BH klubovi u Evropi - 2013/14

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Ko ce "daleko" dogurati

Zeljeznicar
67
30%
Sarajevo
128
57%
Zrinjski
9
4%
Siroki Brijeg
20
9%

Total votes: 224

KPNCTNJAH

#1526 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by KPNCTNJAH »

Da je kako izvuci ove Cehe u play-offu, nakon sto ih Estonci izbace...
Last edited by KPNCTNJAH on 23/07/2013 23:04, edited 1 time in total.
Mustang1

#1527 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by Mustang1 »

Nista sutra u kupovinu golmana i jedni i drugi :D
Arteta

#1528 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by Arteta »

Baltazar_khan wrote:
zalizani wrote:Nadam se da će Divovi popraviti utisak abd u četvrtak.
prvak albanije eliminisao neftchi i prošao dalje. sad će se i kuksi nafurat...
Skenderbeu prosao na bunker, Kukesiu ce biti mnogo lakse igrati na bunker jer je protok lopte kod Sarajeva sigurno dosta losiji nego kod Neftcija ali zato Sarajevo ima visocije napadace pa bi se moglo nesto uraditi na centarsuteve.
Arteta

#1529 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by Arteta »

cindrlimindrli wrote:Ne mozes ti igrati ozbiljne utakmice kad na golu imas tempiranu minu. Slomi, trci, ganjaj, djaba sve kad ne znas
kad ce bizon sve sjebat. Velika sansa se propustila, Cesi su bili zreli da padnu.
Nisu ni u jednom trenutku pokazali slabost.
Odigrali su jako kvalitetnu odbranu.
area51

#1530 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by area51 »

Šteta za Želju,nije ovaj Plzen bog zna nešto,bar ne u ovoj fazi sezone
maxell_sarajevo

#1531 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by maxell_sarajevo »

Sa_u_srcu wrote:>Victorija smece....moglo se ovo proci...za ovakvom prilikom treba zaliti...
Manijaci...Cirkus...
Ljudi igrali koliko im je trebalo, a ne treba zaboraviti da su oni za vikend igrali i da su se i tu dosta istrosili.
EselamAlejk

#1532 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by EselamAlejk »

maxell_sarajevo wrote:
Sa_u_srcu wrote:>Victorija smece....moglo se ovo proci...za ovakvom prilikom treba zaliti...
Manijaci...Cirkus...
Ljudi igrali koliko im je trebalo, a ne treba zaboraviti da su oni za vikend igrali i da su se i tu dosta istrosili.
Hmm, zabili onaj gol sa igračem manje i svjesno se povukli definitivno, drugo mi ništa ne pada na pamet, nego hoćemo li jednu baladu? Smijali se Šabanu u onom finalu kupa a lik gospodin za ovog.

Alejkeselam.
Last edited by EselamAlejk on 23/07/2013 23:10, edited 1 time in total.
Baltazar_khan

#1533 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by Baltazar_khan »

area51 wrote:Šteta za Želju,nije ovaj Plzen bog zna nešto,bar ne u ovoj fazi sezone
ljudi igrali s pola snage, onako rutinski odradili drugo poluvrijeme. nego ova me tekma podsjetila na one tekme reprezentacije kad padnu u euforiju pa protivnik zabije rano 2 gola ko onda protiv škotske 99 godine.
area51

#1534 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by area51 »

Baltazar_khan wrote:
area51 wrote:Šteta za Želju,nije ovaj Plzen bog zna nešto,bar ne u ovoj fazi sezone
ljudi igrali s pola snage, onako rutinski odradili drugo poluvrijeme. nego ova me tekma podsjetila na one tekme reprezentacije kad padnu u euforiju pa protivnik zabije rano 2 gola ko onda protiv škotske 99 godine.
Jbga,pade rano i glupo onaj prvi gol...
Šteta
north

#1535 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by north »

70 minuta sa igračem više i tek u zadnjim minutama jedna prava prilika kada Tomić (by the way dobar igrač ali samo za naše lige) puca sam sa 8 metara i lopt ide u aut :roll: i nijedna više šansa, kruži s jedne na drugu stranu do beskonačnosti, ali niđe veze...

Premalo večeras pokazano, da je bilo 11 na 11 pa i nekako, ovako dvije tekme dva minimalna poraza nije baš za dernečiti.....ne bi ni Sarajvo ništa bolje prošlo, vjerovatno i gore, ali to je kad se mi ko nacija naložimo na evropu a meda ne možemo.....Manijaci u par navrata se dobro čuli na tv-u, ali većinom tanko, bez podjebavanja...Momak sa razglasom prekuco, šta mu je :D

Elem, nadam se ispadanju kockastih u četvrtak i prolazu Sarajeva, mada se nimalo ne bih iznenadio da ispadnemo s obzirom kakve smo tri sjajne tekme odigrali u Evropi ove godine, i da u nekoj glupoj tekmi gdje ćemo opet biti bolji na terenu zaluta x :roll: pu, pu, jezik pregrizo, ali nije da je nemoguće..
Last edited by north on 23/07/2013 23:13, edited 1 time in total.
strong69

#1536 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by strong69 »

maxell_sarajevo wrote:
Manijaci...Cirkus...
Da nisu onakve golove primili a pogotovo prvi moglo se svasta napraviti... Jos im je i ono iskljucenje islo na ruku. Ali to je nas fudbal, fizicka sprema i mentalitet.
salle_eh1986

#1537 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by salle_eh1986 »

area51 wrote:
Baltazar_khan wrote:
Jbga,pade rano i glupo onaj prvi gol...
Šteta
ja ne znam šta je to u glavama naših igrača ali svaki put (bez obzira na klub) mi ovako ispušimo naivno
thomasgravesen

#1538 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by thomasgravesen »

Viktorija malo jača od Libertasa.
palermo

#1539 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by palermo »

Arteta wrote:
cindrlimindrli wrote:Ne mozes ti igrati ozbiljne utakmice kad na golu imas tempiranu minu. Slomi, trci, ganjaj, djaba sve kad ne znas
kad ce bizon sve sjebat. Velika sansa se propustila, Cesi su bili zreli da padnu.
Posranu a ne kvalitetnu, da prostiš naravno.........željo je ovo mogao proći, sve mu se otvorilo.......
denimb

#1540 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by denimb »

Sto ne slave i ovu utakmicu kao onu u Plzenu, pa i ovu su izgubili samo jedan gol razlike...

Jebem ti mentalitet, od ovih igraca samo su bili gori pojedini navijaci koji su danima brujali kako je Zeljo osvjetlao obraz klupskog fudbala u BiH.
EselamAlejk

#1541 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by EselamAlejk »

Amar Osim postavio dobru taktiku nakon nepravednog isključenja igrača Viktorije, naime stvar je bila u tome da Škaljić nabije sa 52,4 metra pa ako uđe uđe.
omega369

#1542 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by omega369 »

Jedino sto je pozitivno je sto se komsije za razliku od ranijih godina nisu obrukale. iako sa desetkovanom ekipom, sklepanom na ho-ruk izbjegli su neki tezi poraz. prolazak u drugo kolo i dalje ostaje misaona imenica. posjeta solidna, mada daleko od onoga sto se najavljivalo, ali dovoljno da se zaradi
limeni

#1543 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by limeni »

thomasgravesen wrote:Viktorija malo jača od Libertasa.
e jebiga i ti ga sad pretjera, ali ova viktorija je bila protivnik koji se mogao uzeti ali lako je sad poslje bitke..mi jednostavno nemamo jaku ligu, jebes ga naviknes da igras sa goskom, travnikom i onda te viktorija ili metalist zapadnu..zato niko i ne gleda ovu nasu poluamatersku liga osim nas par bolesnika, neko zbog nostalgije neko zbog nade u bolje sutra a mi svake godine sve gori..mislim da ce od cetvrtka samo sarajevo ostati u evropi ali i to samo do 3. pretkola i to je to..
Arteta

#1544 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by Arteta »

palermo wrote:
Arteta wrote:
Posranu a ne kvalitetnu, da prostiš naravno.........željo je ovo mogao proći, sve mu se otvorilo.......
Ja ne znam stvarno sta ste vi gledali ali u ovom mecu su njihovi igraci bili predominantni u skoku, a i odlicno su zatvarali suteve.
Nije bilo nikakvog prostora da se nesto uradi.
Protiv onakve odbrane bi i klubovi nekoliko puta kvalitetniji od Zeljeznicara izgledali katastrofalni.
omega369

#1545 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by omega369 »

ali su i grijesili kao pocetnici
SmokingMan

#1546 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by SmokingMan »

Elem, nadam se ispadanju kockastih u četvrtak i prolazu Sarajeva, mada se nimalo ne bih iznenadio da ispadnemo s obzirom kakve smo tri sjajne tekme odigrali u Evropi ove godine
Svašta sam doživio od Sarajeva,ali sve to isključivo lošom politikom uprave.Nadam se da će napokon odigrati jednu tekmu kako treba,imamo veoma nezgodan rezultat koji je plod isključivo loše igre u Tirani.Moglo bi da bude svašta,vidjet ćemo...
Chisum

#1547 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by Chisum »

Kako to obicno i biva - ljudi odrzali lekciju u fudbalu....

Ovo k'o s pola snage da je odigrano... spakovali im dvicu i to, onako, na pola guza, bez prevelikog znojenja... ugurali bi im dva-tri komada sa ili bez onog jednog izbacenog igraca - samo da je trebalo... Nakon toga ih pustili da se k'o muhe bez glave trose i sagore u nekim svojim smijesnim jalovim napadima, i to je manje vise to.

Manijaci - Dubrovacke Skaline i Ibrica Jusic na vrhuncu karijere... Frajer solira 90 minuta. Vjerujem da je i bis leg'o nakon sudijskog zvizduka.

Navijaci Plzena, smijesni... 20-30 gojaznih bracnih parova.

P.S. Jos bih se zajebavao, ali posto znam kakvi bogalji igraju za moj klub, ne bih u cetvrtak sam sebi da skacem u usta.
Last edited by Chisum on 23/07/2013 23:24, edited 1 time in total.
Šibicar

#1548 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by Šibicar »

Uživate,ha? :wink:
EselamAlejk

#1549 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by EselamAlejk »

Chisum wrote:Kako to obicno i biva - ljudi odrzali lekciju u fudbalu....

Ovo k'o s pola snage da je odigrano... spakovali im dvicu i to, onako, na pola guza, bez prevelikog znojenja... ugurali bi im dva-tri komada sa ili bez onog jednog izbacenog ograca - samo da je trebalo... Nakon toga ih pustili da se k'o muhe bez glave trose i sagore u nekim svojim smijesnim jalovim napadima, i to je manje vise to.

Manijaci - Dubrovacke Skaline i Ibrica Jusic na vrhuncu karijere... Frajer solira 90 minuta. Vjerujem da je i bis leg'o nakon sudijskog zvizduka.

Navijaci Plzena, smijesni... 20-30 gojaznih bracnih parova.

P.S. Jos bih se zajebavao, ali posto znam kakvi bogalji igraju za moj klub, ne bih u cetvrtak sam sebi da skacem u usta.
Slobodno zajebaji, dova je proučena (znam da ne vjeruješ u dove ali u ovu ne sumnjaj) i prolaz nije upitan.

Molim vas da se ne zaboravi na poklonjeni crveni na samom početku utakmice, amin.

Alejkeselam.
thomasgravesen

#1550 Re: BH klubovi u Evropi - 2013/14

Post by thomasgravesen »

limeni wrote:
thomasgravesen wrote:Viktorija malo jača od Libertasa.
e jebiga i ti ga sad pretjera, ali ova viktorija je bila protivnik koji se mogao uzeti ali lako je sad poslje bitke..mi jednostavno nemamo jaku ligu, jebes ga naviknes da igras sa goskom, travnikom i onda te viktorija ili metalist zapadnu..zato niko i ne gleda ovu nasu poluamatersku liga osim nas par bolesnika, neko zbog nostalgije neko zbog nade u bolje sutra a mi svake godine sve gori..mislim da ce od cetvrtka samo sarajevo ostati u evropi ali i to samo do 3. pretkola i to je to..
Brate ti si realan i vjerujem da ćeš razumjeti, pa vidio si Viktoriju, jeste da im nije previše trebalo, ali oni nisu ništa uradili, ni u napadu ni u odbrani, dali golove na greške odbrane, a svako se može braniti sa deset igrača + golman, staviš pet u peterac, neki vise na prečkama i nema šanse da bude gol, pa samo jedna suvisla akcija Želje i pao je gol, toliko su loši. To da je naša liga loša si upravu, ali i češka je isto loša, pa vidi brate oni nisu još od Čeha izbacili igrača, otkad se Baroš penzioniso oni nemaju igrača ni na internacionalnoj sceni.
Locked