Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
Styling

#15451 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Hakiz wrote: 12/09/2021 14:48
foxlife wrote: 12/09/2021 12:53

ovdje se memic ne treba boriti protiv sda nego protiv sistema u kojem su instalirani sda kadrovi
Neko napisa da je bilo malo ljudi na protestima.

To je razlog, ljudi ne vide Memićevu borbu kao borbu protiv sistem nego rješavanje ličnog problema.

To je legitimno, naravno, ali onda ne možeš očekivati da će puno ljudi biti briga za tvoj lični problem.

Sa druge strane, ako digne na nivo sistema, biće mu teže i više šanse za njegovu dikreditaciju.
Postoje dva razloga sto vise ljudi nije bilo:
1. Ljudi su se bojali nekog isprovociranog incidenta koji bi mogao prerasti u nasilje
2. Pogorsana epidemioloska situacija i strah ljudi da se ne zaraze.

Obzirom na sve okolnosti bilo je dosta ljudi.
Styling

#15452 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Patton44 wrote: 12/09/2021 13:14
Styling wrote: 12/09/2021 12:28

Stidi se zbog sebe, ja se nemam cega stiditi.
Bila bi ti :stidljiva1: ,kad bi mogla skontat sta si lupila.
Znam ja kakav sam lapsus napravila. Ko hoce neka shvati kako treba, shvatit ce.
jasib

#15453 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by jasib »

Styling wrote: 12/09/2021 15:06
Hakiz wrote: 12/09/2021 14:48

Neko napisa da je bilo malo ljudi na protestima.

To je razlog, ljudi ne vide Memićevu borbu kao borbu protiv sistem nego rješavanje ličnog problema.

To je legitimno, naravno, ali onda ne možeš očekivati da će puno ljudi biti briga za tvoj lični problem.

Sa druge strane, ako digne na nivo sistema, biće mu teže i više šanse za njegovu dikreditaciju.
1. Ljudi su se bojali nekog isprovociranog incidenta koji bi mogao prerasti u nasilje

I treći: podržavam, ali nije moja borba
made_in_sarajevo

#15454 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by made_in_sarajevo »

Hakiz wrote: 12/09/2021 11:46
made_in_sarajevo wrote: 12/09/2021 11:05
Inace gazda PIP je sam rekao da je htio to sve ostao bi u sda. Samo vas mozak to ne moze shvatiti jer ko nije sda taj je cetnik automatski. Gazda PIP-a da je htio to sve ne bi pravio stranku pa se lakto. Imao je kriminalno fasisticku organizaciju iza sebe i mogao je biti sultan ko bakir i heroina. Samo kazem opet nemate vi domet mozga da to skontate. Dakle sda je istina, svi smo cetnici i konakovic je tu kao i arijana da kradu pare :thumbup:
Sa druge strane, nije nerealno pomisliti, da je mogao ostvariti u SDA, ostao bi u njoj.
Kako ne bi postigao zvijezda u usponu bio, jebavo majke u skupstini, kad je sjeo za premijera eh tu je nastao problem. Po trenutnom nije htio raditi po pravilima sda da ko ima pare radi sta hoce, imao je uvid u sav kriminal godinama koji je radjen i jednostavno promijenio plocu lik. Koliko su mu pare drage cim je sjeo na ilidzu sjebo je tibru. Znam da ih je sjebo da ne mogu raditi sta hoce i kako hoce i da tibra sad radi na bjelasnici kod berila gdje za pare sve moze i kazu nova lokacija je kod Veneta kod rumenog, gdje opet sve moze za pravu cijenu. Mogao je ostaviti tibru da i njemu i muzuru kanu pare, stanovi, posl. prostori i nikom nista svi sretni. Nisam ni ja simpatizer konakovica i nip-a, ali da je ko sda nije i pokazao je bruku puta dosad da nece da su ko oni, kriminalci 1/1.

Za branitelja fasizma @Patton44 svima su pare drage i dzaba lazete da u sda nije imao sve pa eto ko napravio stranku da se obogati. Vise puta je konakovic rekao da ima sve snimljeno sta su pricali u sda, sta su kome nudili, sta su njemu nudili, kako je ostavku dao, promijenio misljenje za heroinu i kompletnu sda. Dakle covjek kad je dosao dovoljno visoko i imao uvid sta sve rade onda im je jebo mater. Da konakovic samo laze i supljira sto ga sda nije stisnula i napala svim silama pa i za snimke i tako se operu. Proziva ga zahiragic koji je bitan mami samo i nikome vise. Sda je sutila i za snimke i za diplome kao sto sute i danas, sute za aferu sto im je rumeni napakovo. Pa sto sutis ako si upravu. Kazes evo diplome, evo papir da konakovic laze, evo ovo da rumeni laze, evo ono da konakovic laze i zavrsis.

Sad ide hahahaha on uzima pare, slabi bosnjake, cetnici na vracama, hahahahah zaradio sam za pileca prsa hahahahahah

Za ovog sljedeceg branitelja fasizma, a jebo majku sto vas je onaj vehabija nafuro, pa ste svi izletili iz rupa. Nego ne mozes ti to shvatiti jer je heroina za tebe smisao zivota, ali pazi ovo. Arijana koja je tek usla u politiku i jest upravu za camparu i nije upravu, jos kad vidim da je patria pisala uzimam odma sa rezervom da je bas ovako rekla. Idemo da je izletila pa joj ljudi objasnili da to nije tako i onda se ispravila. Dakle ministar policije ima veze sa istraziteljima policije, forenzikom ko sto ja imam sa sda. Nikakve. Ministar je tu da obezbjedi opremu, potpise plate, nagradi policajce, nabavi auta, potpise putovanja i tako dalje. Sta ce ministar biti kriv ako je forenzicar sjebo dokaze kad forenzicar i ministar ne da nisu blizu jedan drugom, nego su dva odvojena svijeta totalno. Druga varijanta opet kad se procita Arijana u biti nije nista lose rekla, osim da je prozvala FUP i njihovu forenziku, a ne ministra da su dokazi unisteni dok su bili u njihovom posjedu.

Da ti objasnim i ovako, dovoljno govori o sda i ministru cikoticu koji NECE da potpise nagrade granicnim policajcima koji su godinu dana skakali po sumama ganjajuci ljude za krijumcarenje migranata, obarali drogu, cigare i ljudima koji su zasluzili da dobiju nagradu za svoj rad, ministar kaze NECU KO VAS JEBE. Necu zato sto necu i eto sta je, te se na taj nacin popisa i na granicnu policiju i na godisnjicu osnivanja granicne policije.
Patton44

#15455 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Patton44 »

Styling wrote: 12/09/2021 15:08
Patton44 wrote: 12/09/2021 13:14
Bila bi ti :stidljiva1: ,kad bi mogla skontat sta si lupila.
Znam ja kakav sam lapsus napravila. Ko hoce neka shvati kako treba, shvatit ce.
Trebala si odmah napisat lapsus,i nista vise. :kiss:
Patton44

#15456 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Patton44 »

made_in_sarajevo wrote: 12/09/2021 18:14

Sa druge strane, nije nerealno pomisliti, da je mogao ostvariti u SDA, ostao bi u njoj.
Kako ne bi postigao zvijezda u usponu bio, jebavo majke u skupstini, kad je sjeo za premijera eh tu je nastao problem.

Za branitelja fasizma @Patton44 svima su pare drage i dzaba lazete da u sda nije imao sve pa eto ko napravio stranku da se

Da ti objasnim i ovako, dovoljno govori o sda i ministru cikoticu koji NECE da potpise nagrade granicnim policajcima koji su godinu dana skakali po sumama ganjajuci ljude za krijumcarenje migranata, obarali drogu, cigare.
Cuj ti njega, jebavo majke . :lol: Kome SDA-u il sadasnjim partnerima SDP-u i NS.

Jos nisi naucio sta je fasizam.

Zasto da ih nagradi.za onih 15-stak hiljada migranata sto su usetali,il za plinovod po dnu rjeke za rafineriju u Bosanskom Brodu.

Nikad vise droge i krijumcareni cigareta bez markice nije bilo.
Hakiz

#15457 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Hakiz »

jasib wrote: 12/09/2021 15:11
Styling wrote: 12/09/2021 15:06

To i ja kažem.
Hakiz

#15458 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Hakiz »

made_in_sarajevo wrote: 12/09/2021 18:14 Ministar je tu da obezbjedi opremu, potpise plate, nagradi policajce, nabavi auta, potpise putovanja i tako dalje. Sta ce ministar biti kriv ako je forenzicar sjebo dokaze kad forenzicar i ministar ne da nisu blizu jedan drugom, nego su dva odvojena svijeta totalno.
U suštini, ako forenzičar uništi dokaze, to je uradio jer je znao da to može uraditi bez straha od kazne. A to ne da zove, nego vrišti na komandnu odgovornost "sve do vrha". A kako nema odgovornosti bez prava i moći, to ministar ima mogućnost da po komandnoj odgovornosti, ovaj put naniže, utiče na tog forenzičara.

Tako da, iako su ministar i forenzičar na površini kao stih "Ti i ja, dva smo sveta različita", ipak imaju tačku dodira.
Styling

#15459 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Kako ne bi postigao zvijezda u usponu bio, jebavo majke u skupstini, kad je sjeo za premijera eh tu je nastao problem. Po trenutnom nije htio raditi po pravilima sda da ko ima pare radi sta hoce, imao je uvid u sav kriminal godinama koji je radjen i jednostavno promijenio plocu lik. Koliko su mu pare drage cim je sjeo na ilidzu sjebo je tibru. Znam da ih je sjebo da ne mogu raditi sta hoce i kako hoce i da tibra sad radi na bjelasnici kod berila gdje za pare sve moze i kazu nova lokacija je kod Veneta kod rumenog, gdje opet sve moze za pravu cijenu. Mogao je ostaviti tibru da i njemu i muzuru kanu pare, stanovi, posl. prostori i nikom nista svi sretni. Nisam ni ja simpatizer konakovica i nip-a, ali da je ko sda nije i pokazao je bruku puta dosad da nece da su ko oni, kriminalci 1/1.

Za branitelja fasizma @Patton44 svima su pare drage i dzaba lazete da u sda nije imao sve pa eto ko napravio stranku da se obogati. Vise puta je konakovic rekao da ima sve snimljeno sta su pricali u sda, sta su kome nudili, sta su njemu nudili, kako je ostavku dao, promijenio misljenje za heroinu i kompletnu sda. Dakle covjek kad je dosao dovoljno visoko i imao uvid sta sve rade onda im je jebo mater. Da konakovic samo laze i supljira sto ga sda nije stisnula i napala svim silama pa i za snimke i tako se operu. Proziva ga zahiragic koji je bitan mami samo i nikome vise. Sda je sutila i za snimke i za diplome kao sto sute i danas, sute za aferu sto im je rumeni napakovo. Pa sto sutis ako si upravu. Kazes evo diplome, evo papir da konakovic laze, evo ovo da rumeni laze, evo ono da konakovic laze i zavrsis.

Sad ide hahahaha on uzima pare, slabi bosnjake, cetnici na vracama, hahahahah zaradio sam za pileca prsa hahahahahah

Za ovog sljedeceg branitelja fasizma, a jebo majku sto vas je onaj vehabija nafuro, pa ste svi izletili iz rupa. Nego ne mozes ti to shvatiti jer je heroina za tebe smisao zivota, ali pazi ovo. Arijana koja je tek usla u politiku i jest upravu za camparu i nije upravu, jos kad vidim da je patria pisala uzimam odma sa rezervom da je bas ovako rekla. Idemo da je izletila pa joj ljudi objasnili da to nije tako i onda se ispravila. Dakle ministar policije ima veze sa istraziteljima policije, forenzikom ko sto ja imam sa sda. Nikakve. Ministar je tu da obezbjedi opremu, potpise plate, nagradi policajce, nabavi auta, potpise putovanja i tako dalje. Sta ce ministar biti kriv ako je forenzicar sjebo dokaze kad forenzicar i ministar ne da nisu blizu jedan drugom, nego su dva odvojena svijeta totalno. Druga varijanta opet kad se procita Arijana u biti nije nista lose rekla, osim da je prozvala FUP i njihovu forenziku, a ne ministra da su dokazi unisteni dok su bili u njihovom posjedu.

Da ti objasnim i ovako, dovoljno govori o sda i ministru cikoticu koji NECE da potpise nagrade granicnim policajcima koji su godinu dana skakali po sumama ganjajuci ljude za krijumcarenje migranata, obarali drogu, cigare i ljudima koji su zasluzili da dobiju nagradu za svoj rad, ministar kaze NECU KO VAS JEBE. Necu zato sto necu i eto sta je, te se na taj nacin popisa i na granicnu policiju i na godisnjicu osnivanja granicne policije.
Btw, nikada istraga Dzenanovog ubistva nije bila u nadleznosti federalne policije. Sve se vodi na kantonalnom nivou, s tim sto je sada, pod pritiskom javnosti i medjunarodne zajednice, predmet prebacen na drzavni sud.
Styling

#15460 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Hakiz wrote: 13/09/2021 00:12
jasib wrote: 12/09/2021 15:11

To i ja kažem.
Na zalost, tacno. Nije moja borba dok mi belaj ne zakuca na vrata. Onda ocekujem podrsku od sviju i cudom se ne mogu nacuditi ako drzava ne reaguje.
made_in_sarajevo

#15461 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by made_in_sarajevo »

Patton44 wrote: 12/09/2021 19:03

Kako ne bi postigao zvijezda u usponu bio, jebavo majke u skupstini, kad je sjeo za premijera eh tu je nastao problem.

Za branitelja fasizma @Patton44 svima su pare drage i dzaba lazete da u sda nije imao sve pa eto ko napravio stranku da se

Da ti objasnim i ovako, dovoljno govori o sda i ministru cikoticu koji NECE da potpise nagrade granicnim policajcima koji su godinu dana skakali po sumama ganjajuci ljude za krijumcarenje migranata, obarali drogu, cigare.
Cuj ti njega, jebavo majke . :lol: Kome SDA-u il sadasnjim partnerima SDP-u i NS.

Zasto da ih nagradi.za onih 15-stak hiljada migranata sto su usetali,il za plinovod po dnu rjeke za rafineriju u Bosanskom Brodu.

jebavo majke, a SDA se ponosno govorila to je nas covjek. pa odjednom cetnik je postao.

fasizam, da vidim nekad davno se koristio za radnicka prava pa dodje hitler pa postadose braca, gdje se pobilo i protjeralo sve sto nije po njima. ali dobro kontam ja tebe. tamo fasisti, nacisti, cetnici, ustase, mudzahedini i to je za tebe vrh zivota. svako u svoj tor, nema mjesanja, nema price i svi koji nisu ko ti ubiti odma.

auuu sto vas je SDA naspanovala da branite onog konja od ministra cikotica. bravo, bravo ma zasluzio si i 2 sendvica. inace sve i jedan bosnjacki ministar kojeg SDA postavi na to mjesto nece da raspise tendere za zaposljavanje granicnih policajaca kojih fali pun kurac, pa tako 20 ljudi ganja krijumcare od foce do trebinja. nece da potpisu da se nabave nove uniforme, nego izgledaju ko jade i prosjaci svi redom. nece da kupe papir, nego bit ce donacija od Njemacke ko ih jebe. jasta ba evo droge i cigara u tonama, na dzumu se ne moze otici od droge i cigara.
Hakiz wrote: 13/09/2021 00:47
made_in_sarajevo wrote: 12/09/2021 18:14 Ministar je tu da obezbjedi opremu, potpise plate, nagradi policajce, nabavi auta, potpise putovanja i tako dalje. Sta ce ministar biti kriv ako je forenzicar sjebo dokaze kad forenzicar i ministar ne da nisu blizu jedan drugom, nego su dva odvojena svijeta totalno.
U suštini, ako forenzičar uništi dokaze, to je uradio jer je znao da to može uraditi bez straha od kazne. A to ne da zove, nego vrišti na komandnu odgovornost "sve do vrha". A kako nema odgovornosti bez prava i moći, to ministar ima mogućnost da po komandnoj odgovornosti, ovaj put naniže, utiče na tog forenzičara.

Tako da, iako su ministar i forenzičar na površini kao stih "Ti i ja, dva smo sveta različita", ipak imaju tačku dodira.
ali opet je ministar zadnji u kompletnom lancu za odgovornost. slazem se da kod nas nema straha od odgovornosti pogotovo kad radis po naredjenju stranke. drugo forenzicar ima svog sefa koji je prvi odgovoran, taj sef ima svog sefa vjerovatno, pa direktor policije pa tek onda ministar. opet u biti ministar nema sta da se petlja u rad policije tako da je ili je zadnji u odgovornosti u ovakvim stvarima ili nije nikako.

daleko smo mi od japana da kad voz zakasni 10 sekundi svi redom daju ostavke pa cak i ministar
mali_balon

#15462 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mali_balon »

foxlife wrote: 12/09/2021 12:53 ja se sa ovim sda botovima mogu sloziti samo da se slucaj iskoristava u politicke svrhe na ovaj ili onaj nacin
da napomenem to radi samo jedna stranka nip
i treba nip da se ogradi od slucaja kao sto to rade sdp i ns
memica treba podrzati u svakom pogledu jer je ovo sada borba i protiv sistema gdje gazduje sda koja steli procese sudjenja i sta sve ne
a to sve pod krilaticom poslo me asim i sl

ovdje se memic ne treba boriti protiv sda nego protiv sistema u kojem su instalirani sda kadrovi
isto tako nip treba da se bori protiv sda al ne preko slucaja memic nego pravno i da ukazuju sta rade kadrovi sda
Pa SDA je sistem, SDA je drzava, SDA 30g pravi ovakvu drzavu i sistem i borba protiv SDA je borba protiv sistema a ujedno borba protiv sistema je borba protiv SDA....kada skinemo SDA i rijesimo se njihovih kadrova onda tek pravimo normalnu drzavu.......trebali bi.....
Mora se shvatiti i razumjeti da je SDA mafijasko kriminalna organizacija, imaju svoje ljude u svim strukturama sistema, sve je pod njihovom kontrolom i nedodirljivi su, tako radi mafija i na isti nacin je organizovana
Hakiz

#15463 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Hakiz »

made_in_sarajevo wrote: 13/09/2021 07:59
Patton44 wrote: 12/09/2021 19:03

jebavo majke, a SDA se ponosno govorila to je nas covjek. pa odjednom cetnik je postao.

fasizam, da vidim nekad davno se koristio za radnicka prava pa dodje hitler pa postadose braca, gdje se pobilo i protjeralo sve sto nije po njima. ali dobro kontam ja tebe. tamo fasisti, nacisti, cetnici, ustase, mudzahedini i to je za tebe vrh zivota. svako u svoj tor, nema mjesanja, nema price i svi koji nisu ko ti ubiti odma.

auuu sto vas je SDA naspanovala da branite onog konja od ministra cikotica. bravo, bravo ma zasluzio si i 2 sendvica. inace sve i jedan bosnjacki ministar kojeg SDA postavi na to mjesto nece da raspise tendere za zaposljavanje granicnih policajaca kojih fali pun kurac, pa tako 20 ljudi ganja krijumcare od foce do trebinja. nece da potpisu da se nabave nove uniforme, nego izgledaju ko jade i prosjaci svi redom. nece da kupe papir, nego bit ce donacija od Njemacke ko ih jebe. jasta ba evo droge i cigara u tonama, na dzumu se ne moze otici od droge i cigara.
Hakiz wrote: 13/09/2021 00:47

ali opet je ministar zadnji u kompletnom lancu za odgovornost. slazem se da kod nas nema straha od odgovornosti pogotovo kad radis po naredjenju stranke. drugo forenzicar ima svog sefa koji je prvi odgovoran, taj sef ima svog sefa vjerovatno, pa direktor policije pa tek onda ministar. opet u biti ministar nema sta da se petlja u rad policije tako da je ili je zadnji u odgovornosti u ovakvim stvarima ili nije nikako.

daleko smo mi od japana da kad voz zakasni 10 sekundi svi redom daju ostavke pa cak i ministar
Ali je meni, kao glasaču, prvi kriv ministar. Jer je on glavnokomandujući. On je na čelu ministarstva koje je nadređeno policiji, a unutrašnja organizacija me ne mora interesovati. I zato ministar, da ne bi on, vlada u kojoj je, imali na izborima posljedice zbog rada tog forenzičara, ima, mora imati, mogućnost da posredno, preko sebi podređenih a koji su forenzičaru nadređeni, utiče na rad forenzičara. Ne u smislu da forenzičaru naređuje kako će neke dokaze obrađivati, kako će forenzičar baratati četkicom i prahom za otiske prstiju, jer ministar to ne zna, to je stvar struke, ali da ga kazni što su dokazi uništeni, to mora moći.
video

#15464 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by video »

OPET GRESKA pri odabiru ministra u vladi KS :twisted:
Meni nije jasno gdje izvlace ovakve osobe tj. kvazi strucnjake. Ustvari, kvazi strucnjakinje!
Hajde sto se zajeba kod one lude direktorice u penziji pa je na nagovor druga mu iz stranke postavi ma mjesto ministrice obrazovanja i ... ALI ko sad zajeba pa ustolici ovu nadobudnu ministricu socijalne zastite i ... :? :shock:
Koji nalet samonapadnog i kulturnog urbicida za govornicom skupstine KS.
E moj Dino, ti bas volis sebi autogolove zabijati.
Nevjerovatno!
Login7777

#15465 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Login7777 »

Image

On i Gordana Tadić kao dream team.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#15466 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

Login7777 wrote: 13/09/2021 16:05 Image

mislim da je dezinformacija po nalogu sda i dfa. ifet feraget nije toliko ni naivan, ni glup, da prihvati kandidaturu.

mada, i da bude kandidat, ne bih se libio da glasam za njega, ali slučajevi memić i dragičević su mnogo iznad bilo kakve političke funkcije i svjestan je feraget da bi to imalo negativne konotacije na slučajeve i da bi bio vreća za udaranje da se slučajevi memić i dragičević politiziraju.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#15467 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Chmoljo »

video wrote: 13/09/2021 15:44 OPET GRESKA pri odabiru ministra u vladi KS :twisted:
Meni nije jasno gdje izvlace ovakve osobe tj. kvazi strucnjake. Ustvari, kvazi strucnjakinje!
Hajde sto se zajeba kod one lude direktorice u penziji pa je na nagovor druga mu iz stranke postavi ma mjesto ministrice obrazovanja i ... ALI ko sad zajeba pa ustolici ovu nadobudnu ministricu socijalne zastite i ... :? :shock:
Nevjerovatno!
Jesmo li mi isto gledali?

Segmedina je poluinformisana naljepila nacrt zakona i jest bilo podsmijeha. Ne bi bilo sporno da nije u pitanju koalicioni partner.

I ujvatio je cipelariti Maric koji nista konkretno nije uradio osim sto se javi i buba po opstim mjestima. Jer bogati, on je izabran. Pa nije ga dzelesanuhu izabrao.

Ova ministrica je pogrijesila sto je emotivno reagovala, inace je izmasakrirala Segmedinnu sprdnju, al haj.

Valjda je do dojma, a ne do izgovorenog. :)
Styling

#15468 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Chmoljo wrote: 13/09/2021 16:19
video wrote: 13/09/2021 15:44 OPET GRESKA pri odabiru ministra u vladi KS :twisted:
Nevjerovatno!

Segmedina je poluinformisana naljepila nacrt zakona i jest bilo podsmijeha. Ne bi bilo sporno da nije u pitanju koalicioni partner.

I ujvatio je cipelariti Maric koji nista konkretno nije uradio osim sto se javi i buba po opstim mjestima. Jer bogati, on je izabran. Pa nije ga dzelesanuhu izabrao.

Ova ministrica je pogrijesila sto je emotivno reagovala, inace je izmasakrirala Segmedinnu sprdnju, al haj.

Ministrica je odlicna. Vise je uradila u ovom mandatu nego svi SDA ministri socijale do sada.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#15469 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by izvrsni direktor »

Ando avdic po zadatku napise glupost, botovi po zadatku kopiraju po forumima..
last mohicans

#15470 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by last mohicans »

Styling wrote: 13/09/2021 18:35
Chmoljo wrote: 13/09/2021 16:19

Ministrica je odlicna. Vise je uradila u ovom mandatu nego svi SDA ministri socijale do sada.
Ma plaha,brate. :D Evo je upravo na tvsa, lijepa, atraktivna, nije ni paglu. Osvjezenje pravo.
pinkman

#15471 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by pinkman »

izvrsni direktor wrote: 13/09/2021 18:40

A nije bas tako. Raport je jos prije dva mjeseca pisao o tome:
“Da budem iskren, čuo sam to. Razgovarao sam o tome sa Murizom Memićem, neki dan kada smo čuli tu informaciju. Ja neću ništa prejudicirati niti unaprijed donositi odluku. Reći ću samo jednu stvar, da se mene pitalo slučajevi Dženan Memić i David Dragičević bi bili riješeni za 24 sata. Sada računajte, dokle može dobaciti država koja sebi dozvoli luksuz da pet ili 10 godina procesuira pokušaj tužilaca da zataškaju neko ubistvo.

Dakle, mi se vrtimo u krug. Nagrizamo tu vlastitu strukturu na kojoj počiva država a ne reagiramo. Kada kažem mi, mislim na narod. Ne možemo kriviti režim, zna se da su ti ljudi ogrezli u tom nacionalizmu. Ostavimo sada po strani rat, on je davno završen. Ali očigledno je da nama trebaju sposobni pojedinci, koji mogu kao neki zamajak okrenuti ovu situaciju. Dakle, okrenuti ljude i izvući iz ove letargije. Neću ništa prejudicirati, ali velika mi je čast i nagrada što ovo čujem i dosta se meni ljudi javlja i šalje poruke da im se polako vraća povjerenje u sistem. Demokratija počiva na zakonu. Sistem je stao iza zataškavanja ovih ubistava”, navodi Feraget.
Rekao je da mu je velika cast, da nece nista pejudicirati. Ocito nije odmah odbio tu mogucnost.

Inace mislim da nema sansi na izborima i da nije taj kalibar.
Login7777

#15472 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Login7777 »

A uvijek mi bude drago kad ti i slični citirate post/ove i pomognete u botovanju. :-D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#15473 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Truba »

Vijesti ba
:roll:
Patton44

#15474 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Patton44 »

A poglavnik PIP-a kaze:A.Avdic je Osmicin kamikaza,koji neumorno gazi i pljuje po cinjenicama i istini. :lol: :lol: :lol:
jazzer

#15475 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by jazzer »

A inace nezavisnost i britko pero je glavna odlika A. Avdica? Ne jebe ni vlast a ni opoziciju nego pise onako kako jeste?
Post Reply