ON DA IM POKAZE GOVNO I KAZE OVO JE CEVAP,OVI BI SE UDAVILI JEDUCI.HAHAHAHAHAHHAHAHAA
ZAR SE JUTROSKE JA I TI NISMO DOGOVORILI DA ĆMO LIPO KOMUNICIRATI.I ŠTA BOLAN OVO PRIČAŠ.NEMOJ IVICE TI ,DOBIĆEŠ KARTON KO TAXI.
Evo sa moderatorom ću srediti da te ne banuje ,a ti meni odgovori ko zatrpa onu našu pijacu nolkom zemljom.
znam da je kekec na mojoj strani.ono je bila sala.
a za ban,ne kontam sta sam ruzno rekao.
i mozes li mi reci je li ona ivica omalterisana?je ne vidim od cega je gradjena
p0go wrote:jel ovo vise lici na piramidu ili na naselje kraj sela ...sami prosudite
JEbi ga nisi izgleda skonto fol.p0go wrote:a sta ako ipak ne razmislja tako i da je njemu do para ne bi se on vracao iz Amerike
http://www.rtv-visoko.ba/news.php wrote:- Postavljam pitanje, šta je oficijelna nauka? Nema je. Jer nauka proizvodi nove nauke, nova istraživanja i nova saznanja. Ko to tako ne gleda – tu nema naučnika. Ovakvog ili onakvog. Mislim da bi pravi zaključak ove sesije trebao biti, Krug 99 daje punu podršku Fondaciji APBPS i Semiru Osmanagiću uz konstataciju da je predmetni lokalitet za nauku do sada bio potpuno nepoznat, bez obzira na površna ranija istraživanja određenih ljudi i institucija, poručio je dr. Določek pogađajući „u sridu“ odgovor o skeptičnosti tzv. naučne elite u BiH, koja se zalaže za obustavu istraživanja na piramidama.
ma ne da ne konta, nego bas nikakoNo medjutim dobri Semir nije racunao da se neki Naucnici ne "razumeju" bash najbolje u Business. Tj malo su osakaceni , odnosno previse profesionalno deformisani... Toliko su se udubili u nauku da nikako nisu shvatili vrijednost mase i potrosackog drustva. Nikako da skuze da je Tito umro i da su dobra stara titina vremena prosla. Polako ali sigurno mrski kapitalizam kuca na Balkanska vrata... LOL ... I nikako da shvate da su i u Bosni kao i svugdje uceni ljudi teska manjina. A teska manjina ne donosi novac , novac donosi polupismena masa koju samo treba nafurati na nesto. I tako nam Semir jebi ga sad ima problema sa ovim ozbiljnim previse profesionalno deformisanim Naucnicima. Nikako da uhvati Zilku za rukav ili da je cepne ispod stola i sapne joj *** de bona koji ti je kurac, kako ne kontash fol***.
Ma ja upravo tako... nego jebi ga, Semir mozda jest budalas, stvarno neznam , ali ne moze se tek tako mnoziti sa nulom covjek koji uspije od Visokog napravit Medjugorje. Mislim da se s naucne strane moglo puno lijepse iskoristiti taj medijski momenat...dzanum wrote:ma ne da ne konta, nego bas nikakoNo medjutim dobri Semir nije racunao da se neki Naucnici ne "razumeju" bash najbolje u Business. Tj malo su osakaceni , odnosno previse profesionalno deformisani... Toliko su se udubili u nauku da nikako nisu shvatili vrijednost mase i potrosackog drustva. Nikako da skuze da je Tito umro i da su dobra stara titina vremena prosla. Polako ali sigurno mrski kapitalizam kuca na Balkanska vrata... LOL ... I nikako da shvate da su i u Bosni kao i svugdje uceni ljudi teska manjina. A teska manjina ne donosi novac , novac donosi polupismena masa koju samo treba nafurati na nesto. I tako nam Semir jebi ga sad ima problema sa ovim ozbiljnim previse profesionalno deformisanim Naucnicima. Nikako da uhvati Zilku za rukav ili da je cepne ispod stola i sapne joj *** de bona koji ti je kurac, kako ne kontash fol***.![]()
i ja od toga pozelenih od muke
u momentu kad su imali bbc, cnn i sve ostale tu na licu mjesta - dovoljno je bilo naci se pored sema, reci da bh nauka ne podrzava njegove teorije, ali da su jako zainteresirani za arh. iskopavanja oko visokog jer je tu ovo-ono kraljevski grad, bosna vaka-naka, interesantna, lutka - puna lijepih cudnih brda i zanimiljve historije
u momentu kad su se svi politicari sjatili na piramidu - i sva raja (javno mnijenje) buljila u njih - trebao ih je neko za m*da stisnut i rec - evo ovi nam ne daju pare, ne mozemo platiti grijanje, a kamoli iskopavanja -a oni kupuju audije...
dakle, u momentu kad su mogli biti svako malo na tv-u i sasuti im sve u lice i preokrenuti situaciju u svoju korist, iskoristiti momentum, naci kakvog sponzora za grijanje, za krov, za ono oko gorazda, ma name it...
oni su to iskoristili da pljunu po semiru koji je budalas i neozbiljan - i okrenu javno mnijenje protiv sebe - protiv bh nauke![]()
a sve, eto, da se ne bi bh struka blamirala - ja ne znam, al meni je blamaza da se nema para za grijanje muzeja - pred kim se to jos mozemo izblamirati?![]()
jedini covjek koji je pokusao nesto slicno da kaze je prof. govedarica u onom svom prvom clanku u danima, al ko jos cita dane...
mene ova prepucavanja stvarno izludjuju - a toliko je pozitivne energije (bilo) u zraku
pa ako tebe i druge vrijedjam po nacionalnom ili nekom drugom pogledu, imas admina pa se njemu obrati pa ako on odluci da me banira aferim do tada zivio ti meniMahalac wrote:a koga cemo mi tuziti sto nas ti ovdje maltretiras
i ti si mene slagao za onaj link za ODLUKU pa nikom nistaPiramidos wrote:Kanadski arheolog Chris Mundigler, čije je ime bilo spomenuto kao stranog eksperta koji će raditi na projektu iskopavanja navodnih piramida kod Visokog, porekao je svaku vezu s ovim projektom.
Kako prenosi magazin Američkoga arheološkog instituta "Archeaology", Mundigler je rekao da nikad nije podržavao ovaj projekt niti da se bilo kada složio da radi na njemu.
Nekoliko dana ranije je najpoznatiji svjetski egiptolog, direktor Egipatskog vijeća za starine pri Ministarstvu kulture, dr. Zahi Hawass također putem magazina "Archeaology" porekao svaku vezu sa projektom koji vodi Semir Osmanagić, naglasivši kako Vijeće za starine nije poslalo u BiH geologa dr. Barakata, niti da podržava njegove stavove.
http://www.bljesak.info/modules.php?nam ... &sid=33197
kako se semir sam uvaljuje u neprilike, sad ovaj pravi arheolog moze fino da ga tuzi za LAZI
semir osmanagicmIRCerka wrote:
a semirova laz tek treba da se dokaze
pozz
http://www.astraeamagazine.com/osmanagi ... o_frm.html"Just like in case of Mr. Ali Barakat, who is a geologist, he was personally picked up by dr. Zahi Hawass."
hahahahahhaGospodin Barakat, egipatski geolog koji radi s gospodinom Osmanagićem, ne zna ništa o egipatskim piramidama. Njega nije poslalo Vrhovno vijeće za starine, i mi ne podržavamo niti se slažemo s njegovim izjavama.