Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
U aplikaciji uvijek prikazuje trenutno stanje na računu. Nakon plaćanja karticom, podizanja gotovina...stanje se instant mijenja samo u transakcijama ne bude odmah vidljivo, nego terećenje računa se prikazuje u detaljima pod rezervisana sredstva (a i ti se vidi raspoloživi iznos) sve do knjiženja, ali stanje računa se odmah ažurira.
Ja ne znam koju vi aplikaciju koristite, ali kad uđete u aplikaciju, pa kad kliknete na računi, tu izbaci stanje računa. Odlivi ne budu odmah u tranakcijama, ali stanje računa se instant mijenja nakon plaćanja, podizanja...
U transakcijama se pojavi nakon knjiženja, ali do toga momenta, zbirno pokazuje zadnje odlive do momenta knjiženja u kartici detalji
Ponavljam, prikazano stanje iznosa je u realnom vremenu, to ne kasni
doff wrote: ↑28/07/2025 17:44
Ja ne znam koju vi aplikaciju koristite, ali kad uđete u aplikaciju, pa kad kliknete na računi, tu izbaci stanje računa. Odlivi ne budu odmah u tranakcijama, ali stanje računa se instant mijenja nakon plaćanja, podizanja...
U transakcijama se pojavi nakon knjiženja, ali do toga momenta, zbirno pokazuje zadnje odlive do momenta knjiženja u kartici detalji
Ponavljam, prikazano stanje iznosa je u realnom vremenu, to ne kasni
Ja ne znam jel ti uopste razumijes o cemu se govori.
Transakcije se samo prikazuju kao odlivne, kad njih otvoris,nema nigdje stanje preostalo, vec se mora uci na tab detalji.
Kazem glupo je, jer dok su bile SMS transakcije i primis poruku odma ti nakon odliva prikaze trenutno stanje.
Nema pojedinacne promjene stanja, samo kumulativno. To i meni fali, u sms porukama si se mogao vratiti da vidis koliko si para imao xy dana, nakon svake transakcije
Jedino rjesenje zasad ne brisati obavijesti, ja cuvam zadnje dvije
Samo da cestitam genijalcu koji je ovo "unaprijedio".halal mu cufte
Pa samo da u aplikaciji omoguce pregled ovih notifikacija, kao inbox neki, da mogu sutra ili bilo kad da se vratim i pogledam unazad.
Tako bi simulirali sms pregled.
plain vanilla wrote: ↑28/07/2025 19:06
Nema pojedinacne promjene stanja, samo kumulativno. To i meni fali, u sms porukama si se mogao vratiti da vidis koliko si para imao xy dana, nakon svake transakcije
Jedino rjesenje zasad ne brisati obavijesti, ja cuvam zadnje dvije
Samo da cestitam genijalcu koji je ovo "unaprijedio".halal mu cufte
Trebali u tab transakcije, napraviti sistem kao u SMSu, odliv i trenutno stanje, a ne zatrpavati nebitnim informacijama tu "poruku" o odlivu.
Inace kako sam shvatila u mailovima ta se SMS notifikacija i dalje moze ugovarati posebno
drug_profi wrote: ↑28/07/2025 23:17
Pa evo hajmo ako nam se pruzi prilika, traziti od banke da developeru zatrazi da napravi taj neki inbox gdje bi ostajale ove poruke/notifikacije.
Izgleda da citaju ovaj forum. Ubacili novu opciju, pregled obavijesti. Samo uradite update
drug_profi wrote: ↑28/07/2025 23:17
Pa evo hajmo ako nam se pruzi prilika, traziti od banke da developeru zatrazi da napravi taj neki inbox gdje bi ostajale ove poruke/notifikacije.
Izgleda da citaju ovaj forum. Ubacili novu opciju, pregled obavijesti. Samo uradite update
Uradio update, ovo je sad solidno. Fino se vidi sve.
Uzas. Obrisala cache, ponovo se mora unijeti aktivacijski kljuc SMSom pa ga moras unijet 73747473 puta jer nece da prihvati i kad svecano udjes onda app se ponasa kao da radi na E a ne na Wifi ili 4g. Kreteni obicni kretenski.