Ali je dobro očuvan.
Gdje inače ti održavaš svog CLS ? Kakav je onaj Lekić servis ? Čuo sam da radi Mercedes.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ali je dobro očuvan.
Ne mogu slike nikad docarati ocuvanost. Moj prvi zakljucak je da se on ne prodaje tek tako citavih dvije ipo godine. Ili ne valja ili je preskup. Ja sad da uslikam svog ti bi rekao kakav je to grob. Nije opran 3 mjeseca, povadjena sjedista, nebo, plastike sa stubova, polica, nazad centralna konzola, plastike sa pragova, tepih... Imam samo vozacevo sjediste, na displeju izlistava 5-6 obavjesti o greskama sa zracnim jastucima, pojasevima, sjedistima, stopovima... i ja ga takvog provozam svakih par dana. Ko zaviri u auto rekao bi kakva ciganija ovo voza.
Ima klimu i prednji prozori nisu na kurblu
Ne postoji full oprema jer neke stavke iskljucuju druge. Hoces sport sjedista, nemaju masazu. Hoces led farove, nemas xenone itd. Kod nas je full ako ima bar 4-5 stvari koje taj model ima kao opciju. U principu, sve iznad osnovne opremecanvra888 wrote: ↑13/01/2023 02:33 Haj to, al na Olx-u je toliko auta 'full oprema', a zapravo je pitanje da li od svih brojnih tako nazvanih modela postoji i jedan primjerak u 'full opremi' u BiH.
Ne samo za CLS, nego inače za ogroman dio auta, posebno D pa nadalje segmenta. Ako uzmemo eto da je full oprema da primjerak ima barem 80-90% (da ne bude 100%) stavki sa popisa dodatne opreme koje su se mogle nadoplatiti za neki specifičan model, sigurno je da takvih gotovo i da nema u BiH. Takvi su rijetki i u Švabiji npr. a kamoli tek kod nas.
100%, stid i postenje su povezani pupcanom vrpcom, ne moze jedno bez drugoga
Ma normala, ostavio sam ironican odgovor na njegov komentar.
"Prodajem Golf 7 Trendline, full oprema"canvra888 wrote: ↑13/01/2023 02:33 Haj to, al na Olx-u je toliko auta 'full oprema', a zapravo je pitanje da li od svih brojnih tako nazvanih modela postoji i jedan primjerak u 'full opremi' u BiH.
Ne samo za CLS, nego inače za ogroman dio auta, posebno D pa nadalje segmenta. Ako uzmemo eto da je full oprema da primjerak ima barem 80-90% (da ne bude 100%) stavki sa popisa dodatne opreme koje su se mogle nadoplatiti za neki specifičan model, sigurno je da takvih gotovo i da nema u BiH. Takvi su rijetki i u Švabiji npr. a kamoli tek kod nas.