Prilaženje damama ALL ABOUT

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#1526 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Ramzess Veliki »

SaraFina wrote:
amiliana wrote:
spreca wrote:Jesil kad ranije bio u moskvi......a ona stvar :oops: svakog zavrti :lol:
Imala sam ja momka rusa mojih godina momak voljela bih opet s njim iskreno :-?

Dje ti cura draga nadješ sve te narode i narodnosti, a tako mlada nije mi jasno?
Ne loži se pričaš sa djetetom. :lol:
SaraFina

#1527 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

_BataZiv_0809 wrote:
spreca wrote:Jesil kad ranije bio u moskvi......a ona stvar :oops: svakog zavrti :lol:
Nisam, a stvarno mi je Moskva veci prioritet za obici od recimo, Londona.

Ah sto se tice Natalie, tako je. Jbg bio sam mlad, *ebeno neiskusan sa zenama, plus pomalo frustriran "tezinom" nasih djevojaka.

I onda ko iz vedra neba, u po ljetovanja na kojem je bilo neke akcije, ali sitno Cile sitnije :lol: Pojavi se Natalia, rasne slavenske ljepote, visokih jagodica na licu, dalje necu :per:

I eto rucali za istim stolom u hotelu, dogovorio da izadjem sa njom i prijateljicom (ruznom ko lopov), pojavila se samo ona, prijateljica kaze umorna i dalje je istorija :kiss: :thumbup:

Mozda imaš i sina tinejdzera već za kojeg nemaš pojma da postoji? Ili osnovnoškolca?

Koje godine je to tačno bilo?
amiliana

#1528 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by amiliana »

SaraFina wrote:
amiliana wrote:

Dje ti cura draga nadješ sve te narode i narodnosti, a tako mlada nije mi jasno?
Ovog rusa sam upoznala prosle godine na moru u Bugarskoj, Suncev Breg hotel Dunav bili u istom hotelu, putujem svake godine negdje upoznajem razne ljude
SaraFina

#1529 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Ramzess Veliki wrote:
SaraFina wrote:
amiliana wrote:

Ne loži se pričaš sa djetetom. :lol:

Malo mi krivo Ramo druze :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1530 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

SaraFina wrote:
Mozda imaš i sina tinejdzera već za kojeg nemaš pojma da postoji? Ili osnovnoškolca?

2006.

Nadjoh je nedavno na nekom ruskom sajtu, jel njihova verzija fejsbuka ili ne, tako nesto. Malo je ostarila (tad joj je bilo 26) , ali cini mi se da je i dalje neudata :thumbup:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1531 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

amiliana wrote:[

Ovog rusa sam upoznala prosle godine na moru u Bugarskoj, Suncev Breg hotel Dunav bili u istom hotelu, putujem svake godine negdje upoznajem razne ljude
Kakva je Bugarska za morski provod?
SaraFina

#1532 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

amiliana wrote:
SaraFina wrote:
amiliana wrote:

To sam shvatila. No ako si srednjoskolka još uvijek nisi od 10 godina počela frajere upoznavati?
edo_79

#1533 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by edo_79 »

_BataZiv_0809 wrote: Ah sto se tice Natalie, tako je. Jbg bio sam mlad, *ebeno neiskusan sa zenama, plus pomalo frustriran "tezinom" nasih djevojaka.

I onda ko iz vedra neba, u po ljetovanja na kojem je bilo neke akcije, ali sitno Cile sitnije :lol: Pojavi se Natalia, rasne slavenske ljepote, visokih jagodica na licu, dalje necu :per:

I eto rucali za istim stolom u hotelu, dogovorio da izadjem sa njom i prijateljicom (ruznom ko lopov), pojavila se samo ona, prijateljica kaze umorna i dalje je istorija :kiss: :thumbup:
Pošto je prijateljica bila umorna, a Natalia došla sama, Bata živ je skupio hrabrost, trehn'o konjak na eks i prifur'o joj k'o Šojitj Zorici Marković kad ga ponela pjesma ''Lijte kiše 'ladne vode'' ..... Ispočetka se nećkala, ali kad je Bata, pomalo neiskusan u tim godinama, počeo da je pipka, Natalijine oči su počele čudno da sjaje, pojavio se onaj vragolasti osmijeh, udarilo joj rumenilo u obraze, ubrzao se dah i samo je izgovorila ''Nategni me ko samostrel'' prije no što je neiskusnog Batu uvela u svijet čulnih zadovoljstava.
Dvije minute poslije toga, Bato je zadovoljan pušio cigaru poslije prvog sexa, dok su onesviještenu Nataliu prikopčavali na infuziju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
spreca

#1534 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by spreca »

Ramzess Veliki wrote:
Ja nisam bio ali volio bih doći ... upoznao sam neke ruske stjuardese ... štajeonomilamajko sve bih ih oženio, čitavu posadu ... :shock:
Koliko košta karta do tamo, ili nekakav turistički aranžman? :oops:
ako ides sa erserbia je naj jeftinije...povratna oko 350 eura :lol:
SaraFina

#1535 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote:

2006.

Nadjoh je nedavno na nekom ruskom sajtu, jel njihova verzija fejsbuka ili ne, tako nesto. Malo je ostarila (tad joj je bilo 26) , ali cini mi se da je i dalje neudata :thumbup:

Ostavio si ti tu dubok trag izgleda :D

Provjeri za dijete. U sapunicama je obično takav scenariji :D
Ramzess Veliki

#1536 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Ramzess Veliki »

Kaže drug moj - "Najviše volim kad prolazim Ferhadijom i onako bezveze zagalamim "Haloooo cura!" a neka se okrene i nasmije mi se. Tako odmah znam koja je papanka sa sela a ima nešto životinjsko što me kod njih privlači i ne treba mnogo da se takva realizira.
spreca

#1537 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by spreca »

_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote:

2006.

v kontakte :thumbup:
SaraFina

#1538 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

edo_79 wrote:
_BataZiv_0809 wrote: Ah sto se tice Natalie, tako je. Jbg bio sam mlad, *ebeno neiskusan sa zenama, plus pomalo frustriran "tezinom" nasih djevojaka.

Pošto je prijateljica bila umorna, a Natalia došla sama, Bata živ je skupio hrabrost, trehn'o konjak na eks i prifur'o joj k'o Šojitj Zorici Marković kad ga ponela pjesma ''Lijte kiše 'ladne vode'' ..... Ispočetka se nećkala, ali kad je Bata, pomalo neiskusan u tim godinama, počeo da je pipka, Natalijine oči su počele čudno da sjaje, pojavio se onaj vragolasti osmijeh, udarilo joj rumenilo u obraze, ubrzao se dah i samo je izgovorila ''Nategni me ko samostrel'' prije no što je neiskusnog Batu uvela u svijet čulnih zadovoljstava.
Dvije minute poslije toga, Bato je zadovoljan pušio cigaru poslije prvog sexa, dok su onesviještenu Nataliu prikopčavali na infuziju :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edo ti ćeš biti reziser i moja desna ruka u toj sapunici bosansko-ruske produkcije!
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1539 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

spreca wrote:
_BataZiv_0809 wrote:
SaraFina wrote:

2006.

v kontakte :thumbup:
Taman te htjedoh pitat gdje bi je sad mogao pronaci.

Sad kad joj ukucam ime u google, ne izbacuje mi nju vise. Na fb je nema. Jbg poslala mi je neke slike na mail (jbg prije 8 godina je to bilo :D ), medjutim neka havarija mi se desila racunaru i ode sve u Hondruas.
amiliana

#1540 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by amiliana »

_BataZiv_0809 wrote:
amiliana wrote:[

Kakva je Bugarska za morski provod?
Vrh !

Nocni zivot najvise ne zovu je dzaba Istocna Ibiza, ima dosta stranaca koji dodju u Burgas jer im je tu najblizi aerodrom pa dodju ovamo .Bugarkinje ako te zanima dobre nema boljih ,a ima dosta nocnih klubova ,kasina,striptiz barova.
SaraFina

#1541 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Bato, prijavi se u onu emisiju " sve za ljubav"

Naći će ti lijepu Natu a mi čemu pratiti :D
todd_smith

#1542 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

_BataZiv_0809 wrote:Vecina likova ima upravo problem sa tom situacijom: Gleda me-prisao bih joj-sta da joj kazem :? I onda se gledaju po vas'noc i na tome ostane.

Emko je u pravu za duhovitu opasku vezanu za situaciju i da ne treba biti prenapadan.

Meni je najbolje prolazilo kada dodjem i trazim vatre za cigaru i onda kazem, "ali ja uopce ne pusim" :evil: I

li pitam kao u prolazu "joj izvini, mogu pitati za misljenje" (kad kaze da moze) onda "raja me nesto cudno gleda, de mi reci da mi se kosa nije rascupala" sto je smijesno jer sam celav :D
sta joj imas pricati brate?

pridjes i kazes

izvini sto vas ometam, ali mislim da si prelijepa i mogao bih ti sada suplju pricati i ti se lafo praviti kao da slusas, ali ne da mi se peglati, ako hos` evo broj, daj broj. ako neces aj mrs kuci, sta si ovdje dosla da me provociras. Onda se okrenes jaranici kaes shae ba sha ti gleas?
Dr Kova

#1543 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Dr Kova »

@amiliana, da li tebi pjevaju :"Tako mlada, tako mlada...."
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1544 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

amiliana wrote:
Vrh !

Nocni zivot najvise ne zovu je dzaba Istocna Ibiza, ima dosta stranaca koji dodju u Burgas jer im je tu najblizi aerodrom pa dodju ovamo .Bugarkinje ako te zanima dobre nema boljih ,a ima dosta nocnih klubova ,kasina,striptiz barova.
Bas tako sam i cuo. Nazalost moja raja nije toliko zagrijana za tu ideju, ebala ih Crna Gora :oops:

Bugarkinje ko Ruskinje. Slavenska ljepota i temperament. Bilo je i sa njima nekih dogadjanja :evil:
amiliana

#1545 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by amiliana »

SaraFina

Nisam pocela upoznavati momke sa 10 godina, prvog momka na putovanju sam upoznala prije dvije godine na Sjevernom Kipru i to jednog makedonca i tad je bila turisticka agencija Lets Travel koja je radila Kipar i imala sjediste ovdje u Sarajevu i negdje u Makedoniji sad je vise nema .
Ramzess Veliki

#1546 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by Ramzess Veliki »

SaraFina wrote: Malo mi krivo Ramo druze :D
Ja se ne ložim. Ali je iskreno razumijem. Draga je to djevojčica i nije joj lako pa mi nije drago kad je stariji uzimaju na zub stavljajući je na jednaku razinu. Griješe.
Malo pobjegne u fantaziju želeći da se dokazuje i bude poštovana kao odraslija, male su to i nebitne igre, lutanja u teškom odrastanju.
Teško je biti dijete žena na raskrsnici bez putokaza.

Amilijana dušo, ne pokušavaj biti odraslija nego što jesi da bi nekoga pokušala impresionirati. Budi to što jesi na lakši nenametljiv način. Najčešće je najneprimjetniji način postojanja onaj koji svako uoči i uzdigne ga do visina.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1547 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by _BataZiv_0809 »

todd_smith wrote: sta joj imas pricati brate?

pridjes i kazes

izvini sto vas ometam, ali mislim da si prelijepa i mogao bih ti sada suplju pricati i ti se lafo praviti kao da slusas, ali ne da mi se peglati, ako hos` evo broj, daj broj. ako neces aj mrs kuci, sta si ovdje dosla da me provociras. Onda se okrenes jaranici kaes shae ba sha ti gleas?
Ili:

Ipak sam ja Bata :kakoste: :lol:
SaraFina

#1548 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by SaraFina »

Ramzess Veliki wrote:
SaraFina wrote: Malo mi krivo Ramo druze :D
Ja se ne ložim. Ali je iskreno razumijem. Draga je to djevojčica i nije joj lako pa mi nije drago kad je stariji uzimaju na zub stavljajući je na jednaku razinu. Griješe.
Malo pobjegne u fantaziju želeći da se dokazuje i bude poštovana kao odraslija, male su to i nebitne igre, lutanja u teškom odrastanju.
Teško je biti dijete žena na raskrsnici bez putokaza.

Amilijana dušo, ne pokušavaj biti odraslija nego što jesi da bi nekoga pokušala impresionirati. Budi to što jesi na lakši nenametljiv način. Najčešće je najneprimjetniji način postojanja onaj koji svako uoči i uzdigne ga do visina.

Šalim se ja. Samo hoću reći isto što i ti da je pretjerano.

Dodje u nezgodnu situaciju. Zato..
Last edited by SaraFina on 05/12/2014 13:00, edited 1 time in total.
todd_smith

#1549 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by todd_smith »

Buckethead wrote:@amiliana, da li tebi pjevaju :"Tako mlada, tako mlada...."
ili onu

Duuudeee lookks like a laadyyyy
spreca

#1550 Re: Prilaženje damama ALL ABOUT

Post by spreca »

_BataZiv_0809 wrote:
Taman te htjedoh pitat gdje bi je sad mogao pronaci.

Sad kad joj ukucam ime u google, ne izbacuje mi nju vise. Na fb je nema. Jbg poslala mi je neke slike na mail (jbg prije 8 godina je to bilo :D ), medjutim neka havarija mi se desila racunaru i ode sve u Hondruas.
probaj ovdje.....moras se registrovati .......ako je ovdje ne nadjes onda neces nigdje
http://www.vk.com
Post Reply