Hakiz wrote: ↑12/09/2021 11:46
made_in_sarajevo wrote: ↑12/09/2021 11:05
Inace gazda PIP je sam rekao da je htio to sve ostao bi u sda. Samo vas mozak to ne moze shvatiti jer ko nije sda taj je cetnik automatski. Gazda PIP-a da je htio to sve ne bi pravio stranku pa se lakto. Imao je kriminalno fasisticku organizaciju iza sebe i mogao je biti sultan ko bakir i heroina. Samo kazem opet nemate vi domet mozga da to skontate. Dakle sda je istina, svi smo cetnici i konakovic je tu kao i arijana da kradu pare
Sa druge strane, nije nerealno pomisliti, da je mogao ostvariti u SDA, ostao bi u njoj.
Kako ne bi postigao zvijezda u usponu bio, jebavo majke u skupstini, kad je sjeo za premijera eh tu je nastao problem. Po trenutnom nije htio raditi po pravilima sda da ko ima pare radi sta hoce, imao je uvid u sav kriminal godinama koji je radjen i jednostavno promijenio plocu lik. Koliko su mu pare drage cim je sjeo na ilidzu sjebo je tibru. Znam da ih je sjebo da ne mogu raditi sta hoce i kako hoce i da tibra sad radi na bjelasnici kod berila gdje za pare sve moze i kazu nova lokacija je kod Veneta kod rumenog, gdje opet sve moze za pravu cijenu. Mogao je ostaviti tibru da i njemu i muzuru kanu pare, stanovi, posl. prostori i nikom nista svi sretni. Nisam ni ja simpatizer konakovica i nip-a, ali da je ko sda nije i pokazao je bruku puta dosad da nece da su ko oni, kriminalci 1/1.
Za branitelja fasizma
@Patton44 svima su pare drage i dzaba lazete da u sda nije imao sve pa eto ko napravio stranku da se obogati. Vise puta je konakovic rekao da ima sve snimljeno sta su pricali u sda, sta su kome nudili, sta su njemu nudili, kako je ostavku dao, promijenio misljenje za heroinu i kompletnu sda. Dakle covjek kad je dosao dovoljno visoko i imao uvid sta sve rade onda im je jebo mater. Da konakovic samo laze i supljira sto ga sda nije stisnula i napala svim silama pa i za snimke i tako se operu. Proziva ga zahiragic koji je bitan mami samo i nikome vise. Sda je sutila i za snimke i za diplome kao sto sute i danas, sute za aferu sto im je rumeni napakovo. Pa sto sutis ako si upravu. Kazes evo diplome, evo papir da konakovic laze, evo ovo da rumeni laze, evo ono da konakovic laze i zavrsis.
Sad ide hahahaha on uzima pare, slabi bosnjake, cetnici na vracama, hahahahah zaradio sam za pileca prsa hahahahahah
Za ovog sljedeceg branitelja fasizma, a jebo majku sto vas je onaj vehabija nafuro, pa ste svi izletili iz rupa. Nego ne mozes ti to shvatiti jer je heroina za tebe smisao zivota, ali pazi ovo. Arijana koja je tek usla u politiku i jest upravu za camparu i nije upravu, jos kad vidim da je patria pisala uzimam odma sa rezervom da je bas ovako rekla. Idemo da je izletila pa joj ljudi objasnili da to nije tako i onda se ispravila. Dakle ministar policije ima veze sa istraziteljima policije, forenzikom ko sto ja imam sa sda. Nikakve. Ministar je tu da obezbjedi opremu, potpise plate, nagradi policajce, nabavi auta, potpise putovanja i tako dalje. Sta ce ministar biti kriv ako je forenzicar sjebo dokaze kad forenzicar i ministar ne da nisu blizu jedan drugom, nego su dva odvojena svijeta totalno. Druga varijanta opet kad se procita Arijana u biti nije nista lose rekla, osim da je prozvala FUP i njihovu forenziku, a ne ministra da su dokazi unisteni dok su bili u njihovom posjedu.
Da ti objasnim i ovako, dovoljno govori o sda i ministru cikoticu koji NECE da potpise nagrade granicnim policajcima koji su godinu dana skakali po sumama ganjajuci ljude za krijumcarenje migranata, obarali drogu, cigare i ljudima koji su zasluzili da dobiju nagradu za svoj rad, ministar kaze NECU KO VAS JEBE. Necu zato sto necu i eto sta je, te se na taj nacin popisa i na granicnu policiju i na godisnjicu osnivanja granicne policije.