bora1990 wrote:Pa zar još ima neko na forumu da komentariše izbornu volju građana NG. Ono sinoć nije bila pobjeda ono je bila SNAGA BOSNE, snaga koju su izgurali građani NG. Necu puno da komentarisim druge kandidate i partije jer to nisu rezultatima niti zasluzili. Jednostavno reakcija njihovih posmatraca sve je govorila.Opsta panika, pozivi iz centrala, citanje po stotinu puta kako su kravic i suman prosli...Trenutak kada je saopsteno da je S.Efendic novi nacalnik tesko je zaboraviti.To je bio trijumf pameti, mladosti, plana, organizacije, obrazovanja a sto ne reci i inata gradana NG...Medutim nema spavanja...Proslavit se moralo, a od danas predstoji puno posla da se krene u neki bolji Novi Grad i neko bolje sutra...Jer Semir to može, i ubjeden sam da ce raditi za sve...Od danas nema podijela, tabora..Jer izlaznost je pokazala da su pitanja u lokalnoj sredini svima bitna a mnogo je posla.Posla koji ce se Inšallah dio po dio rj.
p.s. hvala svima koji su uzeli ucesca u raspravama na forumu.postojanje razlicitih misljenja je osobina zrelih.medutim to ne smije biti povod za dalje rasprave i gubljenje energije.rezz. su jasni, narod je rekao sta zeli.treba priznati izborni rezultat i konstruktivno pratiti dalji rad izabranih.bilo sta drugo jeste samo gubitak vremena i zivljenja u zabludi.
Kakva bolan pamet, kakav trijunf pameti i rada. O čemu ti. Pa Zlayi dragom Vođi da klanjate svako jutro što je bio tako kleptomanski halav, pa htio da pokrade sve i odmah i tako vas oživio. SDA je bio već pri kraju. Pobjedili ste bez zasluge, pobjedili ste zahvaljujući Nikšićevom bratu, Zlayinoj kumi i svim ostalim znanim i neznanim marifetlucima. Ja nemam ništa protiv, poštujem demokraciju, mada se SDA ponaša kao da potpisuje certifikate "Dobar Bošnjak", a uže rukovodstvo svo dezertersko.Druga priča. Dakle, demokratski ste pobjedili, čak osobno volim više SDA nego SBB, ali mojne sviju ti o nekoj pameti i radu i zasluzi, kad je sve samo produkt (ne)djela SDP i glas razočaranih.