Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fudo Bosna wrote: ↑20/08/2020 13:36
Drug, pojasnio sam u gornjem postu, nastranu zagrebancija, pogledaj malo ex Yu okruzenje daleko mocnijih klubova pa daj vremena da se vidi je li izbor bio najbolji ili ne? Dinamo npr nije odabrao ovaj model.
Toliko, a evo idu naredne utakmice u Evropi , pa daj Boze
da niko od nas nije u pravu i da su bosanski klubovi tako "jaki"...
Bil hajr...
Bez ljutnje, mora malo zajebancije biti
Da mi dobijamo od drzrave i grada, koliko Zvezda i Dinamo dobijaju od Srbije i Zagreba, vjerovatno nam ne bi trebao ovakav model.
MensurM wrote: ↑20/08/2020 10:42
"Naše Sarajevo je pobijedilo velški Connah's Quay Nomads rezultatom 2:0 i prošlo prvo pretkolo Lige prvaka. Igrali smo na stadionu Cardiffa, a na njemu stoji reklama 'Posjetite Vijetnam'. Prije meča poslao sam poruku igračima i zamolio ih da se fotografiraju pored te reklame. Momci, volim vas sve", poručio je Nam.
Vijetnamski klub s prebivalištem u Sarajevu.
Ne kontaš ti neke stvari....očito je sinoćnja pobjeda FKS izazvala previše sikiracije ili se nisi naspavao...pogledaj, biće ti jasnije
Nevjerovatno koliko ovaj Mensur sam sebe ismijava, isto kao da neko puškom tjera da piše ovako nešto. Dokažeš mu nešto i opet on po svom. Džaba govoriti.
MensurM wrote: ↑20/08/2020 10:42
"Naše Sarajevo je pobijedilo velški Connah's Quay Nomads rezultatom 2:0 i prošlo prvo pretkolo Lige prvaka. Igrali smo na stadionu Cardiffa, a na njemu stoji reklama 'Posjetite Vijetnam'. Prije meča poslao sam poruku igračima i zamolio ih da se fotografiraju pored te reklame. Momci, volim vas sve", poručio je Nam.
TESLA_EDISON wrote: ↑20/08/2020 11:18
Postoji mogućnost da utakmica u Bjelorusiji ne bude ni odigrana. To bi značilo službeni rezultat 0-3 za Sarajevo.
Da su još uvijek tu Stanojević i Crepulja, očekivao bih glat prolaz protiv ovih lažnih rusa ali ovako moram "unpopular opinion" iznijeti: samo da ne najebemo opet i ne zgadi nam se fudbal kao poslije Atalante.
A da pricate o jebenim predstojecim utakmicama i prebacite se na svoju snobovsku temu premijer lige i tamo trolate?
Zrinjski nece imati lagan zadatak protiv ovih Luksemburaca. Zavrsili su treci na tabeli, njihova liga je sve profesionalnija i nisu vise neozbiljna nacija na kojoj ostris zube. Zrinjski kako i nije u formi a ima i tradiciju ispadanja od Luksemburaca mislim da ce biti pod pritiskom, pogotovo sto igraju kuci.
Nadzorna_ploca wrote: ↑21/08/2020 08:25
A da pricate o jebenim predstojecim utakmicama i prebacite se na svoju snobovsku temu premijer lige i tamo trolate?
Zrinjski nece imati lagan zadatak protiv ovih Luksemburaca. Zavrsili su treci na tabeli, njihova liga je sve profesionalnija i nisu vise neozbiljna nacija na kojoj ostris zube. Zrinjski kako i nije u formi a ima i tradiciju ispadanja od Luksemburaca mislim da ce biti pod pritiskom, pogotovo sto igraju kuci.
Nadzorna_ploca wrote: ↑21/08/2020 08:25
Već su ispadali od istih. Tresu im se gaće.
Nisu isti. Ispali su od Dudelangea a ovo je Differdange. Ali sto kazu kod nas nije govno nego se pas posrao.
Fudo Bosna wrote: ↑20/08/2020 13:03
Sarajevo je uspjesno "otkinulo bod" , "Mladosti".
Mladost i jos pola ekipa iz BH lige bi se poigrala sa ovim "Nomadima"...
Uostalom, vidjecemo eto vec Dinamo za koji dan , pa cemo vidjeti gdje je mjesto ovim "corona" shampionima...
Znaci zeljo ne bi imao sta trazit protiv ovih iz velsa?
TESLA_EDISON wrote: ↑21/08/2020 08:23
Znal ko u kakvoj je formi Hapoel?
Imamo li šanse?
Postavljao je neko highlightse sa njihove utakmice. Ako izadjete da se nadigravate s njima, mislim da nemate puno sanse, ali ako se dobro budete branili i bili skoncentrisani, uz malo srece bi mogli proc.
Po onom sto sam vidio, Hapoel je drugi nivo u odnosu na bh klubove
TESLA_EDISON wrote: ↑21/08/2020 08:23
Znal ko u kakvoj je formi Hapoel?
Imamo li šanse?
Postavljao je neko highlightse sa njihove utakmice. Ako izadjete da se nadigravate s njima, mislim da nemate puno sanse, ali ako se dobro budete branili i bili skoncentrisani, uz malo srece bi mogli proc.
Po onom sto sam vidio, Hapoel je drugi nivo u odnosu na bh klubove
Boli nas tuki, mi cemo igrati s Makabijem, da ih sve zayebemo.