Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vala onaj jedan turski me dva puta kostao kasnjenja n poso
mada i ja krecem u posljednji momenat
jednostavno nece da krene na prvoj stanici...stoji 10 min...vidno ne znaju ili ne moze prebacviti prekidac neonskog osvjetzljenja da ne bi doslo do ostecenja
a drugi put nije uzeo putnike i opet stao sro metara od stanice
S obzirom na visoku koncentraciju zagađenja zraka u našem gradu, te da zbog toga škole neće biti u funkciji, javno komunalno preduzeće GRAS je za sve one koji zele otici izvan grada na obližnje planine organizovalo vanredno prevoz na olimpijsku ljepoticu Bjalašnicu u četvrtak i petak, 24. i 25. decembra 2015. godine.
Prevoz na Bjelašnicu obavljat će se sa polascima iz ulice Franje Račkog u 09:00h, sa Ilidže u 09:20h, dok je povratak sa Bjelašnice u 15:30h.
Cijena prevoza za odrasle u jednom pravcu iznosi 4,30 KM, dok povratna karta košta 7,40 KM. Cijena prevoza za djecu u jednom pravcu iznosi 3,20 KM, dok povratna karta košta 5,30 KM.
Inače svakog vikenda redovno saobraćaju linije za Bjelašnicu, Barice i Trebević. Napominjemo da će se tokom zimskog školskog raspusta prevoz na Bjelašnicu odvijati svakodnevno.
AmirBaa wrote:Danas da kupim kartu u tramvaju kaze vozac: nema karti i iskulira me hladno. Kakva je ono institucija od firme, svaka im cast
Dao mi je dobru ideju. Sljedeći put kada me budu pitali da pokažem kartu, reći ću da mi je vozač rekao da ih je nestalo.
Molio sam revizore da udju samo da vidim sta ce biti kad zajedno odemo do vozaca da vidimo sta je sa kartama inace nikad ne snimam takve situacije ali mi je bas krivo sto danas ovo nisam nekako snimio
Zna li neko šta znaći onaj natpis što je stajao ispod desnog okruglog prekidača u upravljačnici ČKD K2YU tramvaja? Natpis je glasio: "Nakon svakog kruga prebaciti prekidač neonskog osvjetljenja da ne bi došlo do oštećenja".
Mislim da to ima veze sa nekim starinskim tipom neonskog osvjetljenja koje je bilo originalno u ovim tramvajima.
Možda koju godinu pred rat je to zamjenjeno sa klasičnim sijalicama, a negdje otprilike od 2000 se opet mijenja rasvjeta i počinje ugrađivanje standardnih neonskih svjetiljki.
Black swan wrote:firma u kojoj ako dobiješ otkaz
sud te vrati na poso i isplate ti lovu kao da si radio dok si landarao
šta mai u dejčićima? dolazi li vam kombi redovno ili i tamo ima problema?
vidjam ga
redovan ko svicarski sat
registracija 214
onaj sto je metak popio
samo ja sam silazio u kotorcu a ulazio u vojkovicima
ne vozam se vise s njim
kakve su dvije trebe unutra bile redovito ko bi reko da to raste u dejcicima
Stvarno je GRAS bezobrazan! Obustavoli su bus za Boljakov Potok a ne radi nijedan za Buca, samo radi jedan za Rajlovac. Ocito da im se zuri na proslavu Nove