Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Arteta wrote:
Ja ne znam stvarno sta ste vi gledali ali u ovom mecu su njihovi igraci bili predominantni u skoku, a i odlicno su zatvarali suteve.
Nije bilo nikakvog prostora da se nesto uradi.
Protiv onakve odbrane bi i klubovi nekoliko puta kvalitetniji od Zeljeznicara izgledali katastrofalni.
Ma daj,trebalo je samo malo drskosti a ne oportunističkog dodavanja od noge do noge....
Ja sam sve ubjeđeniji da dok je Amar na čelu Željo neće nikad ništa napraviti u Evropi......ubit će ga ona njegova realnost,on istinski misli da željo ne može proći dalje...
Chisum wrote:Kako to obicno i biva - ljudi odrzali lekciju u fudbalu....
Ovo k'o s pola snage da je odigrano... spakovali im dvicu i to, onako, na pola guza, bez prevelikog znojenja... ugurali bi im dva-tri komada sa ili bez onog jednog izbacenog ograca - samo da je trebalo... Nakon toga ih pustili da se k'o muhe bez glave trose i sagore u nekim svojim smijesnim jalovim napadima, i to je manje vise to.
Manijaci - Dubrovacke Skaline i Ibrica Jusic na vrhuncu karijere... Frajer solira 90 minuta. Vjerujem da je i bis leg'o nakon sudijskog zvizduka.
P.S. Jos bih se zajebavao, ali posto znam kakvi bogalji igraju za moj klub, ne bih u cetvrtak sam sebi da skacem u usta.
Ovo je ključno, nemamo se razloga šprdati jer smo i mi odron možda i veći, ali vidjećemo još, imamo još jednu šansu za popravni..... da možemo daleko gurati pa i nekako, ovako kapak...
area51 wrote:Lik sa megafonom se ladno ufuro da drži koncet,sam pjeva
Ajmo svi se zagrlite, ide jedna balada.
Ti, ti si ga upoznala...
Koliko god mi je bio šega, meni iskreno biješe žao lika koliko mora moljakati one 'navijače' da pjevaju. Elem, i ova Viktorija odron ekipa. Čisto sumnjam da će uspjeti europa ligu izganjati, kamo li LP.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
što je najgore, za par mjeseci ćemo mi njih gledati u grupama LŠ i svi će zaboraviti da se ovako nešto govorilo, jedino ćemo se mi manijaci tješiti da su nas izbacili
Maharadza wrote:
Koliko god mi je bio šega, meni iskreno biješe žao lika koliko mora moljakati one 'navijače' da pjevaju. Elem, i ova Viktorija odron ekipa. Čisto sumnjam da će uspjeti europa ligu izganjati, kamo li LP.
oni će proći estonce i tad imaju grupe EL sigurne, ako ih žrijeb ne pomazi u plej ofu
željo dao sve od sebe, ali ipak to nije bilo ni blizu dovoljno
kao što reče kolega :
Postao/la KPNCTNJAH dana 22/07/2013 15:26
Mi prolazimo, ostali ispadaju.
Maharadza wrote:
oni će proći estonce i tad imaju grupe EL sigurne, ako ih žrijeb ne pomazi u plej ofu
željo dao sve od sebe, ali ipak to nije bilo ni blizu dovoljno
kao što reče kolega :
Postao/la KPNCTNJAH dana 22/07/2013 15:26
Mi prolazimo, ostali ispadaju.
area51 wrote:
E jbga sad,do juče bio bog danas moron...
Ajde se malo raspitaj koliki je budžet ovih čeha a koliki Želja.
Kao i sve u životu(kapitalizmu),koliko para toliko muzike
Kraj priče
area51 wrote:
E jbga sad,do juče bio bog danas moron...
Ajde se malo raspitaj koliki je budžet ovih čeha a koliki Želja.
Kao i sve u životu(kapitalizmu),koliko para toliko muzike
Kraj priče
thomasgravesen wrote:Viktorija malo jača od Libertasa.
Ma jaca je dosta, realno. Tu negdje sa Orebrom.
Ma ja sam očekivo nešto aman zaman pričali mi Viktorija svemir, ubili Napolija nogama ovo-ono, a došo da ih gledam, ništa, haj eto Željo je dobro odigro, nije ih Viktorija razbila, al brte kad se nađu Bayern i Mančester ti vidiš kvalitet obje ekipe, pa mkar biloo 0-0 cijeli meč, a ovdje, ni jedni ni drugi ništa, ni tamo ni vamo. Za nekoliko godina Libertas će biti bare bare sa Viktorijom. Pazi šta ti pričam.
Ma ne uzivam,sto bi uzivao. Inace bi bilo dobro za BH fudbala da je Zeljo prosao,ali valja vas onda slusati narednih 60 godina i onda moram naviajti za nase iz Plzena.
strong69 wrote:Nece nam se valjda ponoviti Zeta Ovaj Kuksi je na tom nivou. A ako se ponovi to bruku niko sprati ne moze.
Kuksi je mnogo gori od Zete
Realno, tu su negdje.
Meni su čini i da su malo lošiji, a ili je realno da je prošlogodišnja ekipa Sarajeva dosta bolje igrala nego ova, što bi po defaultu trebalo da se nemam č emu nadati ....ali dobro je što smo prestali magarci biti od navijača i igrača, valjda, pa uglavnom (osim onih standardnih preoptimističnih i neralnih) ne očekujemo nekakvo gaženje protivnika, pa sa oprezom dočekujemo tekmu protiv jakog protivnika
Ma ja ba, Viktoria truba, odro bi ih Kukesi bez problema. Ljudi su ovaj revans igrali s 30% snage, taman su se oni zabunkerisali zato sto je Zeljo jak. Zabili poklon gol na startu, kasnije jos jedan, i sa igracem manje, sta su neki ocekivali da ce pokazati?